kogos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Έχω forthnet και έχει λήξει το συμβόλαιο.. πληρώνω 24,9 το μήνα με 24άρι ίντερνετ, σταθερα και 600' κινητά. Με πήραν από Voda για 18€ το μήνα με τα ίδια αλλά 60' προς κινητά (δεν με ενοχλούν τα λιγότερα λεπτά προς κινητά). Είμαι περιοχή Πειραιάς / Νίκαια. Η ποιότητα του internet με την forthnet εδώ και χρόνια είναι εξαιρετική, το λιγότερο που έχω συγχρονίσει είναι 18Mbps. Έχει κάποιος σε αυτή την περιοχή εμπειρία από voda? Γιατί με ενδιαφέρει να παραμείνει η ποιότητα του internet έτσι... ευχαριστώ Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Οταν ληξει το συμβολαιο σου μπορεις να ζητησεις διακοπη του αριθμου και να μεινει ο χωρος χωρις τηλεφωνο ; Υπαρχει καποια επιπλεον επιβαρυνση για την διακοπη ; Sent from my iPad Air using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Απο hol adsl έκανε αίτηση σε wind για το σταθερό του φίλος. Μετά απο 2 μέρες τον παίρνει ένας τυπος και του προσφέρει vdsl,απεριόριστα και 6 ωρες προς κινητά για 25-26€ τελική τιμή. Δεν ήθελε χρόνο ομιλιας και του ζήτησε να του δώσει το παλιό πρόγραμμα που δεν το δίνουν σε νέους συνδρομητές με vdsl και κάποιο λίγο χρόνο ομιλίας. Αυτό το έδιναν στα 23€ Του έχει έρθει και μήνυμα οτι σε 3 μέρες θα γίνει η ενεργοποίηση (αλλά δεν έχει δώσει ακόμα τον παλιό λογαριασμό που του είχε ζητηθεί αν αυτό παίζει ρόλο) Να ζητήσει και άλλη μείωση στο πακέτο που του προσφέρουν η να πει ok και να περιμένει ανταπάντηση απο wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Με πηραν σημερα απο vodafone . ΜΕ 21.20 θα εχω απεριοριστα σταθερα 5 ωρες κινητα 24αρι ιντερνετ Τελος ενεργοποιησης 18 ευρω απο 35 Κουπονια 50 ευρω για αγορα απο σουπερμαρκετ καθε μηνα Δωρο ασυρματο τηλφωνο. Γνωμες ή καμια αποκαλυψη παγιδας; Α και ημουν σιτα και ειχα με 20 ευρω απεριορστα σταθερα,5 ωρες κινητα και 8αρι ιντερνετ αλλα θελω να φυγω γιατι ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το ιντερνετ(ολο αποσυνδεσεις,ιντερνετ μεχρι 5mbps και αλλα θεματα) Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Με πηραν σημερα απο vodafone . ΜΕ 21.20 θα εχω απεριοριστα σταθερα 5 ωρες κινητα 24αρι ιντερνετ Τελος ενεργοποιησης 18 ευρω απο 35 Κουπονια 50 ευρω για αγορα απο σουπερμαρκετ καθε μηνα Δωρο ασυρματο τηλφωνο. Γνωμες ή καμια αποκαλυψη παγιδας; Α και ημουν σιτα και ειχα με 20 ευρω απεριορστα σταθερα,5 ωρες κινητα και 8αρι ιντερνετ αλλα θελω να φυγω γιατι ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το ιντερνετ(ολο αποσυνδεσεις,ιντερνετ μεχρι 5mbps και αλλα θεματα) Αν δινει 50 ευρω κουπονια τον μηνα τοτε θα κανω και εγω 4-5 συνδεσεις, γιατι θα βγαζω και κανενα 25αρι τον μηνα απο καθε συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Αν δινει 50 ευρω κουπονια τον μηνα τοτε θα κανω και εγω 4-5 συνδεσεις, γιατι θα βγαζω και κανενα 25αρι τον μηνα απο καθε συνδεση Δίνει για συγκεκριμένα προϊόντα, που πρέπει να μπαίνεις στη σελίδα και να τα τυπώνεις ο ίδιος. Τουλάχιστον αυτό μου πουλούσαν εμένα πριν λίγες ημέρες. Μου είπαν ότι και οι υπάρχοντες συνδρομητές μπορούν να ζητήσουν κάποια από αυτά με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Μήπως τα κουπόνια είναι εκπτωτικά του στύλ "για αγορες 60€+ εκπτωση 10€"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 εισαι σιγουρος? γιατι καπου ειδα δωρεάν ψηφιακες ευκολιες(η κατι τετοιο) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk http://www.adslgr.com/forum/threads/942765-Wind-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82 Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Μήπως τα κουπόνια είναι εκπτωτικά του στύλ "για αγορες 60€+ εκπτωση 10€"; Δεν ξερω τι ακριβως γιατι δεν με ενδιαφεραν κιολας επειδη μυριζομουν οτι θα ειναι κατι τετοιο. Τελικα με παζαρια και μα και μου με την προιστάμενη πήρα: 21.20 με λογαριασμο στο μέιλ Απεριοριστα σταθερα. 300 λεπτα κινητα 24αρι ιντενετ Δωρο ασυρματη σταθερη συσκευη(με προτειναν και ταμπλετ αλλα προτιμησα αυτο). Δώρο το τέλος ενεργοποίησης(36 ευρω) Καλό ντηλ πιστεύω τωρα. Edited September 15, 2016 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Στα 26€ vdsl50, απεριόριστα σταθερα και 540 προς Κινητά. Το θέμα ειναι αν θα προλάβω να ακυρώσω την φορητότητα στην wind γιατί μου έστειλαν το modem και μιλάνε για ενεργοποίηση την δεύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Στα 26€ vdsl50, απεριόριστα σταθερα και 540 προς Κινητά. Το θέμα ειναι αν θα προλάβω να ακυρώσω την φορητότητα στην wind γιατί μου έστειλαν το modem και μιλάνε για ενεργοποίηση την δεύτερα. Τρομερή τιμή. Πήρες και τις κλασσικές κάρτες CU με 120'; Για ακύρωση δυστυχώς δύσκολο το κόβω γιατί η ακύρωση πρέπει να γίνει 2 ή 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση. Βέβαια δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Όχι δεν ζήτησα καρτες κλπ . Αλλά και αυτοί δεν τους κόβει. Χτες με πήραν 2η φορά τους είπα ότι μάλλον δεν με νοιάζει αλλά δεν είπαν και αυτοί οτι δεν έχω διορία! Βέβαια η υπάλληλος στην hol σήμερα το πρωι κάτι είπε ότι έχουμε 6ωρες ακόμα αλλιώς μετά θα παω στην wind και μετά ξανά στην hol. Κάτι τέτοια έλεγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Έχω εκνευριστεί απίστευτα και με τη voda και με την forthnet. Είμαι forthnet με το συμβόλαιό μου να έχει λήξει, απομένως αν αποχωρήσω δεν έχω χρέωση για το σπάσιμο του συμβολαίου. Με πέρνουν από την Voda για 18€ το μήνα με αντίστοιχες παροχές με αυτές που έχω, και Παρασκευή 16/9 υπογράφω με κούριερ. Με πέρνουν εχθές 20/9 από την forthnet και μου ρίχνουν την τιμή στα 16,2€ για 24μήνες και δέχθηκα τηλεφωνικά με ηχογράφηση. Ανέφερα στην κοπέλα, πως αν με πάρουν από την vodafone και μου κάνουν καλύτερη τιμή; και η απάντηση ήταν "ας κάνουμε την αλλαγή τώρα να μην χάσω την προσφορά και μετά το ακυρώνω αν αλλάξω γνώμη λόγο αντιπροσφοράς της voda", συνομιλία που δεν ηχογραφήθηκε όμως. Σήμερα με πήραν από την vodafone και μου έκαναν ακόμα καλύτερη προσφορά, και δέχτηκα... Το πρόβλημα όμως είναι πως τώρα μου λένε από την forthnet για πρόστιμο 75€. Σημειώνω, ΔΕΝ έχω υπογράψει τίποτα, απλά υπάρχει η συνομιλία ηχογραφημένη, αλλά όχι ολόκληρη (υπάρχει μόνο η επιβεβαίωση στοιχείων μου και ότι δέχομαι την προσφορά της forthnet). Πήρα στην forthnet και αναμένω από κάποιον προϊστάμενο να με πάρει πίσω. Με έχουν κάνει μπαλάκι και έχω εκνευριστεί όσο δεν πάει. edit: μόλις μίλησα και με voda και με ενημέρωσαν ότι το δικαίωμα υπάναχώρησης το έχουν οι καταναλωτές ακόμα και αν παραμένουν στην ίδια εταιρία αλλά αλλάζουν πρόγραμμα. Επομένως, απλά πρέπει να στείλω στη forthnet αίτημα υπάναχώρησης (εντός 14 ημερών), αρνούμενος την προσφορά. Το έψαξα και στην EETT και όντος ισχύει (http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf). Επομένως, από ότι βλέπω, η forthnet κάνει τα πάντα να με κρατήσει ακόμα και με πλάγιους τρόπους. Edited September 21, 2016 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εμενα η hol/vodafone λήγει σε 2 μηνες. Αρχικά εβγαινε 15€ το μηνα με 24αρι ιντερνετ, 300' κινητά, κτλ με amex. Τωρα εδώ κ 7-8 μηνες επειδή δεν πολυ-κινείται η amex να μαζεύονται οι πόντοι, εχει γυρίσει στα 23.19 το μήνα. Τι συμβαίνει συνήθως; Σε παιρνουν τηλ εκεινοι οταν κοντευει να λήξει το συμβολαιο, ή κανεις κινηση εσύ πρώτος; Τι θα πω και τι θα κάνω για να κάνω παζαρι την τιμή κτλ το ξέρω.. Το τυπικό πιο πολύ με νοιάζει. Αν μείνεις στην ιδια εταιρεία αλλά π.χ. Κανεις ντιλ ενα προγραμμα που ειναι καινουργιο, χρεωνεσαι με τπτ κερατιατικα; Ή οτι κανονισεις; Δεν εχω παραπονο ουτε με το support ουτε το σημα κτλ. Μονο καποιες αποσυνδεσεις του ιντερνετ με τους συναγερμούς του σπιτιού, κτλ αλλά μικρό το κακό. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Έχω εκνευριστεί απίστευτα και με τη voda και με την forthnet. Είμαι forthnet με το συμβόλαιό μου να έχει λήξει, απομένως αν αποχωρήσω δεν έχω χρέωση για το σπάσιμο του συμβολαίου. Με πέρνουν από την Voda για 18€ το μήνα με αντίστοιχες παροχές με αυτές που έχω, και Παρασκευή 16/9 υπογράφω με κούριερ. Με πέρνουν εχθές 20/9 από την forthnet και μου ρίχνουν την τιμή στα 16,2€ για 24μήνες και δέχθηκα τηλεφωνικά με ηχογράφηση. Ανέφερα στην κοπέλα, πως αν με πάρουν από την vodafone και μου κάνουν καλύτερη τιμή; και η απάντηση ήταν "ας κάνουμε την αλλαγή τώρα να μην χάσω την προσφορά και μετά το ακυρώνω αν αλλάξω γνώμη λόγο αντιπροσφοράς της voda", συνομιλία που δεν ηχογραφήθηκε όμως. Σήμερα με πήραν από την vodafone και μου έκαναν ακόμα καλύτερη προσφορά, και δέχτηκα... Το πρόβλημα όμως είναι πως τώρα μου λένε από την forthnet για πρόστιμο 75€. Σημειώνω, ΔΕΝ έχω υπογράψει τίποτα, απλά υπάρχει η συνομιλία ηχογραφημένη, αλλά όχι ολόκληρη (υπάρχει μόνο η επιβεβαίωση στοιχείων μου και ότι δέχομαι την προσφορά της forthnet). Πήρα στην forthnet και αναμένω από κάποιον προϊστάμενο να με πάρει πίσω. Με έχουν κάνει μπαλάκι και έχω εκνευριστεί όσο δεν πάει. edit: μόλις μίλησα και με voda και με ενημέρωσαν ότι το δικαίωμα υπάναχώρησης το έχουν οι καταναλωτές ακόμα και αν παραμένουν στην ίδια εταιρία αλλά αλλάζουν πρόγραμμα. Επομένως, απλά πρέπει να στείλω στη forthnet αίτημα υπάναχώρησης (εντός 14 ημερών), αρνούμενος την προσφορά. Το έψαξα και στην EETT και όντος ισχύει (http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf). Επομένως, από ότι βλέπω, η forthnet κάνει τα πάντα να με κρατήσει ακόμα και με πλάγιους τρόπους. Τι πρόγραμμα έχεις και ποιά προσφορά καλύτερη τελικά σου έκανε η Vodafone;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Τι πρόγραμμα έχεις και ποιά προσφορά καλύτερη τελικά σου έκανε η Vodafone;;; Είχα / έχω αστικά / υπεραστικά, 24 ιντερνετ, 12 ώρες προς κινητά με 24,9€ / μήνα 1η προσφορά vodafone: 18€ - αστικά / υπεραστικά, 24 ιντερνετ, 60 λεπτά προς κινητά - 20€ κουπόνια - χωρίς τέλος ενεργοποίησης 2η προσφορά forthnet: 16,20€ - αστικά / υπεραστικά, 24 ιντερνετ, 300 λεπτά προς κινητά 3η προσφορά vodafone: 15,20€ - αστικά / υπεραστικά, 24 ιντερνετ, 60 λεπτά προς κινητά - 20€ κουπόνια - χωρίς τέλος ενεργοποίησης Τελική αποδεχτή προσφορά ήταν η 3η της vodafone. Όλες οι τιμές είναι τελικές με ΦΠΑ. Έχω και νέα σχετικά... άκουσα την καταγραφή της κλίσης που είχε γίνει με την forthnet, και η υπάλληλος αναφέρει ξεκάθαρα πως αν χρειαστεί υπαναχώρηση μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους. Επίσης, πήγα σήμερα σε κατάστημα forthnet με μία μακροσκελή αίτηση υπαναχώρησης, αναφέροντας του σχετικούς νόμους, διατάξεις, αριθμούς ΦΕΚ και αιρθμούς ΚΥΑ, ώστε να στείλουν από εκεί το fax... και εκτός του ότι στο κατάστημα δεν είχαν ιδέα τι σημαίνει "υπαναχώρηση", ΔΕΝ είχαν καν fax για να μπορέσουν να στείλουν. Έστειλαν τελικά το έτοιμα με mail, και στη συνέχεια πήγα σε άλλο κατάστημα και το έστειλα εγώ με fax αλλά και από το προσωπικό μου email, στο οποίο έλαβα και την σχετική αυτόματη απάντηση ότι έλαβαν το μήνυμα και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Επίσης, στους όρους χρήσης που βρίσκονται στο http://www.nova.gr/gr/oroi-hrisis/ αναφέρει ότι υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης. Στη συνέχεια, τους κάλεσα στο 18345 για να επιβεβαιώσω την παραλαβή του fax, χρειάστηκε να εξηγήσω ΠΑΛΙ όλο το ιστορικό σε νέο υπάλληλο, διότι όλοι όσοι μίλαγα προηγουμένως είναι εξαφανισμένοι. Η κλίση, μάλιστα, που περίμενα από προϊστάμενο δεν έγινε ποτέ. Τελικά, αναμένω νέα κλίση από την συγκεκριμένη κυρία που είχε κάνει την ηχογράφηση, και η οποία άλλωστε αναφέρει στην κλήση της να μιλήσω μαζί της σε περίπτωση που χρειαστεί υπαναχώρηση. Για να δούμε.... πάντως, πραγματικά, και τσάμπα 1 χρόνο να μου πουν, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να παραμείνω. Και να σκεφθεί κανείς πως ήμουν συνδρομητής από εποχής ADSL IN A BOX (2003-2004, κάπου εκεί νομίζω ήταν), και στην τηλεφωνική γραμμή που είμαι τώρα από το 2007. Πλέον, δεν με ενδιαφέρει αν η ποιότητα της vodafone είναι καλύτερη ή όχι (γιατί το έχω ένα άγχος, τώρα συγχρονίζω 17-18Μbps), με έχουν κάνει μπαλάκι και είναι $(^@!^*(... Αλήθεια, έχει κανείς εμπειρία από ποιότητα γραμμών vodafone σε περιοχή Νίκαια; Edited September 22, 2016 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Λοιπόν στέλνω φαξ την αίτηση ακύρωση φορητοτητας. Έρχεται μήνυμα ότι την παρελαβαν. Ξανά στέλνω για σιγουριά έρχεται ξανα μήνυμα ότι την παρελαβαν. Αυτά προχθές. Με παίρνουν την επόμενη μέρα απο την βονταφον πόσες φορές για καλύτερη προσφορά Όσες φορές το σήκωσα τους αρνήθηκα νέα πρόταση καθώς αποφάσισα ότι δεν θέλω να φύγω απο σιτα. Αυτά χθες. Και σήμερα σκάει μήνυμα απο βονταφον ότι θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση στις 27 του μηνός. Παίρνω τηλ στην βονταφον και μου αρχίζουν τα κάτσε να μιλήσω με τον προϊστάμενο,δεν βλέπω κάτι,ειναι αυτοποιημενα τα μηνύματα και τα λοιπά. Τους λέω αφού χθες που το είδατε με πήρατε για καλύτερη προσφορά για να αλλάξω γνώμη και να έρθω τωρα τι μου λέτε ότι δεν βλέπετε την αίτηση. Ρε παιδιά τι γίνεται. Είμαι καλλυμενος ή οχι. Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 'Εχεις υπογράψει κάτι στη vodafone? και αν ναι, πόσες μέρες έχουν περάσει από τότε; Το αίτημα ονομάζεται αίτημα υπαναχώρησης, και όχι αίτημα ακύρωσης φορητότητας (τυπικά μιλάω), και πρέπει να το στείλεις στο 2130005150, και να καλέσεις στο 13844 για να επιβεβαιώσεις ότι το παρέλαβαν (καθυστερούν περίπου 2 ώρες να καταγραφούν τα fax). Επίσης, μπορείς να το στείλεις και μέσω email στο customecare.gr@vodafone.com. Αυτά τα τηλέφωνα χρησιμοποίησες για την αποστολή του fax? Γενικά, αν έχεις κρατήσει τα αποδεικτικά των fax είσαι καλυμμένος... εγώ στη θέση σου θα σημείωνα και τις ημέρες/ώρες που γίνεται κάθε φορά η επικοινωνία μαζί τους, καθώς και το περιεχόμενο της συνομιλίας επιγραμματικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα χρειαστεί να θυμηθείς. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) 'Εχεις υπογράψει κάτι στη vodafone? και αν ναι, πόσες μέρες έχουν περάσει από τότε; Το αίτημα ονομάζεται αίτημα υπαναχώρησης, και όχι αίτημα ακύρωσης φορητότητας (τυπικά μιλάω), και πρέπει να το στείλεις στο 2130005150, και να καλέσεις στο 13844 για να επιβεβαιώσεις ότι το παρέλαβαν (καθυστερούν περίπου 2 ώρες να καταγραφούν τα fax). Επίσης, μπορείς να το στείλεις και μέσω email στο customecare.gr@vodafone.com. Αυτά τα τηλέφωνα χρησιμοποίησες για την αποστολή του fax? Γενικά, αν έχεις κρατήσει τα αποδεικτικά των fax είσαι καλυμμένος... εγώ στη θέση σου θα σημείωνα και τις ημέρες/ώρες που γίνεται κάθε φορά η επικοινωνία μαζί τους, καθώς και το περιεχόμενο της συνομιλίας επιγραμματικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα χρειαστεί να θυμηθείς. Υπογραψα δευτερα και τεταρτη ειχα στειλει το φαξ. Ναι αυτα τα τηλεφωνα εχω χρησιμοποιησει. Επίσης το 1 φαξ το έστειλα απο βιβλιοπωλείο και δεν μου είχε δωσει κατι σαν αποδεικτικο. Και το 2 μεσω ιντερτερ από ένα σάιτ. Απλα ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι παρέλαβαν το φαξ και στις 2 περιπτωσεις. Edited September 23, 2016 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εμενα η hol/vodafone λήγει σε 2 μηνες. Αρχικά εβγαινε 15€ το μηνα με 24αρι ιντερνετ, 300' κινητά, κτλ με amex. Τωρα εδώ κ 7-8 μηνες επειδή δεν πολυ-κινείται η amex να μαζεύονται οι πόντοι, εχει γυρίσει στα 23.19 το μήνα. Τι συμβαίνει συνήθως; Σε παιρνουν τηλ εκεινοι οταν κοντευει να λήξει το συμβολαιο, ή κανεις κινηση εσύ πρώτος; Τι θα πω και τι θα κάνω για να κάνω παζαρι την τιμή κτλ το ξέρω.. Το τυπικό πιο πολύ με νοιάζει. Αν μείνεις στην ιδια εταιρεία αλλά π.χ. Κανεις ντιλ ενα προγραμμα που ειναι καινουργιο, χρεωνεσαι με τπτ κερατιατικα; Ή οτι κανονισεις; Δεν εχω παραπονο ουτε με το support ουτε το σημα κτλ. Μονο καποιες αποσυνδεσεις του ιντερνετ με τους συναγερμούς του σπιτιού, κτλ αλλά μικρό το κακό. Εμένα λήγει το συμβόλαιο τον Δεκέμβρη αλλά σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Το "έχω" σε συνδιασμό με εξαργύρωση πόντων Amex, έκπτωση επειδή υπάρχει κ σύνδεση κινητου vodafone , ebill ... κ μου "βγαινει" κι εμενα στα 15€. Το τελευταίο 5μηνο όμως για κάποιο λόγο το σύστημά τους έχει πάψει να εξαργυρώνει τους πόντους Amex κ να αποδίδει επιλεκτικά την έκπτωση ebill με αποτέλεσμα να έρχεται πάγιο 23+€ Μίλησα με την εξυπηρέτηση που προώθησε το αίτημα, υποτίθεται πως θα μ' έπαιρναν απο το αρμόδιο τμήμα να μιλήσουμε πράγμα που δεν συνέβη ποτε. Εαν στους επόμενους μήνες εξακολουθήσει να κολλά το σύστημά τους... μαλλον με βλέπω να κατευθύνομαι προς Wind... Εσυ πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για να ζητήσεις καλύτερη προσφορά ή να κάνεις αίτηση φορητότητας κ να περιμένεις να σε πάρουν αυτοί για αντιπροσφορά. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εμένα λήγει το συμβόλαιο τον Δεκέμβρη αλλά σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Το "έχω" σε συνδιασμό με εξαργύρωση πόντων Amex, έκπτωση επειδή υπάρχει κ σύνδεση κινητου vodafone , ebill ... κ μου "βγαινει" κι εμενα στα 15€. Το τελευταίο 5μηνο όμως για κάποιο λόγο το σύστημά τους έχει πάψει να εξαργυρώνει τους πόντους Amex κ να αποδίδει επιλεκτικά την έκπτωση ebill με αποτέλεσμα να έρχεται πάγιο 23+€ Μίλησα με την εξυπηρέτηση που προώθησε το αίτημα, υποτίθεται πως θα μ' έπαιρναν απο το αρμόδιο τμήμα να μιλήσουμε πράγμα που δεν συνέβη ποτε. Εαν στους επόμενους μήνες εξακολουθήσει να κολλά το σύστημά τους... μαλλον με βλέπω να κατευθύνομαι προς Wind... Εσυ πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για να ζητήσεις καλύτερη προσφορά ή να κάνεις αίτηση φορητότητας κ να περιμένεις να σε πάρουν αυτοί για αντιπροσφορά. Αν κανεις αιτηση φορητοτητας να εχεις ετοιμο το χαρτι υποαναχωρησης για να μην τρεχεις αρχικα. Και να ξες οτι σε κανουν προσφορες πολυ καλυτερες. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Αν κανεις αιτηση φορητοτητας να εχεις ετοιμο το χαρτι υποαναχωρησης για να μην τρεχεις αρχικα. Και να ξες οτι σε κανουν προσφορες πολυ καλυτερες. Αμα τελικά δεχτείς την προσφορά για να παραμεινεις στον πάροχό σου δεν την ακυρώνει μετά αυτός την διαδικασία φοριτότητας; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Αμα τελικά δεχτείς την προσφορά για να παραμεινεις στον πάροχό σου δεν την ακυρώνει μετά αυτός την διαδικασία φοριτότητας; Όχι την στέλνεις εσύ με φαξ,παίρνεις τηλ να το επαληθεύσεις,γενικά εσύ ασχολείσαι Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Σωστά, δεν έχει την δύναμη ο πάροχος να ζητήσει πίσω την αίτηση φορητότητας, γιατί έτσι θα μας είχαν δεμένους σε 1 πάροχο με το έτσι θέλω :) Επομένως, δεν μπορεί να κάνει αυτός ακύρωση... δικό σου το νούμερο, δική σου και η ακύρωση! Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπέρα.Σε περίπτωση που βάλω τηλεόραση μαζί με το ίντερνετ,θα μειώνεται το Bandwidth και αν ναι είναι αισθητή η διαφορά?το λέω γιατί στην περιοχή μου,η μέγιστη θεωρητικη ταχύτητα που μπορώ να πιάσω είναι 12,500mbps...ουτως η άλλως θα είναι λιγότερο οπότε με προβληματιζει αν το ρίχνει περαιτέρω η τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts