billias7 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Eδω τα στοιχεια του ρουτερ..και πριν πεντε λεπτα παλι δεν ειχα ιντερνετ..βλεπετε τιποτα αξιο αναφορας ρε παιδια στην γραμμη? Ποιότητα γραμμής Καθοδική Ανοδική Τρέχον ρυθμός 56319 kbps 5639 kbps Μέγιστος ρυθμός 84628 kbps 41445 kbps Αναλογία σήματος προς θόρυβο 12.3 dB 34.8 dB Εξασθένηση 7.5 dB 13.0 dB Ισχύς 11.0 dBm 11.0 dBm Σφάλματα CRC το τελευταίο 15 λεπτό/λεπτά 0 0 Κ (αριθμός των bytes στο πλαίσιο DMT) 48 74 R (αριθμός των bytes στη λέξη κώδικα RS) 4 16 S (μέγεθος λέξης κώδικα RS σε πλαίσιο DMT) 0.02 0.41 D (βάθος παρεμβολής) 1 0 Καθυστέρηση 9.75 ms 8.29 ms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Aπο την ωρα που ποσταρα εως τωρα,δηλαδη μια ωρα τρεις αποσυνδεσεις χωρις επαναφορα παρα μονο με δικη μου παρεμβαση. Μονη αλλαγη στο ρουτερ οταν επεφτε η συνδεση αυτο ''Σφάλματα CRC το τελευταίο 15 λεπτό/λεπτά 2213'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Aπο την ωρα που ποσταρα εως τωρα,δηλαδη μια ωρα τρεις αποσυνδεσεις χωρις επαναφορα παρα μονο με δικη μου παρεμβαση. Μονη αλλαγη στο ρουτερ οταν επεφτε η συνδεση αυτο ''Σφάλματα CRC το τελευταίο 15 λεπτό/λεπτά 2213'' Δοκιμασε κατι απλο: αποσυνδεσε ολες τις συσκευες τηλεφωνιας και συνδεσε μονο το router και χωρις φιλτρα, απευθειας. Αν συνεχισει δοκμασε να συνδεσεις το router μονο του παλι σε αλλη πριζα κοκ. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Δοκιμασε κατι απλο: αποσυνδεσε ολες τις συσκευες τηλεφωνιας και συνδεσε μονο το router και χωρις φιλτρα, απευθειας. Αν συνεχισει δοκμασε να συνδεσεις το router μονο του παλι σε αλλη πριζα κοκ. Χωρις φιλτρα το εχω εξ αρχης. Χτες εβγαλα την κεντρικη πριζα αλλα δεν ειχε κατι περιεργο πχ οξειδωση. Οι αλλες ειναι off εκτος την δευτερη οπου θα ριξω μια ματια τωρα.. Αν ξερεις μου λες..το snr μου στην καθοδικη ειναι ok η' θα επρεπε να ειναι ψηλοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Καλησπέρα, επειδή ξενοικιάζω και ια διακόψω πρόωρα την σύνδεση μου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι χρειάζεται 20 μέρες περιθώριο απο την στιγμή του αιτήματος. Το θέμα μου είναι θαβτο κόψουν νωρίτερα των 20 ημερών ή αργότερα ή ακριβώς. Το ρωτάω γιατί μου είναι απαραίτητο λόγω δουλειάς και δεν θέλω να μείνω ξεκρεμαστος. Αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία να την κατάθεση. Θα επικοινωνήσω ξανά για να το διευκρινίσω. Sent from my SM-N770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Ειμαι σε ιδια φαση,αλλα στη wind. Πρεπει να τους πω ποτε θελω να διακοπει,και μετα καμμια 10αρια μερες θα μεινω χωρις τηλεφωνο,για να φτιαξουν το βροχο,και να παει στη νεα διευθυνση OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 εχω το 24αρι Home Triple Play GR + 300 Sports+ και μου εβγαλε προσφορα 36.81€/μηνα το 50αρι. Ειναι μαζί με το πακετο της tv? δε το αναφερει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Πιθανότατα ναι, είναι παραπάνω από τις προσφορές για 50αρι double play. Για να είσαι σίγουρος, ζήτα να σε καλέσουν για προσφορά για να δείτε όλες τις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Έχω το modem ZTE H267N. Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες συσκευές υποστηρίζει ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο WiFi και πως μπορώ να τις αυξήσω; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Έχω το modem ZTE H267N. Γνωρίζει κανείς μέχρι πόσες συσκευές υποστηρίζει ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο WiFi και πως μπορώ να τις αυξήσω; Θα μπεις στο μενού του ρουτερ στην ενότητα του wlan και θα κανεις τις επιθυμητές ρυθμισεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 κατω τουμπα κατω απο το σπιτι μου ακριβως εχουν σκαψει , ηρθαν καμια 20 φορες μετα το σκαψιμο και κατι κανουν. Ειναι οπτικη ινα ρωτησα, τι φαση παιζει τραβανε καλωδια μεχρι το διαμερισμα ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 κατω τουμπα κατω απο το σπιτι μου ακριβως εχουν σκαψει , ηρθαν καμια 20 φορες μετα το σκαψιμο και κατι κανουν. Ειναι οπτικη ινα ρωτησα, τι φαση παιζει τραβανε καλωδια μεχρι το διαμερισμα ; Για να τραβήξουν μέχρι το σπίτι πρέπει να έχει κάνει έστω ένας αίτηση...μετά παίρνει και η υπόλοιπη πολυκατοικία πολύ πιο γρήγορα και αυτό λέγεται fiber ... όχι απλό vdsl. Με αυτό παίρνεις γραμμές 100-200+ mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Vodafone, πανελλαδικό πρόβλημα εδώ και λίγη ώρα...;;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Όντως δεν δίνει ip.. Το 13840 εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Μέχρι και την Κρήτη ήταν το πρόβλημα από ότι διάβασα στα σχόλια χρηστών... Τώρα έχει επανέλθει, τουλάχιστον Αθήνα, Βόρεια-Ανατολικά προάστια. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Χανιά 3 ώρες χωρίς σταθερή χωρίς ίντερνετ και χωρις φυσικά τηλεκπαιδεση... αλλα το πάγιο το πληρώνουμε ολόκληρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Πολύ συχνά έχουν γίνει τα πανελλαδικά προβλήματα στη vodafone. Χατζηκυριάκειο , όλη η περιοχή χωρίς διαδίκτυο 2+ ώρες το μεσημέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 η Vodafone ενωνει το δικτυο της με οπτικη ινα παντου... εχω κατω απο το σπιτι μου οπτικη . Εχει προβληματα το δικτυο προς στιγμην αλλα τα 100 θα εινα 100 . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Οι συνδέσεις FTTH και από τις 3 εταιρίες, δεν φτάνουν ούτε το 20% των συνδέσεων Ίντερνετ στην ελλάδα. Δεν έχει σχέση το FTTH με τις διακοπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Ούτε που το φαντάστηκαν να αποζημιώσουν τον Κόσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Παιρνεις τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη για να δηλώσεις βλάβη και αντί να σε ενημερώσουν για το όποιο προβλημα και να ξέρεις ότι σε λίγες ώρες θα αποκατασταθεί, προτιμούν να σε βάζουν σε διαδικασίες "επανεκκινήστε το ρούτερ και αλλάξτε πρίζα τηλεφωνου". Και όλα αυτά για να μην διεκδικήσεις αποζημίωση. Ξεφτίλες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Παιρνεις τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη για να δηλώσεις βλάβη και αντί να σε ενημερώσουν για το όποιο προβλημα και να ξέρεις ότι σε λίγες ώρες θα αποκατασταθεί, προτιμούν να σε βάζουν σε διαδικασίες "επανεκκινήστε το ρούτερ και αλλάξτε πρίζα τηλεφωνου". Και όλα αυτά για να μην διεκδικήσεις αποζημίωση. Ξεφτίλες.... Πάντα εσύ φταις και ποτέ αυτοί χαχαχχα ρε είναι απλά νούμερα τα άτομα .... δεν τους λέω καν τεχνικους εγώ .. απλά άσχετοι είναι και τους βάζουν να λένε 5 πράγματα και να περάζουν 2-3 ρυθμίσεις. Μετά λένε θα στείλουμε τεχνικό κλπ. Γενικά τεχνικό κανονικό στην βονταφον δεν έχω βρει. Και πιο πιθανό είναι να σε εξυπηρετήσουν μέσα live chat παρά μέσο τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Και όλα αυτά για να μην διεκδικήσεις αποζημίωση. Ξεφτίλες.... Αν είσαι οικιακός πελάτης, μέσα στα συμβόλαια που υπογράφεις, δέχεσαι ότι σε περίπτωση προβλήματος η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει εξασφάλιση σε περίπτωση βλάβης. Πίστωση παγίου δίνεται μόνο όταν καταχωρηθεί βλάβη, σε τέτοια γενικά προβλήματα δεν υπάρχει λόγος καταχώρησης βλάβης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Αν είσαι οικιακός πελάτης, μέσα στα συμβόλαια που υπογράφεις, δέχεσαι ότι σε περίπτωση προβλήματος η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει εξασφάλιση σε περίπτωση βλάβης. Πίστωση παγίου δίνεται μόνο όταν καταχωρηθεί βλάβη, σε τέτοια γενικά προβλήματα δεν υπάρχει λόγος καταχώρησης βλάβης. Και όμως υπάρχει λόγος. Αλλά αν εμείς δεν πιέζουμε και δεν διεκδικούμε βρίσκουν και κάνουν. Εγώ πάντως έχω ήδη λάβει 3 φορές έκπτωση λόγω βλάβης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Και όμως υπάρχει λόγος. Αλλά αν εμείς δεν πιέζουμε και δεν διεκδικούμε βρίσκουν και κάνουν. Εγώ πάντως έχω ήδη λάβει 3 φορές έκπτωση λόγω βλάβης... πώς να δηλώσεις βλάβη αμα δεν το σηκώνουν; εκεί πατάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts