minast Δημ. April 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2024 Καλύτερο το ZTE. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. April 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2024 Το ZTE H268Q (V7.0) είναι σήμερα το Νο1. Το Η300 είναι καλό εντός αστικού ιστού αλλά έχει και κάποια ηλικία. Το VOX είναι το τελευταίο, πλούσιο εξοπλισμό και τηλεφωνικό κέντρο, αλλά έχει πρόβλημα στα On-line παιχνίδια, αδικαιολόγητη καθυστέρηση ping upload. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2024 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχουμε καμία ιδέα ποιο πρόγραμμα έχει που δίνει δώρο την 65αρα τηλεόραση ή τους όρους που δίνει αυτό το δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2024 Το 300αρι σε συνδυασμό με το vodafone tv. https://myphone.gr/forum/topic/23659/?do=findComment&comment=7274704 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2024 Και την 65αρα τηλεόραση. αυτό είναι το deal χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2024 Υποθέτω οτι η τιμη της μπαινει ως ποσό επιδότησης αν θελήσεις να διακοψεις νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2024 2 ώρες πριν, kmpatra said: Υποθέτω οτι η τιμη της μπαινει ως ποσό επιδότησης αν θελήσεις να διακοψεις νωρίτερα. Κι όμως στο συμβόλαιο δεν έχει. Δεν ξέρω τι γίνεται. Σε αντίστοιχη περίπτωση σε κινητό, το κινητό φαίνεται σαν δόση flex και από κάτω έχει πιστωση της δόσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2024 On 12/4/2024 at 11:06 ΜΜ, nickolasemp said: Ξέρουμε εάν αυτό εδώ είναι σοβαρό; Παίζει; Υπάρχουν παγίδες; Απ'ότι κατάλαβα, είναι vodafone ως υποδομή, σωστά; Παίζει fiber ftth στα 200? Τελικά τι είναι αυτή η διαφήμιση; Υσχυη η 100αρα στα21€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2024 On 12/5/2024 at 9:43 ΜΜ, kostas123464 said: Τελικά τι είναι αυτή η διαφήμιση; Υσχυη η 100αρα στα21€? Έκανα τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη προσφορά, 100αρα στα 21€ περίπου με απεριόριστα σταθερά και 400 λεπτά προς κινητά (φορητότητα από 50αρα nova). Πολύ καλή εξυπηρέτηση αν και όχι ιδιαίτερα γρήγορη. Την Παρασκευή μου ήρθε με κούριερ το router της vodafone και περιμένω να ενεργοποιηθεί η γραμμή από τη vodafone. Ξέρει κανείς πόσες ημέρες χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η φορητότητα, ειδικά από τη στιγμή που έχω παραλάβει τον εξοπλισμό από τη vodafone; 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2024 1 ώρα πριν, geoponer said: Έκανα τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη προσφορά, 100αρα στα 21€ περίπου με απεριόριστα σταθερά και 400 λεπτά προς κινητά (φορητότητα από 50αρα nova). Πολύ καλή εξυπηρέτηση αν και όχι ιδιαίτερα γρήγορη. Την Παρασκευή μου ήρθε με κούριερ το router της vodafone και περιμένω να ενεργοποιηθεί η γραμμή από τη vodafone. Ξέρει κανείς πόσες ημέρες χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η φορητότητα, ειδικά από τη στιγμή που έχω παραλάβει τον εξοπλισμό από τη vodafone; Αναμένω να μου πεις εντυπώσεις από το ίντερνετ και την ταχύτητα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. May 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2024 On 19/5/2024 at 6:23 ΜΜ, geoponer said: Έκανα τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη προσφορά, 100αρα στα 21€ περίπου με απεριόριστα σταθερά και 400 λεπτά προς κινητά (φορητότητα από 50αρα nova). Πολύ καλή εξυπηρέτηση αν και όχι ιδιαίτερα γρήγορη. Την Παρασκευή μου ήρθε με κούριερ το router της vodafone και περιμένω να ενεργοποιηθεί η γραμμή από τη vodafone. Ξέρει κανείς πόσες ημέρες χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η φορητότητα, ειδικά από τη στιγμή που έχω παραλάβει τον εξοπλισμό από τη vodafone; Έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορείς να με διαφωτίσεις: 1. Η γραμμή είναι κανονική vdsl ή το μόντεμ παίρνει sim; 2. Εκανες συμβόλαιο; Αν ναι για πόσους μήνες; 24 όπως όλα; 3. Τι δικαιολογητικά σου ζητήσανε να τους στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2024 8 ώρες πριν, opmgls said: Έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορείς να με διαφωτίσεις: 1. Η γραμμή είναι κανονική vdsl ή το μόντεμ παίρνει sim; 2. Εκανες συμβόλαιο; Αν ναι για πόσους μήνες; 24 όπως όλα; 3. Τι δικαιολογητικά σου ζητήσανε να τους στείλεις; 1. Η γραμμή είναι VDSL, στη μέγιστη ταχύτητα που μπορούσε να πιάσει στην περιοχή μου (δεν υποστηρίζει ακόμα οπτική ίνα η vodafone). Υπάρχει και δυνατότητα για modem με sim αλλά δεν το έψαξα. 2. Το συμβόλαιο είναι για 24 μήνες όπως όλα. 3. 1) ταυτότητα μπρος-πίσω φωτογραφία 2) αφμ και δου 3) Διεύθυνση και ΤΚ (ζήτησαν λογαριασμό ρεύματος) 4) μέιλ & τηλέφωνο επικοινωνίας 6) τελευταίο λογαριασμό τηλεφώνου Ελπίζω να βοήθησα. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. May 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2024 5 ώρες πριν, geoponer said: 1. Η γραμμή είναι VDSL, στη μέγιστη ταχύτητα που μπορούσε να πιάσει στην περιοχή μου (δεν υποστηρίζει ακόμα οπτική ίνα η vodafone). Υπάρχει και δυνατότητα για modem με sim αλλά δεν το έψαξα. 2. Το συμβόλαιο είναι για 24 μήνες όπως όλα. 3. 1) ταυτότητα μπρος-πίσω φωτογραφία 2) αφμ και δου 3) Διεύθυνση και ΤΚ (ζήτησαν λογαριασμό ρεύματος) 4) μέιλ & τηλέφωνο επικοινωνίας 6) τελευταίο λογαριασμό τηλεφώνου Ελπίζω να βοήθησα. Ναι φίλε βοήθησες πολύ! Ευχαριστώ! Ψαχνομαι για καινούργια σύνδεση σε τόπο άλλο από αυτόν της δηλωμένης μόνιμης κατοικίας μου γι αυτό και όλες οι απορίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2024 On 21/5/2024 at 12:00 ΜΜ, opmgls said: Ναι φίλε βοήθησες πολύ! Ευχαριστώ! Ψαχνομαι για καινούργια σύνδεση σε τόπο άλλο από αυτόν της δηλωμένης μόνιμης κατοικίας μου γι αυτό και όλες οι απορίες. Τους πήρα εγώ τηλέφωνο για την 100αρα που υποστηρίζει η περιοχή μου μέσω fttc vdsl μέχρι 200 μου είπανε μπορώ να βάλω. Όλα καλά και μου είπανε δώρο το πάγιο για 2 μήνες. Καλή φαση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2024 Είμαι σε φάση ανανέωσης λόγω συμπλήρωσης των 24 μηνών και μου έκαναν πρόταση στα 21€ για 24 internet και 300' προς κινητά και ΣΥΝ 1.5€ τον επόμενο χρόνο. Τι επιλογές έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2024 38 minutes ago, GREGORYMO said: Είμαι σε φάση ανανέωσης λόγω συμπλήρωσης των 24 μηνών και μου έκαναν πρόταση στα 21€ για 24 internet και 300' προς κινητά και ΣΥΝ 1.5€ τον επόμενο χρόνο. Τι επιλογές έχω? Με 21€ δίνουν 100αρα για ψάξου λιγάκι μέσα εδώ στα προηγούμενα ποστ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2024 20 minutes ago, kostas123464 said: Με 21€ δίνουν 100αρα για ψάξου λιγάκι μέσα εδώ στα προηγούμενα ποστ Τα έχω διαβάσει αυτά. Το ερώτημα είναι πώς θα κινηθώ για να πάρω 100 internet στα 21€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2024 On 10/6/2024 at 6:48 ΜΜ, GREGORYMO said: Τα έχω διαβάσει αυτά. Το ερώτημα είναι πώς θα κινηθώ για να πάρω 100 internet στα 21€. Από όσο εγώ γνωρίζω στο τηλέφωνο 2109862485 ( απαντάει άνθρωπος) δίνουν τέτοια τιμή, για καινούργια γραμμή ή για φορητότητα, σε vodafone. Μπορείς να αφήσεις να λήξει το συμβόλαιο σου για κάνα μήνα και μετά να ρωτήσεις σε αυτό το τηλέφωνο αν μπορούν να κανουν κάτι για την περίπτωση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2024 6 ώρες πριν, opmgls said: Από όσο εγώ γνωρίζω στο τηλέφωνο 2109862485 ( απαντάει άνθρωπος) δίνουν τέτοια τιμή, για καινούργια γραμμή ή για φορητότητα, σε vodafone. Μπορείς να αφήσεις να λήξει το συμβόλαιο σου για κάνα μήνα και μετά να ρωτήσεις σε αυτό το τηλέφωνο αν μπορούν να κανουν κάτι για την περίπτωση σου. Ουσιαστικά έχει λήξει αφού ο τελευταίος μήνας είναι χωρίς ποινή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2024 7 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ουσιαστικά έχει λήξει αφού ο τελευταίος μήνας είναι χωρίς ποινή OK, αλλά τυπικά για τους εξωτερικούς ατζέντηδες είσαι ακόμη εντός συμβολαίου. Κάνε τους την συγκεκριμένη ερώτηση ότι έχει λήξει το συμβόλαιο σου αλλά το νούμερο ειναι στη vodafone. Τι μπορούν να κάνουν για εσένα; Ενημέρωσε αν θες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Το τηλεφωνο που αναφέρεται πιο πάνω πουλαει ftth 32€, ενω μου εχουν προτεινει, 26€, 26.84€, 28€, 29€, 30€, 32€.😂 Καθε φορα παιρνω και αλλη τιμη. Καθε 2-3 μερες που καλω για να κανω την παραγγελια η τιμη ανεβαινει. Ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη τιμη για fiber 100 και με ποιο τροπο την παιρνουμε;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Δυστυχώς αυτες τις μέρες φαίνεται ότι οι τιμές είναι ψηλά. Στο site το δινουν 29, ενώ υπάρχει και μία επιμονή να κολλάνε επάνω και τη vodafone tv και να πηγαίνει 34. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Αυτο βλεπω. Δεν θα ξαναβγαλουν προσφορες αραγε συντομα; Η πρωτη τιμη που ειχα παρει πριν 1 μηνα περιπου ηταν 26€ και 2 παγια δωρο. Το ιδιο εδινε και η Νοβα τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Δεν ξέρω. Αυτο που σου εδωσαν μια χαρα ηταν πιο κατω δεν παει πλεον. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Μωρέ τότε μια χαρά ήταν. Το θέμα είναι ότι 2 μέρες μετά που το αποφάσισα δεν μου το έδιναν πια😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts