britgreek Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Πέρυσι τέτοια εποχή ειχα κανει αιτηση μεταφορας σε wind , όμως με καλεσαν απο χολ και μου εδωσαν το double play GR + 180 ΛΕΠΤΑ προς κινητα με τελικο παγιο 20,40 ευρώ. Τωρα που πηρα τηλ να δω τι θα γινει με την επεκταση μου ειπαν πως δεν μπορει να συνεχιστει το 40% και αναγκαστικα θα γινει 30% εαν θελω.Γιατι νομίζω πως με δουλευουν? εχει τη αισθηση πως εχουν κανει σε αλλους πολυ μεγαλυτερες εκπτωσεις. για πειτε μου περιπτωσεις να εχω κατα νου, ευχασριστώ. Ως συνδρομητής τους εδώ και πολλά χρόνια, θα σου πω ότι αυτό αποτελεί πάγια τακτική της HOL, μέχρι να δουν αίτημα φορητότητας σε άλλο πάροχο (πχ wind). Μετά αλλάζουν στάση, σχεδόν άμεσα και σου κάνουν την καλύτερη προσφορά της αγοράς. Κάθε χρόνο τα ίδια τραβάω, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους και δεν βρίσκω καμία διαφορά σε σχέση με τον ΟΤΕ στον οποίο πληρώνω 90 ευρώ το δίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ** Οι χώρες στις οποίες προσφέρονται απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά είναι οι εξής: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΝΔΟΡΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΕΝΕΖΟΥEΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡ.ΚΟΡΕΑΣ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΗΝ.Π.ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΚΙΝΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΕΡΟΥ, ΠΟΛΩΝΙΑ*, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΡΩΣΙΑ*, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΑΪΒΑΝ, ΤΑΫΛΑΝΔΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ. Για τα σταθερά τηλέφωνα ΠΟΛΩΝΙΑΣ & ΡΩΣΙΑΣ ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 400 λεπτών (συνολικά). Μετά την κατανάλωση των 400 λεπτών/μήνα, οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο. H Βουλγαρία δεν είναι μέσα στις χώρες με δωρεάν κλήσεις. Εγώ πήρα το πακέτο με 24άρι, διεθνείς κλήσεις, απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτά προς κινητά για 2 χρόνια, με 22 ευρώ. Αυτό το πακέτο έχω και εγώ 3+ χρόνια και η προσφορά που μου έκαναν για ένα χρόνο ήταν 2€ φθηνότερα, στα 28€ απο 30€ που πληρώνω τώρα! Άν κάνω το συμβόλαιο για 2 χρόνια και χρειαστεί να το σπάσω τι "κυρώσεις" θα έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 επιδη ενδιαφέρομε να κανω σύνδεση στην χολ ξέρη κανης τα τηλεφωνα επικοινωνίας που δεν εχουν χρεωση τυπου 210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 επιδη ενδιαφέρομε να κανω σύνδεση στην χολ ξέρη κανης τα τηλεφωνα επικοινωνίας που δεν εχουν χρεωση τυπου 210 +302130013844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τεταρτη βραδυ υπεγραψα στη hol 19ευρω για 24μηνες με 300' λεπτα προς ολους και 24αρι ιντερνετ.Σημερα πρωι με πηρε ο οτε για καλυτερη προσφορα με 21ευρω το μηνα,270" αστικα/υπεραστικα,30" κινητα,24αρι ιντερνετ,10ευρω εκτπωση σε παγιο κοσμοτε και 30ευρω δωρεπιταγη.Φυσικα δεχτηκα.Πρωι-πρωι εστειλα αιτημα ακυρωσης της φορητοτητας,ομως η Hol μου εστειλε μηνυμα οτι η υπηρεσιες θα ενεργοποιηθουν 13/10.Καπακι,με παιρνει το τμημα καταργησεων της HOL και μου προσφερει 14,8 το μηνα το ιδιο προγραμμα,και χωρις τα 35ευρω εξοδα ενεργοποιησης.Αποφασισα να μεινω στον οτε και ο τηλεφωνητης της Hol μου ειπε πως δεν γινεται να μην ενεργοποιηθει η γραμμη στις 13/10,γιατι πρεπει να περασουν 3 εργασιμες μερες για να δεχτουν το αιτημα ακυρωσης,μαλιστα επικαλεστηκε και καμια νομοθεσια της ΕΕΤΤ,βεβαια,οταν του ζητησα το αρθρο που επικαλειται,εκανε την "παπια".Συμπερασμα,πρεπει να κανω αντιστροφη φορητοτητα στον ΟΤΕ την Δευτερα.Εγω,δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν αυτα που επικαλειται ισχυουν,γνωριζει καποιος;;;Επισης,μου εκανε τρομερη εντυπωση πως δια μαγειας στη δευτερη προσφορα τους μου εξαφανισαν τα 35ευρω κοστος μεταφορας,και εκαναν και μειωση 5ευρω το μηνα. Συμπερασμα;;;Πρεπει να κυνηγαμε καλυτερες προσφορες.Αν μου ειχαν κανει απο την αρχη τη προσφορα 15ευρω,χωρις εξοδα θα εμενα στον HOL,αλλα τωρα θα μεινω στον οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 +302130013844ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα μου είχαν στείλει με μέιλ τον νόμο οπότε μάλλον ισχύει. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα μου είχαν στείλει με μέιλ τον νόμο οπότε μάλλον ισχύει. Ο νομος οριζει οτι εχεις δικαιωμα ακυρωσης φορητοτητας 3 μερες(οχι εργασιμες) πριν την ημερομηνια ενεργοποιησης.Εγω εκανα ακυρωση φορητοτητας εμπροθεσμα.Αυτοι καταχρηστικα,δεν εχουν προχωρησει καν το νομιμο αιτημα μου.Σημερα εχουμε 15/10,(4 εργασιμες,6 κανονικες μερες) και ακομα δεν εχει γινει η ενεργοποιηση σε HOL,αρα ειχαν απλετο χρονο να προωθησουν το αιτημα μου.Δεν περιμενω τη HOL ή την καθε HOL να μου στειλει το νομο,εψαξα μονος μου και βρηκα το κανονισμο φορητοτητας απο την ΕΕΤΤ.Φυσικα,αν τωρα προχωρησουν σε ενεργοποιηση ενω εχει περασει τοσο διαστημα,ο νομος οριζει οτι μπορω να τους κανω καταγγελια/αγωγη και να ζητησω μεχρι και αποζημειωση.Ας μην μιλησω για τον τηλεφωνητη που στην ουσια με εξαπατησε και επικαλεστηκε νομο ο οποιος δεν ισχυει.Το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι μου ειπαν χτες οτι θα την ενεργοποιησουν τη γραμμη,και θα μου ερθει και παγιο οσο καιρο παραμεινω στο δικτυο τους.Καλυτερα να μην αναφερω τι ακριβως θα παρουν απο μενα.Ολα αυτα,φυσικα,τα εκβιαστικα διλημματα μπαινουν για να παραμεινω στη HOL και να μην γυρισω στον ΟΤΕ,για αυτο και ολες οι ολιγωριες και καθυστερησεις.Φυσικα και δεν προκειται να τους αφησω ετσι,οχι τοσο για τα χρηματα,αφου τα παγια πανω-κατω ιδια ειναι,αλλα επειδη δεν σεβονται την αποφαση μου,και καταχρηστικα κανουν το κεφαλιου τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1972 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 καλησπέρα, μολις σημερα εκανα αλλαγη εταιριας τηλεφωνου από τον οτε στην hol . μου εδωσαν καινουριο ρουτερ από την εταιρια , εαν αφήσω τον προηγουμενο θα υπαρχει καποιο πρόβλημα. ο προηγούμενος δεν είναι του οτε αλλα ενας D-Link που ειχα αγορασει μονος μου. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 καλησπέρα, μολις σημερα εκανα αλλαγη εταιριας τηλεφωνου από τον οτε στην hol . μου εδωσαν καινουριο ρουτερ από την εταιρια , εαν αφήσω τον προηγουμενο θα υπαρχει καποιο πρόβλημα. ο προηγούμενος δεν είναι του οτε αλλα ενας D-Link που ειχα αγορασει μονος μου. ευχαριστω Κανενα προβλημα δε θα εχεις φιλε μου εκτος αν η γραμμη σου ειναι voip οποτε εκει πρεπει να πας και στο αντιστοιχο modem/router. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Με πήρε η HOL για την προσφορά που λένε οι παραπάνω Double play απεριόριστο με 300' κινητά και το RED 1 της Vodafone με 59€. Απο αυτό που έχω τώρα στην Wind είναι ελαφρώς καλύτερο οπότε μάλλον θα το προτιμήσω απλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το πιέσω για κάτι καλύτερο... τι λέτε? Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Με πήρε η HOL για την προσφορά που λένε οι παραπάνω Double play απεριόριστο με 300' κινητά και το RED 1 της Vodafone με 59€. Απο αυτό που έχω τώρα στην Wind είναι ελαφρώς καλύτερο οπότε μάλλον θα το προτιμήσω απλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το πιέσω για κάτι καλύτερο... τι λέτε? Δοκιμασε δεν έχεις να χάσεις τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παίζει η hol ενω εχω κανει αιτημα φορητοτητας στην wind να μην με καλεσει καθολου? εχθες ελαβα απο την wind πως η αιτηση μου εχει προωθηθεί για υλοποιήση ,πιστευα πως σημερα θα με επαιρναν αλλα μπα! λετε να μην παρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δεν εχω νετ εδω και κανα 2ωρο. Θεσσαλονικη, στον ευοσμο. Ξερει κανεις κατι? Εκανα και ρεσετ το ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Δεν εχω νετ εδω και κανα 2ωρο. Θεσσαλονικη, στον ευοσμο. Ξερει κανεις κατι? Εκανα και ρεσετ το ρουτερ Ένταξη με το ιντερνετ γιατι ανησυχήσαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδεια επειδη πλεον θελω να αλλαξω παροχο και να βαλω vdsl ειμαι μεταξυ wind και hol. βλεπω και μια προσφορα που εβγαλε η hol για 50αρι vdsl απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα με 32ε τον μηνα και 24μηνο συμβολαιο και τα τελοι φορητοτητας μου τα βγαζη στα 51ε αξιζη εναντι της wind με της ιδιες παροχες στα 30ε τον πρωτο χρονο και τον δευτερο 35ε? ποια προτεινετε για παροχο για να μην εχω προβληματα απο φορητοτητα απο τον οτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδεια επειδη πλεον θελω να αλλαξω παροχο και να βαλω vdsl ειμαι μεταξυ wind και hol. βλεπω και μια προσφορα που εβγαλε η hol για 50αρι vdsl απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα με 32ε τον μηνα και 24μηνο συμβολαιο και τα τελοι φορητοτητας μου τα βγαζη στα 51ε αξιζη εναντι της wind με της ιδιες παροχες στα 30ε τον πρωτο χρονο και τον δευτερο 35ε? ποια προτεινετε για παροχο για να μην εχω προβληματα απο φορητοτητα απο τον οτε? Μονο προσεχε Το σιτε του οτε σου δινει διαθεσιμοτητα για vdsl 50ari? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Μονο προσεχε Το σιτε του οτε σου δινει διαθεσιμοτητα για vdsl 50ari? Καλημερα και τα 3 σαιτ μου δινουν διαθεσιμοτητα επισης στον λογαριασμο του ΟΤΕ που λαμβανω τωρα μου λεη πανω εφικτοτητα vdsl λογικα 30αρι το εχω 50αρι δυσκολα μιας και ειμαι κοντα στα 300μετρα απο την ντουλαπα που περνω. Το θεμα τωρα ειναι αλλο. τους πηρα τηλ να μου πουνε αν ειναι εφικτο και μου λενε οτι ναναι. Τελικα θα βαλω ΟΤΕ αλλα για να επιτυχω καλυτερη τιμη να κανω μια αιτηση φορητοτητας μηπως και στον ΟΤΕ φιλοτημηθουνε και με παρουνε για αντιπροταση η να κανω αιτηση κατευθειαν ΟΤΕ vdsl να τελειωνη η υποθεση. Μην φαω και φολα για να εξοικωνομησω 3-5ε τον μηνα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλημερα και τα 3 σαιτ μου δινουν διαθεσιμοτητα επισης στον λογαριασμο του ΟΤΕ που λαμβανω τωρα μου λεη πανω εφικτοτητα vdsl λογικα 30αρι το εχω 50αρι δυσκολα μιας και ειμαι κοντα στα 300μετρα απο την ντουλαπα που περνω. Το θεμα τωρα ειναι αλλο. τους πηρα τηλ να μου πουνε αν ειναι εφικτο και μου λενε οτι ναναι. Τελικα θα βαλω ΟΤΕ αλλα για να επιτυχω καλυτερη τιμη να κανω μια αιτηση φορητοτητας μηπως και στον ΟΤΕ φιλοτημηθουνε και με παρουνε για αντιπροταση η να κανω αιτηση κατευθειαν ΟΤΕ vdsl να τελειωνη η υποθεση. Μην φαω και φολα για να εξοικωνομησω 3-5ε τον μηνα:lol: Aν σου λεει 30αρα ο οτε, θα σε δυσαρεστήσω αλλα δεν θα πάρεις απο τις ντουλάπες που λες, αλλα απο το κεντρο που για μενα σημαίνει οχι διαθεσιμότητα vdsl Ανέβασε εδω τα στατιστικά του ρουτερ σου (Attenuation) να σου πω τι ταχύτητες θα εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Aν σου λεει 30αρα ο οτε, θα σε δυσαρεστήσω αλλα δεν θα πάρεις απο τις ντουλάπες που λες, αλλα απο το κεντρο που για μενα σημαίνει οχι διαθεσιμότητα vdsl Ανέβασε εδω τα στατιστικά του ρουτερ σου (Attenuation) να σου πω τι ταχύτητες θα εχεις Φιλε εχω ντουλαπα στα 300μετρα. με att 58 και snr 6,3 με download 1310kbps λιγο δυσκολα να μου δινουν απο Α.Κ μιας και ειμαι απο το κεντρο 4,5-5χλμ αρα λογικα ειμαι μεσα απο ΚV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ΟΚ Για αυτό σου ειπα να προσέχεις, γιατι αν υπογράψεις και μετα φιλάκια. επίσης να στα 300μ είναι το kv ο οτε θα σου έδινε 50αρα με την μια, όχι 30αρες κλπ, αρα τα vdsl kv δεν είναι ενεργοποιημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1972 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδεια επειδη πλεον θελω να αλλαξω παροχο και να βαλω vdsl ειμαι μεταξυ wind και hol. βλεπω και μια προσφορα που εβγαλε η hol για 50αρι vdsl απεριοριστα σταθερα και 300΄σε κινητα με 32ε τον μηνα και 24μηνο συμβολαιο και τα τελοι φορητοτητας μου τα βγαζη στα 51ε αξιζη εναντι της wind με της ιδιες παροχες στα 30ε τον πρωτο χρονο και τον δευτερο 35ε? ποια προτεινετε για παροχο για να μην εχω προβληματα απο φορητοτητα απο τον οτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Γνωριζει καποιος ποσος χρονος περιπου απαιτειται για μεταφορα της γραμμης σε νεα διευθυνση μετα απο μετακομιση? Ευχαριστω. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Περιπου 15 μερες αν θυμαμαι καλα απο την δικη μου μετακομιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts