Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια ερωτηση ,ετσι για να μαθαινουμε....

εγω ειμαι στα 2 χιλιομετρα απο το dslam.

πιστευω ειναι καλο αυτο.

τον θορυβο στην γραμμη μου πως τον κοιταω?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μέτριο είναι δεν είναι καλό.

Στο web configuration του modem, στα στατιστικά της γραμμής έχει το θόρυβο (SNR up/down) και την εξασθένηση του σήματος το οποίο κατά κανόνα επηρεάζεται από την απόσταση (attenuation up/down)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Στην αναμονή ενεργοποίησης επίσης για hol.

Ελπίζω να μην έχω κάποιο θέμα.

Με forthnet ως provider, online είμαι τόσα χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ μια-δυο αποσυνδέσεις την ημέρα και οι ταχύτητες έχουν "πέσει" στα 1-1,5 Mbps (από 3-3,5).:(

• 2 weeks later...

η χολ τα πάει πολύ καλά.έχει μονο προβλήματα στο δίκτυο που πέφτει συχνά σε τυχαίες στιγμές μέσα στην εβδομάδα για 3-4 ώρες μέσο ορο

internet 8/10 τηλ 7/10 δίκτυο 74% uptime .ολόκληρο το δίκτυο(εθνικά και διθνείς κυκλώματα)

η "τελλας" θέλει λίγες επενδύσεις ακόμη,στο επόμενο πακέτο που θα ρίξει η wind θα τα σπάει.

τηλ 8/10 internet 7/10 δίκτυο 80% uptime .ολόκληρο το δίκτυο(εθνικά και διθνείς κυκλώματα)

forthnet.πρόβλημα ρευστότητας,τρέχουν και δη φτάνουν.

τηλ 6/10 internet 6/10 δίκτυο 70%uptime .ολόκληρο το δίκτυο(εθνικά και διθνείς κυκλώματα)

οτε.

τελείως,ακριβώς.χαμηλότερες ταχύτητες internet σε χωρια που κάλυψε η χολ με έως 24 ο οτε προσφέρει 2.

τηλ 10/10 intenet 9/10 δίκτυο 99% uptime . εθνικο τηλεφωνικο δικτυο

thats it.

http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

η χολ τα πάει πολύ καλά.έχει μονο προβλήματα στο δίκτυο που πέφτει συχνά σε τυχαίες στιγμές μέσα στην εβδομάδα για 3-4 ώρες μέσο ορο

internet 8/10 τηλ 7/10 δίκτυο 74% uptime .ολόκληρο το δίκτυο(εθνικά και διθνείς κυκλώματα)

η "τελλας" θέλει λίγες επενδύσεις ακόμη,στο επόμενο πακέτο που θα ρίξει η wind θα τα σπάει.

τηλ 8/10 internet 7/10 δίκτυο 80% uptime .ολόκληρο το δίκτυο(εθνικά και διθνείς κυκλώματα)

forthnet.πρόβλημα ρευστότητας,τρέχουν και δη φτάνουν.

τηλ 6/10 internet 6/10 δίκτυο 70%uptime .ολόκληρο το δίκτυο(εθνικά και διθνείς κυκλώματα)

οτε.

τελείως,ακριβώς.χαμηλότερες ταχύτητες internet σε χωρια που κάλυψε η χολ με έως 24 ο οτε προσφέρει 2.

τηλ 10/10 intenet 9/10 δίκτυο 99% uptime . εθνικο τηλεφωνικο δικτυο

thats it.

Και τι είναι ποιο σημαντικό για έναν χρήστη ??

αυτο που πληρωνει,εξαναγκαστικα φθηνοτερα προιντα πανο στο δικο του δυκτιο...(οτε)
http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

Με εκνευρίζει η συμπεριφορά τους. Κάλεσα πριν λίγο και αφού περίμενα 30 λεπτά, μου είπαν ότι δεν χρειαζόταν να ξανακαλέσω αφού το πρόβλημα έχει ήδη ανατεθεί σε μηχανικό. Ρώτησα περίπου πόσο θα περιμένω να διορθωθεί το πρόβλημα και η απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουν! Τους είπα ότι διάβασα στο adsl.gr παρόμοια περιστατικά όπου κάποιοι έμειναν χωρίς δίκτυο για 20 και 25 ημέρες και η απάντηση ήταν "ε όχι, δεν νομίζω να αργήσει τόσο πολύ, μάλλον σε 4-5 ημέρες θα έχει διορθωθεί"!!! Είναι σοβαρή απάντηση αυτή;;; μάλλον; σε 4-5 ημέρες; δώρο μου το κάνουν το dsl και με αφήνουν έστω και τις 4-5 ημέρες ξαφνικά και απροειδοποίητα χωρίς διακοπή; (αυτές τις ερωτήσεις θα τις κάνω και στην ΕΕΤΤ τη Δευτέρα). Εκτός από τη HOL, με καλύπτει το ιδιόκτητο της Forthnet, της vivodi και της tellas. Λόγω του ότι μπορώ να έχω wind adsl σε καλύτερες τιμές από αυτές της λιανικής, σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

Καλά οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..Μέχρι να με πείσουν να βάλω το Double Play τους(που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που το αποφάσισα..),με ειχαν στα opa-opa..Μετά για να συνδεθώ με την τηλεφ.εξυπηρέτησή τους ώρες ατελείωτες αναμονής (με χρέωση φυσικά!!!),με παρέπεμπαν ο ένας στον άλλο γιατί δεν ήξερε κανένας ανευθυνουπεύθυνος εκεί μέσα..μπάχαλο με όλη τη σημασία της λέξης!!

Και το κερασάκι στην τούρτα..Κάνοντας την αίτηση (γιατί οι 3 μήνες δώρο μου ακούστηκαν καλοί) μου είπαν μες την ευγένεια ότι όλα καλά όλα ωραία..Έλα όμως που οι λογαριασμοί μου ερχόντουσαν κανονικότατα..Όταν προσπάθησα να διαμαρτυρηθώ,μετά από μία Οδύσσεια τηλεφωνημάτων και άσχετων τηλεφωνητών ανακάλυψα ότι με χρέωναν γιατί "λέει" ότι η αίτηση δεν έγινε online όπως θα έπρεπε για να έχω τους 3 μήνες δωρεάν..Ενώ η αίτηση είχε γίνει online κανονικότατα..

Εξηγώ: μπαίνοντας στην ιστοσελίδα τους έκανα την αίτηση και μετά από 1 ημέρα επικοινώνησε ένας ευγενέστατος κύριος και μου είπε να μου στείλει με email τη σύμβαση, να τη scanaro και να του τη ξαναστείλω υπογεγραμμένη(χωρίς να μου πει φυσικά (και τεχνηέντως) ότι με αυτό τον τρόπο θα χάσω τους 3 μήνες..αυτό και έκανα...ε, το mail "λέει" δεν θεωρείται online αλλά offline :lol: οπότε δεν δικαιούμαι τίποτα....:blink:...Όταν έψαξα δε, τον ευγενέστατο κύριο που είχα μιλήσει μου είπαν ότι απλά δεν είναι στην εταιρία πλέον...

Μετά μου είπαν ότι θα με ξαναπάρουν να μου εξηγήσουν τι έγινε και τι μπορεί να γίνει..φυσικά δεν με ξαναπήραν ποτέ..

Οι άνθρωποι είναι απλά ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ και τη θέλουν την ΕΕΤΤ τους!!!

Μακριά.......:!:

Καλά οι άνθρωποι δεν παίζονται!!!Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..Μέχρι να με πείσουν να βάλω το Double Play τους(που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που το αποφάσισα..),με ειχαν στα opa-opa..Μετά για να συνδεθώ με την τηλεφ.εξυπηρέτησή τους ώρες ατελείωτες αναμονής (με χρέωση φυσικά!!!),με παρέπεμπαν ο ένας στον άλλο γιατί δεν ήξερε κανένας ανευθυνουπεύθυνος εκεί μέσα..μπάχαλο με όλη τη σημασία της λέξης!!

Και το κερασάκι στην τούρτα..Κάνοντας την αίτηση (γιατί οι 3 μήνες δώρο μου ακούστηκαν καλοί) μου είπαν μες την ευγένεια ότι όλα καλά όλα ωραία..Έλα όμως που οι λογαριασμοί μου ερχόντουσαν κανονικότατα..Όταν προσπάθησα να διαμαρτυρηθώ,μετά από μία Οδύσσεια τηλεφωνημάτων και άσχετων τηλεφωνητών ανακάλυψα ότι με χρέωναν γιατί "λέει" ότι η αίτηση δεν έγινε online όπως θα έπρεπε για να έχω τους 3 μήνες δωρεάν..Ενώ η αίτηση είχε γίνει online κανονικότατα..

Εξηγώ: μπαίνοντας στην ιστοσελίδα τους έκανα την αίτηση και μετά από 1 ημέρα επικοινώνησε ένας ευγενέστατος κύριος και μου είπε να μου στείλει με email τη σύμβαση, να τη scanaro και να του τη ξαναστείλω υπογεγραμμένη(χωρίς να μου πει φυσικά (και τεχνηέντως) ότι με αυτό τον τρόπο θα χάσω τους 3 μήνες..αυτό και έκανα...ε, το mail "λέει" δεν θεωρείται online αλλά offline :lol: οπότε δεν δικαιούμαι τίποτα....:blink:...Όταν έψαξα δε, τον ευγενέστατο κύριο που είχα μιλήσει μου είπαν ότι απλά δεν είναι στην εταιρία πλέον...

Μετά μου είπαν ότι θα με ξαναπάρουν να μου εξηγήσουν τι έγινε και τι μπορεί να γίνει..φυσικά δεν με ξαναπήραν ποτέ..

Οι άνθρωποι είναι απλά ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ και τη θέλουν την ΕΕΤΤ τους!!!

Μακριά.......:!:

...... η εεττ τα δικά τους συμφέροντα δεν εξυπηρετεί??:ninja: ή κάνω λάθος:p

Xθές δεν είχε κανείς πρόβλημα με την HOL, γιατί υπήρχε πανελλαδικό κόλλημα ?
"There's a story still unread"

Χθες ειχα τόσοσημαντικο πρόβλημα (24αρα συγχρονίζει στα 18.5) που δεν μπορουσα να ποστάρω ουτε το πρόβλημα.

Μετα από 5 λεπτά (πραγματικα) αναμονης να ανοιξει η σελιδα το παρατησα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Χθες ειχα τόσοσημαντικο πρόβλημα (24αρα συγχρονίζει στα 18.5) που δεν μπορουσα να ποστάρω ουτε το πρόβλημα.

Μετα από 5 λεπτά (πραγματικα) αναμονης να ανοιξει η σελιδα το παρατησα

Ακριβώς, κι εγώ το ίδιο....

Ακόμα και σήμερα, έχω διακοπές και ταχύτητα αντίστοιχη.....512. :X:X

Από τότε που συνδέθηκα (Βέροια, περιοχή Προμηθέα), με 24ρα σύνδεση, ποτέ δεν πιάνω πάνω από 12,5 (μετρημένο χωρίς firewall από το site HOL και από το speedtest.net). Μου απάντησαν πως αυτοί που το μέτρησαν από τη HOL τη βρήκαν 15,5 αλλά ποτέ δεν έχω πιάσει τέτοια ταχύτητα. Ακόμη κι έτσι να ήταν, πάλι είναι χαμηλά για 24ρα ταχύτητα. Λένε ότι βρίσκομαι κάπου 1χλμ από τον κόμβο και γι' αυτό δεν μπορώ να πιάσω περισσότερο... Άρε ΟΤΕ θέριζες αλλά με κόστος +150% :rolleyes:

Από τότε που συνδέθηκα (Βέροια, περιοχή Προμηθέα), με 24ρα σύνδεση, ποτέ δεν πιάνω πάνω από 12,5 (μετρημένο χωρίς firewall από το site HOL και από το speedtest.net). Μου απάντησαν πως αυτοί που το μέτρησαν από τη HOL τη βρήκαν 15,5 αλλά ποτέ δεν έχω πιάσει τέτοια ταχύτητα. Ακόμη κι έτσι να ήταν, πάλι είναι χαμηλά για 24ρα ταχύτητα. Λένε ότι βρίσκομαι κάπου 1χλμ από τον κόμβο και γι' αυτό δεν μπορώ να πιάσω περισσότερο... Άρε ΟΤΕ θέριζες αλλά με κόστος +150% :rolleyes:

Στην ταχύτητα κ εγώ -μετα απο εναμιση χρονο συνδρομης- δεν εχω πιασει ποτε πανω απο 8...κ ας μενω στο ποσειδωνιο Θεσσαλονίκης !

στην αρχη ειχα τα πολλα προβληματα όπως αναφερουν πολλοι φιλοι στα προηγουμενα ποστ, με διακοπες, χωρις τηλεφωνο κτλ κτλ...

την λυση τελικα την εφερε το "κοψιμο" ταχυτητας, απλα συμβιβαστηκα με τη μειωση ταχυτητας μου στα 6, κ ας πληρωνω 24 !

Απο τοτε -εχει κανενα 8μηνο- δεν παρουσιαστηκε ποτε προβλημα, εκτος της ποιοτητας της τηλ γραμμης που κ που... που ακουγεται λες κ παιρνεις απο VOIP :blink:

δουλεια δεν είχε ο διάολος....

To στα ποσα συγχρονιζεις ειναι καθαρα θεμα καλωδιακης αποστασεως απο το DSLAM. Γιαυτο ολοι οι ISPs λενε ΕΩΣ 24mpbs. Οποιος σου ειπε οτι θα εχεις εγγυημενα 24 σου ειπε μεγα ψεμα. Και δεν νομιζω με ΟΤΕ στο ιδιο σπιτι να ειχες ας πουμε 18 και με το που γυρισες στην HOL να επεσε στα 12.

Τελος, δεν εχει καμμια σημασια το στα ποσα συγχρονιζεις αν ο ISP δεν εχει να σου δωσει bandwidth. Τι να το κανω το να συγχρονιζω με το DSLAM στα 20 και να κατεβαζω με 200k?

Edit: Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να μιλησεις με το τεχνικο τμημα τους και να τους ζητησεις να κοιταξουν το profile της γραμμης σου και να ελεξουν αν ο βρογχος ειναι καθαρος. Το ιδανικοτερο απ'ολα ομως θα ηταν να ειχες κανα κολληταρι τεχνικο μεσα στο ΟΤΕ και να του ελεγες μηπως γινεται να σου επαναδρομολογησουν το καλωδιο σε αλλη θεση στο Κ.Κ. (κατα κοσμων "ΚΑΦΑΟ"). Ξερω ατομα που το εκαναν και κερδισαν 5-6db στο attenuation τους.

• 2 weeks later...

Παιδια εδω και κανα δυο βδομαδες η γραμμη μου παει κατα διαολου Ενω συχρονιζει στα 12-13 mb το download ειναι τραγικα αργο.Μεσα στο status του netfaster εχω πολλα

09/15/2009 22:43:07 **Smurf** 169.254.255.255->> 169.254.242.254, Type:3, Code:3 (from PPPoE1 Outbound)

09/15/2009 22:43:07 **Smurf** 192.168.255.255->> 192.168.178.2, Type:3, Code:3 (from LAN1 Outbound)

συνεχεια Ξερει κανεις τι ειναι αυτο ????

Παιδια εδω και κανα δυο βδομαδες η γραμμη μου παει κατα διαολου Ενω συχρονιζει στα 12-13 mb το download ειναι τραγικα αργο.Μεσα στο status του netfaster εχω πολλα

09/15/2009 22:43:07 **Smurf** 169.254.255.255->> 169.254.242.254, Type:3, Code:3 (from PPPoE1 Outbound)

09/15/2009 22:43:07 **Smurf** 192.168.255.255->> 192.168.178.2, Type:3, Code:3 (from LAN1 Outbound)

συνεχεια Ξερει κανεις τι ειναι αυτο ????

Μην σε τρομάξω αλλα υπάρχει η περίπτωση να είσαι 'zombie'

Δες τα παρακάτω

http://www.thaivisa.com/forum/Attacked-Hackers-t45777.html

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=198272

Λυση!!! (με δικη σου ευθύνη)

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=202314

Από της 2 Σεπτέμβρη που είχε πανελλαδικό πρόβλημα η HOL, δεν έχει ορθοποδήσει η ταχύτητα. Εκεί που κλέιδωνε με 14-15 (24αρα),

τώρα κλειδώνει 7-8 και κατεβάζω λες και έχω 2αρα...

Ελεος

Εχω μια ερωτηση προς ολους αυτους τους πανεξυπνους που πληρωνονται για να εφαρμόζουν πρωτοποριακές ιδέες πωλησης και προωθησης των προιόντων HOL

Αν περνουν συνέχεια τηλεφ. μερα παρα μέρα εδω και 2-3 εβδομάδες ακόμα και σε ωρες μεσημεριανές πιστευουν οτι θα πουλήσουν ή θα καταφέρουν να μας σπάσουν τα νευρα????

Εγω σαν καταναλωτής τι πρεπει να κάνω την επόμενη φορα που θα με καλέσουν καποιος αχρηστος πωλητής απο το τηλ 2111070000???

α) να τον Βρίσω μεχρι εκει που δεν πάει???

β) Να το παιξω πελατης και να πάρω τα στοιχεία του ωστε να κάνω καταγγελία/μύνηση???

Αν υπηρχε εστω και 1 στο Εκατομμυριο πιθανοτητα να βαλω ποτε HOL τωρα τελειωσε! Οι τυποι ειναι για πολλες σφαλίαρες!

Επίσης το να πέρνει συνεχεια μια εταιρεία τηλ εμενα σαν καταναλωτή μου δειχνει 2 πραγματα

1. Οτι ειναι τρελα ανοργάνωτη και δεν ανανεώνει ουτε καν τις λίστες της.

2. Οτι ειναι τοσο πιεσμένη να βρει πελατες που τους κυνηγάει με πολυ ασχημο τροπο και πιθανόν καποια στιγμη να βαρέσει και κανενα κανόνι και να κρεμασει κόσμο!

υ.γ. Στο ενα σπιτι εχω 2 χρονια Forthnet adsl απολυτα ευχαριστημένος!

Στο 2ο σπιτι εβαλα προσφατα πριν 2 μήνες ΟΤΕ Connx .

Ολα μια χαρα και στις 2 εταιρείες!

Ποτε δεν θα εβαζα εταιρειες που χρησιμοποιουν τετοιες ενοχλητικές-μπακαλίστικες και αναχρονιστικές μεθόδους πώλησης οπως της HOL!

Μπορείς πανεύκολα να κάνεις τον πελάτη τους γιατί πολύ απλά,απ'ότι φαίνεται, δεν ξέρουν ποιοι αριθμοί ανήκουν στο δίκτυο τους.Κάθε εβδομάδα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε:

"Ναι,γεια σας.Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υπάρχει μια προσφορά στην Κέρκυρα από την Ε.Ε και σας δίνουμε το Hol Double Play πολύ φθηνά.Εσείς είσαστε στον ΟΤΕ;"Και ενώ τους έχω πει χίλιες φορές ότι είμαι συνδρομητής στη Hol μου λένε συνέχεια:"Α!Δυστυχώς, δεν ισχύει η προσφορά για εσάς".Προχθές, όμως, μου είπαν το καλύτερο:"Δυστυχώς δεν ισχύει η προσφορά για εσάς.Μήπως ξέρετε άλλα σταθερά ΟΤΕ για να καλέσουμε; :blink:.Έλεος.:lol:

Σκέφτομαι σοβαρά να φύγω από την Hol επειδή συνέχεια έχω χαμηλές ταχύτητες.Είναι δυνατόν στο speedtest.hol.gr να μου λέει ότι η ταχύτητά μου είναι 3,5 Mbps και οι ιστοσελίδες να ανοίγουν χωρίς φωτογραφίες;:confused:

Εχω μια ερωτηση προς ολους αυτους τους πανεξυπνους που πληρωνονται για να εφαρμόζουν πρωτοποριακές ιδέες πωλησης και προωθησης των προιόντων HOL

Αν περνουν συνέχεια τηλεφ. μερα παρα μέρα εδω και 2-3 εβδομάδες ακόμα και σε ωρες μεσημεριανές πιστευουν οτι θα πουλήσουν ή θα καταφέρουν να μας σπάσουν τα νευρα????

Εγω σαν καταναλωτής τι πρεπει να κάνω την επόμενη φορα που θα με καλέσουν καποιος αχρηστος πωλητής απο το τηλ 2111070000???

α) να τον Βρίσω μεχρι εκει που δεν πάει???

β) Να το παιξω πελατης και να πάρω τα στοιχεία του ωστε να κάνω καταγγελία/μύνηση???

Αν υπηρχε εστω και 1 στο Εκατομμυριο πιθανοτητα να βαλω ποτε HOL τωρα τελειωσε! Οι τυποι ειναι για πολλες σφαλίαρες!

Επίσης το να πέρνει συνεχεια μια εταιρεία τηλ εμενα σαν καταναλωτή μου δειχνει 2 πραγματα

1. Οτι ειναι τρελα ανοργάνωτη και δεν ανανεώνει ουτε καν τις λίστες της.

2. Οτι ειναι τοσο πιεσμένη να βρει πελατες που τους κυνηγάει με πολυ ασχημο τροπο και πιθανόν καποια στιγμη να βαρέσει και κανενα κανόνι και να κρεμασει κόσμο!

υ.γ. Στο ενα σπιτι εχω 2 χρονια Forthnet adsl απολυτα ευχαριστημένος!

Στο 2ο σπιτι εβαλα προσφατα πριν 2 μήνες ΟΤΕ Connx .

Ολα μια χαρα και στις 2 εταιρείες!

Ποτε δεν θα εβαζα εταιρειες που χρησιμοποιουν τετοιες ενοχλητικές-μπακαλίστικες και αναχρονιστικές μεθόδους πώλησης οπως της HOL!

MAD13 κατάλληλο θέμα για το παράπονο σου είναι αυτό. Αν θες το κάνεις ένα ποστ και εκεί.:)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Rigasnic thanx !!

το εβαλα κι εκει αν και αποψη μου ειναι οτι πρεπει να υπαρχει και σε αυτο το θέμα η ολη απαραδεκτη κατασταση της HOL γιατι απο οτι ειδα στο θεμα δεν ειμαι ο μόνος που περναει αυτα απο την HOL.

Οποτε αξιζει να ενημερωνεται ο κοσμος και να μην μπλεκει με μια εταιρεια που χρησιμοποιει εντελως τραγικους τροπους προωθησης.

Αληθεια τι υπηρεσίες μπορει να προσφέρει μια εταιρεια που ουτε ενα excel δεν μπορουν να χειριστουν??? :lol:

Απο μια εταιρεια που περνουν 30 φορες τηλεφ. τους ιδιους ανθρωπους για να βρουν πελατη!!! :lol:

BTW αν θυμαμαι καλά κατι επαιζε με τη Vodafone.. θα συγχωνευονταν ή κανω λάθος???

Κι επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι (κριση, λουκετα, κλπ) αξιζει να ενημερωνεται ο καθε υποψηφιος πελάτης για να μην βρεθει καμμια μερα χωρις τηλεφ. και ιντερνετ!! :X

Rigasnic thanx !!

το εβαλα κι εκει αν και αποψη μου ειναι οτι πρεπει να υπαρχει και σε αυτο το θέμα η ολη απαραδεκτη κατασταση της HOL γιατι απο οτι ειδα στο θεμα δεν ειμαι ο μόνος που περναει αυτα απο την HOL.

Οποτε αξιζει να ενημερωνεται ο κοσμος και να μην μπλεκει με μια εταιρεια που χρησιμοποιει εντελως τραγικους τροπους προωθησης.

Αληθεια τι υπηρεσίες μπορει να προσφέρει μια εταιρεια που ουτε ενα excel δεν μπορουν να χειριστουν??? :lol:

Απο μια εταιρεια που περνουν 30 φορες τηλεφ. τους ιδιους ανθρωπους για να βρουν πελατη!!! :lol:

BTW αν θυμαμαι καλά κατι επαιζε με τη Vodafone.. θα συγχωνευονταν ή κανω λάθος???

Κι επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι (κριση, λουκετα, κλπ) αξιζει να ενημερωνεται ο καθε υποψηφιος πελάτης για να μην βρεθει καμμια μερα χωρις τηλεφ. και ιντερνετ!! :X

1. Δεν σε παίρνουν από τη hol αλλά από συνεργαζόμενη εταιρεία τηλεφωνικών πωλήσεων. Ότι σε αυτές τις εταιρείες (με τις οποίες συνεργάζονται σχεδόν όλοι οι πάροχοι κινητής και σταθερής, μην νομίζεις ότι συμβαίνει μόνο στη hol) δεν ξέρουν τι τους γίνεται είναι γνωστό. Βέβαια όπως και να έχει την κύρια ευθύνη για όλο αυτό την φέρουν οι ίδιοι οι πάροχοι αφού γνωρίζουν το πως λειτουργούν οι εταιρείες αυτές, οπότε καλά κάνεις και τα βάζεις με τη hol.

2. H Vodafone πήρε το 18.5 % της hol και υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας. Μέχρι το τέλος του χρόνου (βάσει του τρέχοντος προγραμματισμού) θα βγάλουν συνδυαστικά πακέτα και τα προιόντα της hol θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Vodafone (μια και η hol δεν έχει δικά της).

3. Η hol είναι αυτή τη στιγμή ο 2ος μεγαλύτερος εναλλακτικός (μετά τη forthnet) και όλα δείχνουν ότι από το επόμενο τρίμηνο θα είναι πρώτη. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο μετά τον ΟΤΕ και στρατηγική συνεργασία με τη Vodafone, η οποία είναι και μέτοχος της. Κομμάτι δύσκολο να κλείσει βάσει των δεδομένων αυτών.

Πάντως πραγματικά οι εταιρείες τηλεπωλήσεων το έχουν παρακάνει. Διάβαζα στο adslgr.com ότι έπαιρναν πελάτες ΟΤΕ για να τους προωθήσουν τα πακέτα της Tellas, όταν στη περιοχή αυτή η Tellas δεν έχει δίκτυο, ενώ εδώ στο myphone σε άλλο μέλος ότι θα έχει οπτική ίνα στο σπίτι του! Εμένα μου είχαν πει για On ότι "έχει πιο καινούρια καλώδια στη περιοχή σας από τον ΟΤΕ":lol:...