sakaki14567 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 Just now, johnny_htc said: Αα καλά. Μπράβο στη βονταφοναρα. Έχει φτιάξει την κλίκα της εκεί και κάνει ο, τι γουστάρει φαίνεται, απίστευτο.. Απλά στην συνδεσμολογια στο καφαο, κάτι δεν κάνουν σωστά όταν κουμπώνουν τους άλλους δύο παροχοους και προσέχουν τα δικά τους.. Ε τότε πήγαινε, αφού έχεις τον πατέρα σου να έχει βάλει και να ναι εντάξει. Κοντά σε σένα είναι το σπίτι του; εννοώ δλδ είναι διαπιστωμένο ότι και συ από καμπίνα vodafone θα είσαι, γτ υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει και κάποια άλλη περιοχή εργολαβία πχ cosmote όπως εσένα, αλλά να μη το ξέρεις. Αλλά για να έγινε και ξαφνικά να χάλασε η γραμμή σου, έχουν βάλει κάποιοι το χεράκι τους. Προσωπικά δεν έχω ξανά δει τόσο forced κατάσταση να πειράζουν ήδη υπάρχον πελάτη για να τον τραβήξουν αυτοί... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι σε αλλη περιοχη ειναι αλλα στο βολο το κεντρο εχει παραμεινει με καμπινες κοσμοτε οι αλλες ειναι της βονταφον. ετσι ξαφνικα χαλασε η γραμμη και αποφασισε ο οτε οτι δεν μπορει να μου δινει πλεον 100αρα ενω εδω και 2 χρονια συγχρονιζα στα 113 χωρις error κλπ κλπ. και μετα τις πλυμμηρες για μια εβδομαδα σερι ημουν τελεια μεχρι που μαλλον καποιον συνδεσαν ξανα πανω σε εμενα και με γλεντησαν...απλα ρωταω αν παιζει να ισχυει αυτο που μου ειπε ο πωλητης για το TV οτι επειδη εχεις TV σου κλειδωνει στα 100... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 οχι σε αλλη περιοχη ειναι αλλα στο βολο το κεντρο εχει παραμεινει με καμπινες κοσμοτε οι αλλες ειναι της βονταφον. ετσι ξαφνικα χαλασε η γραμμη και αποφασισε ο οτε οτι δεν μπορει να μου δινει πλεον 100αρα ενω εδω και 2 χρονια συγχρονιζα στα 113 χωρις error κλπ κλπ. και μετα τις πλυμμηρες για μια εβδομαδα σερι ημουν τελεια μεχρι που μαλλον καποιον συνδεσαν ξανα πανω σε εμενα και με γλεντησαν...απλα ρωταω αν παιζει να ισχυει αυτο που μου ειπε ο πωλητης για το TV οτι επειδη εχεις TV σου κλειδωνει στα 100...Προφανώς αυτό που σου είπε, δεν είναι ούτε ικανή, αλλά φυσικά ούτε και αναγκαία συνθήκη ώστε να έχεις 100αρα. Πολύ απλά, θέλει να πουλήσει και να βάλεις γραμμή που δεν θα έχεις πρόβλημα στο πώς θα μοιράζεις το bandwidth της γραμμής (για να μην έχουν και παράπονα ότι κολλάει το streaming και τέτοια). Προσωπικά έχω cosmote tv με 50αρα γραμμή και δεν έχω θέμα σκέψου, απλά η βοντα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... Αν όμως σου το δώσουν σε καλή τιμή, βάλε με 100αρα. Τι προσφορά σου έκαναν; Και επίσης επειδή μάλλον το παρακαμψες υποθέτω: Με το τεχνικό τμήμα της Cosmote φαντάζομαι μίλησες, έτσι; Τι ακριβώς σου είπαν για το πρόβλημα; Δεν σου πρότειναν καν να έρθει τεχνικός να δει τη γραμμή στο σπίτι ξέρω γω; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 6 minutes ago, johnny_htc said: Προφανώς αυτό που σου είπε, δεν είναι ούτε ικανή, αλλά φυσικά ούτε και αναγκαία συνθήκη ώστε να έχεις 100αρα. Πολύ απλά, θέλει να πουλήσει και να βάλεις γραμμή που δεν θα έχεις πρόβλημα στο πώς θα μοιράζεις το bandwidth της γραμμής (για να μην έχουν και παράπονα ότι κολλάει το streaming και τέτοια). Προσωπικά έχω cosmote tv με 50αρα γραμμή και δεν έχω θέμα σκέψου, απλά η βοντα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... Αν όμως σου το δώσουν σε καλή τιμή, βάλε με 100αρα. Τι προσφορά σου έκαναν; Και επίσης επειδή μάλλον το παρακαμψες υποθέτω: Με το τεχνικό τμήμα της Cosmote φαντάζομαι μίλησες, έτσι; Τι ακριβώς σου είπαν για το πρόβλημα; Δεν σου πρότειναν καν να έρθει τεχνικός να δει τη γραμμή στο σπίτι ξέρω γω; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τωρα δινω 34 εκει θα δινω 27, καλα το αναγκαιο και μη εγω το κρινω τι χρειαζομαι οχι ο εκαστοτε παροχος (εφοσον το διαθετει φυσικα) το θεωρω "λογικο" να θελει να πουλησει το TV με 100αρα ωστε να μην εχουν παραπονα κλπ κλπ,σκεφτομαι να το προχωρησω διοτι οι καμπινες ειναι της βονταφον και ενας γνωστος μου που εκανε την πρακτικη στους τεχνικους της κοσμοτε μου ειχε πει οτι οι 100σταρες εχουν θεμα και δηλωνεις βλαβη αυτοι δηλωνουν στ βοντα η βοντα στ εργολαβο και μετα ξαναερχεται το αιτημα σε αυτους παλι... με τους τεχνικους μου ειπαν ξεκαθαρα οτι ειναι ανεφικτοτητα να μου δινουν 100 γιατι ειναι παλιος ο χαλκος και αλλα τετοια μαγικα και ωραια...και τους ρωτησα δλδ μεχρι το φλεβαρη που ημουν καλα ηταν τελεια ο χαλκος,μετα τις πλυμμηρες που ημουν μια εβδομαδα χωρις αποσυνδεσεις και error στο μοντεμ εφτιαξε ο χαλκος ( μαλλον πλυθηκε 😛 )...εγω πιστευω οτι κουμπωσαν πανω μου αλλον συνδρομητη και γινεται γλεντι... Το θεμα μου ειναι αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια με 100σταρ βοντα στ βολο και στην περιοχη της ζαχου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 Αιτηθηκα διακοπή συμβολαίου λόγω της κατάργησης της έκπτωσης του ebill, και μου πρότειναν να παραμείνω με νέα τιμή από 26.5 στα 22. 100αρα. Χωρίς ανανέωση αφού έχω υπόλοιπο 12 μήνες. Πρέπει να κάνω καμία άλλη ενέργεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 1 hour ago, sakaki14567 said: τωρα δινω 34 εκει θα δινω 27, καλα το αναγκαιο και μη εγω το κρινω τι χρειαζομαι οχι ο εκαστοτε παροχος (εφοσον το διαθετει φυσικα) το θεωρω "λογικο" να θελει να πουλησει το TV με 100αρα ωστε να μην εχουν παραπονα κλπ κλπ,σκεφτομαι να το προχωρησω διοτι οι καμπινες ειναι της βονταφον και ενας γνωστος μου που εκανε την πρακτικη στους τεχνικους της κοσμοτε μου ειχε πει οτι οι 100σταρες εχουν θεμα και δηλωνεις βλαβη αυτοι δηλωνουν στ βοντα η βοντα στ εργολαβο και μετα ξαναερχεται το αιτημα σε αυτους παλι... με τους τεχνικους μου ειπαν ξεκαθαρα οτι ειναι ανεφικτοτητα να μου δινουν 100 γιατι ειναι παλιος ο χαλκος και αλλα τετοια μαγικα και ωραια...και τους ρωτησα δλδ μεχρι το φλεβαρη που ημουν καλα ηταν τελεια ο χαλκος,μετα τις πλυμμηρες που ημουν μια εβδομαδα χωρις αποσυνδεσεις και error στο μοντεμ εφτιαξε ο χαλκος ( μαλλον πλυθηκε 😛 )...εγω πιστευω οτι κουμπωσαν πανω μου αλλον συνδρομητη και γινεται γλεντι... Το θεμα μου ειναι αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια με 100σταρ βοντα στ βολο και στην περιοχη της ζαχου... Για να τους πιέσεις εκεί στην vodafone, πρώτον σε χρειάζεται να πάρεις και tv. Όπως ήδη σου είπαν θέλουν απλά να κάνουν πωλήσεις. Επίσης πίεσε τους για τιμή. Εγώ για 100αρα χωρίς κάτι άλλο παρά μόνο απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά για κινητά δίνω 22,75. Λογικά πλέον με το ebill που θα πληρώνω θα είναι 23,75. Άρα πες όχι 27 φιλαράκια, ξέρω ότι παίζει και πιο χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 1 hour ago, _NikitaS_ said: Για να τους πιέσεις εκεί στην vodafone, πρώτον σε χρειάζεται να πάρεις και tv. Όπως ήδη σου είπαν θέλουν απλά να κάνουν πωλήσεις. Επίσης πίεσε τους για τιμή. Εγώ για 100αρα χωρίς κάτι άλλο παρά μόνο απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά για κινητά δίνω 22,75. Λογικά πλέον με το ebill που θα πληρώνω θα είναι 23,75. Άρα πες όχι 27 φιλαράκια, ξέρω ότι παίζει και πιο χαμηλά. απεριοριστα σταθερα και 6 ωρες κινητα μου δινουν...το θεμα ειναι δεν χρησιμοποιω σταθερο το εχω εκτος μπριζας και αναθεμα αν θα χρησιμοποιησω και το tv 😛 θα δω μηπως μου κανουν ακομα καλυτερη τιμη αλλα δυσκολα Ας εχω 100σταρα να ησυχασει το κεφαλι μου χωρις διακοπες και δεν με πειραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, sakaki14567 said: ε μα αυτο ειναι το θεμα μου οτι και με 50αρα κοσμοτε παλι τα ιδια ειχα πριν κανουν την αναβαθμιση.... Παντως στο πατερα μου επιανε 3 με την 24αρα και του βαλανε 50αρα και tv και πιανει 56 στ βονταφον. Απλα το σκεφτομαι γιατι οι καμπινες στο βολο ανηκουν στην βονταφον και στεγνα μου ειπε στο καταστημα οτι επιτηδες δημιουργουν προβλημα στους αλλους παροχους Η DSL είναι "δέσμια" του χαλκού. Όταν έπαιρνες ADSL από το Αστικό Κέντρο, υποχρεωτικά κλείδωνες όσο επέβαλε η απόσταση... Με την μεταφορά σε VDSL από καμπίνα, προφανώς και μπορεί να κλειδώσει πολύ περισσότερο, αλλά είναι το ίδιο για όλους τους παρόχους. Εκεί που έχει ένα μικρό προβάδισμα ο ιδιοκτήτης της καμπίνας, είναι στην επίλυση προβλημάτων, αλλά μην ξεχνάς ότι ο χαλκός πάντα ανήκει στον ΟΤΕ, πχ εάν προέκυψε καλωδιακό πρόβλημα λόγω βλάβης, μπορεί να χρειαστεί και εμπλοκή του ΟΤΕ. Αυτά με τα "προβλήματα" σε άλλους παρόχους ήταν δημοφιλής φήμη των εναλλακτικών για τον ΟΤΕ και βλέπω ότι διαδίδεται και αντίστροφα. Γενικά όλοι έχουν συμφέρον τα πράγματα να δουλεύουν σωστά, και είμαι επιφυλακτικός όταν ακούω τέτοια 🙂 Edited October 30, 2023 by minast 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Θα κάνω φορητότητα από κοσμοτε σε vodafone.Αν μου κάνει αντιπροσφορα η κοσμοτε θα μπορώ να υπαναχωρησω?Μου έδωσαν να υπογράψω από τη vodafone μια αίτηση και να την παραδωσω.Με καλύπτει?Αν τικαρω το "άμεσα" χάμω το δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς ποινή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Εάν επιλέξεις 14 μέρες, απλά θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μετά από 14 μέρες. Είτε επιλέξεις άμεσα, είτε 14 μέρες, το παράθυρο αζήμιας υπαναχώρησης είναι μικρό και διαρκεί΄από την στιγμή που ενημερώνεται ο τρέχων παροχός σου, μέχρι να διεκπεραιωθεί η φορητότητα από τον νέο πάροχο. Εφόσον προχωρήσει η φορητότητα, η υπαναχώρηση εντός των δύο πρώτων μηνών κοστίζει δύο πάγια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Εάν επιλέξεις 14 μέρες, απλά θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μετά από 14 μέρες. Είτε επιλέξεις άμεσα, είτε 14 μέρες, το παράθυρο αζήμιας υπαναχώρησης είναι μικρό και διαρκεί΄από την στιγμή που ενημερώνεται ο τρέχων παροχός σου, μέχρι να διεκπεραιωθεί η φορητότητα από τον νέο πάροχο. Εφόσον προχωρήσει η φορητότητα, η υπαναχώρηση εντός των δύο πρώτων μηνών κοστίζει δύο πάγια.Ααα οπότε αν προλάβω το παράθυρο είτε άμεσα επιλέξω είτε μετά από 14 μέρες εάν υπαναχωρησω σε αντιπροσφορα θα έχω ποινή. Αυτό λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 3 ώρες πριν, takpanos said: Θα κάνω φορητότητα από κοσμοτε σε vodafone. Αν μου κάνει αντιπροσφορα η κοσμοτε θα μπορώ να υπαναχωρησω? Μου έδωσαν να υπογράψω από τη vodafone μια αίτηση και να την παραδωσω. Με καλύπτει? Αν τικαρω το "άμεσα" χάμω το δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς ποινή? Να έχεις στο νου σου ότι υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνει αντιπρόταση η κοσμοτέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 7 minutes ago, VIPdriver said: Να έχεις στο νου σου ότι υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνει αντιπρόταση η κοσμοτέ. Μπορεί να μην προλάβει να σου κάνει αντιπρόταση -που αυτό συμβαίνει περισσότερο στην κινητή γιατί είναι όλα ηλεκτρονικά. Στην σταθερή, και απο τις δύο εμπειρίες που είχα με κάλεσαν. Ωστόσο, εάν σε καλέσουν μετά την ολοκλήρωση της φορητότητας σου δίνουν (αν διαπραγματευτείς σωστά, μετά που θα ακούσεις την πρόταση τους) 3 πάγια δώρο για να ελαχιστοποιήσεις την χασούρα του πέναλτι της νέας εταιρίας! 2 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Να έχεις στο νου σου ότι υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνει αντιπρόταση η κοσμοτέ. Μπορεί να μην προλάβει να σου κάνει αντιπρόταση -που αυτό συμβαίνει περισσότερο στην κινητή γιατί είναι όλα ηλεκτρονικά. Στην σταθερή, και απο τις δύο εμπειρίες που είχα με κάλεσαν. Ωστόσο, εάν σε καλέσουν μετά την ολοκλήρωση της φορητότητας σου δίνουν (αν διαπραγματευτείς σωστά, μετά που θα ακούσεις την πρόταση τους) 3 πάγια δώρο για να ελαχιστοποιήσεις την χασούρα του πέναλτι της νέας εταιρίας!Δε με νοιάζει και τόσο να μου κάνει πρόταση η κοσμοτε εκτός αν είναι πολύ συμφέρουσα.Στη vodafone για 50αρα γραμμή θα δίνω 21 ευρώ με απεριόριστα σταθερά, 400 κινητά και μου κάνει δώρο 2 πάγια και ένα συρματο τηλεφωνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 3 ώρες πριν, takpanos said: Δε με νοιάζει και τόσο να μου κάνει πρόταση η κοσμοτε εκτός αν είναι πολύ συμφέρουσα. Στη vodafone για 50αρα γραμμή θα δίνω 21 ευρώ με απεριόριστα σταθερά, 400 κινητά και μου κάνει δώρο 2 πάγια και ένα συρματο τηλεφωνο Παιξ τους και στη Vodafone. Εγώ στην vodafone για 100αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 κινητά, με την αύξηση του ενός ευρώ που πλέον έκαναν πληρώνω 23,75 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 (edited) Βρε παλικάρια λύστε μου μια απορία..έκανα ανανέωση-αλλαγή προγράμματος την προηγούμενη Τετάρτη. Μου ήρθε μήνυμα, το αποδέχτηκα και μου ήρθε το συμβόλαιο. Αλλά από τότε μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η ανανέωση και η αλλαγή προγράμματος. Στην εξυπηρέτηση που πήρα μου είπαν οτι κάνει από 5 εώς 15 μέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πρώτη φορά μου συμβαίνει... Edited November 13, 2023 by kiriakos_tjet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 17 minutes ago, kiriakos_tjet said: Βρε παλικάρια λύστε μου μια απορία..έκανα ανανέωση-αλλαγή προγράμματος την προηγούμενη Τετάρτη. Μου ήρθε μήνυμα, το αποδέχτηκα και μου ήρθε το συμβόλαιο. Αλλά από τότε μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η ανανέωση και η αλλαγή προγράμματος. Στην εξυπηρέτηση που πήρα μου είπαν οτι κάνει από 5 εώς 15 μέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πρώτη φορά μου συμβαίνει... Στη σταθερή, ναι. Δεν είναι ανησυχητικός χρόνος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 On 12/11/2023 at 6:36 ΜΜ, _NikitaS_ said: Παιξ τους και στη Vodafone. Εγώ στην vodafone για 100αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 κινητά, με την αύξηση του ενός ευρώ που πλέον έκαναν πληρώνω 23,75 ευρώ. Και εγω επωφελήθηκα απο την αυξηση του ενός ευρώ. Τώρα για απεριοριστα σταθερά ,600 λεπτα σε κινητά, με 100Mbps Internet θα πληρώνω 20.77 Ισως να πέσει και λιγότερο γιατι εχω και Vodafone Cu. Ετσι τουλάχιστον ήταν μέχρι τώρα με μείωση 1 ευρώ στο συμφωνημένο πάγιο.Θα γνωρίζω σίγουρα οταν εκδοθεί ο νεος λογαριασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 Μαλλον ηρθε η ωρα να διακοψω. Τα φωτα σας... Έβαλε η Nova οπτικη ινα και εκανε και την εγκατασταση μεσα στην οικοδομη στους οροφους. Μου δινει 300αρα με 26€. Η vodafone 100αρα με 28.5 και μαλλον οχι την plus. Με αφορμη και την αυξηση του e-bill λεω να διακοψω. Θα απαλλαγω ποινης προωρης διακοπης 77€ περιπου που ειναι τώρα ή οχι; Διακοπη μπορω να κανω και στo συμβολαιο κινητου με την ιδια αφορμη αυξησης του e-bill; Σε καταστηματα γινεται ή μονο διαδικτυακα; Τα εχω συνδυαστικά για εκπτωσεις αλλα λογω οπτικης ινας θελω να τα διακοψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 (edited) 11 minutes ago, r31134 said: Διακοπη μπορω να κανω και στo συμβολαιο κινητου με την ιδια αφορμη αυξησης του e-bill; Όχι, εκεί μπορείς λόγω της αύξησης σε διεθνείς κλήσεις από 22/11 αν θυμάμαι σωστά Γινεται και διαδικτυακά μέσω τσατ και μετά απλά κάνεις αίτηση στην νέα εταιρία Edited November 14, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Δηλαδή για να το ξέρω. Δε θέλω να χάσω τον αριθμό του σταθερού. Πρώτα διακόπτεις (δηλαδή πως διακόπτεις) και μετά πας σε άλλη εταιρία για σύνδεση; Ο αριθμός δε θα χαθεί; Ή πας άμεσα στη νέα εταιρία και αν σε χρεώσουν τέλος απενεργοποιησης τους λες να το ακυρώσουν γιατί αυξησατε το ebill; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 (edited) 19 minutes ago, _NikitaS_ said: Δηλαδή για να το ξέρω. Δε θέλω να χάσω τον αριθμό του σταθερού. Πρώτα διακόπτεις (δηλαδή πως διακόπτεις) και μετά πας σε άλλη εταιρία για σύνδεση; Ο αριθμός δε θα χαθεί; Ή πας άμεσα στη νέα εταιρία και αν σε χρεώσουν τέλος απενεργοποιησης τους λες να το ακυρώσουν γιατί αυξησατε το ebill; Κάνεις αίτηση φορητότητας απ'ευθείας σε άλλη εταιρία και αν τυχόν σε χρεώσουν από λάθος τους ενημερώνεις ότι λόγω διακοπής της έκπτωσης του ebill μπορούσες να φύγεις αζημίως και δεν ισχύει η χρέωση. Edited November 15, 2023 by kiriakos_tjet 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 Εκανα αιτηση φορητοτητας απο vodafone σε nova μετα απο μια τελευταια αποπειρα (αιτηση) για να παραμεινω στην κοκκινη με 100αρα απο 24 αρα. Εφαγα ακομα ενα ακυρο και κατευθειαν τηλεφωνο στη nova για 300 FTTH απεριοριστα σταθερα κινητα στα 26 ευρω τελικη τιμη. Θα μιλησω καλου κακου με το τμημα συμβολαιων να τους προλαβω να μην βαλουν ποινη διακοπης λογω κυριως του e-bill, κατι το οποιο με συμβουλευσαν και σε καταστημα vodafone. Για το κινητο το σκεφτομαι ακομα αν και θα εχω αυξηση 5-6 ευρω λογω σπασιματος συνδυαστικου προγραμματος που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 1 minute ago, r31134 said: Εκανα αιτηση φορητοτητας απο vodafone σε nova μετα απο μια τελευταια αποπειρα (αιτηση) για να παραμεινω στην κοκκινη με 100αρα απο 24 αρα. Εφαγα ακομα ενα ακυρο και κατευθειαν τηλεφωνο στη nova για 300 FTTH απεριοριστα σταθερα κινητα στα 26 ευρω τελικη τιμη. Θα μιλησω καλου κακου με το τμημα συμβολαιων να τους προλαβω να μην βαλουν ποινη διακοπης λογω κυριως του e-bill, κατι το οποιο με συμβουλευσαν και σε καταστημα vodafone. Για το κινητο το σκεφτομαι ακομα αν και θα εχω αυξηση 5-6 ευρω λογω σπασιματος συνδυαστικου προγραμματος που ειχα. Καλή τύχη με την Nova γιατί άμα έχεις θέματα με την γραμμή υπάρχει χαλιά τεχνική εξυπηρέτηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 On 15/11/2023 at 8:04 ΠΜ, kiriakos_tjet said: Κάνεις αίτηση φορητότητας απ'ευθείας σε άλλη εταιρία και αν τυχόν σε χρεώσουν από λάθος τους ενημερώνεις ότι λόγω διακοπής της έκπτωσης του ebill μπορούσες να φύγεις αζημίως και δεν ισχύει η χρέωση. Το περιθώριο να φύγει κάποιος, μέχρι πότε είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 1 hour ago, thanos1989 said: Καλή τύχη με την Nova γιατί άμα έχεις θέματα με την γραμμή υπάρχει χαλιά τεχνική εξυπηρέτηση Ειμαι χρονια πελατης της σε αλλη διευθυνση με 50αρι vdsl και δουλευει αψογα. Για το μελλον δεν ξερω στη νεα διευθυνση και με FTTH αλλα ειναι μονοδρομος γιατι κανεις δε μου δινει πανω απο 24αρι τωρα και η vodafone αρχισε τα σκαμπανεβασματα σε ταχυτητες εδω και κανενα 2μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts