Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Θα σε πάρουν ΑΥΤΟΙ τηλέφωνο κάποια στιγμή.......

Αν έχεις επιλέξει να μην σε παίρνει κανένας τηλέφωνο δεν θα σε πάρουν. 
Επίσης για να λάβετε προσφορά μέσω App/My Vodafone web πρέπει να έχετε ενεργές τις επιλογές επικοινωνίας μέσω SMS, eMail και MoIP

Edited by paanos

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

34 minutes ago, paanos said:

Αν έχεις επιλέξει να μην σε παίρνει κανένας τηλέφωνο δεν θα σε πάρουν. 
Επίσης για να λάβετε προσφορά μέσω App/My Vodafone web πρέπει να έχετε ενεργές τις επιλογές επικοινωνίας μέσω SMS, eMail και MoIP

Αφού είπε ότι έχει προσφορά για Vodafone tv στο app

Εμένα έχει έρθει προσφορά διπλασιασμού στο app αλλά αυτα που λες τα έχω όλα στο off. Αφορούν συγκεκριμένου τύπου επικοινωνίας είτε τηλεφωνικές είτε μέσω email και λοιπά. Δεν βλέπω να έχει πουθενά αποκλεισμό προσφορών από το app

Προσωπικά τους το ζήτησα από το chat της εφαρμογής εγώ μόνος μου. Τους είπα ότι έχω διαβάσει για δωρεάν διπλασιασμό με νέο συμβόλαιο και αν ισχύει. Σε λίγο που είπε άμεσα ότι δικαιούμαι. Όχι μόνο μου διπλασιαστηκε αλλά η 100αρα μου βγαίνει πιο φτηνά (για λίγο από την 50αρα). Μη ντρέπεστε να ζητήσετε ο,τι δικαιούστε. 

Σε γνωστό μου πρόσωπο που έκανε το ίδιο με μένα, του απάντησαν ότι δε δικαιούται λόγω τεχνικών θεμάτων. Βέβαια του είπε ότι αν θέλει μπορεί να του διπλασιάσει την ταχύτητα αλλά με περισσότερα χρήματα. 

Edited by _NikitaS_

16 minutes ago, _NikitaS_ said:

Προσωπικά τους το ζήτησα από το chat της εφαρμογής εγώ μόνος μου. Τους είπα ότι έχω διαβάσει για δωρεάν διπλασιασμό με νέο συμβόλαιο και αν ισχύει. Σε λίγο που είπε άμεσα ότι δικαιούμαι. Όχι μόνο μου διπλασιαστηκε αλλά η 100αρα μου βγαίνει πιο φτηνά (για λίγο από την 50αρα). Μη ντρέπεστε να ζητήσετε ο,τι δικαιούστε. 

Σε γνωστό μου πρόσωπο που έκανε το ίδιο με μένα, του απάντησαν ότι δε δικαιούται λόγω τεχνικών θεμάτων. Βέβαια του είπε ότι αν θέλει μπορεί να του διπλασιάσει την ταχύτητα αλλά με περισσότερα χρήματα. 

Τι θα πει λόγω τεχνικών θεμάτων?

Εμένα, έληγε το Σεπτέμβρη το συμβόλαιο έτσι και αλλιώς και όταν το ζήτησα μου είπαν: αν θες από σήμερα βγαίνει παραπάνω αλλά αν θες αργότερα (και καλά) θα είναι χωρίς παραπάνω χρέωση !!!

Βλέπω τώρα ότι δίνουν το

50αρι στα 19.65 και το

100αρι στα 21.87 αλλά για νέους πελάτες!!!

On 5/11/2022 at 7:35 ΠΜ, GREGORYMO said:

Τι θα πει λόγω τεχνικών θεμάτων?

Εμένα, έληγε το Σεπτέμβρη το συμβόλαιο έτσι και αλλιώς και όταν το ζήτησα μου είπαν: αν θες από σήμερα βγαίνει παραπάνω αλλά αν θες αργότερα (και καλά) θα είναι χωρίς παραπάνω χρέωση !!!

Βλέπω τώρα ότι δίνουν το

50αρι στα 19.65 και το

100αρι στα 21.87 αλλά για νέους πελάτες!!!

Τεχνικό θέμα είναι να παίρνουν από άλλον παροχο καμπίνα και να μην μπορούν να κατεβάσουν πιο κάτω την τιμή. 

Εγώ την 100αρα την πληρώνω 22 ευρώ περίπου. 

Επίσης το έχουμε πει εκατό φορές. Γιατί δε παίρνετε απευθείας τηλέφωνο το τμήμα διακοπών για κανονική προσφορά; 

Edited by _NikitaS_

Καλησπέρα σε γραμμή vdsl 2 vectoring 100mbps συγχρόνιζε μέχρι πριν 4 μήνες 86mbps. Τώρα πλέον 78mbps πήγα να το δηλώσω βλάβη αλλά δεν το δέχτηκε η εταιρεία γιατί η περιοχή αυτό δίνει. Ερώτηση μπορώ να ζητήσω υποβάθμιση σε 50άρα με δική τους υπαιτιότητα ή αν αποφασίσω να παραμείνω στην 100άρα μείωση στο πάγιο λόγου της μεγάλης αποκλίσεις ονομαστικής - πραγματικής ταχύτητας. 

14 ώρες πριν, spideman3 said:

Καλησπέρα σε γραμμή vdsl 2 vectoring 100mbps συγχρόνιζε μέχρι πριν 4 μήνες 86mbps. Τώρα πλέον 78mbps πήγα να το δηλώσω βλάβη αλλά δεν το δέχτηκε η εταιρεία γιατί η περιοχή αυτό δίνει. Ερώτηση μπορώ να ζητήσω υποβάθμιση σε 50άρα με δική τους υπαιτιότητα ή αν αποφασίσω να παραμείνω στην 100άρα μείωση στο πάγιο λόγου της μεγάλης αποκλίσεις ονομαστικής - πραγματικής ταχύτητας. 

Στο συμβόλαιό σου κάπου γράφει τι ταχύτητα θα πιάνεις. Έχει αυτό το πινακάκι που σου δείχνω. Αν αυτό που συγχρονίζεις είναι πιο κάτω από την ελάχιστη τότε μπορείς να ζητήσεις έκπτωση.

Screenshot_20221108_075328_Acrobat for Samsung.jpg

On 7/11/2022 at 5:47 ΜΜ, spideman3 said:

Τις ταχυτητες αυτες που λες τις πιανεις απο το speedtest ή μεσα απο τις ρυθμίσεις του ιντερνετ;

4 ώρες πριν, thanos1989 said:

Τις ταχυτητες αυτες που λες τις πιανεις απο το speedtest ή μεσα απο τις ρυθμίσεις του ιντερνετ;

Δες τα παρακάτω αρχεία.

IMG_20221109_162355_072.jpg

IMG_20221109_162355_750.jpg

IMG_20221109_162355_979.jpg

IMG_20221109_162355_174.jpg

IMG_20221109_162355_087.jpg

• 4 weeks later...
10 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Υπάρχει δυνατότητα φραγής σε συγκεκριμένο αριθμό που με καλεί και είναι ενοχλητικό?

Δεν είμαι σίγουρος, αλλα νομίζω ότι δεν το προσφέρουν ως υπηρεσία.
Εάν έχεις VoIP, πιθανόν να το επιτρέπει ο ρούτερ σου, ρίξε μια ματιά στο μενού του.

Παιδιά, όταν στην πορεία αίτησης της σταθερής αναφέρει μήνυμα ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την αίτηση και συγκεκριμένα "κατά τη διαδικασία ενεργοποίησης της σύνδεσής σου παρουσιάστηκε κάποιο θέμα που επηρεάζει την ολοκλήρωσή της" ξέρουμε συνήθως τι συνεπάγεται? Συνήθως είναι θέμα που μπορεί και να λύνεται ή είμαι για να ακυρώνω φορητότητα και να ψάχνω άλλο πάροχο?

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Δεν έχουν κλείσει ακόμα ραντεβού με τον ΟΤΕ/ δεν έχει καταχωρήσει ο ΟΤΕ πότε θα πάει. Ρώτησε τους κιόλας αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι αφού δεν έλαβες άλλη ενημέρωση από αυτούς 

Δεν έχουν κλείσει ακόμα ραντεβού με τον ΟΤΕ/ δεν έχει καταχωρήσει ο ΟΤΕ πότε θα πάει. Ρώτησε τους κιόλας αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι αφού δεν έλαβες άλλη ενημέρωση από αυτούς 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ελπίζω ο λόγος να είναι κάποιος σαν και αυτόν που αναφέρεις. Εμένα με φοβίζει μήπως δεν έχουν ελεύθερες γραμμές, την είχα πατήσει έτσι στο παρελθόν. Στο μήνυμα γράφουν ότι θα με καλέσουν να με ενημερώσουν, αλλά δύο ημέρες τώρα δεν πήραν. Πήρα στο τμήμα που διαχειρίζεται τις αιτήσεις, δεν γνώριζαν κάτι, μου έδωσαν και ένα άλλο νούμερο, αν βρω χρόνο θα τους καλέσω. Αντε να δούμε.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Μπορεί όντως για αυτό να καθυστερεί. Αν δεν πει ο ΟΤΕ οτι δεν έχει γραμμές, δεν θα λάβεις απάντηση 

Παρεα καλημερα λεω να φυγω απο τη wind που εχω με 100 γραμμη γιατι δινω 33 ευρω και να παω στη vodafone Fiber 100 που τη δινει 23 αξιζει η vodafone θα πιανει 100 η μπα,με τη wind λεει 100 και πιανω 100,μενω Νεο κοσμο.

1 hour ago, haritos14 said:

Παρεα καλημερα λεω να φυγω απο τη wind που εχω με 100 γραμμη γιατι δινω 33 ευρω και να παω στη vodafone Fiber 100 που τη δινει 23 αξιζει η vodafone θα πιανει 100 η μπα,με τη wind λεει 100 και πιανω 100,μενω Νεο κοσμο.

100 fiber για νέους χρήστες με 23€; πέσανε τόσο οι τιμές;

Σου δώσανε τηλεφωνική προσφορά ή υπάρχει στο ίντερνετ;

Άμα είναι fiber σημαίνει ότι θα έρθει η οπτική ίνα σπίτι σου ... το να έχεις θέμα εκεί είναι σχεδόν αδύνατο... εκτός και αν έχει από την πρώτη μέρα πρόβλημα.

Edited by thanos1989

Στη σελίδα της έχει την προσφορά, το ζήτημα  είναι ότι πρέπει εσύ με βάση την διεύθυνσή σου να κάνεις αναζήτηση στο ανάλογο πεδίο να δεις αν σου δίνει διαθεσιμότητα για την περιοχή. Και αν είναι fiber ή fttc (δηλ. χαλκος από καμπίνα ως το σπίτι). Από τη στιγμή που έχεις μάλλον το δεύτερο από wind,αν η vodafone δουλεύει στην ίδια καμπίνα θα είναι το ίδιο και αν δουλεύει απροβλημάτιστα μέχρι τώρα λογικά δεν θα έχεις θέμα ούτε με τη vodafone.

@thanos1989Προφανώς εννοείς 23 ευρώ για τους νέους χρήστες όχι 100 😉

Φιλε εκανα αναζητηση και μου βγαζει οτι δεχεται και μου βγαζει ποιο προγραμμα να διαλεξω τωρα εχω 100 γραμμη στη wind και εδω αυτο που ξερω οι γραμμες ειναι τις vodafone μου εχουν πει,ναι για νεο χρηστη στη vodafone 24 ευρω λεει

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home/super-fiber/c-120127/

Ναι στο πρόγραμμα των 24 ευρώ (fiber) ειναι οπτική ως την καμπίνα και μετα χαλκος ως το σπίτι οπως προφανως εχεις ως τωρα στη wind. Το αλλο 100αρι το ftth (28e) ειναι οπτική ως το σπίτι. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να εγκατασταθεί κουτί στην οικοδομή ή στο σπίτι εάν δεν υπάρχει ήδη από άλλον συνδρομητή οπτικής και προφανώς να τρυπήσουν στο διαμέρισμά σου για να περάσουν την οπτική ίνα. Αν έχεις ικανοποιητική απόδοση μέχρι τώρα στη wind στο πακέτο που εμπλέκεται ο χαλκός και δεν θέλεις να μπλέξεις με τρυπήματα και καθυστερήσεις θα έλεγα να επιλέξεις το πακέτο των 24 ευρώ. Φυσικά το πακέτο με την οπτική από τη στιγμή που δεν εμπλέκεται ο χαλκός θα είναι πολύ καλύτερο σε απόδοση και δυσκολότερο να βγάλει βλάβες. Το γράφει κιόλας στα δύο προγράμματα αν το συγκρίνεις και το δεις ότι η εγγυημένη ταχύτητα σε αυτά τα οποία έχουν οπτική μέχρι το σπίτι είναι τέρμα 100 ή 200 ενώ στα άλλα που εμπλέκεται ο χαλκός είναι κάτι λιγότερο. Επιβεβαίωσε τα αυτά από την εξυπηρέτηση της vodafone άμα θέλεις.

Edited by kmpatra

• 2 weeks later...
On 19/9/2021 at 9:21 ΜΜ, takpanos said:

Εγώ 24 έχω με 16 ευρώ αορίστου.
Με παίρνουν συνέχεια να το κάνω 2 χρόνια με 18 και τους δίνω άκυρο

Πως έγινε σε αυτήν την τιμή αορίστου;

Έληξε η δέσμευση και απλά δεν κάνατε τίποτα και έγινε αορίστου;

.