Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω κάνει αίτηση για double play από τις 31 Μαίου. Ακόμα περιμένω..

Τους πήρα χθες τηλ και μου είπαν ότι τέλος Αυγούστου μάλλον θα ενεργοποιηθώ. Ντροπή! Τρεις μήνες..

Απλά όλοι οι πάροχοι προσπαθούν να σε δέσουν από νωρίς..

PANOS K.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχω κάνει αίτηση για double play από τις 31 Μαίου. Ακόμα περιμένω..

Τους πήρα χθες τηλ και μου είπαν ότι τέλος Αυγούστου μάλλον θα ενεργοποιηθώ. Ντροπή! Τρεις μήνες..

Απλά όλοι οι πάροχοι προσπαθούν να σε δέσουν από νωρίς..

Εγώ έχω κάνει αίτηση από 14/06/2007 στην HOL, περιοχή Μαρούσι και με διαθεσιμότητα,ακόμα περιμένω.....

Εγώ έχω κάνει αίτηση από 14/06/2007 στην HOL, περιοχή Μαρούσι και με διαθεσιμότητα,ακόμα περιμένω.....

Εγώ περιμένω απο τις 11/06/07....μετά απο αρκετά τηλεφωνήματα μου ειπαν πως μέχρι 20/08/07 θα μέ εχουν ενεργοποιήσει....νεώτερα την δευτέρα....

"From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda

Εγώ περιμένω απο τις 11/06/07....μετά απο αρκετά τηλεφωνήματα μου ειπαν πως μέχρι 20/08/07 θα μέ εχουν ενεργοποιήσει....νεώτερα την δευτέρα....

ουδέν νεώτερον. πηρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν (πάλι) οτι οποθ να'ναι ενεργοποιύμαι. τούς είπα εάν δέν εχει γίνει μέχρι τήν παρασκευή, θα κάνω αίτηση διακοπής.

"From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda

Αν διαβάσεις παραπάνω ποστ μου,θα δείς ότι δεν εξαρτάται μόνο από την κάθε HOL:X

Θές να μου πείς οτι ενώ υπάρχει πόρτα, κάνει 2 μήνες να συνδεθεί;;; απο 29 ιουνίου εχω μεταφερθεί στην ΗΟΛ single play και ακόμα περιμένω την αναβάθμιση απο τα 2 στα 12. Ελεος.

ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΕΤΤ.

Αναμένω τη σύνδεση

Ο πάροχος αναλαμβάνει να αποστείλει τις συσκευές που απαιτούνται για τη σύνδεση μαζί με αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο σύνδεσής τους στο τηλέφωνο και τον Η/Υ. Η σύνδεση των συσκευών είναι εύκολη και μπορεί να γίνει από τον καθένα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών. Κατόπιν αναμένω την ενεργοποίηση της σύνδεσής μου. Σε περίπτωση που η σύνδεσή μου αργεί να ενεργοποιηθεί περισσότερο του χρόνου που μου ανέφερε ο πάροχος (συνήθως 10 μέρες) επικοινωνώ με τον πάροχο ρωτώντας για την αιτία της καθυστέρησης. Σε περίπτωση που η καθυστέρηση είναι μεγάλη μπορώ να καταγγείλω τον πάροχο στην ΕΕΤΤ.

Oταν όλα καταλήξουν στις οργανωτικές (ή και ηθελημένες) "αδυναμίες" του ΟΤΕ ανά περιοχή,άντε βρείτε τον καλύτερο πάροχο να τα κάνει γρηγορότερα:O

Γιατί με το ntua και το auth έχουμε pings 80-100ms; Γιατί άλλαξε η δρομολόγηση των πακέτων και πάμε απο Μιλάνο και Φρανκφούρτη;

http://img255.imageshack.us/img255/5936/tracertholntuarm3.png

http://img516.imageshack.us/img516/6792/tracertholauthaj4.png

Ενώ με otenet είναι οκ.

http://img524.imageshack.us/img524/2192/tracertholotenetmh6.png

Απο αρχές Ιουλίου είναι έτσι και δε βλέπω καμία βελτίωση στα pings. (Ναι, είμαι gamer και με ενδιαφέρει και το ping εκτός απο το bandwidth.)

Όπως βλέπετε δεν είναι θέμα DSLAM ΟΤΕ (μιας και είμαι με ΑΡΥΣ) μα ευθύνεται καθαρά η HOL.

Χαίρομαι που σε 1-2 βδομάδες θα ενεργοποιηθώ σε Shared LLU Forthnet.

Farewell, Hellas OffLine.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@hostolis: Αν θέλεις αξιοπρεπή ping για παιχνίδια, καλύτερα να αλλάξεις χώρα. :p

Αστείο ακούγεται: pingικός μετανάστης. :lol:

Μάλλον ξεχασες να διαβάσεις τι προβλήματα επισης υπάρχουν στην Forthnet:lol:

Άλλης φύσεως προβλήματα έχει η Forthnet. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο ίδιο χάλι τις HOL είναι. Tα pings όμως είναι καλύτερα :) Δεν έχει 21 hops για εγχώριο server. Για αυτό τι έχεις να πεις Starenios?

Ήδη περιμένω απο αρχές Ιουνίου να ενεργοποιηθώ, αλλα δεν πειράζει, θα χαρώ καλύτερα pings και bandwidth στα 13+ Mbps.

Farewell :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ανάφερα από αυτά που διαβάζω στο Forthnet thread (από την 114 σελίδα και μετά).....προβλήματα ταχύτητας ανά περιοχή,δεν είναι σε καμιά περίπτωση σχεδόν τίποτε απ'ότι διαφημίζεται,όπως και ο χρόνος ενεργοποίησης είναι στα ίδια χάλια,που αυτό δεν εχει να κάνει με την τηλ. εξυπηρέτιση που αναφέρεις.-Για το 2play της Forthnet μια τα ίδια στο άλλο thread (15 από τις 20 σελίδες) απορίες και παράπονα-Αν υπάρχουν 1-2 εξαιρέσεις δεν είναι κανόνας ότι όλα πάνε καλά με την μία εταιρία,και άσχημα με την άλλη.

Άλλης φύσεως προβλήματα έχει η Forthnet. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο ίδιο χάλι τις HOL είναι. Tα pings όμως είναι καλύτερα :) Δεν έχει 21 hops για εγχώριο server. Για αυτό τι έχεις να πεις Starenios?

Ήδη περιμένω απο αρχές Ιουνίου να ενεργοποιηθώ, αλλα δεν πειράζει, θα χαρώ καλύτερα pings και bandwidth στα 13+ Mbps.

Farewell :)

Και εσύ απο αρχές ιουνίου;;; και εγώ!! σε ποια περιοχή εισαι; Εγώ Βριλήσσια. Τουσ πήρα χτές ακαι τούς είπα ότι αν δέν το εχουν ενεργοποιήσει μέχρι παρασκευή μήν ασχοληυούν παιρετέρω. Θα στείλω φαξ ακύρωσης και καταγγελεία στον ΕΕΤΤ. Ελεος 3 μήνες αναμονή ειναι απαράδεκτο. Και να δεις οτι μέχρι αρχές αυγούστου ελεγαν πώς δεν ειχαν πόρτα (και καλα....) και απο αρχές αυγούστου μου λενε οτι οπου ναναι ενεργοποιήσαι. Ε λοιπόν πόσο χρόνο παίρνει να ερθει κάποιος να ενεργοποιήσει μία πόρτα;;;;;;;;; Ασε, και πρίν απόλα αυτα την είχα σε εκτίμηση την ΗΟΛ..

O παραπανω φίλος που ρωτάς,από Forthnet περιμένει ακόμα ενεργοποίηση,επειδή δεν είναι ευχαριστημένος με την HOL :confused:

Ακριβως :) Δεν μου αρέσουν τα 21 hops σε εγχώριο server. Ακούς εκεί να περνάμε μέσω Φρανκφούρτης και Μιλάνου για να συνδεθούμε στον ftp του ΕΜΠ και του ΑΠΘ. :mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχετε κανονικά σύνδεση σήμερα. Εγώ εδώ και μερικές ώρες δεν έχω καθόλου δίκτυο (μπαίνω μέσω wind data card τώρα). Πήρα στο 13844 αλλά δεν απαντάει κανείς. Έστειλα mail αλλά μέχρι στιγμής καμιά απάντηση. Θεσσαλονίκη - κέντρο βρίσκομαι.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Με τις πυρκαγιές, έχουν πέσει πολλοί κόμβοι. Η οτενέτ απο το πρωί δεν υπάρχει, η 4νετ έχει πρόβλημα στην Β. Ελλάδα και η HOL επίσης έχει πρόβλημα.

Με dialup-netkey είμαι τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά υπάρχουν πανελλαδικά προβλήματα σήμερα. και σίγουρα θα συνεχιστούν αύριο.

Εγώ από το μεσημέρι στις 2 η ώρα δεν μπορούσα να πάρω IP, μέχρι πριν λίγο.

Μην κάνετε συνέχεια αναφορά βλάβης. Το γνωρίζουν. Έχετε λίγο υπομονή.

ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΝ

Παιδια κι εγω ειμαι μια απο τα ιδια εχω κανει αιτηση για double play απο το τελος Ιουνιου Πριν απο καμια βδομαδα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως την αλλη μερα θα κοβοταν η γραμμη μου απο το δικτυο του ΟΤΕ και την επομενη θα δουλευαν ολα (double play) απο το ιδιοκτητο δικτυο της HOL Βεβαια ακομα περιμενω και σε απαντηση τους ειπαν πως το προβλημα το δημιουργει ο πρωην Παροχος (ΟΤΕ) και πως θα υπαρξει μια καθυστερηση 15 ημερων ακομη. Παντως αν υπαρχει καποιος φιλος-η που εχει αποκτηση το περιβοητο Double Play καλο θα ηταν να μας ελεγε εντυπωσεις απο την ποιοτητα γραμμης ADSL και την ποιοτητα φωνης και βεβαια αν η γραμμη (φωνης) μπορει να παρει φαξ η συναγερμο αν εχει αναγνωριση και βεβαια το αν η χρεωσεις ισχυουν οπως λενε. Τουλαχιστον περιμενουμε που περιμενουμε αξιζει τον κοπο???????

Thanks Alex!!!!!!!!!!!!!

Παιδια κι εγω ειμαι μια απο τα ιδια εχω κανει αιτηση για double play απο το τελος Ιουνιου Πριν απο καμια βδομαδα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως την αλλη μερα θα κοβοταν η γραμμη μου απο το δικτυο του ΟΤΕ και την επομενη θα δουλευαν ολα (double play) απο το ιδιοκτητο δικτυο της HOL Βεβαια ακομα περιμενω και σε απαντηση τους ειπαν πως το προβλημα το δημιουργει ο πρωην Παροχος (ΟΤΕ) και πως θα υπαρξει μια καθυστερηση 15 ημερων ακομη. Παντως αν υπαρχει καποιος φιλος-η που εχει αποκτηση το περιβοητο Double Play καλο θα ηταν να μας ελεγε εντυπωσεις απο την ποιοτητα γραμμης ADSL και την ποιοτητα φωνης και βεβαια αν η γραμμη (φωνης) μπορει να παρει φαξ η συναγερμο αν εχει αναγνωριση και βεβαια το αν η χρεωσεις ισχυουν οπως λενε. Τουλαχιστον περιμενουμε που περιμενουμε αξιζει τον κοπο???????

Thanks Alex!!!!!!!!!!!!!

Σε προηγούμενο post μου αναφέρω πλήρως το δικό μου χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης. Ουσιαστικά είμαι χρήστης της υπηρεσίας απο 6/8 αν θυμάμαι καλά και μέχρι σήμερα η μόνη δυσλειτουργία που συνάντησα ήταν πριν 5 μέρες μέρες περίπου όταν για περίπου 2 ώρες έμεινα χωρίς τηλεφωνία ενώ χωρίς ιντερνετ έμεινα περίπου μισή ώρα. Ήταν κάποιο γενικό πρόβλημα ωστόσο το οποίο αποκαταστάθηκε μόνο του αργότερα χωρίς να δηλώσω βλάβη μια που μου εξήγησαν απο τεχνική υποστήριξη. Η πόιότητα των 2 τηλεφωνικών γραμμών είναι΄άριστη, μπορείς να λάβεις και να στείλεις φαξ είτε μέσω ενσωματομένου μόντεμ σε λαπτοπ είτε επιτραπέζιου φαξ. Η αναγνώριση κλήσης λειτουργεί άψογα ενώ το μόνο του μειονέκτημα είναι πως ακόμη δεν υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης του αριθμού σου. Επίσης είναι διαθέσιμη και λειτουργεί η αναμονή κλήσης. Το μόνο θέμα με την τεχνική υποστήριξη είναι πως σε ώρες αιχμής χρειάζεται περίπου 10 λεπτά αναμονής στη γραμμή ενώ σε περίπτωση κάποιας γενικής βλάβης όπου όλοι καλούν την υπηρεσία η αναμονή στην γραμμή σου ίσως ξεπεράσει το μισάωρο κάτι που είναι λογικό. Η αξιοπιστία του ρούτερ είναι απόλυτη. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει χρειαστεί να του κάνω reset ή να το βγάλω απο την μπρίζα γιατί κόλλησε..... 2 φορές μου έχει τύχει να κοπεί η συνομιλία μου και να μην μπορώ να καλέσω απο 1-5 λεπτά.....λόγω προσωρινής συμφόρισης του δικτύου μάλλον.......ωστόσο σε γενικές γραμμές η υπηρεσία τηλεφωνίας πέρνει απο εμένα αυστηρά μιλόντας άνετα ένα 90%. Για την γραμμή dsl 6/1 που έχω μπορώ να πώ πως πάντα πιάνω το μέγιστο της ταχύτητας σε speedtest που έχω δοκιμάσει με το download να πιάνει 603-613! ΚΒ ανα δευτερόλεπτο.

Στην περιοχή του Πειραιά σε Ιντερνετ καφέ γνωστού,η ποιότητα επικοινωνίας είναι από μέτρια εως άθλια.Fax και αναγνώριση κλήσης λειτουργούν όποτε θέλουν,υπάρχουν διακοπές ειδικά αν καλέις κινητό,και βασικά δεν ξέρεις πότε λειτουργεί ή όχι το τηλέφωνο .Ομως η παροχή Ιnternet 12Μβιτ είναι άψογη (11mbit καθαρά),και λειτουργεί ασχέτως αν λειτουργεί το τηλέφωνο.Ευτυχώς που υπάρχει και δεύτερη γραμμή ΟΤΕ στο χώρο.:cry:

Εχουν υποσχεθεί από το Help desk να βελτιωθεί η κατάσταση μέσα Σεπτεμβρίου.Φαίνεται είναι ανάλογα την περιοχή τόσο οι καθυστερήσεις ενεργοποίησης (στην περίπτωση που αναφέρω 20 εργάσιμες) όσο και η ποιότητα επικονωνίας.Υπομονή τι άλλο:cry:

σημερα ενεργοποιηθηκε το τηλεφωνο απο την υπηρεσια...τα εχω συνδεσει ολα τα τηλεφωνα λειτουργουν κανονικα....αλλα διαπιστωσα οτι οταν κανω κληση στο τηλ του δεκτη βγαζει αναγνωριση εναν ασχετο αριθμο οχι τον δικο μου...αλλα οταν κανω κληση αυτο τον αριθμο χτυπαει κανονικα το τηλ μου....επισης οταν σηκωνο το τηλ το κλασικο τουτ-τουτ... το ακουω χωρισ διακοπες..το ιντερνετ λογικα δεν εχει ενεργοποιηθει ,...με το καινουριο ρουτερ που πηρα ειμαι συνδεδμενοσ τωρα...πως θα καταλαβω οτι εγινε ενεργοποιησση

σημερα ενεργοποιηθηκε το τηλεφωνο απο την υπηρεσια...τα εχω συνδεσει ολα τα τηλεφωνα λειτουργουν κανονικα....αλλα διαπιστωσα οτι οταν κανω κληση στο τηλ του δεκτη βγαζει αναγνωριση εναν ασχετο αριθμο οχι τον δικο μου...αλλα οταν κανω κληση αυτο τον αριθμο χτυπαει κανονικα το τηλ μου....επισης οταν σηκωνο το τηλ το κλασικο τουτ-τουτ... το ακουω χωρισ διακοπες..το ιντερνετ λογικα δεν εχει ενεργοποιηθει ,...με το καινουριο ρουτερ που πηρα ειμαι συνδεδμενοσ τωρα...πως θα καταλαβω οτι εγινε ενεργοποιησση

O παρατεταμένος ήχος που ακούς είναι το δείγμα ετοιμότητας της γραμμής σου προς κλήση, κάτι αντίστοιχο δηλαδη με το διακοπτόμενο σήμα του ΟΤΕ, το οποίο ε΄χες συνηθίσει να ακούς. Η γραμμή σου είναι οκ δηλαδή.

Έχεις 2 τηλεφωνικές γραμμές στην διαθεση σου, μία 210 εάν και εφόσον έκανες φορητότητα και μια 21300χχχχχ. εάν σύνδεσες όπως λες τις τηλεφωνικές σου συσκευές στο ρούτερ, στηνν υποδοχή 1 λειτουργεί η γραμμή 210 και στην υποδοχη 2 η γραμμή 213, μάλλον έτσι εξηγήται και ο περίεργος αριθμός που βλέπει όποιος καλείς και που φυσικά χτυπάει όταν σε καλούν σε αυτόν.

Εφόσον λειτουργεί η ιντερνετική τηλεφωνία σου τότε λογικά έχει ενεργοποιηθεί και η γραμμή σου σαν dsl. Με το ρούτερ συνδεδεμένο δες αν το λαμπάκι dsl είναι σταθερά αναμμένο(σημαίνει πως αναγνωρίζει σύνδεση dsl στη γραμμή σου.Επίσης λογικά θα είναι αναμμένο και το info.Μπες στον κόπο να διαβάσεις με προσοχη το manual οδηγιών, είναι κατατοπιστικότατο σχετικά με την διαδικασία και θα σου λύσει όλες σου τις απορίες.