takis66 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ναι υπαρχει σταθερο τηλ... Γιατι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ναι υπαρχει σταθερο τηλ... Γιατι;;; Τι εννοεις γιατι φιλε ? θελω ενα σταθερο τηλεφωνο για να καλω σε περιπτωση τεχνικης υποστηριξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλημερα...Ναι υπαρχει σταθερο τηλεφωνο... Φυσικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Μάλιστα. Θα μπορούσες να μου το δώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Καλησπερα... Εχω ειπα αν υπαρχει καποια καλη προσφορα για ανανεωση τουσυμβολαιου.. Για νεο προγραμμα μαζι με τηλεοραση και nova... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ωραία. Συννενοηθηκαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Γνωρίζουμε αν δίνει η Voda vdsl από το Α/Κ? Δεν υπάρχουν καμπίνες στην περιοχή μου ακομη.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Πρέπει να απευθυνθείς στην ETECSA. Αυτή εχει στην περιοχή σου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά με πηρε η voda εξωτερικός συνεργάτης για προσφορά.. σταθερα υπεραστικα 6 ωρες κινητά όπου μοιράζονται με σταθερα εξωτερικού και 30αρι vdsl +δωρο τελη ενεργοποίησης +το νεο ρουτερ τελική με φόρους 28€ σε 5 μηνες λήγει το συμβόλαιο και θα ξεκινούσα να δω τι παιζει τωρα εχω 23.88 5 ωρες κινητα και το 24αρι. αξίζει η θα παρω κατι καλύτερο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Γνωρίζουμε αν δίνει η Voda vdsl από το Α/Κ? Δεν υπάρχουν καμπίνες στην περιοχή μου ακομη.! Δίνει, τσέκαρε στη σελίδα τους εάν έχει διαθεσιμότητα στη διεύθυνσή σου. Καλησπέρα παιδιά με πηρε η voda εξωτερικός συνεργάτης για προσφορά.. σταθερα υπεραστικα 6 ωρες κινητά όπου μοιράζονται με σταθερα εξωτερικού και 30αρι vdsl +δωρο τελη ενεργοποίησης +το νεο ρουτερ τελική με φόρους 28€ σε 5 μηνες λήγει το συμβόλαιο και θα ξεκινούσα να δω τι παιζει τωρα εχω 23.88 5 ωρες κινητα και το 24αρι. αξίζει η θα παρω κατι καλύτερο;; Κι εμένα πριν λίγες μέρες την ίδια προσοφορά έκαναν (27-28€, δεν θυμάμαι ακριβώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanThan Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπέρα. Τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο στη nova και σκέφτομαι να πάω σε Vodafone tv. Έκανε κάποιος πρόσφατα αυτή την μετάβαση, να μου πει την εμπειρία του; Η υπηρεσία τρέχει απροβληματιστα; Σχετικά με την nova πώς είναι η ταχύτητα του Internet; Γενικά πως είναι η εμπειρία από την υπηρεσία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -) Αρχικά να σου πω ότι με ταλαιπώρησαν πολύ για έναν μήνα μέχρι να μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα να μου προσφέρουν τηλεόραση (να βλέπω δηλαδή vodafone tv!!!!!). Αυτό έγινε αφού τελικά μου έστειλαν άλλον αποκωδικοποιητή (το είχα προτείνει ως λύση πολύ νωρίς, αλλά δεν... μου έλεγαν διάφορες λαλακίες). Τώρα λειτουργεί επιτέλους. Τρώει όμως κωλύματα και κάποιες φορές μετά από stand by δεν ξεκινάει η tv και θέλει ο αποκωδικοποιητής επανεκκίνηση. -) Παλιότερα είχα cosmote tv δορυφορικό. Η εικόνα δεν έχει καμία σχέση τώρα. Με ταχύτητα 10-11 mbps είναι απλά οριακή και κατώτερη των απαιτήσεων της εποχής. Εντάξει βλέπεις, αλλά ... -) Το ίντερνετ είναι μια χαρά χωρίς διακοπές. Αποδίδει πολύ καλά. -) Η εξυπηρέτηση πελατών είναι σχετικά κακή με πολλές καθυστερήσεις στην ανταπόκριση και κυρίως στην επίλυση των προβλημάτων, και η συνολική εκτέλεση της πλατφόρμας μέτρια και με προχειρότητες (για να μην πω κάτι χειρότερο) δεδομένου του μεγέθους της Vodafone ως πολυεθνική εταιρεία. Φαίνεται δηλαδή η βιασύνη να μπουν στην αγορά χωρίς να είναι έτοιμοι 100%. Παράθεση The roof is on fire :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Για Βόλο, είναι να τελειώσουν καμιά 15αριά καμπίνες ακόμη στο κέντρο και κυρίως δυτικά και έπειτα θα δοθεί VDSL. Αρχικά, 50 και 100 mbps και στη συνέχεια 200. Update: ξεκίνησε ήδη η παροχή 50 και 100 mbps Edited November 2, 2018 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Εμένα έληγε το συμβόλαιο και τελικά αποφάσισα να πάω σε vdsl 50...Στα 28 euro Ήδη μου έστειλαν τον εξοπλισμό. Aναμενω λοιπόν . Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Για Βόλο... Update: ξεκίνησε ήδη η παροχή 50 και 100 mbps Σε ποιές περιοχές; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Σε ποιές περιοχές; Σχεδόν παντού. Μένουν καμία 15αρια καμπίνες κέντρο και προς δυτικά και θα δοθεί και εκεί. Άρα πλέον υπάρχουν 2 προγράμματα: 50 και 100 mbps από το ιδιόκτητο. 30 mbps για λίγο ακόμη μόνο στις περιοχές που παίρνει από το Α/Κ της Cosmote (για κάνα 3μηνο μαξ ακόμη, δηλαδή). Χρόνος ενεργοποίησης 8-10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis66 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλησπερα... Ανακαλυψα τυχαια οτι μου εκαναν ανανεωση συμβολαιου για δυο χρονια χωρις εγω να εχω υπογραψει κατι... Απλα με επερναν καποια τηλεφωνα για την ανανεωση του συμβολαιου μου οπου ληγει τον Δεκεμβρη... Μου προτειναν καποια πραγματα που δεν τα δεχομουν.. Και τους ελεγα οτι δεν θελω ακομα ανανεωση γιατι δεν μεν συμφεραν!!!! Πηρα χτες το τηλεφωνικο κεντρο και τους εχεσα.. Τους ειπα οτι θα κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ... Μετα μου ειπαν σε μηνυμα οτι θα μιλησει η προσωπικη συμβουλος μαζι μου... Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλησπέρα.Ισχυει ακόμα ότι δίνουν κάρτες σε κάθε ενεργοποίηση double play με 120' δώρο κάθε μήνα?Και αν ναι έχει καταφέρει κάποιος να το κάνει σε ήδη υπάρχον αριθμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Σχεδόν παντού. Μένουν καμία 15αρια καμπίνες κέντρο και προς δυτικά και θα δοθεί και εκεί. Άρα πλέον υπάρχουν 2 προγράμματα: 50 και 100 mbps από το ιδιόκτητο. 30 mbps για λίγο ακόμη μόνο στις περιοχές που παίρνει από το Α/Κ της Cosmote (για κάνα 3μηνο μαξ ακόμη, δηλαδή). Χρόνος ενεργοποίησης 8-10 μέρες. Περίεργο, μίλησα με την vodafone για την γραμμή μου και δεν ειναι διαθέσιμο vdsl, ομοίως κι άλλοι 3 γνωστοί μου που μένουν σκορπισμένοι στον Βολο... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Περίεργο, μίλησα με την vodafone για την γραμμή μου και δεν ειναι διαθέσιμο vdsl, ομοίως κι άλλοι 3 γνωστοί μου που μένουν σκορπισμένοι στον Βολο... Στο MyAccount, εάν πατήσεις Αλλαγή προγράμματος χρήσης στον αριθμό σου, τι προγράμματα σου δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Εμένα έληγε το συμβόλαιο και τελικά αποφάσισα να πάω σε vdsl 50...Στα 28 euro Ήδη μου έστειλαν τον εξοπλισμό. Aναμενω λοιπόν . Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΣήμερα ήταν η μέρα ενεργοποίησης του vdsl...Είχα συνδέσει από χθες το νέο modem... Προς το παρόν δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε Internet. Τι κάνω περιμένω? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited November 14, 2018 by kostis20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Στο MyAccount, εάν πατήσεις Αλλαγή προγράμματος χρήσης στον αριθμό σου, τι προγράμματα σου δίνει; Μου δινει με 24αρα γραμμή adsl Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Σήμερα ήταν η μέρα ενεργοποίησης του vdsl...Είχα συνδέσει από χθες το νέο modem... Προς το παρόν δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε Internet. Τι κάνω περιμένω? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ε Περίμενε κάνα 24ωρο και μετά παρτους. Στο adsl πόσα εδινες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μου δινει με 24αρα γραμμή adsl Άρα δεν παίζει ακόμη η καμπίνα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nisfa Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Παιδιά καλημέρα. Επειδή είμαι σε αναζήτηση νέας σύνδεσης, Vodafone triple play full pack στα 26,5 αξίζει? έχει τίποτα ενδιαφέρον στα κανάλια ή μόνο τα novasport? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Παιδιά καλημέρα. Επειδή είμαι σε αναζήτηση νέας σύνδεσης, Vodafone triple play full pack στα 26,5 αξίζει? έχει τίποτα ενδιαφέρον στα κανάλια ή μόνο τα novasport? Μπες στο σαιτ και κοιτα τα καναλια.Επισης δες και στο on demand τις δωρεαν ταινιες οι οποιες ανανενονονται συνεχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts