Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα π.χ. imdb.com , apple.com , podcastalley.com , amazon.com & co.uk και πολλά άλλα δεν ανοίγουν. :(

Για δοκίμασε εδώ για τους drivers

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Tελικά τη βρήκα τη λύση, έπρεπε να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στην κάρτα δικτύου.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

καλά μιλάμε η σύνδεση είναι πιο αργή και απο χ*σι... Καλά που έβαλα PSTN τώρα, και βρήκα την υγειά μου!! έχω να μπω στο νετ με PSTN, πάνω απο δυο χρόνια... Αλήθεια, πόσο πάει η ώρα?
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

καλά μιλάμε η σύνδεση είναι πιο αργή και απο χ*σι... Καλά που έβαλα PSTN τώρα, και βρήκα την υγειά μου!!

Απο DSL σε pstn? Καλά έκανες! θα πετάς τώρα!

ρε παιδια εβαλα σημερα HOL ADSL και μιλαμε ΣΕΡΝΕΤΑΙ με την pstn over isdn οι σελιδας ανοιγαν πιο γρηγορα (χωρις πλακα)!!

Κατεβαζω με 12-16kb το ανωτερο :X τι γινεται ρε παιδια

και μιλαμε απο εξυπηρετηση .......σκατα! γαμ@#$%%^^ το μπελα μου!

θα το πουνε λεει στο πΟΤΕ και ισως φταει η γραμμη!!!!!!!

Ρε ΟΥΣΤΤΤΤ!

μου φαινεται θα βαλω ξανα PSTN και απλως με την ADSL μονο θα κατεβαζω με την τρομερη ταχυητα......των .....16kb :alien:

πΟΤΕ .πΟΤΕ. πΟΤΕ

Τωρα που το ανεφερες, γυρω στις 28 του μηνα ας θυμησει καποιος να ενεργοποιησουμε τις δευτερες συνδρομες μας.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Thn tzampa apo to RAM exeis?

Ναι απο το RAM

μηπως μου εχουνε δωσει λαθος ρυθμισεις (ειναι με ethernet)

Παιζει ρολο αυτο?

Εχω απελπιστη!!!!!!!!!!!

Ναι απο το RAM

μηπως μου εχουνε δωσει λαθος ρυθμισεις (ειναι με ethernet)

Παιζει ρολο αυτο?

Εχω απελπιστη!!!!!!!!!!!

Να σου δωσανε λαθος ρυθμισεις δε παιζει, παρολα αυτα αν θες γραψε μας τι ρυθμισεις εχεις βαλει.

Το πιο πιθανο ειναι να φταιει η γραμμη σου του ΟΤΕ, ειδικα αν εισαι μακρια απο το DSLAM. Κανενα γειτονα με DSL εχεις? αυτος πως παει? Παρε τον ΟΤΕ καικανονισε να ελεξουν τη γραμμη σου....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Το αν φταιει το DSLAM το ανακαλυπτεις ευκολα δοκιμαζοντας εναν αλλον ISP.

Αλλα δε νομιζω οτι ειναι εκει το προβλημα. Κι εγω χρησιμοποιησα τους 3μηνες δωρο του RAM. Οι ταχυτητες κοντα στις ωρες αιχμης ειναι οντως τραγικες. Και οταν το αφηνω το βραδυ να κατεβαζει βλεπω μια ευθεια γραμμη καρφωμενη στα 40kb/s (οχι παντα). Αποκλειεται να φταιει το ftp που κατεβαζω αρα να υποθεσω την υπαρξη καποιου limiter?

Παντως οσο παει και μπουκωνει η HOL. Οσο κρατησει σε αυτα τα μετρια επιπεδα καλως, μετα παμε πισω στη forthnet!

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

παιδια γεια

απο χθες 15-10-05 εως και τωρα 16-10-05 βραδυ 10μμ περιπου , τα e-mail της HOL δεν δουλευουν :mad: Τους πηρα τηλ. και ειπαν οτι γεμισαν spam mails και προσπαθουν να διορθωσουν το προβλημα. Το easymail δεν δουλευει με τιποτα :confused: εχετε κατι νεωτερο η ειδικωτερο κανεις σας :!:

Χμ,περίεργο,χθες ενεργοποίησα την προσφορά του RAM κι αυτές τις δύο μέρες λειτουργεί κανονικά.Μάλιστα έλαβα κι απαντητικό mail από το support της HOL. :worry:

129026.png?1640591734

Τους πηρα τηλεφωνο Ξεχεστηκαμε (σορυ) και τωρα κατεβαζω με λιγοτερο στα 45kb :blink: ειδα να κατεβαζει αρχειο 1,5ΜΒ σε 3 δευτερολεπτα :X ναι ναι δεν λεω ψεματα !

Και εγω δεν το πιστευα και δοκιμασα το αρχειο που κατεβασα και ηταν ΟΚ!!!! :confused:

Τελος καλο ολα καλα!!!!!

Τωρα που το ανεφερες, γυρω στις 28 του μηνα ας θυμησει καποιος να ενεργοποιησουμε τις δευτερες συνδρομες μας.

Έλα ντε! Ακριβώς. Μην ξεχαστούμε κιόλας! :up: :up: Θα το ενεργοποιήσετε στις 30 ή στις 29 για να έχουμε και περιθώριο σφάλματος; :p

πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η hol με τα email της πάντως, μεγάλα email δεν παραδίδονται (χάνονται απλά) και μερικά άλλα αργούν. Αυτά με vmail...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• 2 weeks later...

ρε παιδια οι dns server ip ποιες ειναι?? παραδειγμα για forthnet ειναι οi παραδειγμα primary :193.194.219.227.2 και secondary 193.92.150.3

για Hol?? pies?? ι μιποσ δεν εχει ??

ρε παιδια οι dns server ip ποιες ειναι?? παραδειγμα για forthnet ειναι οi παραδειγμα primary :193.194.219.227.2 και secondary 193.92.150.3

για Hol?? pies?? ι μιποσ δεν εχει ??

Primary DNS Server: 194.30.220.117

Secondary DNS Server: 194.30.220.114

Μπορείς να το βάλεις και στο αυτόματο όμως.

Παιδια 31 αυριο, τελευταια ημερα ενεργοποιησης της προσφορας
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Δυόμιση ώρες ακόμα για ενεργοποίηση, έλα προλάβετε!! :p

Λοιπόν παιδιά προτείνω να κάνουμε κανά τεστάκι σε ταχύτητες λέγοντας και από ποια περιοχή είστε εννοείται, γιατί βλέπω ότι δεν πάει καλά τελευταία η HOL... Δεν ξέρω αν φταίνε τα πακέτα UDP που έχουν μειωθεί οπότε και είναι θέμα ΟΤΕ, το γεγονός είναι πάντως ότι δεν πρέπει να είμαστε καθόλου περήφανοι ως χώρα για την ποιότητα τoυ DSL που έχουμε... ΆΛλοι έχουν τα 6Mbit για την πλάκα (η πρόσβαση DSL στη Γερμανία ξέρετε πόσο κάνει; 3,99€ το μήνα :w00t: και ανεξαρτήτου ταχύτητας, αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο εδώ τα έχουμε για την πρόσβαση).

Το δικό μου τεστ από http://testmy.net έχει τα εξής αποτελέσματα:

Your connection is: 254 Kbps (about 0.3 Mbps)

You downloaded at: 31 kB/s

Your TRuSPEED: ^info^ 272 Kbps :: 33 kB/s (7% overhead factored)

Λοιπόν κάντε το τεστ και τα ξαναλέμε.

Δυόμιση ώρες ακόμα για ενεργοποίηση, έλα προλάβετε!! :p

Λοιπόν παιδιά προτείνω να κάνουμε κανά τεστάκι σε ταχύτητες λέγοντας και από ποια περιοχή είστε εννοείται, γιατί βλέπω ότι δεν πάει καλά τελευταία η HOL... Δεν ξέρω αν φταίνε τα πακέτα UDP που έχουν μειωθεί οπότε και είναι θέμα ΟΤΕ, το γεγονός είναι πάντως ότι δεν πρέπει να είμαστε καθόλου περήφανοι ως χώρα για την ποιότητα τoυ DSL που έχουμε... ΆΛλοι έχουν τα 6Mbit για την πλάκα (η πρόσβαση DSL στη Γερμανία ξέρετε πόσο κάνει; 3,99€ το μήνα :w00t: και ανεξαρτήτου ταχύτητας, αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο εδώ τα έχουμε για την πρόσβαση).

Το δικό μου τεστ από http://testmy.net έχει τα εξής αποτελέσματα:

Your connection is: 254 Kbps (about 0.3 Mbps)

You downloaded at: 31 kB/s

Your TRuSPEED: ^info^ 272 Kbps :: 33 kB/s (7% overhead factored)

Λοιπόν κάντε το τεστ και τα ξαναλέμε.

Εγώ πάντως με τη hol έχω 40 k/s

Your connection is: 284 Kbps (about 0.3 Mbps)

You downloaded at: 35 kB/s

Your TRuSPEED: ^info^ 304 Kbps :: 37 kB/s (7% overhead factored)

Κέντρο Πειραιά

ιστορικό : έχω σύνδεση Forthnet adsl 256 και το mail της εταιρείας μου είναι της μορφής ***http://img417.imageshack.us/img417/5888/duck2wf.gifath.forthnet.gr

στο γραφείο έχω isdn γραμμή ,οπότε κλείνοντας το dsl modem στο σπίτι , συνδεόμουν από το γραφείο με την isdn backup σύνδεση της forthnet...επειδή βέβαια αυτό ήταν λίγο σπαστικό (πολλές φορές ξέχναγα και το modem στο σπίτι ανοιχτό), βολεύτηκα με μια otenet isdn σύνδεση φίλου...

άλλαξα λοιπόν τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας σε mailgate.otenet.gr και έστελνα κανονικά την αλληλογραφία της εταιρείας,χωρίς κανένα πρόβλημα...(για την εισερχόμενη διατήρησα το popper.forthnet.gr και παραλάμβανα κανονικά τα mails)..

πρόβλημα: ενεργοποίησα προχτές την σύνδεση της HOL και παρατήρησα το εξής: αλλάζοντας τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας σε αυτόν της HOL , δεν ολοκλήρωνε την αποστολή των mails,αλλά πέταγε popup παράθυρο και ζήταγε password (όχι της σύνδεσης-το δοκίμασα και δεν έπιασε- αλλά προφανώς του mail της εταιρείας όπου και δεν θέλω να το δώσω)...καμιά ιδέα γιατί το κάνει αυτό ενώ η οτενετ όχι..??

thanks..:)