Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χάσαν την 1η αίτηση μου και περίμενα τζάμπα 18 μέρες χωρίς να το ψάξω ο μ@λ@κ@ς.

Ξαναέστειλα την αίτηση και σε 20 εργάσιμες ήμουν οκ.

Ο εξοπλισμός ήρθε σε 3 εργάσιμες (αφού τους διαβεβαίωσα μετά από αναμονή 2 βδομάδων πως δεν έχω παραλάβει εξοπλισμό)

Περιοχή Καλαμαριά

:)

Γρηγορα θα ελεγα.... βεβαια δεν ξερω τι παιζει Θεσσαλονικη απο θεμα αναμονης παντως εντος Αττικης γινεται ενας τρελος χαμος με τις αναμονες οπως θα εχεις διαβασει που φτανουν και τους 2 μηνες γι' αυτο ρωταω!! ;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γενικα απο ποιοτητα κτλ τι λεει η χολ εχω ξαναρωτησει...:)

(θεσσαλονικη)

Τα πράγματα έχουν στρώσει σε ικανοποιητικό βαθμό (δλδ σε πολλούς συνδρομητές) μετά από αυτό

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=156492

δηλαδη προτείνεται σε σχεση με αλλες εταιρείες η ΧΟΛ σωστα?

συνδεση χολ εχω,αλλα λεω και για double play τωρα :)

Τα πράγματα έχουν στρώσει σε ικανοποιητικό βαθμό (δλδ σε πολλούς συνδρομητές) μετά από αυτό

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=156492

Μαλιστα.Για αυτο ο φιλος μου που εχει internet cafe στην Θεσσαλονικη εχει χασει την μιση πελατεια!Για αυτο καθε μερα και παει χειροτερα το δικτυο,γιατι εκαναν αναβαθμιση!Ελπιζω τουλαχιστον να μην αργησει η αλλαγη σε connex και να του βγει σε καλο. Υ.Γ.Ελπιζω jog να καταλαβες οτι η απαντηση μου δεν ειναι ειρωνια για σενα αλλα για αυτα τα γιδια και ολους τους αλλους μαζι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

δηλαδη προτείνεται σε σχεση με αλλες εταιρείες η ΧΟΛ σωστα?

συνδεση χολ εχω,αλλα λεω και για double play τωρα :)

Από μένα το αντίθετο. Μετά από δύο χρόνια συνδρομητής της, τη θεωρώ χειρότερη και από δημόσια εταιρία. Ακόμη και η windnet (wind μέσω tellas) πιο αξιόπιστη μου φαίνεται...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

μετα απο 48 ωρες εχω τηλέφωνο !!!

αλλα υπολειτουργεί , επειδη η αιτηση φορητοτητας ηταν για isdn γραμμη και εχω 1βασικο νούμερο και 2 msn , τωρα λειτουργεί μονο το 2313007xxx και το βασικό 2310610χχχ τα αλλα 2 οχι ακομα!:(

αλλα υπολειτουργεί , επειδη η αιτηση φορητοτητας ηταν για isdn γραμμη και εχω 1βασικο νούμερο και 2 msn , τωρα λειτουργεί μονο το 2313007xxx και το βασικό 2310610χχχ τα αλλα 2 οχι ακομα!:(

Ε μην τα θες και όλα δικά σου! ΗΟL έβαλες :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Φιλε Μακη normal ειναι το να περιμενεις την φορητοτητα Δεν αργει σε κανα δυο μερες θα εισαι οκ Το προβλημα σου θα αρχισει μετα γιατι στα δυο fon του fritz στο ενα fon θα σου χτυπανε ολες σου οι γραμμες και τα msn και στο δευτερο fon το 213............ οποτε αστα να πανε δεν ξερεις σε πια γραμμη καποιος σε παιρνει και δεν μπορουν να κανουν κατι προς το παρον λενε.Εγω τους ειπα οκ κοφτε μου το 213...... και αφηστε μου στο ενα fon το ενα νουμερο και στο αλλο fon το αλλο μου (MSN) αλλα η απαντηση ηταν παλι αρνητικη

Δέχεται η HOL ISDN γραμμές?

Γιατι μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών οτι δύο PSTN δίνουν μόνο και θα πρέπει να βγάλω το netmod του ΟΤΕ (στη θέση του θα μπει το FRITZ)?

Δέχεται η HOL ISDN γραμμές?

Γιατι μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών οτι δύο PSTN δίνουν μόνο και θα πρέπει να βγάλω το netmod του ΟΤΕ (στη θέση του θα μπει το FRITZ)?

σωστα στα ειπαν , στο ιδιοκτητο δεν θελει νετμοτ , εχει 2 εξοδους με 2 γραμμες (σαν την isdn)αλλα ειναι voi νουμερα ΟΧΙ pstn

θα γινουν...λενε...

απλα αν εχεις κιαλλα νουμερα (μσν) μπορεις να τα μεταφερεις!

δεν καταλαβα τι ειναι το νοί

νουμερα(μσν) ??

δεν θυμόμουν πως γράφετε στα αγγλικά. ΕΙΝΑΙ "voice"

δηλ.νουμερο που δουλευει μεσω ιντερνετ !

Φιλε Μακη normal ειναι το να περιμενεις την φορητοτητα Δεν αργει σε κανα δυο μερες θα εισαι οκ Το προβλημα σου θα αρχισει μετα γιατι στα δυο fon του fritz στο ενα fon θα σου χτυπανε ολες σου οι γραμμες και τα msn και στο δευτερο fon το 213............ οποτε αστα να πανε δεν ξερεις σε πια γραμμη καποιος σε παιρνει και δεν μπορουν να κανουν κατι προς το παρον λενε.Εγω τους ειπα οκ κοφτε μου το 213...... και αφηστε μου στο ενα fon το ενα νουμερο και στο αλλο fon το αλλο μου (MSN) αλλα η απαντηση ηταν παλι αρνητικη

εχεις δίκιο, σήμερα ''μπήκαν'' και τα msn !

οκ τωρα , ολοκληρώθηκε πλήρως η φορητοτητα !

ΤΟ μονο τωρα δεν μπορω να καλέσω σε 800χχχχχχχ και 801χχχχχχχ ! (πιστεύω σύντομα)

καταλαβα..αρα σου δινει αλλον εναν αριθμο..βλακεια..και μεις isdn εχουμε..αλλα αυτο δεν μου πολυαρεσε..:confused:

γιατι δεν σε αρεσε ! θα εχεις 2 γραμμες,

αντι του netmod θα εχεις το FRITZ!Box που παλι εχει 2 εξοδους για 2 τηλεφωνικες γραμμες-συσκευες και στο fon1 θα χτυπανε ολα τα νουμερα του οτε(που ειχες μεσω φορητοτητας) και στο fon2 θα χτυπαει το 231300χχχχ που θα παρεις.

το θεμα ειναι ομως οτι το χρειαζομαστε επειδη μιλαμε πχ στο 1 τηλ,χτυπαει και το αλλο ταυτοχρονα και μιλαμε στο αλλο..με αυτο της ΗΟΛ δεν θα γινεται αυτο..γιατι θα ναι αλλος αριθμος..

Γίνετε ! οταν μιλας στην γραμμη 1 και σε παρει καποιος αλλο θα χτυπάει στην αλλη συσκευη-γραμμη fon2

εκτος αν διάλεξης το αντιθετο!

------------------------------------

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξουμε την κάθε FON 1,2 γραμμή και να ρυθμίσουμε τα παρακάτω:

react to all numbers-> To τσεκάρουμε εάν θέλετε η συγκεκριμένη συσκευή να χτυπάει όταν σας καλούν σε οποιόδήποτε τηλ.αριθμό. Π.χ εάν είχατε τα τηλ νούμερα 2310222222 οτε κ 2310222223 οτε ,2313002222 hol σε όποιο και να σας καλόυσαν θα χρυπούσε η συσκευή.

Εάν στην απο κάτω επιλογή :

Number of the extension->Έχετε δηλώσει έναν και μόνο αριθμό η συσκευή θα χτυπάει μόνο για το 2313002222

Additional numbers->Εάν θέλετε το Fon1 να χτυπάει σε συγκεκριμένους αριθμούς

πχ στο 2310222222

αφου ειναι ομως αλλος αριθμος πως γινεται αυτο?δλδ θα σε παιρνουν στον χ και θα χτυπαει στον ψ? :wacko:

κι'ωμος γινετε ! :D αλλα αμα πάρεις απο τη δεύτερη γραμμή (fon2) θα φαίνεται το 231300χχχχ και οχι το msn σου ! :(

το msn ακομα δε καταλαβα τι ειναι :p

τεσπα οκ κατανοητα τα υπολοιπα..:happy:

γενικα εισαι ευχαριστημενος?

εχω συνδεση χολ,παιζει να μεινω χωρις τηλ η νετ..αν κανω αιτηση για 2-play?

στο πακετο ειναι κ μοντεμ(ασυρματο)?

το msn ακομα δε καταλαβα τι ειναι :p

τεσπα οκ κατανοητα τα υπολοιπα..:happy:

γενικα εισαι ευχαριστημενος?

εχω συνδεση χολ,παιζει να μεινω χωρις τηλ η νετ..αν κανω αιτηση για 2-play?

στο πακετο ειναι κ μοντεμ(ασυρματο)?

msn= ο 2ος αριθμος πανω σε γραμμη isdn ! (oταν εχεις)

σχεδον ναι (ακομα ειμαι νεος πελατης)

χωρις νετ δεν θα μεινεις ΑΛΛΑ χωρις τηλεφωνο θα μεινεις απο κανα 2 ωρες μεχρι και μερες (θεμα τυχης-οτε-hol):lol:

δωρεαν το ασυρματο FRITZ!Box

msn= ο 2ος αριθμος πανω σε γραμμη isdn ! (oταν εχεις)

σχεδον ναι (ακομα ειμαι νεος πελατης)

χωρις νετ δεν θα μεινεις ΑΛΛΑ χωρις τηλεφωνο θα μεινεις απο κανα 2 ωρες μεχρι και μερες (θεμα τυχης-οτε-hol):lol:

δωρεαν το ασυρματο FRITZ!Box

Μην το δένεις και κόμπο αυτό :rolleyes:

οσο αφορα εμενα θα αποτρεψω οσο περισσοτερους πελατες μπορω απο την hol για λογο οτι μεσα σε ολα τα αλλα, πραγματικα υποτιμουν τη νοημοσηνη μας.Εκανα αιτηση στις 20 νοεμβριου ηρθε ο εξοπλισμος και την προηγουμενη πεμπτη το πρωι μου κοπηκε το τηλεφωνο...οκ λεω ας περιμενω......Παει η πεμπτη......Παρασκευη πρωι νεκρα ολα....Αν καλουσες ελεγε "η τηλ συνδεση που καλειτε δεν λειτουργει για τεχνικους λογους και αυτο μεχρι την κυριακη.Αρχιζω τα τηλεφωνα στη hol και πραγματικα οτι ηθελες ακουγες.......Αφου μου λεει ο τεχνικος το γνωστο παραμυθι: ναι εχετε ενεργοποιηθει αλλα καθυστερει η φορητοτητα και λοιπες μακακιες,μου πεταει και το κλασσικο για βγαλτε το μοντεμ και ξαναβαλτε το.Ε εκει την πληρωσε χωρις να φταει...Το δινει βλαβη......Το σαββατο χωρις τηλ ακομα ξανα τηλ εγω τα ιδια παλι...Την κυριακη οταν με καλουσες πλεον ακουγες οτι ο αριθμος δεν υπαρχει....Δευτερα σημερα τα εχω παρει κρανιο τους περνω απο κινητο...παλι...Παιδια υπευθυνος δεν υπαρχει πουθενα ΠΟΤΕ.Απο τον ενα στον αλλο και να σου λενε τα ιδια μονιμως.Η τεχνικοι να μην μπορουν να καταλαβουν οτι δεν εχω προβλημα με το μοντεμ αλλα με την γραμμη,και εγω να παθαινω εγγεφαλικα το ενα μετα το αλλο.Φυσικα η δικαιολογια οτι μας σαμποταρει ο οτε παντα πρωτη.Ελα που παιρνω και τον οτε και μου λεει οτι φταει η hol.Το μεσημερι αλλαξε παλι κατασταση το τηλ και δειχνει οτι μιλαω συνεχεια....ΤΑ παιρνω κρανιο και πηγαινω hol.Αφου περιμενα αρκετη ωρα ο φανταστικος και μοναδικος τεχνικος(υποτιθεται τεχνικος)εβγαλε το πορισμα....Θα στειλω τεχνικο σε τρεις!!!!!!!!!!!!!! μερες να δει τα καλωδια .γιατι λεω τι παθαν τα καλωδια τα εφαγε ποντικος..οχι κυριε σας τα εχει κοψει ο οτε τα καλωδια!!!!μα αφου εγω εχω το κλειδι του υπογειου πως τα εκοψε ο οτε????????θα κανουμε ελεγχο στα καλωδια κυριε.........

Και εχω μεινει να κοιταω το πελαγος μη ξεροντας τι να κανω να του φαω το λαρυγγι η να φυγω?Τελικα προτιμησα τ ο δευτερο

Για οσους λοιπον ενδιαφερονται για hol να ξερουν

1.δεν ξερεις για ποσο καιρο θα μεινεις χωρις τηλ.γιατι ουτε οι ιδιοι ξερουν.

2.τεχνικη εξηρετηση my ***

3.αν παθεις κατι γινεσαι μπαλακι οτε hol

4.νοοτροποια ψιλικαντζιδικου.

5.υποτιμηση της νοημοσινης,με τις απαντησεις που δινουν

6.δεν υπαρχει ΠΟΤΕ χρονοδιαγραμμα αποκαταστασης βλαβης.

Πραγματικα τα εχω με τον οτε και δεν τον παω καθολου αλλα τελικα νομιζω καλυτερα ακριβοτερα και να βγαζεις ακρη παρα αυτο το μπαλακι της hol.

Α και ολα αυτα περιοχη κηφισιάς.

Sοrry για το μεγαλο ποστ και ελπιζω να μην τυχει σε κανενα αλλο.

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

πιστευω ειναι θεμα τυχης ! και εγω μεσω τηλεφωνου μου λεγαν διαφορα! με εμαιλ ηταν τα πραγματα ποιο αμεσα !

το ιστορικο μου ειναι

14/12 μεσημέρι: κοπηκα απο οτε (isdn με 2 msn)και ενα αριθμο 801100χχχχ της φορτηνετ

14/12 μεσημερι: ιντερνετ απο το πρωτο λεπτο

16/12 μεσημέρι: συνδεθηκε το κεφαλικο(χωρις τα msn) και το 231300χχχ

17/12 15:00 : συνδεθηκαν και τα 2 msn και το δικο μου 801100ΧΧΧΧ

17/12 22:00 : δεν δεχομε κλησεις απο το κεντρο οτε της περιοχης μου στα 231061χχχ (μιλουσαμε 30 λεπτα με τον κ.Αντ........ο)

σε ολα αυτα με επερνε ο κ.αντ........ς (και θα με παρει και αυριο) κυρίως στο κινητο(μου τελείωσε την μπαταρια:D) με πολλη ψαξιμο απο πλευρα του (αριστη εξυπηρετηση) και ειδικά για το 801.... μου (αν και ειναι της forthnet) ΠΟΥ ΔΕΝ ''αφορουσε'' επειδη τον ειπα οτι το χρησιμοποιώ για την δουλεια μου

αρα πιστευω σε τη ατομο θα πέσεις !

ατομο????εχω μιλησει και με την καθαριστρια της hol και δεν εχω βγαλει ακρη.....

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*