Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

και που ξερεις πως το προβλημα στο εχει δημιουργησει η wind?με την vodafone μιλησες να δεις που βρισκεται η αιτηση φορητοτητας σου;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

3η προσφορά vodafone: 15,20€ - αστικά / υπεραστικά, 24 ιντερνετ, 60 λεπτά προς κινητά - 20€ κουπόνια - χωρίς τέλος ενεργοποίησης

Τελική αποδεχτή προσφορά ήταν η 3η της vodafone. Όλες οι τιμές είναι τελικές με ΦΠΑ.

Πού τις βρίσκετε ρε παιδιά τέτοιες προσφορές; Χρειάζομαι να βάλω σύντομα νέα γραμμή και ψάχνω για κάτι πολύ οικονομικό μιας και έχω μείνει σχεδόν με επίδομα ανεργίας..

Με είχε πάρει πριν κάτι μήνες η vodafone (μεταπωλητές) για προσφορά και μου έδωσε τιμή αν θυμάμαι καλά γύρω στα 18-19 ευρώ για το double play απεριόριστα, 300' κινητά + τα κουπόνια που γράφετε. Είχα κρατήσει το τηλέφωνο και πήρα αυτές τις μέρες να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα. Μου έδωσε τώρα τιμή 24 ευρώ :confused: και κουπόνια αξίας λέει 30 ευρώ.

Ερώτηση:

Έχει πάρει κάποιος αυτά τα κουπόνια; Αξίζουν τίποτα; Είναι δηλαδή π.χ. 50% έκπτωση όπως μου είπαν στο Ariel ή σε άλλα γνωστά προϊόντα ή είναι 1-2-3 ευρώ έκπτωση σε πολλά και διάφορα που θα τη βρεις έτσι κι αλλιώς σε κάποιο σούπερ μάρκετ??

Αν υπάρχει με αυτά κάποιο έστω μικρό -πραγματικό όμως- κέρδος των 10 ευρώ π.χ. μάλλον αξίζει η προσφορά της vodafone.

Αλλιώς προσανατολίζομαι να πάω στη cyta που δίνει τώρα double play απεριόριστο με 18 ευρώ αλλά χωρίς λεπτά σε κινητά τα οποία δεν τα έχω βέβαια και ανάγκη καθώς έχω 1.500' προς όλους κάρτες.

Διάβασα ότι είναι τα κουπόνια από το epithimies.gr σε συνεργασία με τη vodafone (thank you). Δοκίμασα να κάνω εγγραφή από καρτοκινητό vodafone που έχω αλλά δεν μου βγάζει τα συγκεκριμένα προϊόντα PG για σούπερ μάρκετ. Λέει από κάτω ότι προορίζονται για συνδρομητές συμβολαίου (και όχι προφανώς καρτοκινητής).

Επίσης δεν βρήκα κάποια προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση νέας γραμμής ενώ παλαιότερα είχε η cyta.

Πώς λέτε να κινηθώ; Να κάνω μία αίτηση στη vodafone και να υπαναχωρήσω λέγοντας ότι μου δίνει η cyta τα ίδια με 18 ευρώ;

Αφού έψαξες τόσο πίσω να το βρεις, κάνε ένα κόπο και διάβασε το ακριβώς προηγούμενο μήνυμα από αυτό που παρέθεσες.

Εξηγεί πως το πέτυχε.

@MitsosDaBest13

Πάντως λίγο που το έψαξα, είδα ότι σε 6 εργάσιμες ώρες κανονικά ενημερώνεται η παλιά εταιρεία (στην περίπτωσή σου η wind) από την καινούρια (vodafone), και η φορητότητα ολοκληρώνεται σε 3 εργάσιμες ημέρες! Κ υπάρχει κανονικά +2 μέρες περιθώριο να ενημερωθείς για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν κάθε φορά.. Αν περάσουν 30 μέρες, ακυρώνεται αυτόματα η αίτηση αν δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά! Έχουν περάσει πολλές μέρες. Καλύτερα πάρε vodafone κ ρώτα τι συμβαίνει.

Edited by alex17563

Έχω κάνει αίτηση φορητότητας τη γραμμή στο πατρικό μου, εδώ και 10 μέρες, από WIND προς Vodafone (με την ελπίδα να πάρουμε καλή προσφορά από την πρώτη). Έχω στείλει όλα τα δικαιολογητικά σωστά και πήραμε επιβεβαίωση μέσω email, ότι τα έλαβαν.

Προς το παρόν, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και στο site της Vodafone που ελέγχω σε ποιο στάδιο βρίσκεται, δεν υπάρχει τίποτα!!! Απίστευτα πράγματα... Πριν ~2 χρόνια, η φορητότητα από Vodafone προς WIND, διήρκησε 3 μέρες!!

Και σε εμενα το ίδιο από 6/10 η αίτηση apo wind σε vodafone . Τηλεφώνησα και μου είπαν ότι είναι σε επεξεργασία και φυσικά δεν εχει ενημερωθεί h wind.

Το ιδιο από το site δεν φαινεται τίποτα

Edited by d1969

Καλησπέρα, έχει βάλει κάποιος Vodafone vdsl και Vodafone TV πρόσφατα; Έχω adsl_vodafone TV και ενώ μέχρι πριν κανένα 6μηνο που ρώτησα μου έλεγαν οτι δεν παίζει η Vodafone TV over VDSL τώρα μας λένε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα...

Λογικα θα σου δωσουν απο αστικο κεντρο vdsl και μαλλον 30αρι,ποση αποσταση εχεις απο το αστ.κεντρο?

Αν εισαι κοντα μεχρι 10db attenuation τοτε να βαλεις ,διαφορετικα μην το σκεφτεσαι καν.

Προσφατα που ρωτησα αυτο μου ειπανε,απο καμπινα δεν νομιζω να δινει μαζι με vf tv

Λογικα θα σου δωσουν απο αστικο κεντρο vdsl και μαλλον 30αρι,ποση αποσταση εχεις απο το αστ.κεντρο?

Αν εισαι κοντα μεχρι 10db attenuation τοτε να βαλεις ,διαφορετικα μην το σκεφτεσαι καν.

Προσφατα που ρωτησα αυτο μου ειπανε,απο καμπινα δεν νομιζω να δινει μαζι με vf tv

αυτό ήξερα και εγώ, οτι από καμπίνα ΟΤΕ δεν μπορεί να περάσει vf tv, είμαι και μακριά από το κέντρο και με χάλια χαλκο και πιάνω με το ζόρι 6-6,5... ή που κάτι άλλαξε λόγω vectoring και μπορώ να πάρω "θυρα" στο ΚΑΦΑΟ ΟΤΕ που είναι 70 μετρα από το σπίτι με σύνδεση σε εξοπλισμό vf στο ΑΚ που ειναι σχεδόν 2 χλμ μακριά, ή δεν έγινε σωστά η ερώτηση από μέρους μας (δεν μίλησα εγώ για την προσφορά αναβάθμισης)...

Πήγα σήμερα και ακύρωσα τη φορητότητα από WIND σε Vodafone (στο πατρικό μου στη Σπάρτη). Εδώ και 13 μέρες, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, σαν να μην έγινε ποτέ!

Εξαιτίας τους, θα παραμείνουμε στη WIND χωρίς να πάρουμε καλύτερη προσφορά... Στη WIND λένε ότι δεν τους πήγε ποτέ το αίτημα για φορητότητα, δε βλέπουν τίποτα!!

Όσο η εταιρία λεγόταν Hellas Online, ήταν πολύ καλή, όντας συνδρομητής τους σε πολλές γραμμές. Από τότε που την αγόρασε η Vodafone, έχει καταντήσει για κλάματα, όπως και η κινητή της... :down:

Δεν έλαβες ποτέ μήνυμα από τη vodafone?

Εγώ αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. 17/10 προσφορά από voda, μισή ώρα μετά καταγγελία στη wind.

19/10 υπογραφή συμβολαίου και 20/10 το αίτημα προωθήθηκε για υλοποίηση. Σήμερα η wind ενόχλησε τους γονείς λέγοντας τους ότι έγινε πρώτα η φορητότητα.

