elpa02 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 τεταρτη ηρθε ο τεχνικός της hol και διαπιστωσε την βλαβη στο καλώδιο το δωσε ειπε σα βλαβη οτε και παρασκευη βραδι με πηρανε απο την Hol οτι το φτιαξανε. Ημουν εκτος και δε μπορουσα να το τσεκαρω αλλα σημερα που επεστρεψα ολα παιζουν. Τωρα τι θα γινει με την αποχρεωση??? Δεν ξερω. Θα παρω κανα τηλεφωνο απο αυριο να το παλεψουμε και βλεπουμε, αλλα δεν ειμαι πολυ αισιόδοξος Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 καλησπερα, μια γενικη ερωτηση αν ξερει καποιος. για Πατρα, με επισκεφθηκαν σημερα απο hol για αλλαγη σ αυτους.εχω κανα 2 χρονια οτεnet (και πλεον connx 2mbps) χωρις ιδαιτερα προβληματα, αλλα ακριβος ρε παιδια. αξιζει η αλλαγη στο πακετο 23.,90 το μηνα με εως 6mbps adsl ?? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 καλησπερα, μια γενικη ερωτηση αν ξερει καποιος. για Πατρα, με επισκεφθηκαν σημερα απο hol για αλλαγη σ αυτους.εχω κανα 2 χρονια οτεnet (και πλεον connx 2mbps) χωρις ιδαιτερα προβληματα, αλλα ακριβος ρε παιδια. αξιζει η αλλαγη στο πακετο 23.,90 το μηνα με εως 6mbps adsl ?? Ποσα πανω κατω πληρωνεις τωρα μαζι με τηλεφωνα (αν επιτρεπεται)?? Μην ξεχνας οτι δεν θα ειναι ακριβως 23.90€ ο λογαριασμος το μηνα γιατι σου δινει μονο 200' δωρεαν αστικα/υπεραστικα, 20' κινητα κλπ. Οποτε πρεπει να τα βαλεις κατω να δεις.... Αν σου βγαινει φθηνοτερα το double play lite απο τον ΟΤΕ αξιζει!! Δες βεβαια και πως τα παει η HOL στην περιοχη σου!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 τωρα πληρωνω 37,90 διμηνιαιο παγιο και 10 ευρω ιντερνετ 2αρα ταχυτητα ανα μηνα. αρα 28.90 ευρω /μηνα δινω. τελικα μαλλον δε βαζω hol γιατι το πακετο αυτο πρεπει να εχει 12μηνη ελαχιστη διαρκεια έτσι ???(double play lite) εγω σε κανα 2μηνο θα το κοψω εντελως το internet. και επιμελως δεν μου το ανεφερε αυτός.. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 τεταρτη ηρθε ο τεχνικός της hol και διαπιστωσε την βλαβη στο καλώδιο το δωσε ειπε σα βλαβη οτε και παρασκευη βραδι με πηρανε απο την Hol οτι το φτιαξανε. Ημουν εκτος και δε μπορουσα να το τσεκαρω αλλα σημερα που επεστρεψα ολα παιζουν. Τωρα τι θα γινει με την αποχρεωση??? Δεν ξερω. Θα παρω κανα τηλεφωνο απο αυριο να το παλεψουμε και βλεπουμε, αλλα δεν ειμαι πολυ αισιόδοξος H αποχρέωση γίνεται για το χρονικό διάστημα που δεν είχες γραμμή. Στην περίπτωση σου το φτιάξανε σε 2 μέρες που σημαίνει ότι θα πάρεις πίσω 1-2 ευρώ. Δεν αξίζει καν να ασχοληθείς... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Υπαρχει τροπος να βλεπω το ποσο του δωρεαν χρονου ομιλιας που μου απομενει στο double play lite? Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 2 χρόνια συνδρομητής στην hellas online και είμαι υπερευχαριστημένος. Όσοι σκέφτεστε να γίνετε συνδρομητές, σας στο συνιστώ. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Σκέφτομαι να γίνω συνδρομητής της HOL τη λέτε αξίζει, μένω στην περιοχή Κοψαχείλα, Παλαιό Φάληρο, υπάρχει κάποιος από αυτή την περιοχή να μου πει εντυπώσεις και από ταχύτητες ADSL; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) σκέφτομαι να βάλω το 2play lite της Ηol κ έχω κάποιες απορίες..Θα πληρώσω τέλη ενεργοποίησης που είναι 34,90euro ενώ θα διατηρήσω τον υπάρχον αριθμό του Οτε??Και αν ναι θα πάρω επιστροφή από τον οτε τα τέλη σύνδεσης που επιστρέφουν όταν κάνεις δικοπή?? Edited March 4, 2010 by kohatzim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 σκέφτομαι να βάλω το 2play lite της Ηol κ έχω κάποιες απορίες..Θα πληρώσω τέλη ενεργοποίησης που είναι 34,90euro ενώ θα κάνω θα διατηρήσω τον υπάρχον αριθμό του Οτε??Και αν ναι θα πάρω επιστροφή από τον οτε τα τέλη σύνδεσης που επιστρέφουν όταν κάνεις δικοπή?? Αν θέλεις το ιδιο νούμερο το ζητας (φορητοτητα), χρηματα πισω να παρεις απο τον ΟΤΕ χλώμο το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Τον αριθμό τον κρατάς. Για το τέλος σύνδεσης της HOL, δες μήπως υπάρχει κάποια προσφορά. Για το τέλος σύνδεσης του ΟΤΕ, όχι δεν θα το πάρεις πίσω. Από ΟΤΕ θα πάρεις πίσω προπληρωμένα πάγια από τον τελευταίο λογιαριασμό για τη περίοδο και μετά (μέχρι τη λήξη του διμήνου) που θα είσαι συνδρομητής HOL. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω κάτι? Είχα κάνει πριν 20 μέρες αίτηση στην HOL double play lite (και τηλέφωνο και ιντερνετ) και αυτή την στιγμή στο σαιτ και στο στάδιο εξέλιξης γράφει "Η σύνδεση σας βρίσκεται υπό υλοποίηση. Προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης υπηρεσίας 29/03/2010" Η ημερομηνία ισχύει ή είναι ενδεικτική? Γιατί αργεί τόσες ημέρες να γίνει ενεργοποίηση? Και κάτι τελευταίο. Πρώτα ενεργοποείτε το τηλέφωνο και μετά από λίγες ημέρες το internet ή γίνεται την ίδια μέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω κάτι? Είχα κάνει πριν 20 μέρες αίτηση στην HOL double play lite (και τηλέφωνο και ιντερνετ) και αυτή την στιγμή στο σαιτ και στο στάδιο εξέλιξης γράφει "Η σύνδεση σας βρίσκεται υπό υλοποίηση. Προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης υπηρεσίας 29/03/2010" Η ημερομηνία ισχύει ή είναι ενδεικτική? Γιατί αργεί τόσες ημέρες να γίνει ενεργοποίηση? Και κάτι τελευταίο. Πρώτα ενεργοποείτε το τηλέφωνο και μετά από λίγες ημέρες το internet ή γίνεται την ίδια μέρα? Οπως γραφει και στο σταδιο εξελιξης "προβλεπομενη" δηλαδη σημαινει κατα πασα πιθανοτητα μπορει να ειναι και πιο αργα. Τον τελευταιο καιρο παντως σε Αθηνα και Θεσσαλονικη δεν το πολυτραβανε και ειναι στην ωρα τους. Τωρα οσο αναφορα τις ενεργοποιησεις μη το ψαχνεις ειναι μεγαλο θεμα...και αν αρχισουμε να λεμε θα νευριασουμε και θα βγουμε και off-topic!! :ninja: :p :mad: H ενεργοποιηση τηλεφωνιας και internet γινεται ταυτοχρονα! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Καλησπέρα σας. Τις τελευταίες ημέρες έχω κάποια προβλήματα με το σταθερό όπως ότι νεκρώνει, όταν μιλάω «κόβεται» η γραμμή, μερικές φορές όταν με καλούν λέει «ο συνδρομητής που καλέσατε έχει πιθανών το τηλέφωνό του απενεργοποιημένο» λες και είναι κινητό ή άλλες φορές χτυπάει μία φορά και μετά ακούγεται «η κλήση σας είναι σ’ αναμονή». Πήρα χθες το πρωί τηλέφωνο στη Hol και μετά από επικοινωνία που είχα με τον τεχνικό διαπίστωσε – μέσα από ελέγχους – ότι στη γραμμή μου υπάρχουν δύο τάσεις! Δηλαδή, η Hol για να καλώ και να με παίρνουν τηλέφωνο μου στέλνει μία τάση, αλλά υπάρχει και μία δεύτερη αγνώστου παρόχου (δεν μπορούν να δουν ποιος πάροχος είναι) που δημιουργεί τα προβλήματα. Πως έγινε αυτό ? Πως μπορεί να υπάρχουν δύο τάσεις σε μία γραμμή ? Φταίει που στα 10 μέτρα από το σπίτι μου υπάρχουν άλλα δύο σπίτια που έχουν και αυτά Hol ? :worry: Πάντως συγχαίρω τη Hol για την τεχνική υποστήριξή της. Τους πήρα τηλέφωνο στις 10:30, έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης (κάτι που δεν το έκανε ο ΟΤΕ) στις 10:36 και με πήραν από το τεχνικό τμήμα μετά από 10-15 λεπτά! Συγχαρητήρια. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 απο γραμμη πως παει η hol στη δυτικη Θεσσαλονικη? λεω να κανω μεταφορα απο forthnet. τι λετε? αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 παιδια θελω κ εγω να μπω hol αλλα μου λενε μονο για PSTN συνδεση!Δεν εχω καποιο ιδιαετερο προβλημα αλλα εχω παρει ISDN ασυρματα απο Γερμανια κ τωρα τα βλεπω να αχρηστευονται!Υπάρχει καποια λυση για να μην τα πεταξω; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 χθές μεταφέρθηκα απο ΟΤΕ σε HOL. Έγινε η ενεργοποίηση αλλά ταυτόχρονα νέκρωσε το τηλέφωνο. Δεν έχω σταθερό τηλέφωνο καθόλου! Χθες δήλωσα την βλάβη, είπαν πως θα επικοινωνούσαν χθες αλλά τίποτα. Τους ξανα πήρα τηλ σήμερα και είπαν πως θα το ξανα δηλώσουν για βλάβη... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Ποιό ασύρματο μοντέλο modem/router δίνει η HOL; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 netfaster iad2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έκανα αίτηση για μεταφορά στην HOL απο ΟΤΕ, στην ερώτηση μου αν θα μείνω κάποιο διάστημα χωρίς τηλέφωνο μου απάντησαν όχι. Αληθεύει η είναι παραμύθι; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έκανα αίτηση για μεταφορά στην HOL απο ΟΤΕ, στην ερώτηση μου αν θα μείνω κάποιο διάστημα χωρίς τηλέφωνο μου απάντησαν όχι. Αληθεύει η είναι παραμύθι; Aν κατα τη διαρκεια της μεταφορας δεν δημιουργηθει καποιο προβλημα τοτε πραγματι δεν θα κοπει το τηλεφωνο σου, παρα μονο για λιγα λεπτα την στιγμη που θα μπεις στη HOL. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Γεια σε όλους. Σήμερα μπήκα στο site http://pingtest.net για να δω αν έχω καλό Ping και πόσο Packet Loss έχω. Έχω αρκετά καλό Ping αλλά το Packet Loss ξεπερνά το 80% :mad: Έχω χρησιμοποιήσει όλους τους Browsers (ακόμα και τον IE9 Technical Preview) και μου δείχνει τα ίδια... Όταν απενεργοποιώ το Java Plugin, το Packet Loss δεν μετριέται και παίρνω καλό βαθμό, από Α - Β... Φταίει κάποια ρύθμιση του Router μου; Έχω το NetFasteR IAD... Please help! :ninja: http://www.pingtest.net/result/13363526.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Εδώ και 5 μέρες (απο τις 22 Μαρτίου) είμαι χωρίς τηλέφωνο. Η ενεργοποίηση έγινε στις 22/3 αλλά δεν έχω καθόλου σήμα στην γραμμή. Η εσωτερική εγκατάσταση είναι σωστή. Έλεγξα και το καλώδιο του ΟΤΕ που είναι έξω απο το σπίτι και δεν έχει τάση/σήμα. Η πλάκα είναι οτι οταν οι γονείς μου πήραν τηλ στην HOL τους λέγαν να αλλάξουν τις μπρίζες του τηλεφώνου σε RJ. Σήμερα που μίλησα εγώ μαζί τους, δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ γιατί όπως μου είπαν αυτοί έχουν κανονικά σήμα. Το νούμερο πάντως είναι σε λειτουργία γιατί όταν το καλώ απο το κινητό συνδέεται κανονικά. Ξέρει κανείς ποσο καιρό θα κάνει για να λυθεί το θέμα; Είμαι 5 μέρες χωρίς σταθερό και ιντερνετ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pzas Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Παλι εδω παιδια ..δειτε λιγο αν μπορειτε να βοηθησετε με το προβλημα μου στο θεμα αυτο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3144111#post3144111. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταφορά μου στην Hol. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι να βάλω το καινούργιο modem/router που είναι το NetFasteR IAD 2 η να κρατήσω το παλιό ένα Speedtouch 585 v6; Ποιο είναι καλύτερο; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts