Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα ,

ναι εγώ είμαι...

ΟΛΑ πηγαίνανε καλά, μέχρι και πριν 1 μήνα περίπου.. όταν και ξεκινήσανε τα θεματάκια της Voda, με κεντρικό κόμβο της στην Βουλγαρία..

το παλαβό της υπόθεσης είναι ότι έχω συγχρονισμό κοντά στα 49 και σταθερό... το κατέβασμα είναι .. πληγή.. και μάλιστα κάνοντας χρήση της ip tv μου.. έχω κολλήματα ΕΙΔΙΚΑ τις ώρες αιμής..

μακάρι να είναι παροδικό... αλλά.. κάτι υποψιάζομαι και για τον ρούτερ μου..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τώρα μόλις πάλι δοκίμασα ενώ έχω ταχύτητα συγχρονισμού κοντά στα 48, κατεβάζω από easybytez με 500Kb/s...

easybytez μπορεί να είναι σε δίκτυο που είναι πίτα. Όλος ο πλανήτης σέρνεται από την υπερφόρτωση των κυκλωμάτων.

Στα speed test τι σου δίνει ; Δοκίμασε να να κατεβάσεις ένα μεγάλο αρχείο από το ftp του Ntua να δεις τι κατεβάζει.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Vasileios

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειμαι 48 down & 4.5 up!

Κ η μέτρηση με wifi!

:-(

Θα δοκιμάσω να κτεβασω κατι απο τον ftp που λες

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Ειμαι 48 down & 4.5 up!

Κ η μέτρηση με wifi!

:-(

Θα δοκιμάσω να κτεβασω κατι απο τον ftp που λες

Στην παρακάτω σελίδα έχει link για να κατεβάσεις από το Ntua απευθείας αρχείο για να μην παιδεύεσαι.

https://infotelecom.gr/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%8e-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%89-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf/

Όπως σου είπα εάν είσαι οκ εντός Ελλάδος σημαίνει ότι από εκεί που θέλεις να κατεβάσεις από το εξωτερικό είναι πίτα το δίκτυο.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Στην παρακάτω σελίδα έχει link για να κατεβάσεις από το Ntua απευθείας αρχείο για να μην παιδεύεσαι.

https://infotelecom.gr/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%8e-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%89-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf/

Όπως σου είπα εάν είσαι οκ εντός Ελλάδος σημαίνει ότι από εκεί που θέλεις να κατεβάσεις από το εξωτερικό είναι πίτα το δίκτυο.

max 1.1 MB/sec..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

συνεχίζω να υποψιάζομαι ότι έχει θέμα και άθλιος ο ρούτερ που δίνει η VOdafone..

Εσείς, στην παρέα,

που έχετε vdsl 50αρα, με τί ρούτερ παίζετε?

Αυτόν της Vodafone η με δικό σας?!

Εσείς, στην παρέα,

Έχω κουμπώσει επάνω στης Vodafone (TP-Link 100v) το Xiaomi Mi Router 4A (Gigabit) και έχω βρει την υγειά μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ποσο καιρο εισαι Vdsl στην Βονταφον;

Μου ειπανε οτι πλεον δινουν μονο το 300h

Και τι εννοεις κούμπωσες πανω το xiaomi?

Ειχες θεματα πριν;

Εσείς, στην παρέα,

Το H300s έχω και τα μόνα "προβλήματα" είναι που στο άνοιγμα πορτών δέχεται μέχρι 254 εύρος σε κάθε εισαγωγή και το samba που είναι version 1.

Το battery drain του wifi το έλυσα μέσα από τις ρυθμίσεις αλλάζοντας κάτι τιμές.

Με 4 συσκευές (2 PC και 2 κινητά) δεν κολλάει πουθενά κι 11 μήνες τώρα όσα DC έγιναν ήταν από διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Δηλ;

Στα ποσα συγχρονίζεις κ με ποσα κατεβάζεις;

Α! Και περιοχή;!

Συγχρονιζει 49999/4999

Περιοχη σου ειπα πριν συνορα Αλιμος-Αγιος Δημητριος.

Κατεβαζω με φουλ καπου στα 5,3MB/s (προσοχη ειναι megabyte κι οχι megabit).

Παιρνω απο το κεντρο της Ηλιουπολης ενω εσυ λογικα απο του Π.Φαληρου.

Ενημερωτικα να ξερεις στο μενου του router στην πρωτη σελιδα σου δειχνει την "δυναμομετρημενη" ταχυτητα με ελληνικο σερβερ.

Huawei, Apple, Vodafone

Επειδή μπαίνουν πάνω από 10 συσκευές στο router και το H300S δεν αντέχει καθόλου δηλαδή κάνει restart στο άκυρο, τους ζήτησα να μου στείλουν το TP-Link, αλλά επειδή είχε σάπιο WiFi, πήρα ένα Xiaomi Router (δεν είναι Modem, σκέτο router) και όλα κουμπώνουν εκεί πλέον. Το H300S θα το κουμπώσω μόνο όταν πάω σε 200άρα γραμμή..

Επειδή μπαίνουν πάνω από 10 συσκευές στο router και το H300S δεν αντέχει καθόλου δηλαδή κάνει restart στο άκυρο, τους ζήτησα να μου στείλουν το TP-Link, αλλά επειδή είχε σάπιο WiFi, πήρα ένα Xiaomi Router (δεν είναι Modem, σκέτο router) και όλα κουμπώνουν εκεί πλέον. Το H300S θα το κουμπώσω μόνο όταν πάω σε 200άρα γραμμή..

Δεν εχω θεμα με restart λογω «μπουκώματος» wifi.. ισα ισα

Εχω ip tv με lan, wifi 2 κινητα κ 2 ταμπλετ κ 1 λαπτοπ..

Απλα αν δεν ειναι «μπούκωμα»- φρενάρισμα της γραμμής, τοτε ειναι θεμα ρουτερ καθαρά!

Ποσο σου κόστισε ο συγκεκριμένος ρουτερ-xiaomi?!

Φανταζομαι θα υπαρχει ιδιος και με interface wifi..

Επαναλαμβάνω: συγχρονίζω στα 48 down κ 4.9 up... απο εκει κ μετα ειναι τα προβληματα...

Απλα αν δεν ειναι «μπούκωμα»- φρενάρισμα της γραμμής, τοτε ειναι θεμα ρουτερ καθαρά!

Επαναλαμβάνω: συγχρονίζω στα 48 down κ 4.9 up... απο εκει κ μετα ειναι τα προβληματα...

Εμένα μπαίνουν κοντά στις 12-14 συσκευές σε Wi-Fi και LAN. Το Xiaomi Mi Router 4A Gigabit κάνει κοντά στα 30€(μεταφορικά+αντικαταβολή) από skroutz.

Εμένα μπαίνουν κοντά στις 12-14 συσκευές σε Wi-Fi και LAN. Το Xiaomi Mi Router 4A Gigabit κάνει κοντά στα 30€(μεταφορικά+αντικαταβολή) από skroutz.

Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός:

Αλλα απο το tplink απο την lan του, με τι ταχύτητες κατεβάζεις;

Απο εκει τουλαχιστον καταλαβαινεις οτι η ταχυτητα συγχρονισμού ανταποκρίνεται στις ταχύτητες downloading...πόσος καιρος παει που ζήτησες το tplink(σε αντικατάσταση του h300?).

Γιατι εγω οπως ειμαι κ ρουτερ να αγορασω, αν το «χαζο» h300 δινει χαμηλές ταχύτητες, «0 εις το πηλίκο..»

Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός:

Αλλα απο το tplink απο την lan του, με τι ταχύτητες κατεβάζεις;

Απο εκει τουλαχιστον καταλαβαινεις οτι η ταχυτητα συγχρονισμού ανταποκρίνεται στις ταχύτητες downloading...πόσος καιρος παει που ζήτησες το tplink(σε αντικατάσταση του h300?).

Γιατι εγω οπως ειμαι κ ρουτερ να αγορασω, αν το «χαζο» h300 δινει χαμηλές ταχύτητες, «0 εις το πηλίκο..»

Επειδή ακόμα έχω 50άρα, και οι LAN θύρες του Tplink που δίνουν είναι 100/10, το xiaomi τερματίζει κανονικά χωρίς κανένα θέμα. τώρα στην περίπτωση σου, μπορεί να μπουκώνει το DSLAM όπου συνδέεσαι οπότε λογικό και να σου ρίχνει την ταχύτητα.

Ίσως και να έχεις δίκιο, διαβάζω σε άλλα φόρουμ πως η Vodafone βάζει "κόφτη" στην ταχύτητα του ίντερνετ, κυρίως σε όσους έχουν VDSL... :down: Είναι ανάλογα την περιοχή μάλλον, στην Σπάρτη έχουμε ακόμα 45.

Ίσως και να έχεις δίκιο, διαβάζω σε άλλα φόρουμ πως η Vodafone βάζει "κόφτη" στην ταχύτητα του ίντερνετ, κυρίως σε όσους έχουν VDSL... :down: Είναι ανάλογα την περιοχή μάλλον, στην Σπάρτη έχουμε ακόμα 45.

Καλησπερα σε ολους κ Χρονια πολλα εστω κ καθυστερημένα:

Ακομα κ για τους πιο δύσπιστους, μολις έλαβα ενα sms απο vodafone:

“ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΛOΓΩ AYΞHMENHΣ KINHΣHΣ ΣTO ΔIKTYO ΣTAΘEPHΣ, ENΔEXOMENΩΣ NA ANTIMETΩΠIZETE ΠEPIΣTAΣIAKA XAMHΛEΣ TAXYTHTEΣ.EINAI ΣE EΞEΛIΞH EPΓAΣIEΣ ANABAΘMIΣHΣ ME ΣKOΠO TH BEΛTIΩΣH THΣ EMΠEIPIAΣ?ΣAΣ. ZHTAME ΣYΓΓNΩMH ΓIA THN ANAΣTATΩΣH”

Και η ταχυτητα συγχρονισμού εξακολουθεί να ειναι σουπερ..

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα στις συνδέσεις με Ιταλία; Προσπαθώ να καλέσω ιταλικά κινητά και βγαίνει ηχογραφημένο μήνυμα του ΟΤΕ. Αυτό συμβαίνει αρκετό χρονικό διάστημα.

2500 bonus πόντους που εχω στην alpha bank μπορώ να τους εξαργυρώσω στον λογαριασμό Της σταθερής μού???

Αν είναι πιστωτική μπορείς να ενεργοποιήσεις πάγια εντολή, και θα τραβάει αυτόματα 1500 πόντους για 7€ έκπτωση.

26,64 € τελικό VDSL 50αρα μού έδωσαν προσφορά για 2 χρόνια. Έχει πάρει κάποιος καλύτερη τιμή???

26,64 € τελικό VDSL 50αρα μού έδωσαν προσφορά για 2 χρόνια. Έχει πάρει κάποιος καλύτερη τιμή???

Το 50vdsl με τα απεριόριστα και τις 6 ώρες σε κινητά στα 25,95 και αν κάνω πληρωμή online πάει μείον 1 ευρώ (24,95).

Ειχε αναφέρει ένας ακόμα καλύτερη τιμή κάπου στα 20 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.

Huawei, Apple, Vodafone

Σε χρεωστική κάρτα???

Debit MasterCard

Όχι, μόνο σε πιστωτικές.

Εγώ 25,99, όπως και να πληρώσω τον λογαριασμό δεν έχει έκπτωση (στον λογαριασμό βλέπω μονιμα έκπτωση 1€ για το e-bill)