Jump to content

panraf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panraf

  1. Καλησπερα παιδια. Κατοχος του Note 10 Plus 5G. Εδω και 2 μερες το κινητο και χωρις να το εχω εκθεσει καθολου σε νερο / υγρασια μου βγαζει που και που οτι εχει μαζεψει υγρασια η θυρα φορτισης του . Που και που φορτιζει και εξαφανιζεται το μηνυμα αλλα οποτε φορτιζει δεν υποστηριζει ταχυφορτιση. Δοκιμασα τα παντα. Επανκιννηση επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, στεγνωμα της θυρας (δεν ειχε ετσι κι αλλιως θεμα), φορτιση με το κινητο κλειστο παλι τιποτα. Να σημειωσω οτι μεχρι και αλλο καλωδιο δοκιμασα αλλα παλι κανει τα ιδια. Πλεον ταχυφορτιση γιοκ.... Η επιλογη για γρηγορη φορτιση ειναι ενεργοποιημενη, αλλα και παλι οταν φορτιζει δεν φορτιζει πλεον γρηγορα.
  2. Καλημέρα σας, σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα με τα απαραίτητα στοιχεία, ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα σας, από χθες το βράδυ περίπου κατά τις 10 δεν έχω καθόλου τηλέφωνο σταθερό(η γραμμή είναι νεκρή και όταν μας καλούν ακούγεται μήνυμα για τεχνικό πρόβλημα) και το Internet κάνει διακοπές συνέχεια κάθε περίπου 5 λεπτά. Είμαι συνδρομητής nova 3play. Η nova δείχνει κανονικά.
  4. Φιλε μου χαρη στη πολυτιμη βοηθεια σου επανεφερα το κινητο επιτελους μετα απο περιπου 2 μερες που ηταν νεκρο. Νασαι καλα πραγματικα για τον κοπο που εκανες να βρεις ολα τα guide και τα αρχεια που ανεβαζες. Κυκλοφορει καποια rom για την us εκδοση που να εχει το android 6.0.1? Να υποθεσω οτι χρειαζεται root με την γνωστη διαδικασια του twrp recovery για να μπει καποια αλλη περα απο την official.
  5. Φιλε μου νασαι καλα για την βοηθεια πραγματικα δεν εχω λογια :lol: Εκανα το download και στο τελος ειπε download success. Πηγα να ανοιξω το κινητο αλλα δεν ειχε μπαταρια μαλλον γιατι αναβοσβηνε το κοκκινο λαμπακι. Το συνεδεσα στο φορτιστη , αναβει η λυχνια ενα μωβ χρωμα και μπορεσα και μπηκα με on/off + volume - σε μια εικονα με ενα πιγκουινο. Απο κει και περα τρεχω το fastboot ετσι; Δυστυχως τα Link για το us και το cn version που παραθετεις δεν ανοιγουν.
  6. Καλησπερα, περασα το κινεζικο Update και τωρα το κινητο ειναι εντελως νεκρο Δεν ανοιγει καν ουτε σε bootloaed δεν φορτιζει δεν κανει το παραμικρο, με λιγα λογια εγινε Hard bricked. Καμια ιδεα πριν το πεταξω εντελως?
  7. Οκ καταλαβα πανω κατω την διαδικασια, θα το προσπαιησω και επανερχομαι. Ευχαριστω πολυ παιδια
  8. Ξεκιναει σε recovery. Γραφει leeco lee1pro recovery και εχει καποιες επιλογες. install, wipe, backup, restore, mount, settings, advanced, reboot. Το κινητο ειναι us γραφει κατω απο τα 64gb CE0560. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος τι ειναι το usb otg? Ανταπτορακι που το βαζω στην υποδοχη του κινητου για να γινει απο usb-c κανονικη υποδοχη?? Aν ειναι αυτο δεν το εχω, αρα μαλλον πρεπει να το αγορασω.Το βασικο προβλημα ειναι να δει το pc το κινητο σαν removable disk για να μπορεσω να περασω την rom ωστε να την κανω restore. (Υποψην στο recovery γραφει:warning! no os installed)
  9. Καλησπερα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δυστυχως πηγα να κανω ροοτ το κινητο και κατι στραβωσε οποτε δεν εγινε. Οταν κανω τα βηματα που απαιτουνται συνεχχιζει να μπαινει σε ενα μενου που γραφει update system και clear data. Οτι και να κανω παντα μπουταρει εκει. Πως μπορει να δει το Pc το κινητο ενω ειναι σε αυτο το Mode για να μπορεσω να περασω χειροκινητα την official rom?
  10. Καλησπερα κατοχος κι εγω του κινητου Δυστυχως καταφερα να τα κανω θαλασσα, προσπαθησα να το ρουταρο και τωρα καθε φορα που το κινητο ανοιγει με παει απευθειας σε ενα παραθυρο που μου λεει να επιλεξω update μεσω update.zip η clear data. Αν παω να κανω update μου γραφει apk not found. Παντα μα παντα οτι και να κανω μπουταρει στην ιδια οθονη....Καμια ιδεα τουλαχιστον να του ξαναφλασαρω την αρχικη ρομ μεσω fastboot?
  11. Eγινε σευχαριστω πολυ, οταν την βαλω θα ενημερωσω για εντυπωσεις :)
  12. Καλησπερα μολις μου ηρθε μεσω ΟΤΑ μια αναβαθμιση 1450MB. Μαλλον θα ειναι το android 6 Να ρωτησω κατι, ειναι προτιμοτερο να κανω ενα hard reset πρωτα η να το περασω απευθειας και οτι γινει;, Επισης ως τωρα ειχα κανονικα ελληνικα και στο πληκτρολογιο και στο πενακι, να υποθεσω οτι και στη 6 δεν θα εχω θεμα ετσι δεν ειναι; Ευχαριστω πολυ παιδια
×
×
  • Create New...