Η voda ισχυρίζεται ότι το αίτημα έγινε στις 20/10(έλαβα και μήνυμα).

Παίζει ενδεχόμενο να ζήτησε η voda τη γραμμή στις 17/10, χωρίς να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο;

Δεν έλαβες ποτέ μήνυμα από τη vodafone?

Εγώ αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. 17/10 προσφορά από voda, μισή ώρα μετά καταγγελία στη wind.

19/10 υπογραφή συμβολαίου και 20/10 το αίτημα προωθήθηκε για υλοποίηση. Σήμερα η wind ενόχλησε τους γονείς λέγοντας τους ότι έγινε πρώτα η φορητότητα.

Η voda ισχυρίζεται ότι το αίτημα έγινε στις 20/10(έλαβα και μήνυμα).

Παίζει ενδεχόμενο να ζήτησε η voda τη γραμμή στις 17/10, χωρίς να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο;

Εκτός από την επιβεβαίωση, πως έλαβαν το συμβόλαιο και τα δικαιολογητικά μέσω email, δεν είχα ενημέρωση ξανά. Σαν να μην έγινε ποτέ! :wacko:

Εκτός από την επιβεβαίωση, πως έλαβαν το συμβόλαιο και τα δικαιολογητικά μέσω email, δεν είχα ενημέρωση ξανά. Σαν να μην έγινε ποτέ! :wacko:
Και ποιος ο λόγος να κάνεις όλη αυτήν την ιστορία ενώ σου στέλνουν courier να στα φέρει, να υπογράψετε και να τα πάρει πίσω;

Πληροφοριακά το ίδιο πράγμα ξεκίνησε γνωστός μου την Τρίτη, με τις ίδιες ακριβώς εταιρείες. Την Πέμπτη το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είχε τελειώσει με την αντιπρόταση της wind και την ακύρωση της φορητότητας. Πήρε το double play γύρω στα 17€ με τις νέες τιμές.

Sent from my Moto X Play

Και ποιος ο λόγος να κάνεις όλη αυτήν την ιστορία ενώ σου στέλνουν courier να στα φέρει, να υπογράψετε και να τα πάρει πίσω;

Πληροφοριακά το ίδιο πράγμα ξεκίνησε γνωστός μου την Τρίτη, με τις ίδιες ακριβώς εταιρείες. Την Πέμπτη το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είχε τελειώσει με την αντιπρόταση της wind και την ακύρωση της φορητότητας. Πήρε το double play γύρω στα 17€ με τις νέες τιμές.

Sent from my Moto X Play

Τα έκανα όλα μέσω του ίντερνετ, γιατί έλεγα ότι θα γίνουν πιο γρήγορα. Τελικά είχα το αντίθετο αποτέλεσμα... :dizzy:

Sent from my Moto X Play

Το κλασικό πακέτο χωρίς πάγια δώρο ή έστω δωρεάν vdsl? :blink:

Δεν έχει vdsl στην περιοχή του, αλλά του είπαν πως όταν θα είναι διαθέσιμο θα μπορεί να το έχει με +5€.

Πάγια δεν πήρε, μόνο νέο router.

Ερώτηση.

Πέθανε ο πεθερός μου τον Αύγουστο, και είχε στο όνομα του μια σύνδεση vodafone double play 300 σε εξοχικό, και 2 κινητά Vodafone. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε διακοπή των κινητών με την ληξιαρχική πράξη θανάτου, χωρίς τέλος διακοπής, καθώς είναι λόγο θανάτου. Είμασταν όμως αναποφάσιστοι για το σταθερό.

Τελικά αποφασίσαμε να το διακόψουμε και το σταθερό καθώς είναι σε εξοχικό που πάμε μόνο λίγες ημέρες Χριστούγεννα και 1 μήνα καλοκαίρι, με την ελπίδα πως θα μας καλύψει το mobile internet (χωρίς youtube και video κλήσεις, μόνο browsing και mail λόγο δουλειάς, ελπίζω να μας καλύψει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ως τώρα).

Στο κατάστημα λοιπόν που πήγαμε για διακοπή του σταθερού, επικοινωνησαν με την vodafone που τους είπε πως σε περίπτωση διακοπής θα πληρώσουμε κανονικά το τέλος διακοπής πριν την λήξη συμβολαίου, που είναι 120€. Εξηγήσαμε στον υπάλληλο ότι είναι λόγο ανωτέρας βίας (θανάτου), άλλα επέμενε με το σκεπτικό ότι δεν του έχει ξανατυχει τέτοια περίπτωση και πως το μόνο που γνωρίζει είναι πως πρέπει να πληρωθεί προσριμο. Δεν προχωρήσαμε σε διακοπή και θα ξαναπάμε αύριο.

Μετά επικοινώνησα ο ίδιος τηλεφωνικά με vodafone, και μου είπαν πως ότι χρέωση υπάρχει πάει στον πεθερό μου και στο αφμ του, που όμως έχει πεθάνει. Επομένως δεν πληρώνουμε τίποτα που πιθανώς έρθει στο δικό του όνομα. Με λίγα λόγια, δεν μπορούν να ζητήσουν λεφτά από τον πεθαμένο... Μάλιστα, είπαν ότι ούτε τους λογαριασμούς που έχουν έρθει ήδη δεν χρειάζεται να πληρώσουμε αφού δεν είναι στο δικό μας όνομα, και επομένως δεν μας αφορούν.

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά.??? Έχει κανείς γνώση σχετικά?

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ερώτηση.

Πέθανε ο πεθερός μου τον Αύγουστο, και είχε στο όνομα του μια σύνδεση vodafone double play 300 σε εξοχικό, και 2 κινητά Vodafone. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε διακοπή των κινητών με την ληξιαρχική πράξη θανάτου, χωρίς τέλος διακοπής, καθώς είναι λόγο θανάτου. Είμασταν όμως αναποφάσιστοι για το σταθερό.

Τελικά αποφασίσαμε να το διακόψουμε και το σταθερό καθώς είναι σε εξοχικό που πάμε μόνο λίγες ημέρες Χριστούγεννα και 1 μήνα καλοκαίρι, με την ελπίδα πως θα μας καλύψει το mobile internet (χωρίς youtube και video κλήσεις, μόνο browsing και mail λόγο δουλειάς, ελπίζω να μας καλύψει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ως τώρα).

Στο κατάστημα λοιπόν που πήγαμε για διακοπή του σταθερού, επικοινωνησαν με την vodafone που τους είπε πως σε περίπτωση διακοπής θα πληρώσουμε κανονικά το τέλος διακοπής πριν την λήξη συμβολαίου, που είναι 120€. Εξηγήσαμε στον υπάλληλο ότι είναι λόγο ανωτέρας βίας (θανάτου), άλλα επέμενε με το σκεπτικό ότι δεν του έχει ξανατυχει τέτοια περίπτωση και πως το μόνο που γνωρίζει είναι πως πρέπει να πληρωθεί προσριμο. Δεν προχωρήσαμε σε διακοπή και θα ξαναπάμε αύριο.

Μετά επικοινώνησα ο ίδιος τηλεφωνικά με vodafone, και μου είπαν πως ότι χρέωση υπάρχει πάει στον πεθερό μου και στο αφμ του, που όμως έχει πεθάνει. Επομένως δεν πληρώνουμε τίποτα που πιθανώς έρθει στο δικό του όνομα. Με λίγα λόγια, δεν μπορούν να ζητήσουν λεφτά από τον πεθαμένο... Μάλιστα, είπαν ότι ούτε τους λογαριασμούς που έχουν έρθει ήδη δεν χρειάζεται να πληρώσουμε αφού δεν είναι στο δικό μας όνομα, και επομένως δεν μας αφορούν.

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά.??? Έχει κανείς γνώση σχετικά?

Έχω την εντύπωση ότι εάν κάποιος κληρονομήσει τον θανόντα (κάνοντας αποδοχή κληρονομιάς), κληρονομεί και τα χρέη του. Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω τη λογική με την οποία στα κινητά δεν επέβαλαν χρέωση, και η ίδια εταιρεία θέλει να βάλει στο σταθερό. Πήγατε στο ίδιο κατάστημα?

αυτό ήξερα και εγώ, οτι από καμπίνα ΟΤΕ δεν μπορεί να περάσει vf tv, είμαι και μακριά από το κέντρο και με χάλια χαλκο και πιάνω με το ζόρι 6-6,5... ή που κάτι άλλαξε λόγω vectoring και μπορώ να πάρω "θυρα" στο ΚΑΦΑΟ ΟΤΕ που είναι 70 μετρα από το σπίτι με σύνδεση σε εξοπλισμό vf στο ΑΚ που ειναι σχεδόν 2 χλμ μακριά, ή δεν έγινε σωστά η ερώτηση από μέρους μας (δεν μίλησα εγώ για την προσφορά αναβάθμισης)...

Σας ευχαριστώ παιδιά! Αυτό δεν το ήξερα κ το ρώτησα. Στο τσακ ήμουν να κλείσω VDSL με vodafone, με το σκεπτικό σε κανένα 2μηνο να βάλω κ TV! Αφού είδα τα post σας, τους ρώτησα κ μου είπαν ότι ναι, ΔΕΝ γίνεται κ VDSL κ τηλεόραση. Εκεί κάπου χάθηκα, γιατί δεν κατάλαβα αν εννοούσε σε εμάς μόνο -που είμαστε μακρυά απ το αστικό κέντρο- ή γενικά αυτά τα δύο μαζί..

Εσείς ξέρετε αν γενικά τα 2 αυτά πάνε μαζί αν είσαι κοντά σε αστικό κέντρο? Με ενδιαφέρει για μία άλλη σύνδεση..

Αν σε ADSL συνδεση συνχρονιζεις πανω απο 6-7 mbps μπορεις να το βαλεις το vodafone tv

Σε VDSL αν ειναι απο αστικο κεντρο παλι μπορεις να εχεις vodafone tv,απο καμπινα δεν νομιζω να δινει

Έχω την εντύπωση ότι εάν κάποιος κληρονομήσει τον θανόντα (κάνοντας αποδοχή κληρονομιάς), κληρονομεί και τα χρέη του. Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω τη λογική με την οποία στα κινητά δεν επέβαλαν χρέωση, και η ίδια εταιρεία θέλει να βάλει στο σταθερό. Πήγατε στο ίδιο κατάστημα?

Ναι, στο ίδιο κατάστημα. Εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση και η απάντηση τηλεφωνικά της vodafone που ουσιαστικά είπε να μην πληρώσουμε τίποτα και να σφυράμε αδιάφορα. Δεν είμαι τέτοιος, δεν λέω να μην πληρώσω αν πρέπει... αλλά δεν θέλω να προσπαθούν να με πιάσουν και κορόιδο. Αν δεν είχαμε κάνει πρώτα τις άλλες διακοπές δεν θα είχα υποψιαστεί.

Επίσης, στο site της vodafone αναφέρει στους όρους χρήσης υπηρεσιών (Γενικοί όροι παροχής ηλεκτρονικών κινητών υπηρεσιών αλλά και Όροι παροχής υπηρεσιών μέσω σταθερών δικτύων):

9 ΙΣΧΥΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ

9.3 Η ισχύς της Σύμβασης λύεται σε περίπτωση θανάτου του Συνδρομητή φυσικού προσώπου ή σε περίπτωση οριστικής λύσης του Συνδρομητή νομικού προσώπου.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12051

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4341

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Γεια σας. Με ενδιαφέρει να μάθω για την περιοχή του Ταύρου Αττικής αν η vodafone εχει καλές ταχύτητες και αν γενικότερα το δίκτυο στην περιοχή λειτουργεί απροβλημάτιστα. Σας ευχαριστώ

Ναι, στο ίδιο κατάστημα. Εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση και η απάντηση τηλεφωνικά της vodafone που ουσιαστικά είπε να μην πληρώσουμε τίποτα και να σφυράμε αδιάφορα. Δεν είμαι τέτοιος, δεν λέω να μην πληρώσω αν πρέπει... αλλά δεν θέλω να προσπαθούν να με πιάσουν και κορόιδο. Αν δεν είχαμε κάνει πρώτα τις άλλες διακοπές δεν θα είχα υποψιαστεί.

Επίσης, στο site της vodafone αναφέρει στους όρους χρήσης υπηρεσιών (Γενικοί όροι παροχής ηλεκτρονικών κινητών υπηρεσιών αλλά και Όροι παροχής υπηρεσιών μέσω σταθερών δικτύων):

9 ΙΣΧΥΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ

9.3 Η ισχύς της Σύμβασης λύεται σε περίπτωση θανάτου του Συνδρομητή φυσικού προσώπου ή σε περίπτωση οριστικής λύσης του Συνδρομητή νομικού προσώπου.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12051

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4341

Η Άποψη μου είναι κοινοποιείτε την ληξιαρχική πράξη θανάτου και ζητάτε κατάργηση.

Δεν πληρώνεται τίποτα λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει ανοίξει η διαθήκη και άρα δεν ξέρετε πιος είναι ο κληρονόμος.

Αν θέλουν ας χρεώσουν τον μακαρίτη.

Από κει και πέρα για να τα χρεώσει η Vodafone στους κληρονόμους θα πρέπει να βρεί ποιοί είναι. Η γνώμη μου είναι ότι δεν θα ασχοληθεί για μικροποσά.

Αν σε ADSL συνδεση συνχρονιζεις πανω απο 6-7 mbps μπορεις να το βαλεις το vodafone tv

Σε VDSL αν ειναι απο αστικο κεντρο παλι μπορεις να εχεις vodafone tv,απο καμπινα δεν νομιζω να δινει

Είμαι μακρυά απ το αστικό κέντρο κ ήθελα αναβάθμιση στην ταχύτητα. Τώρα πιάνω 14, αλλά συνδέονται πάνω του 5-6 χρήστες. Τουλ 3 κάθε φορά! Δεν έφτανε. Κ αν είναι να χάνω κ 6-7 από την TV.... Άστα!

Σκέφτομαι για επαρχία (σε πόλη όμως, όχι σε απομακρυσμένη περιοχή) να μεταφέρω το σταθερό του πατέρα μου στη Vodafone, όπου η τηλεφωνία παρέχεται με Voip.

Ήθελα να ρωτήσω, καθώς δεν έχω σχετική εμπειρία, αν η ποιότητα της κλήσης είναι ανάλογη των κλασσικών τηλεφωνικών συνδέσεων ή ο ήχος ακούγεται χειρότερα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Σκέφτομαι για επαρχία (σε πόλη όμως, όχι σε απομακρυσμένη περιοχή) να μεταφέρω το σταθερό του πατέρα μου στη Vodafone, όπου η τηλεφωνία παρέχεται με Voip.

Ήθελα να ρωτήσω, καθώς δεν έχω σχετική εμπειρία, αν η ποιότητα της κλήσης είναι ανάλογη των κλασσικών τηλεφωνικών συνδέσεων ή ο ήχος ακούγεται χειρότερα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Εμένα στην Vodafone είναι κανονικά pstn η γραμμή. Έχω ακούσει ότι όντως δίνουν και voip. Τεσπα. Στην CYTA που είχα voip η φωνή ήταν ίδια με την κανονική γραμμή. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή το τηλέφωνο λειτουργεί μέσω ρούτερ, αν το ρούτερ κρασαρει και θέλει επανεκκίνηση ή δεν έχεις ρεύμα δε θα έχεις και τηλέφωνο. Και οκ, το ρεύμα φτιάχνεται με ένα ups. Αν μπλοκάρει το ρούτερ ξέρει ο πατέρας σου να του κάνει επανεκκίνηση; Εμένα οταν ανέβαζα φουλ σε τορρεντ το ίντερνετ στην CYTA έπεφτε και δε λειτουργούσε καθόλου η γραμμή.