Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε μου "στα χαρτιά" είναι σαν να ζητάς πρόωση αποσύνδεση από το πρόγραμμα - με ότι αυτό προβλέπει ως ρήτρες και χρεώσεις. Στην καλύτερη να σου πιστώσουν τυχόν τέλη σύνδεσης του νέου πακέτου. Όμως πιστεύω οτι αν πάρεις και θέσεις σοβαρά θέμα αδυναμίας οικονομικής εξυπηρέτησης του παγίου (π.χ. ανεργία, έκτακτα Ιατρικά έξοδα κτλ) και οτι δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις οικονομικά, ίσως σε πιστώσουν κάποιο μέρος των προβλεπόμενων, αυτό όμως μόνο η ίδια η εταιρία θα στο πει γιατί η αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης είνια ξεχωριστή.

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Δύσκολα τη γλυτώνω την "ταρίφα" οπότε.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είναι τόση η διαφορά που μάλλον σε συμφέρει να το αφήσεις ως έχει μέχρι τη λήξη συμβολαίου

Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Δύσκολα τη γλυτώνω την "ταρίφα" οπότε.

Επειδή δεν είναι ασυνήθιστο να γίνεται αλλαγή σε χαμηλότερο πρόγραμμα, πάρε πρώτα στην εξυπηρέτηση, πριν το απορρίψεις. Το μειονέκτημα είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται τυπικά ανανέωση, με αποτέλεσμα να παρατείνεται ο χρόνος λήξης.

Ότι συνεννοηθείς, θα πρέπει να είναι σαφώς διατυπωμένο στην (ηχογραφημένη) συνομιλία, μεταξύ αλλων οποιεσδήποτε οφειλές μετά την αλλαγή, πάγιες ή εφάπαξ.

παιδιά ξέρει κανείς τηλέφωνο προσφορών απο vodafone για σταθερό;
Και από εδώ παιδιά, ίσως από κάποιον ανεξάρτητα συνεργάτη. Γιατί προς το παρών ο ΟΤΕ που είμαι τώρα μ βγενει ποιο οικονομικός και δεν το περίμενα :p

Καλησπέρα έχει κανένας εμπειρία από vdsl vodafone στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα Θερμη Γιατί σκέφτομαι για φορητότητα σε 50αρα στην vodafone αλλά χρειάζομαι το ιντερνετ Γιατί δουλεύω με αυτό λέτε να έχω θέμα με τις ταχύτητες Γιατί με τον ΟΤΕ είχα ελάχιστα θεματάκια

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...
Έχουμε κάποιο νούμερο προσφορών; Θέλω vDSL έστω και το 30αρι αλλά σε λίγο καλύτερη τιμή. Αν έχει κανένας το νούμερο (έστω και εξωτερικού συνεργάτη), μπορώ να τους καλέσω;

Καλησπέρα....βλέπω οτι σε ολη την δυτική Θεσσαλονίκη που κινούμαι λόγου εργασίας η vodafone κάνει συνέχεια εργασίες για οπτική ίνα. Υπάρχει κάπου να δούμε που και πότε θα είναι διαθέσιμη οι υπηρεσίες VDSL ? Στην περιοχή μου η ταχύτητα είναι τραγική...σε όλες τις εταιρίες... και ειλικρινά περιμένω με αγωνία πότε θα έχουμε για εμπορική χρήση το vdsl και στην περιοχή μου.

Χρωστάω έναν ληξιπρόθεσμο λογαριασμό, αλλά στην ιστοσελίδα http://diakanonismos.vodafone.gr/ δεσμεύτηκα για συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής για να μην γίνει φραγή των υπηρεσιών μου. Σήμερα λοιπόν η Vodafone έκοψε τις υπηρεσίες μου έτσι γιατί ήθελε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα άρχισαν τα τρελά τους, συγγνώμη, ναι πράγματι έχετε δίκιο δεν έπρεπε να γίνει αυτό το συνδέουμε τώρα. Όχι δεν θέλω. Δηλαδή προβαίνεις σε δεσμευτική ημερομηνία και μαθέ δε το διαβάζει το σύστημα.

Τι να πω.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Από την στιγμή που μεταφέρθηκε η γραμμή μου από adsl σε vdsl στο testspeed στην εταιρία αντί να γράφει vodafone γράφει Xt Global Networks Ltd. Είναι φυσιολογικό;

http://pic.nperf.com/r/278412295-gb0Zqsjq.png

Edit : έκανα επανεκκίνηση το router και έστρωσε. Δείχνει πάλι Vodafone.

Edited by ^_NikitaS_^

Καλημέρα.

Είμαι στην Vodafone adsl και θέλω να μεταβώ στο vdsl της Vodafone. Το συμβόλαιο λήγει σε 9 μήνες και δεν μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία λόγω της ρητρας.

Αυτή την στιγμή πληρωνω 20,5 € τον μήνα.

Θέλω να μάθω πόσο θα πληρώνω για vdsl ( το πιο απλό πρόγραμμα, μόνο το ίντερνετ με ενδιαφέρει) και αν μπορώ να τους πιέσω για μια καλύτερη τιμή ποιο πιστεύετε ότι είναι το κατώτερο όριο τιμής που μπορούν να μου κάνουν;

Μου είπαν θα με καλέσουν αύριο από το τμήμα προσφορών και θα ήθελα να ξέρω τι παίζει περίπου με τις τιμές τους.

Ευχαριστώ

Καλημέρα.

Είμαι στην Vodafone adsl και θέλω να μεταβώ στο vdsl της Vodafone. Το συμβόλαιο λήγει σε 9 μήνες και δεν μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία λόγω της ρητρας.

Αυτή την στιγμή πληρωνω 20,5 € τον μήνα.

Θέλω να μάθω πόσο θα πληρώνω για vdsl ( το πιο απλό πρόγραμμα, μόνο το ίντερνετ με ενδιαφέρει) και αν μπορώ να τους πιέσω για μια καλύτερη τιμή ποιο πιστεύετε ότι είναι το κατώτερο όριο τιμής που μπορούν να μου κάνουν;

Μου είπαν θα με καλέσουν αύριο από το τμήμα προσφορών και θα ήθελα να ξέρω τι παίζει περίπου με τις τιμές τους.

Ευχαριστώ

Εμένα μου το έδωσαν για πενηντάρα στα 27,05€

Εμένα μου το έδωσαν για πενηντάρα στα 27,05€

Τόσα θα ήταν σούπερ!

Ήσουν κι εσύ σε Adsl Vodafone πριν;

Αν δεν σε κουράζω πες καμια λεπτομέρεια.

Τόσα θα ήταν σούπερ!

Ήσουν κι εσύ σε Adsl Vodafone πριν;

Αν δεν σε κουράζω πες καμια λεπτομέρεια.

Δεν με κουράζεις, ναι ήμουν ADSL και επειδή τα είχα πάρει άσχημα με τεχνικά προβλήματα τράβηξα φορητότητα και με πήραν και μου έδωσαν αυτή την προσφορά, εννοείται απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά και διεθνή σταθερά, στην ουσία -50% από την αρχική τιμή, δεν θα έφευγα από την vodafone γιατί είχα ενεργό συμβόλαιο απλά το έκανα για εκφοβισμό και έπιασε.

Δεν με κουράζεις, ναι ήμουν ADSL και επειδή τα είχα πάρει άσχημα με τεχνικά προβλήματα τράβηξα φορητότητα και με πήραν και μου έδωσαν αυτή την προσφορά, εννοείται απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά και διεθνή σταθερά, στην ουσία -50% από την αρχική τιμή, δεν θα έφευγα από την vodafone γιατί είχα ενεργό συμβόλαιο απλά το έκανα για εκφοβισμό και έπιασε.

Ευχαριστώ πολυ φίλε μου.

33.5 το πήρα εγώ χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά πήγα σε ένα κατάστημα και ζήτησα από adsl να πάω σε vdsl 50 με ακριβώς τα ίδια με τον από πάνω!

Βέβαια μου χρέωσαν και ένα 20αρι + κάτι αλλά για ανανέωση και αλλαγή προγράμματος και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι για τον πρώτο λογαριασμό.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by dimi_1982

33.5 το πήρα εγώ χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά πήγα σε ένα κατάστημα και ζήτησα από adsl να πάω σε vdsl 50 με ακριβώς τα ίδια με τον από πάνω!

Βέβαια μου χρέωσαν και ένα 20αρι + κάτι αλλά για ανανέωση και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι για τον πρώτο λογαριασμό.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εμένα τα έβαλαν +20€ κόστος αλλαγής συμβολαίου +4,90€ ανανέωση συμβολαίου αλλά επειδή είχα πει τηλεφωνικά από την αρχή ότι αν μείνω δεν θα μου τα χρεώσουν πράγματι δεν με χρέωσαν.

Το εγκεφαλικό όμως το έχω πάθει τώρα που εδώ και ένα μήνα έχω 50mbpsκαι από σήμερα βλέπω ότι έχει διαθεσιμότητα 100mbps και βλέπω τιμή στα 44,50€ ή 43,50€ με ebill. Τώρα πρέπει να σκεφτώ πως θα κάνω μετάβαση με μια καλή τιμή στα 100mbps.

Και εμένα τα έβαλαν +20€ κόστος αλλαγής συμβολαίου +4,90€ ανανέωση συμβολαίου αλλά επειδή είχα πει τηλεφωνικά από την αρχή ότι αν μείνω δεν θα μου τα χρεώσουν πράγματι δεν με χρέωσαν.

Τόσα ειπαν και σε εμένα δηλαδή 20€ + 4.90€, σήμερα έκανα την αίτηση για αλλαγή σε Vdsl 50.

Από ταχύτητα τι λέει ρε παιδιά, το πλησιάζει το 50αρι.

Η adsl μου με το ζόρι φτάνει το 900 kbp/s τώρα.

Καλησπέρα, για 24αρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά, 300 προς κινητά ποια είναι η καλύτερη τιμή που δίνουν αυτόν τον καιρό ; Πήρε κάποιος προσφορά πρόσφατα να μας πει ;

Τόσα ειπαν και σε εμένα δηλαδή 20€ + 4.90€, σήμερα έκανα την αίτηση για αλλαγή σε Vdsl 50.

Από ταχύτητα τι λέει ρε παιδιά, το πλησιάζει το 50αρι.

Η adsl μου με το ζόρι φτάνει το 900 kbp/s τώρα.

Με ADSL έπιανα 13 τώρα έχω 49999. Σου παραθέτω τα στοιχεία της σύνδεσης.

Link Status Up

Modulation Type VDSL2_Vectoring

Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps

Attainable Rate(Up/Down) 50637/136732 kbps

Noise Margin(Up/Down) 40.5/16.4 dB

Line Attenuation(Up/Down) 3.1/8.7 dB

Output Power(Up/Down) 9.8/11.1 dBm

Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved

Interleave Depth(Up/Down) 1/1935

Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms

INP(Up/Down) 0/6.6 symbols

Profile 17a

Showtime Start 31 h 47 min 15 s

LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM

CRC Errors(Up/Down) 0/67

FEC Errors(Up/Down) 0/62128

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα, για 24αρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά, 300 προς κινητά ποια είναι η καλύτερη τιμή που δίνουν αυτόν τον καιρό ; Πήρε κάποιος προσφορά πρόσφατα να μας πει ;

Πριν 3 μήνες πήρα την συγκεκριμένη προσφορά στα 16,90€ μετά από αίτημα φορητότητας προς Cosmote.

Με ADSL έπιανα 13 τώρα έχω 49999. Σου παραθέτω τα στοιχεία της σύνδεσης.

Link Status Up

Modulation Type VDSL2_Vectoring

Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps

Attainable Rate(Up/Down) 50637/136732 kbps

Σούπερ!!!!

Εμένα μου είχαν πει ότι ΔΕΝ θα χρεώσουν τα 20 ευρώ αλλά τελικά τα χρέωσαν. Πήρα τηλέφωνο παραπονέθηκε και είπαν ότι έχω δίκιο και ότι το βλέπουν, δεν έπρεπε να χρεωθώ. Με συμβούλεψαν να πληρώσω το υπόλοιπο ποσό χωρίς τα 20 ευρώ και θα έρθει στα ίσια του στον επόμενο λογαριασμό. Φοβάμαι όμως μη φανώ κακοπληρωτης και κόψουν κάποιες υπηρεσίες. Εσείς τι θα κάνατε; Edited by ^_NikitaS_^

Εμένα μου είχαν πει ότι ΔΕΝ θα χρεώσουν τα 20 ευρώ αλλά τελικά τα χρέωσαν. Πήρα τηλέφωνο παραπονέθηκε και είπαν ότι έχω δίκιο και ότι το βλέπουν, δεν έπρεπε να χρεωθώ. Με συμβούλεψαν να πληρώσω το υπόλοιπο ποσό χωρίς τα 20 ευρώ και θα έρθει στα ίσια του στον επόμενο λογαριασμό. Φοβάμαι όμως μη φανώ κακοπληρωτης και κόψουν κάποιες υπηρεσίες. Εσείς τι θα κάνατε;

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνεις κανονικά όλο το ποσό του λογαριασμού που έχει εκδοθεί και σου πιστώνουν στον επόμενο το ποσό του λάθους.

Sent from my iPad Pro.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Εμένα μου είχαν πει ότι ΔΕΝ θα χρεώσουν τα 20 ευρώ αλλά τελικά τα χρέωσαν. Πήρα τηλέφωνο παραπονέθηκε και είπαν ότι έχω δίκιο και ότι το βλέπουν, δεν έπρεπε να χρεωθώ. Με συμβούλεψαν να πληρώσω το υπόλοιπο ποσό χωρίς τα 20 ευρώ και θα έρθει στα ίσια του στον επόμενο λογαριασμό. Φοβάμαι όμως μη φανώ κακοπληρωτης και κόψουν κάποιες υπηρεσίες. Εσείς τι θα κάνατε;

Επειδή συνέβει και σε εμένα μου είπαν να μην πληρώσω μέχρι να πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό για να είναι "καθαρός" και να μην υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο. Και έτσι έκανα. Δεν τίθεται θέμα κακοπληρωτής.