Jump to content

batatoudis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About batatoudis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

batatoudis's Achievements

  1. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει αλλά και ενημέρωση για όποιον τυχόν αφορά: Από το app της cosmote ελέγχω 5 συνδέσεις (δική μου, γυναίκα, πατέρας κτλ). Ενώ στις δυο από αυτές έχω ενεργοποιημένο το BASIC AUTO, υπάρχουν μέρες που πηγαίνω από το app στο Διαχείριση και αυτό δεν εμφανίζεται στις Ενεργές υπηρεσίες. Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν εμφανιζόταν στη μια σύνδεση, μετά για 1-2 μέρες εμφανίστηκε σε αυτή αλλά εξαφανίστηκε από μια άλλη, χθες για πρώτη φορά ήταν ταυτοχρόνως ενεργό και στις δυο συνδέσεις, ενώ πριν μισή ώρα που συνδέθηκα δεν ήταν ενεργό σε καμία! Τώρα συνδέομαι πάλι και εμφανίζεται ενεργό στη μια από τις δυο. Έκανα update την εφαρμογή, και ξανά τα ίδια! Σημειώνω ότι ήδη έχει τρέξει μια τουλάχιστον αυτόματη ανανέωση με το BASIC AUTO και στις δυο αυτές συνδέσεις (δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά, καθώς η ενεργοποίηση του έπρεπε να γίνει πριν τις 13 Νοεμβρίου). Γνωρίζει κανείς τι παίζει;
  2. Βλέπω λίγο παρακάτω ότι η μεταφορά επεκτείνει την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μόνο όταν προέρχεται από συμβόλαιο αλλά όχι όταν προέρχεται από άλλο καρτοκινητό (ή καρτοσυμβόλαιο). Ισχύει τελικά αυτό όπως το γράφει ή έχει διαπιστώσει κανείς το αντίθετο;
  3. Καλή τύχη σε μένα, τι νόημα έχει να πω καλή τύχη σε όλους; Για τους υπόλοιπους καλό καλοκαίρι!
  4. Φίλε μου καλορίζικο! Θα σου πρότεινα να κάνεις μια επεξεργασία στις φώτο που ανέβασες και να διαγράψεις τα προσωπικά σου στοιχεία που φαίνονται στο δέμα, για λόγους δικής σου προστασίας κυρίως. Ίσως να ζητήσεις και από το παιδί που έκανε παράθεση ή κάποιον mod να κάνει το ίδιο και στο επόμενο post όπου αυτά εμφανίζονται. Ζούμε σε περίεργους καιρούς και δεν είναι κακό να είμαστε προσεκτικοί...
  5. ΝΑ σημειώσω ότι σε γειτονικό φόρουμ μαντζίρηδων (μεταξύ των οποίων κι εγώ) αναφέρθηκε τιμή στο media markt στα 399€ η οποία με κουπονάκι-κωδικό smart1 πέφτει στα 339€ (δεν ξέρω ποια χρώματα είναι διαθέσιμα). Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει τελικά να το αγοράσεις...
  6. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν ξέρω λεπτομέρειες (router κτλ), πρόκειται για μια θυγατρική ή συνεργαζόμενη με τη Vodafone εταιρεία, απλώς μου είπαν ότι χρησιμοποιούν το δίκτυο της Vodafone και Voip.
  7. Σκέφτομαι για επαρχία (σε πόλη όμως, όχι σε απομακρυσμένη περιοχή) να μεταφέρω το σταθερό του πατέρα μου στη Vodafone, όπου η τηλεφωνία παρέχεται με Voip. Ήθελα να ρωτήσω, καθώς δεν έχω σχετική εμπειρία, αν η ποιότητα της κλήσης είναι ανάλογη των κλασσικών τηλεφωνικών συνδέσεων ή ο ήχος ακούγεται χειρότερα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  8. Κι εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά στην περιγραφή αναφέρει Snapdragon 625 με 3GB/32GB. Γνωρίζεις κανένα άλλο Xiaomi Redmi Note 4 με αυτά τα χαρακτηριστικά?
  9. Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό που βγήκε σε crazy sundays στο eshop ή κάνω λάθος? http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-4-32gb-3gb-dual-sim-lte-white-silver-p-TEL.090674
  10. Καλησπέρα στo forum, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Παρήγγειλα dual boot tablet από gearbest (αγορά 160$+μεταφορικά) με νεκρό το touch από την πρώτη στιγμή. Μου προσφέρονται οι γνωστοί 3 τρόποι refund, από τους οποίους θα επιλέξω πλήρες refund καθώς το tablet είναι άχρηστο στην παρούσα κατάσταση για να το χρεωθώ έστω και 30-40ευρώ (πόσο μάλλον να το χρεωθώ 120$ που μου προτείνουν για να το κρατήσω και να μου στείλουν άλλο). Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: 1) Μου προτείνουν πλήρες refund στο GB wallet αφού παραλάβουν το tablet στην Κίνα. Υποθέτω πως μπορώ να απαιτήσω refund στο paypal και όχι στο δικό τους wallet? Να ανοίξω ταυτόχρονα dispute στο paypal ή να περιμένω μέχρι να φτάσει και αν δεν με καλύψουν τότε να ανοίξω dispute? (Αν και σκεφτόμουν να το ξαναπαραγγείλω, υποθέτω αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος να διασφαλιστώ.) 2) Μου ζητούν να το στείλω Κίνα. Εγώ όμως το παρήγγειλα από EU warehouse. Υποχρεούμαι να το στείλω Κίνα και να επιβαρυνθώ με τυχόν τελωνεία κτλ? 3) Με ποιον τρόπο διασφαλίζομαι ότι θα δεχθούν ότι παρέλαβαν το tablet? Προφανώς θα στείλω συστημένο δέμα αλλά πρέπει να κρατήσω κάποιο βίντεο την ώρα που το δίνω στο τελωνείο όπου θα το πακετάρω και θα το παραδίδω για αποστολή? (δεν μου φαίνεται πολύ εύκολο να γίνει..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεσει να βοηθήσει..
  11. Ευχαριστώ Stef08 για την άμεση απάντηση. Κάποια σημεία ακόμη για όποιον φίλο μπορεί να βοηθήσει: 1) Η κατάλληλη rom είναι η τρέχουσα Mi-4 (Cancro) είτε σε stable είτε σε dev αν δεν κάνω λάθος? 2) Επίσης ο πιο εύκολος τρόπος είναι να την φορτώσω στο root και μετά flash μέσω recovery αφού πρώτα κάνω Wipe Cache & Dalvik? Χρειάζεται μήπως κάποια άλλη διαδικασία αναλόγως της rom ή του recovery που θα έχει εγκατεστημένα το κινητό? Συμπαθάτε με αλλά έχει αρκετό καιρό να ασχοληθώ και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που κάνω την πρώτη εγκατάσταση...
  12. Καλησπέρα στο forum. Είναι να παραγγείλω το mi4 (4G - 2gb rom) για φίλο από το vickmall, το οποίο έχει επιλογή να μου κάνει εγκατάσταση την "Multi-language ROM(install google play)". Αν κατάλαβα καλά είναι προτιμότερο να ζητήσω να μην πειράξει καθόλου τη rom ώστε να μπορώ να βάλω πιο εύκολα αυτή της ελληνικής κοινότητας? Αν μου βάλει την παραπάνω multi δεν κάνει για απλό χρήστη? (γιατί βλέπω όλα τα πατριωτάκια κάτω από τη σελίδα του κινητού στο vickmall λένε το ίδιο ποίημα με τη στροφή 4 να πάει ως εξής: Install the newest multi-language (make sure Greek and English are included)
  13. Καλημέρα παιδιά, Συγγνώμη αν ρωτάω κάτι τετριμμένο, αλλά έχω την εξής απορία για το Xiaomi Redmi 2 Pro που θα παραγγείλω για την αδερφή μου. Διάβασα για διάφορα μοντέλα της xiaomi ότι πιθανώς να μην υποστηρίζουν την μπάντα 4G της Wind. 1) Όντως το Xiaomi Redmi 2 Pro δεν υποστηρίζει το 4G της Wind? 2) Θα έχω κάποιο πρόβλημα με το 3G της Wind ή άλλης εταιρίας? (αν το 4G δεν την ενδιαφέρει τελικά) 3) Για τα διάφορα θέματα με βαθύ ήχο κτλ που διαβάζω, αν περάσω την τελευταία ελληνική rom από την ελληνική κοινότητα θα λειτουργεί απροβλημάτιστα το συγκεκριμένο κινητό, ή υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια προβλήματα? Διάβασα σε προηγούμενα posts πως σε κάποιους λύθηκαν τα διάφορα προβλήματα, αλλά μου έμεινε η αίσθηση πως αυτό μπορεί και να μην συμβαίνει πάντα..
  14. 4ο μήνυμα και τελευταίο

    Προφανώς όλα τα παραπάνω με δική σου ευθύνη. Αν τώρα θέλεις ελληνικά και δεν σου κάνει το more locale 2 που αναφέρουν τα παιδιά, τότε μπορείς να πειραματιστείς με custom rom που προτείνουν (πιθανώς την cm11). Αυτή όμως για να περάσει πρέπει πρώτα να αλλάξεις την έκδοση recovery (δεν το έχω κάνει), ενώ θα πρέπει να προσέξεις ποια έκδοση rom έχεις πριν βάλεις την custom, καθώς υποτίθεται ότι για να εγκατασταθεί σωστά κάποια custom έκδοση πρέπει να "πατήσει" πάνω σε συγκεκριμένη επίσημη εγκατεστημένη έκδοση στο κινητό (αν έχω καταλάβει σωστά).

     

    Ελπίζω να βοήθησα, αν και φοβάμαι ότι σε μπέρδεψα παραπάνω. Καλή επιτυχία!

  15. 3ο μήνυμα

    1) Πρώτα τσεκάρεις αν βλέπει κανονικά το zip αρχείο της νέας rom που αντέγραψες (θα στο εμφανίσει από το apply update from sdcard ή from external sdcard, αναλόγως με το που το αποθήκευσες). Δεν θα το περάσεις τώρα, απλώς τσεκάρεις ότι το βλέπει.

    2) Ξαναγυρίζεις με την πρώτη επιλογή στο αρχικό menu recovery και επιλέγεις να κάνεις τα wipe (data και μετά cache) που έχει, οπότε σβήνει ότι έχεις περάσει στο κινητό.

    3) Ξαναπηγαίνεις στο apply update (μπορει να εμφανίζεται και ως install) από την κάρτα που έχεις το zip της νέας εγκατάστασης, το επιλέγεις και πατάς το power button για να το εγκαταστήσεις.

    4) Περιμένεις ίσως αρκετά για να κάνει τα install και updates. Όταν σου βγάλει complete ή finished τότε επιλέγεις το reboot now και πάλι περιμένεις αρκετά μέχρι να ξανανοίξει το κινητό, οπότε θέλει πλέον στήσιμο από την αρχή.

×
×
  • Create New...