elteo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Ολυμπιακή και Βritish ...οι καλύτερες κ ασφαλέστερες... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Aνακοίνωση της Aegean Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 klm με διαφορά η καλύτερη απο πλευράς ασφάλειας- αφού αυτό είναι και το πιο σημαντικό.τι να το κάνεις αν έχει άψογο σέρβις και στη τελική πέσει?αν και με αυτά που έγιναν τελευταία όποιος βγαίνει απο αεροπλάνο θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 klm με διαφορά η καλύτερη απο πλευράς ασφάλειας- αφού αυτό είναι και το πιο σημαντικό.τι να το κάνεις αν έχει άψογο σέρβις και στη τελική πέσει?αν και με αυτά που έγιναν τελευταία όποιος βγαίνει απο αεροπλάνο θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό Κανεις σαν τη Θεια μου τη Μαρικα και εισαι και νεο παιδι... Προσωπικα θεωρω τον ευατο μου πιο τυχερο οταν κανω ενα ταξιδι 3 ωρων με το αυτοκινητο και βγω ζωντανος, παρα οταν κανω 3 ωρες ταξιδι με το αεροπλανο. Αν αυριο γινει μια καραμπολα 20 αυτοκινητων θα φοβαστε τα αυτοκινητα, κλπ . Ηρεμιστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 By far Singapore airlines μετά Emirates και Thai airways για την ασφάλεια εξυπηρέτηση και γιατί είναι πάντα on time για την JAL έχω ακούσει καλά λόγια και ίσως να την προτιμήσω του χρόνου αν δεν πάρω πάλι Singapore η χειρότερη κλασικά η Ολυμπιακή δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Όσες φορές πέταξά, το έκανα εντός χώρας, οπότε μπορώ να πω τη γνώμη μου μόνο μεταξύ των δύο ελληνικών εταιρειών... Προτιμώ την Aegean γιατί είναι πάντα on-time αλλά και επειδή η Ολυμπιακή, όσο καλή και να είναι... μυρίζει δημόσιο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Malev Airways (έδρα Βουδαπέστη). Εξυπηρετικοί, στην ώρα τους, σύγχρονα αεροπλάνα και ωραίο φαγητό :O . Η AirFrance "ξέχασε" την βαλίτσα μου στην Βουδαπέστη μου είπε ότι την επόμενη θα μας την φέρουν στο ξενοδοχείο. Τελικά την επόμενη μου είπαν... την επόμενη και την επόμενη... αύριο! :D Η βαλίτσα ήρθε την 3η μέρα αργά... :X :mad: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Κανεις σαν τη Θεια μου τη Μαρικα και εισαι και νεο παιδι... Προσωπικα θεωρω τον ευατο μου πιο τυχερο οταν κανω ενα ταξιδι 3 ωρων με το αυτοκινητο και βγω ζωντανος, παρα οταν κανω 3 ωρες ταξιδι με το αεροπλανο. Αν αυριο γινει μια καραμπολα 20 αυτοκινητων θα φοβαστε τα αυτοκινητα, κλπ . Ηρεμιστε. Συμφωνώ. Στην Κύπρο είχαμε να θρηνήσουμε θύματα απο αεροπορικό δυστύχημα από το 1967. Στην άσφαλτο όμως, πέφτει ένα Boeing 737-200 της Helios κάθε χρόνο..... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Από τις 28/3/06 η Easyjet αρχίζει νέο δρομολόγιο: Αθήνα-Μιλάνο! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Αθήνα - Θεσσαλονίκη ξέρετε πόσο κοστίζει το εισιτήριο? Μήπως υπάρχει καμιά προσφορά? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 45€. Αναλογα για ποτε το θελεις. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Μια και η ψηφοφορία είναι φανερή μια ερώτηση προς Bayern7, Draken, Lewton και όποιος άλλος μου ξέφυγε: Ρε θηρία, έχετε ταξιδέψει με όλες τις παραπάνω; :blink: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Aegean κι από μένα. Δεν με έχει εκνευρίσει μέχρι τώρα, σε αντίθεση με την κρατικοδίαιτη Ολυμπιακή. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Προσωπικά έχω ταξιδέψει με: Cyprus, Olympic, Balkan (Βουλγαρικές Αερογραμμές - δεν ξέρω αν υφίστανται ακόμα), Aegean, Syrian, KLM, Northwest, Sabena Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Pali kala pou den mpike kai i Helios sto poll.. :X Egw oi mones pou exw ta3idepsei einai oi Cyprus Airways, Olympic Airways kai British Airways me tin kaliteri tin British Airways! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Έχω ταξιδέψει με Ολυμπιακή (δις), με Cyprus Airways και με Austrian Airlines... Παράπονο δεν έχω από καμία, απλά την καλύτερη εντύπωση μου είχε αφήσει η Austrian Airlines λόγω του ωραίου φαγητού που σερβίριζε κατά τη διάρκεια της πτήσης. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 -Easyjet. Φθηνή, καινούρια αεροσκάφη, στην ώρα της, οικονομική, και φυσικά Stelios! -Singapore. Εχω ακούσει τα καλύτερα. -ΟΑ. Αισθάνομαι ασφάλεια ΑΛΛΑ τα αεροσκάφη είναι παλιά και επίσης πολλές φορές μου έχουν τύχει καθυστερήσεις... -Μην ακούω για BA... fly VIRGIN!! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Μια και η ψηφοφορία είναι φανερή μια ερώτηση προς Bayern7, Draken, Lewton και όποιος άλλος μου ξέφυγε: Ρε θηρία, έχετε ταξιδέψει με όλες τις παραπάνω; :blink: Stin pragmatikotita ohi! :p Mono me Aegean ehw taxidepsei ta teleftaia hronia (Athina-Rodo kai Athina-Milano). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 6 χρονια που πηγαινοερχομουνα Βουκουρεστι χρησιμοποιουσα την TAROM,πολυ καλη εταιρια,συνεπεσταστη (ΠΟΤΕ καθυστερηση),καλο σερβις κτλ ...Νομιζω οτι ειναι θυγατρικη της Lufthansa... Σ ολα αυτα τα χρονια πεταξα μονο 2 φορες με ΟΑ. Την πρωτη ειχαμε καθυστερηση 1 μιση ωρα και τη δευτερη καθυστερηση 3μιση ωρες + πτηση αθλια+ αθλιο φαγητο (σαντουιτς ζαμπον τυρι 3 ημερων...).Η ΟΑ πρεπει να ξεκινησει απ την αρχη αν θελει να κανει κατι σωστο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Μια και η ψηφοφορία είναι φανερή μια ερώτηση προς Bayern7, Draken, Lewton και όποιος άλλος μου ξέφυγε: Ρε θηρία, έχετε ταξιδέψει με όλες τις παραπάνω; :blink: Φυσικά και όχι. Έχω ταξιδέψει με 3 από αυτές αλλά δεν μπορώ να έχω γνώμη γιατί δεν έχω κάνει πάνω από 2-3 δρομολόγια με την καθεμια τους. Θέλω να βλέπω κάθε φορά πως είναι τα αποτελέσματα χωρίς να κλικάρω συνέχεια στο ειδικό Link, κάτι το οποίο είναι κουραστικό. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει to blank vote (aka i want to see the results) όπως θα πρεπε, επειδή με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, και επειδή δεν ήθελα να το επηρεάσω με μια ψήφο στα κουτουρού, έριξα σε όλες από μια. Έγινα κατανοητός; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Egw den erixa se oles pantws... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Απ'οσες εχω ταξιδεψει μεχρι τωρα(Ολυμπιακη,Aegean,Alitalia)η πρωτη ηταν μακραν η καλυτερη.Ελαχιστες φορες ειχα καθυστερηση(κι αυτη οχι πανω απο 15 λεπτα),αψογη πτηση & ικανοποιητικο σερβις.Η Aegean υπερτερει στο φαγητο,αλλα εχει απαραδεκτες καθυστερησεις για ιδιωτικη εταιρια,ενω τα αεροσκαφη της,παρα το γεγονος πως εχουν δερματινα καθισματα,ειναι μικρα(ορισμενα απ'αυτα,τα Avro ή καπως ετσι).Για την Alitalia καλυτερα να μη μιλησω... :mad: οποτε ταξιδεψα ειχε τουλαχιστον μιση ωρα καθυστερηση,ανυπαρκτο φαγητο(το διασημο alisnack σε...κουτι :rolleyes: ) & αγενεις αεροσυνοδους.Η ψηφος μου στην Ολυμπιακη λοιπον απο μενα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Δημήτρη, η προσωπική μου εμπειρία με ΟΑ και Aegean όσον αφορά τις καθυστερήσεις, μου λέει ακριβώς το αντίθετο.Και ταξιδεύω είτε για Ελλάδα είτε εντός Ελλάδας τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο συνεχώς την τελευταία δεκαετία... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Δεν ξερω,ισως τυχαινει στις δικες μου πτησεις... :p παντως ειναι δικο να κατηγορουμε την Ολυμπιακη ακομα & για μικροκαθυστερησεις 10-15 λεπτων,τη στιγμη που πολλες ιδιωτικες εταιριες σ'ολο τον κοσμο κανουν την ιδια ή μεγαλυτερη καθυστερηση...εχω βρεθει μπροστα σε ατομα που εβριζαν την Ολυμπιακη γι'αυτο το λογο & οταν οι ιδιοι ταξιδεψαν με την Aegean & ειχαν σχεδον 1 ωρα καθυστερηση,δεν εβγαλαν μιλια... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Φυσικά και όχι. Έχω ταξιδέψει με 3 από αυτές αλλά δεν μπορώ να έχω γνώμη γιατί δεν έχω κάνει πάνω από 2-3 δρομολόγια με την καθεμια τους. Θέλω να βλέπω κάθε φορά πως είναι τα αποτελέσματα χωρίς να κλικάρω συνέχεια στο ειδικό Link, κάτι το οποίο είναι κουραστικό. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει to blank vote (aka i want to see the results) όπως θα πρεπε, επειδή με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, και επειδή δεν ήθελα να το επηρεάσω με μια ψήφο στα κουτουρού, έριξα σε όλες από μια. Έγινα κατανοητός; :pΡε τι σκέφτεται ο άνθρωπος για να βλέπει τα αποτελέσματα γρήγορα... :p Πλήρως κατανοητός! :D Εγώ πάντως έχω ψηφίσει αυτές που με ικανοποίησαν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts