gup_ Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Καλημέρα επειδή έβαλα το google pay για πληρωμές, χρειάζεται αναγκαστικά και fingerprint το οποίο και έβαλα. Έχω πρόβλημα όμως ειδικά στο σπίτι όπου δεν θέλω να κάθε 3 και λίγο να το ανοίγω με αποτύπωμα. Βάζω στο smartlock όταν είμαι σπίτι να απενργοποιείτε όμως δεν δουλεύει καλά. Αν και το έχω ορίσει πολύ κοντά στο σπίτι 3-4 φορές δουλευει αλλά μετα από λίγο πάλι ζητάει αποτύπωμα. (χωρίς να έχουν περάσει οι 4 ώρες). Υπάρχει λύση, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα 2-3 μέρες τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) On 14/7/2022 at 7:25 ΠΜ, gup_ said: Καλημέρα επειδή έβαλα το google pay για πληρωμές, χρειάζεται αναγκαστικά και fingerprint το οποίο και έβαλα. Έχω πρόβλημα όμως ειδικά στο σπίτι όπου δεν θέλω να κάθε 3 και λίγο να το ανοίγω με αποτύπωμα. Βάζω στο smartlock όταν είμαι σπίτι να απενργοποιείτε όμως δεν δουλεύει καλά. Αν και το έχω ορίσει πολύ κοντά στο σπίτι 3-4 φορές δουλευει αλλά μετα από λίγο πάλι ζητάει αποτύπωμα. (χωρίς να έχουν περάσει οι 4 ώρες). Υπάρχει λύση, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα 2-3 μέρες τώρα? Expand Ξέχνα το SmartLock. Περσινά ξινά σταφύλια. Φαντάζομαι έχεις WiFi στο σπίτι. Φτιάξε μια ρουτίνα μέσω Bixby Routines όπως η παρακάτω: https://ibb.co/Zmy9x9z Κάθε φορά που συνδέεται στο router (κάθε φορά που μπαίνεις σπίτι δηλαδή) το τηλέφωνο θα μένει ξεκλείδωτο. Μόλις αποσυνδεθεί (κάθε φορά που θα φεύγεις από το σπίτι) η ρουτίνα θα απενεργοποιείται και το τηλέφωνο θα κλειδώνει. Γενικά το Bixby Routines είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο. "Σκάλισέ" το λίγο...😉 Edited July 14, 2022 by pavlidisc 3 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 On 14/7/2022 at 7:40 ΠΜ, pavlidisc said: Γενικά το Bixby Routines είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο. "Σκάλισέ" το λίγο Expand Πω, το είχα ξεχάσει αυτό.. ήθελα να το δω όταν το αγοράσα αλλά δεν.. το σύνδεσα ήδη όταν είμαι σπίτι ή στο αυτοκίνητο.. έχω και ένα σύστημα αυτοματισμού στο σπίτι και θα μου φανεί χρήσιμο σε πολλές ενέργειες που ήθελα να κάνω.. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Ενημερωση Ιουλιος 2022 . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Aν το αγοράσει κάποιος τώρα μέχρι πότε έχει ΟS updates & security updates? 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Τα Vodafone branded Α52s 5G έχουν κάποια ιδιαιτερότητα που πρέπει να προσέξουμε για χρήση σε άλλο δίκτυο, πχ VoWiFi, κλπ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Μόλις έκανα την αναβάθμιση Ιουλίου!Όλα μια χαρά!Δεν είδα αν άλλαξε κατι αλλά όλα είναι μια χαρά! 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 On 14/7/2022 at 8:51 ΠΜ, elteo said: Aν το αγοράσει κάποιος τώρα μέχρι πότε έχει ΟS updates & security updates? Expand Εχω την εντυπωση οτι θα παρουμε 2 major updates και μετα τα updates αυτα αλλα 2-3 χρονια security updates 1 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 On 14/7/2022 at 8:51 ΠΜ, elteo said: Aν το αγοράσει κάποιος τώρα μέχρι πότε έχει ΟS updates & security updates? Expand Εως android 14 και securite update αυγουστος 2025 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Nα ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να έχω άλλο ήχο στα εισερχόμενα sms και αλλον στις υπόλοιπες ειδοποιήσεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) On 14/7/2022 at 2:30 ΜΜ, taliban said: Nα ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να έχω άλλο ήχο στα εισερχόμενα sms και αλλον στις υπόλοιπες ειδοποιήσεις ? Expand Τι εννοεις παντου μπορεις να βαλεις διαφορετικους ηχους... Επισης μπορεις να προσθεσεις ηχους κατεβαζοντας και τους αποθηκευεις στο φακελο ταρχεια μου -notifications και ringtones αντιστοιχα. Για το social εχουν ρυθμισεις μεσα πχ. Facebook μπαινεις ρυθμισεις-ειδοποιησεις πας εδω Μπαινεις και μετα ξαναμπαινεις εδω και τον αλλαζεις. Edited July 14, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Quick Question : το επίμαχο θέμα της αυτονομίας πως το βλέπετε? βγάζει άνετα ημέρα? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 On 15/7/2022 at 3:46 ΠΜ, elteo said: Quick Question : το επίμαχο θέμα της αυτονομίας πως το βλέπετε? βγάζει άνετα ημέρα? Expand Δεν υπάρχει θέμα αυτονομίας θα σου βγάλει τη μέρα άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 On 15/7/2022 at 3:46 ΠΜ, elteo said: Quick Question : το επίμαχο θέμα της αυτονομίας πως το βλέπετε? βγάζει άνετα ημέρα? Expand Την ημερα την βγαζει .Σε μενα φτανει κι δευτερη μερα . Αν τηρεις καποιες συμβουλες η μπαταρια δεν θα σε "προδωσει" σε μια μερα . Βαλε την επιλογη εξοικονομιση ενεργειας. Φορτιζε το κινητο οταν φτασει κοντα στο 20% και να φορτιζει μεχρι το 85% κι με τον δικο του φορτιστη Ρυθμισε να εχει την φωτηνοτητα χαμηλη και να μην δουλευει συνεχεια στην υψηλοτερη συχνοτητα herz Αδρανοποιησε της εφαρμογες που δουλευουν στο παρασκηνιο και δεν της χρειαζεσε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Φροντίδα μπαταρίας και συσκευής 3 τελείες επάνω δεξιά. Αυτοματοποίηση. Προσαρμ. εξοικονόμηση ενέργειας. Ενεργοποιήστε το, δώστε στο κινητό 15-20 μέρες να μάθει την καθημερινότητά σας, και θα εκπλαγείτε με το πόσο αποτελεσματικό είναι! Υ.Γ Προσωπικά επειδή δεν κάνω πολύ χρήση της συσκευής δεν το χρησιμοποιώ. Στο Android 11 το χρειάστηκα για κάνα 3μηνο (λόγω αυξημένων εργασιακών απαιτήσεων) και έμεινα άφωνος. Έτυχε να βάλει εμπρός την εξοικονόμηση ενέργειας στην 11:00 το πρωί επειδή "είδε" αυξημένη χρήση (συγκρίνοντας με προηγούμενες μέρες) και κατανάλωση...και να την κόψει στις 14:00 που είχε πέσει η χρήση. Γενικά, δώστε του μια ευκαιρία. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 On 14/7/2022 at 4:48 ΜΜ, s_wind said: Τι εννοεις παντου μπορεις να βαλεις διαφορετικους ηχους... Επισης μπορεις να προσθεσεις ηχους κατεβαζοντας και τους αποθηκευεις στο φακελο ταρχεια μου -notifications και ringtones αντιστοιχα. Για το social εχουν ρυθμισεις μεσα πχ. Facebook μπαινεις ρυθμισεις-ειδοποιησεις πας εδω Μπαινεις και μετα ξαναμπαινεις εδω και τον αλλαζεις. Παράδειγμα από δύο εφαρμογές....Μηνύματα και tapatalk, με πετάει σε αυτή την επιλογή που δεν έχω δυνατότητα επιλογής ήχου, περνει και για τους δύο τον ήχο που έχω επιλέξει μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Καλημέρα παιδιά , μια ερώτηση αν και κάτοχος του a31, μετά την αναβάθμιση σε android 14 όταν κάνω ή δέχομαι κλήση δίπλα από την ένδειξη της μπαταρίας εμφανίζεται το εικονίδιο του μικροφώνου και όταν απαντήσω μετατρέπεται σε τελεία. Η εμφάνιση του εικονιδίου τι σημαίνει ότι ενεργοποιείται αυτόματα το μικρόφωνο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 On 15/7/2022 at 7:03 ΠΜ, juno said: Καλημέρα παιδιά , μια ερώτηση αν και κάτοχος του a31, μετά την αναβάθμιση σε android 14 όταν κάνω ή δέχομαι κλήση δίπλα από την ένδειξη της μπαταρίας εμφανίζεται το εικονίδιο του μικροφώνου και όταν απαντήσω μετατρέπεται σε τελεία. Η εμφάνιση του εικονιδίου τι σημαίνει ότι ενεργοποιείται αυτόματα το μικρόφωνο ; Expand Πού βρήκες το Android 14; Είσαι πολύ insider! 🙂 Ναι, από το Android 12 βγαίνουν αυτές οι ενδείξεις όταν χρησιμοποιείται το μικρόφωνο ή η κάμερα, για λόγους ασφαλείας -- μήπως κάποια εφαρμογή τα ενεργοποιούσε χωρίς να το ξέρεις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Android 12 ήθελα να γράψω 😀 Πως μπορώ να βρω την εφαρμογή που το ενεργοποιείσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Αφού το είδες την ώρα της κλήσης, ήταν προφανώς το τηλέφωνο. Εννοούσα ότι αν δεις το σημαδάκι χωρίς να χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή, σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή που δεν ξέρεις έχει ανοίξει μικρόφωνο ή κάμερα! Αν κατεβάσεις την κουρτίνα, η κουκίδα μεγαλώνει και αν την πατήσεις σου λέει ποιος το χρησιμοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Μπορείς να του βάλεις δικό σου dns όπως πχ το adguard? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 On 16/7/2022 at 6:32 ΠΜ, elteo said: Μπορείς να του βάλεις δικό σου dns όπως πχ το adguard?Φυσικά και μπορείςΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 (edited) 1) Εγγραφή κλήσης έχει δυνατότητα να κάνει; 2) Τι θήκη και γιαλί προστασίας προτείνεται; Edited July 18, 2022 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 On 18/7/2022 at 3:41 ΜΜ, xalaros said: 1) Εγγραφή κλήσης έχει δυνατότητα να κάνει; 2) Τι θήκη και γιαλί προστασίας προτείνεται; Expand Καλημερα φιλε μου.Νομιζω εχει ναι(καπου εχει παρει το ματι μου Voice Recorder) Απο θηκη και τζαμακι εγω του φοραω SPIGEN Καλοριζικο και καλοδουλευτο! Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 On 18/7/2022 at 3:41 ΜΜ, xalaros said: 1) Εγγραφή κλήσης έχει δυνατότητα να κάνει; 2) Τι θήκη και γιαλί προστασίας προτείνεται;1) Όπως έρχεται μαμά εννοείται πως όχι, τώρα με τίποτα πατέντες που κάνουν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts