adok13 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά έχει βγει home assistant για το ρολόι μας Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Δηλαδή;Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Είναι γνωστή εφαρμογή για διαχείριση έξυπνων συσκευών . Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Την multisim την έχει με (5€) πάγια μηνιαία χρέωση η cosmote. Ήρθε η συσκευή σήμερα και ξεκίνησα με επίσκεψη στο Κατάστημα Γερμανός .... Ο μόνος τρόπος σύνδεσης του ρολογιού με το τηλέφωνο , είναι με χρήση Bluetooth. Η συσκευή σας δεν είναι στις συμβατές. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Multisim.. Δεν έχουμε esim κάρτες, υπάρχει έλλειψη. Δεν έβγαλα άκρη και έφυγα.... άλλα διάβασα στην επίσημη σελίδα της cosmote!!! Παρέλαβα και εγώ. Πήγα Γερμανό, είχαν esim (αφού πρώτα έπρεπε να μιλήσουν 2 για να καταλάβουν τι θέλω και αν γίνεται) αλλά στο πρόγραμμα τους ανέφερε ότι δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί η multisim. Θα μιλήσουν με εξυπηρέτηση και Σάββατο θα με καλέσουν. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Μετά από μία εβδομάδα χρήσης με το ρολόϊ , (σε συνδυασμό με το pixel 6 Pro) , έχουμε ακριβώς μία ημέρα διάρκεια μπαταρίας... χωρίς κλήσεις κ τοποθέτηση esim. Στην περιοχή μου (Καβάλα) το κατάστημα Γερμανός, επιμένει στην άποψη ότι δεν μπορεί να γίνει χρήση esim/multisim. Είδα αποσύνδεση με το τηλέφωνο... ελάχιστες φορές , (εμφανίζεται το ψηφιακό ρολόι) και πάλι επανασύνδεση. Δεν μπόρεσε να ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας της αρτηριακής πίεσης, εννοείται .. μαζί με το καρδιογράφημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Υπάρχει τρόπος να βάλεις στο ρολόι μας το πιστοποιητικό εμβολιασμού?Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Υπάρχει τρόπος να βάλεις στο ρολόι μας το πιστοποιητικό εμβολιασμού?Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνε αποκοπή το qr μόνο απο το πιστοποιητικό και πέρασε το σαν φωτογραφία. Παίζει κανονικά!Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 1 ώρα πριν, guy_fawkes said: Υπάρχει τρόπος να βάλεις στο ρολόι μας το πιστοποιητικό εμβολιασμού? Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβασε την εφαρμογή Stocard από το play store. Έχει επιλογή και για το πιστοποιητικό. 2 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Κάνε αποκοπή το qr μόνο απο το πιστοποιητικό και πέρασε το σαν φωτογραφία. Παίζει κανονικά!Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι ακριβώς το έχω κ γω στο gwatch----------- Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Μετά από μία εβδομάδα χρήσης με το ρολόϊ , (σε συνδυασμό με το pixel 6 Pro) , έχουμε ακριβώς μία ημέρα διάρκεια μπαταρίας... χωρίς κλήσεις κ τοποθέτηση esim. Στην περιοχή μου (Καβάλα) το κατάστημα Γερμανός, επιμένει στην άποψη ότι δεν μπορεί να γίνει χρήση esim/multisim. Είδα αποσύνδεση με το τηλέφωνο... ελάχιστες φορές , (εμφανίζεται το ψηφιακό ρολόι) και πάλι επανασύνδεση. Δεν μπόρεσε να ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας της αρτηριακής πίεσης, εννοείται .. μαζί με το καρδιογράφημα. Τέλος καλό όλα καλά. Μπήκε η eSIM και λειτουργεί κανονικά στο δίκτυο της Cosmote. Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία multisim με προϋπόθεση η κύρια κάρτα να είναι φυσική. Δεν χρειάζεται να ζητήσουμε eSIM. Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας multisim σου στέλνουν κωδικό eSIM που ενεργοποιείται στο ρολόι. Όλα τα LTE όπως έχει αναφερθεί είναι παραεισαγωγής και στο δικό μου είχε να διαλέξω μεταξύ 5 χώρων (διάλεξα Φιλανδία). Δεν είχα προσδοκίες ότι θα έπαιζε με το δίκτυο της Cosmote με φιλανδικό CSC αλλά τελικά λειτούργησε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 (edited) Στην Καβάλα/Γερμανός ακόμη και σήμερα δεν πιστεύουν ότι μπορεί να λειτουργήσει σε Samsung galaxy watch.... Δεν είναι στις συμβατές συσκευές!!!🤔 Εδώ να προσθέσω ότι στην Γερμανία σταμάτησε η χρέωση των 5€ σε συμβόλαιο/σύνδεση. Είναι επιβεβαιωμένο από φίλο μου εδώ και ένα χρόνο. Edited March 26, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Μην τους αναφέρεις τίποτα. Εμένα με ρώτησε σε τι συσκευή θα μπει, της λέω κάνει διάφορα? Όχι μου λέει έτσι πληροφοριακά ρωτάω. Σε ένα S20 της είπα. Επί της ουσίας, δεν τους ενδιαφέρει και ούτε θα πρέπει, πληρώνεις 5€ το μήνα για multisim. Το που θα την βάλεις, δεν τους κάνει διάφορα. Το ότι δεν είναι στις συμβατές ισχύει, παρόλαυτα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 (edited) Σήμερα έκανα την αλλαγή σε esim... Μήπως βελτιωθεί το πρόβλημα με τις κλήσεις στο pixel. Εδώ να προσθέσω ότι το pixel 6 Pro δεν έχει WiFi calling... Δυστυχώς Edited March 26, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Νομίζω ότι το WiFi calling είναι προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας multisim. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Το LTE μοντέλο μετά από δύο φορτίσεις. Χρήση κανονική με καταγραφή ύπνου (λειτουργία πτήσης κατά τον ύπνο), λίγες κλήσεις και συνολικά κανά μισάωρο σε standalone mode (χωρίς AOD). Δε ξέρω πόσο θα στρώσει με λίγους κύκλους φόρτισης παραπάνω αλλά το κόβω να κυμαίνεται περίπου στη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 (edited) Απάντηση (κείμενο) σε Ελληνικά....πρέπει να μπεί το Gboard ??? Edited March 27, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Και το Samsung το πληκτρολόγιο υποστηρίζει ελληνικά αλλά αν θες με υπαγόρευση χωρίς να γράφεις, ναι εγκαθιστάς το Gboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Watch 4 (44) και θα ήθελα να κάνω την κλασσική(?) ερώτηση σχετικά με την εγγύηση από σκρουτζομάγαζα. Στη σελίδα τους αναφέρει "2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή", αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρονται στη Samsung Hellas ή στον εισαγωγέα από τον οποίο προμηθεύτηκε το προϊόν το κατάστημα. Μήπως υπάρχει ανάλογη εμπειρία εδώ στην ομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 50 minutes ago, Bruno said: Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Watch 4 (44) και θα ήθελα να κάνω την κλασσική(?) ερώτηση σχετικά με την εγγύηση από σκρουτζομάγαζα. Στη σελίδα τους αναφέρει "2 χρόνια εγγύηση προμηθευτή", αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρονται στη Samsung Hellas ή στον εισαγωγέα από τον οποίο προμηθεύτηκε το προϊόν το κατάστημα. Μήπως υπάρχει ανάλογη εμπειρία εδώ στην ομάδα; Στην Samsung αναφέρονται! Το watch 3 που είχα πάρει απο γνωστό σκρουτζομάγαζο και χρειάστηκε να αλλάξω κάτι, μια χαρά το δέχτηκε η smartec. Με το 4αρι ακόμα δεν έχει χρειαστεί κάτι! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 18 ώρες πριν, guy_fawkes said: Στην Samsung αναφέρονται! Το watch 3 που είχα πάρει απο γνωστό σκρουτζομάγαζο και χρειάστηκε να αλλάξω κάτι, μια χαρά το δέχτηκε η smartec. Με το 4αρι ακόμα δεν έχει χρειαστεί κάτι! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 (edited) To galaxy watch plugin από το store ... είναι απαραίτητο ? Μάλλον θα επιχειρήσω να βάλω το health monitor από xda στο pixel... Αν το έχει κάνει κανείς.... έχει κάποια δυσκολία .....επηρεάζει την απόδοση/λειτουργία του τηλεφώνου? Edited March 30, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Με το αρχικό setup (Day one) μου έκανε εντύπωση ... το ότι δεν έκανε καμία αναβάθμιση... το λειτουργικό είναι ενημερωμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Καλησπέρα, πριν λίγο παρέλαβα και εγώ και είμαι στο στήσιμο. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω το Viber. Είναι εγκατεστημένο στο ρολόι, αλλά μόλις το ανοίγω το μόνο που λέει είναι ότι είναι εγκατεστημένο. Επίσης, δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή gmail που χρησιμοποιώ στο κινητό. Υπάρχει κάποια ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Το Viber έτσι λειτουργεί. Δεν ανοίγει εφαρμογή στο ρολόι. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 38 minutes ago, doganos said: Το Viber έτσι λειτουργεί. Δεν ανοίγει εφαρμογή στο ρολόι. Δλδ. ουσιαστικά δεν λειτουργεί 😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts