Jump to content

pantnick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    176
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

pantnick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. pantnick

    iPhone 11

    Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ σε iphone 11 pro max και iphone 11. Είχαν αλλάξει modem drivers κάπου διάβασα οπότε φαντάζομαι έχει να κάνει με αυτό. Μέσα στο επόμενο 10ημερο αναμένεται software update και ελπίζω να το διορθώσει αλλιώς πακέτο και επιστροφή.
  2. Μόλις έμαθα για το black crush που έχουμε... Αν δεν το διάβαζα δεν θα το καταλάβαινα αλλα για περίπου 1000€ κινητό τα νέα δεν είναι ευχάριστα. https://www.theandroidsoul.com/galaxy-s9-display-issue-fix-black-crush-and-gradient-banding/
  3. Γενικά απόλυτα ευχαριστημένος δεν μπορώ να πω οτι είμαι με την 7. Μεγάλα θέματα δεν είδα ακόμα αλλα 1 random restart και κάτι μικρο lags here and there. Αυτό που με παίδεψε και δεν υπάρχει λύση είναι το οτι ο Google launcher δεν παίζει με το Secure Folder της Samsung. Εξαφανίζει όλες τις εφαρμογές απο το apps drawer. Με Nova παίζει μια χαρά απ ότι λένε.
  4. Εγώ μετά απο δοκιμές με 3-4 κατέληξα στην EXODUS. Γρήγορη και σταθερή με καλή μπαταρία (1μιση ημέρα με όλα ανοιχτά και οθόνη περίπου 4 ώρες)
  5. Μπορεί κάποιος εκεί στην Wind να τους πει οτι υπάρχουν και 12μηνα συμβόλαια απο την Vodafone? Δεν πιστεύουν με τίποτα οτι μου έκαναν 12 μηνο συμβόλαιο απο την vodafone. Η οποία μου δίνει το RED1+HOL double play στα 49 τελική (32+17). Η Wind μου δίνει τα αντίστοιχα με 43€ αλλα θα προτιμήσω Vodafone για το 12μηνο.
  6. Με πήρε η HOL για την προσφορά που λένε οι παραπάνω Double play απεριόριστο με 300' κινητά και το RED 1 της Vodafone με 59€. Απο αυτό που έχω τώρα στην Wind είναι ελαφρώς καλύτερο οπότε μάλλον θα το προτιμήσω απλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το πιέσω για κάτι καλύτερο... τι λέτε?
  7. Στην ίδια διαδρομή αλλα και σε μέρος της παλιάς πόλης όπου το nexus 5 χανόταν το one ήταν άψογο. Το δοκιμασα με navigon.
  8. Το update που περιμένουμε πήρε αναβολή για καμια εβδομάδα ακόμα απ οτι λένε...
  9. Πέρασα σήμερα το αρχείο απο recovery. Για non rooted users: 1.Copy update file to your phone, download directory or whatever. 2.Power off phone. 3.Hold Volume Down + Power button 4.See Recovery menu 5.Go to update phone 6.Tell the phone where to find it on your internal storage 7.Select file 8.Once update is done, clear cache https://forums.oneplus.net/threads/11s-xnph33r-ota-sideload-file-location-instructions-etc.94413/
  10. Το g2 δεν το είχα αλλα και εγώ προβληματίστηκα λίγο για την αναλογία κόστους/αξίας. Το ποσό έφτασε σχεδόν 380€ αλλα νομίζω οτι είναι μια καλή τιμή για αυτά τα specs. Οι υπόλοιπες συσκευές που πλησιάζουν έχουν άθλια skins (βλεπε touchWiz), χάνεις την εγγύηση με root και flashing, έχεις ότι bloat θέλουν αυτοί χωρίς την επιλογή να το απεγκαταστήσεις, κάνεις να πάρεις update μήνες ολόκληρους και δεν έχουν μνήμη 64gb...! Με το one έχω ότι πιο κοντά στο nexus 5 μου και μερικά παραπάνω πραγματάκια. Πρόβλημα μνήμης δεν είχα με τα 32gb του nexus αλλα με 64gb στην πλάτη σου φεύγει ακόμα και η σκέψη μήπως γεμίσει. Εκείνο που φοβήθηκα πριν το πάρω ήταν η κιτρινίλα που λένε όλοι αλλα πραγματικά δεν μπορώ να την διακρίνω. Είναι σε σημείο που λες "Εεεεε, ίιιισως έχει κάαααατι αλλα δεν παίρνω όρκο.." και μόνο αν βάλεις λευκό φόντο χωρίς navigation bar και κοιτάξεις εκεί, ακόμα και έτσι δεν την βλέπεις έτσι απλά. Μικρά bugs εδώ και εκεί υπάρχουν όπως υπήρχαν και με την stock στο nexus 5 και αν αναλογιστούμε το πόσα παραπάνω προσφέρει η Cyanogen δεν τίθεται θέμα καν. Γενικότερα το κινητό αξίζει.
  11. Απ οτι λένε στο δικό τους forum η γενική κιτρινίλα δεν είναι θέμα hardware αλλα το οτι το διάλεξαν επίτηδες γιατι είναι πιο γήινα τα χρώματα έτσι. Φυσικά μπορείς να παίξεις απο τις ρυθμίσεις και να το βελτιώσεις. Επίσης για να περνάει στο mirroring σίγουρα δεν είναι θέμα hardware. Υπάρχει όμως μια άλλη κιτρινίλα (?) στο κάτω μέρος της οθόνης όμως που δεν έχω καταλάβει ακόμα αν υπάρχει σε όλα ή σε πολλά... Πάντως διαβάσω πολλά παράπονα οτι σβήνουν μηνύματα και δεν το δέχονται ως πρόβλημα κτλ κτλ... https://forums.oneplus.net/threads/re-yellow-screen.40239/page-204 Σε 3-4 ημέρες θα ξέρω απο πρώτο χέρι και εγω....
  12. Αναπαράγεται και στην tv??? Δεν είναι θέμα hardware δηλαδή ?
  13. Το δικό μου και του κολλητού έφυγε σήμερα απο Αγγλία και τα περιμένουμε την Τρίτη. Τελικά κανένας δεν είχε πρόβλημα με κιτρινίλες απο εδώ??? Γιατι στο δικό τους forum ακόμα και απο τις τελευταίες παραλαβές διάβασα οτι είχαν μερικά κρούσματα.
  14. Δεν βλέπω και πολλά για να είμαι ειλικρινής αλλα και αυτό να είναι αν δεν φύγει μετά απο λίγο καιρό (λένε οτι με φεύγει μόλις ζεσταθεί κτλ.) δεν θα το κρατήσω. Αρχές Σεπτέμβρη έτσι κ αλλιώς θα είμαι Αγγλία οπότε θα τους το αφήσω...! Ας έρθει μια με το καλό και βλέπουμε...
  15. Θα σου πω απο Αγγλία γιατι απο εκεί έκανα την αγορά... 278.99 λίρες (~350€) με παράδοση express στην αποθήκη του forward2me.com. Βάλε άλλα 20-30 ευρώ για την μεταφορά απο Αγγλία Ελλάδα που αναλαμβάνει το forward2me και πάμε στα 380 περίπου...
×
×
  • Create New...