Jump to content

Poulinos2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Poulinos2

  1. Σε ενα άλλο Γερμανο εβγαζε 160 χαρακτηρες κανονικά.;) Πιθανόν είχε αλλο λογισμικό.Το συγκεκριμένο που δούλευε σωστά είχε το U3_2.34.1 . Επειδη είδα τι παριλαμβάνει το κουτί του, εντύπωση μου έκανε ότι είχε μεβρανη στην οθόνη ,αλλά παραδόξως δεν είχε οδηγίες χρήσης παρά σύντομο οδηγό:X Παντως μαλλον θα το παρω από βδομάδα αν το βρώ σε μαυρο ασπρο γιατί φαίνεται όλα που κυκλοφορούν τελευταία είναι μόνο μαύρα...και ο Γερμανός δεν είναι και ότι καλύτερο πλέον από εξυπηρέτηση καθώς με παραγγελία λένε 1 βδομάδα παραδοση (αλλά και σε πολλά κινητά σε όλες τις φίρμες. ) Οπότε θα σας ζαλίσω λίγο αν έχω απορίες αν δεν καταλάβω ότι έχω διαβάσει σε προηγούμενα :) Ευχαριστώ για την βοήθεια ως τώρα.:)
  2. Επειδή το είδα ανοικτό στο Γερμανό ,στα μηνύματα στα Ελληνικά βγάζει 70 χαρακτήρες αντί 160 το μήνυμα και δεν μπορεις να ενεργοποιησεις μονιμη αναφορα παραδοσης SMS.(Πρεπει καθε φορα που γραφεις μηνυμα, πριν το στειλεις, να το ενεργοποιησεις και είναι σε άλλο μενου όχι με εντολή από εκεί που γραφεις ,εκτός αν κανω λάθος) Είναι όλα θέμα ρύθμισης (που δεν βρήκα όσο το κοιταξα) ή έχει πρόβλημα το λογισμικό και θέλει "πείραγμα" ;
  3. Mου το δίνουν στην δουλειά σαν επαγγελματικό τηλέφωνο με 150 ευρώ λόγω επιδότισης. Αξίζει από άποψη ευκολίας μενου κλπ ?.. όχι τόσο να φορτώσω εφαρμογές... Από ποιοτητα φωτό πως πάει (και με φλας ) ? γιατί το χρειάζομαι πότε πότε στη δουλειά Διαβαζω αντικρουόμενες απόψεις ...είναι πάνω από το μέσο όρο από κινητά της εποχής ; Επίσης μπορεί με εφαρμογή ή χωρίς να λειτουργήσει το φλας σαν φακός ?
  4. Για το Motorola Defy έχει κανείς αποψη αν τραβά καλές φωτό σε σχέση με το X10 ?
  5. To τραγούδι της διαφήμισης για φοιτητικό δάνειο με χρήση κάρτας Αlpha bank,που δείχνει φοιτητές να κάνουν πάρτι σε ένα μικρό διαμέρισμα (στο τέλος ακούγεται το τραγούδι με ρεφραίν περισσότερο)
  6. Eλπίζω νάναι καινούριο,γιατί ο Γερμανός τελευταία ξεστοκάρει εμπορεύματα από επιστροφές-Θέλει μεγάλη προσοχή,ας εχουν εγγύηση:!:
  7. Iσχύει μόνο από και πρός CU ,όχι για όλους.
  8. Δεν ισχύει σε όλες τις παρτίδες,οπότε αν το βγάλεις και δεν υπάρχει,δείχνει άσχημα:X
  9. Tα ελάχιστα V3x που κυκλοφόρησαν σαν V1150,είχαν κόκκινο φωτισμό στο πληκτρολόγιο,κάτι που δεν προχώρησε,άγνωστο γιατί.
  10. Η οποία όμως δεν λειτουργεί καλά,και εξαρτάται από το ΒοοtLoader που έχει η συσκευή και πως θα την περάσεις.Η κανονική έκδοση που μπορεί κάποιος να βρεί (όχι η πατσαρισμένη τύπου Heartless κλπ πειρατών) ,λειτουργεί σταθερότερα ,αλλά θέλει BL x.x3 και πάνω να λειτουργήσει.:cry:
  11. Οι τολμηροί να ρίξουν μια ματια σε νέα έκδοση λογισμικού που βγήκε για δίκτυο της Αυστραλίας (που είναι απόλυτα συμβατό με τα Ευρωπαικά)-Iσως είναι πιό σταθερό από τις Ρωσικές "αλχημίες" του Ε6P που κυκλοφορούν. http://www.motox.info/showpost.php?p=557583&postcount=1
  12. Ευχαριστω για τις ευχες σας έστω και καθυστερημένα,αλλά δεν μπαινω συχνά λόγω δουλειάς. Οσο αφορά το VL στο μενου heartless mp,αυτό είναι από την Flex και υπάρχει σε πολλά πακέτα.Δεν είναι από το γλωσικό πακέτο. Μην ξεχνάμε το κινητό κυκλοφόρησε από την Vodafone,και εκεί στηρίζονται όλες οι εκδόσεις λογισμικού που κυκλοφορούν,καθώς έχουν γίνει οι περισότερες extract από προρυθμισμένα κινητά (και ειδικά στην Ρωσία η Vodafone δεν βαζει το κλασικό κόκκινο μενού,αλλά λειτουργεί με εντολές τέτοιου τύπου.) Πάντως αν βάλεις τι ρυθμίσεις,πάς στο wap του παροχέα σου.Δεν υπάρχει πρόβλημα.Αν πάλι σε χαλάει η εμφάνιση,βάζεις το αρχικό καθαρό MP xxxx.85.92.70R και μετά όλα τα patches. Tελος μήπως δοκίμασε κανείς το reflash της προηγούμενης σελίδας με RSD lite σε κανονική εγκατάσταση; (όχι τύπου heartless).
  13. Aμα δεν δουλεύει με RSD lite,δεν κάνει για αναβάθμιση ενός κλασικού (δηλ. χωρίς patches) λογισμικού Oπότε : 1) Δεν είναι καθαρό reflash,απλά το έβγαλαν από τα γνωστά πειρατικά λογισμικά που κυκλοφορούν (τύπου heartless) ,oπότε λόγω διαφορετικού bootloader δεν το δέχεται και βγάζει error. είτε 2)Δοκίμασες να το περάσεις σε κινητό που ήδη είχε τροποιημένο λογισμικό (σαν το hertless) και γι'αυτό δεν το δέχτηκε. Ας δοκιμάσει κανείς να το βάλει με RSD lite σε κανονικό unbranded λογισμικό που δεν έχει patches να πεί αν το δέχεται.
  14. To reflash αυτό είναι καθαρό,χωρίς περίεργες οθόνες εκκινησης κλπ για να το δοκιμάσω με Rsdlite ; -Θα'χα κάνει ήδη τις δοκιμές ,αλλά δεν έχω πια το καλώδιο usb και θα πρέπει να το δανειστώ.
  15. To αρχείο e6p reflash.rar που έχει σβηστεί από το link παραπάνω : http://www.speedyshare.com/212762207.html Oποιος το δοκιμάζει λέει εντυπώσεις.
  16. Tα έχεις μπερδεψει.:) Reflash είναι αυτό στο παραπάνω link, που μπαίνει πάνω από οποιοδήποτε ΜP.Aπό ότι κατάλαβα είναι βγαλμένο από το original Μonster Pack E6P,αλλά δεν το δοκίμασα,και κανείς από ότι φαίνεται. Τέλος οτι βλέπεις στην σελίδα της Motοrola,ξέχασε τα:!: Δεν λειτουργούν σε τροποποιημένα κινητά:!:
  17. Δεν μπορείς,γιατί αναγνωρίζει το ΕΜΕΙ σαν Vodafone συσκευή.:cry: Οσο αφορά το reflash E6P μόλις λίγα ποστ παραπάνω είχα αναφέρει σχετικά,αν δοκίμασε κανείς αυτό που υπήρχε στο λινκ που ειχες ποστάρει " σαν "καθαρό" reflash,αλλά δεν απάντησε κανείς.:X Εσύ το δοκίμασες ;
  18. Yποτίθεται όταν πληρώνεις παίρνεις εγγύηση καλής λειτουργίας ή αν κάτι πάει στραβά στο επαναφέρουν:!:
  19. Τι έγινε,ρίσκαρε κανείς το Reflash 9B.E6P που πόσταρα παραπάνω να μας πεί εντυπώσεις ;
  20. Aυτο που αναφερεται στο link που έδωσες σαν Reflash 9B.E6P από εδω: http://motorolafan.forumcommunity.net/?t=12430255 το δοκιμασε κανεις ; Eιναι καθαρο (οχι RSA free κλπ) μη χαλασουμε το κινητο ; γιατί αναφερεται για Motorola v1075.
  21. Εχεις παλιά SIM-Αύτες με το λογότυπο Panafon έχουν ασυμβατότητες.:!: Η λειτουργία sms στην sim δουλεύει καλά μόνο στην 3G κάρτα της Vodafone ,είναι 64βιτ και είναι κόκκινη με μεγάλο σήμα 3G.Oμως λόγω επειδή φορτώνει πολλά δεδομένα,πολλά κινητά αργούσαν να ανοίξουν ή να φορτώσουν δεδομένα,οπότε ψιλοκαταργήθηκε (και μόνο με ορισμένα νεα κινητα 3G στην δίνουν σε νέα σύνδεση ή αναβαθμιση)-Αυτή που υπάρχει τώρα (και σε καρτοκινητά) είναι η κόκκινη με το κύκλο της Vodafone που είναι 2.5G και περιλαμβάνει λειτουργίες EDGE και ας μην έχει το κινητό. Αυτή όταν ανοίγεις την συσκευή βγάζει χαιρετισμό "Welcome to Vodafone ,όχι "How are You" όπως παλαιότερα και λειτουργεί άψογα με 3G. Παρόμοια έχουν πλέον και οι άλλες εταιρίες,και μπορεις παίζοντας και λίγο θέατρο να ζητήσεις δωρεάν αντικατάσταση,αν και με τόσο παλιά κάρτα SIM σε 3G συσκευή,θα στο κάνουν αμέσως χωρίς πολλά πολλά (γνωρίζω περιπτώσεις) Οταν δοκίμασα άλλα ΜP,έβγαινε η ένδειξη 2G όπως αναφέρεις,και 2.5G μόνο σε MMS-H συσκευή φαινομενικά λειτουργεί καλά,στις λεπτομέρειες όμως όχι,γιατί χάνει σήμα.:!: Πχ αν έμπαινες με ένδειξη 2G στο Vodafone Live δεν υπήρχε δυνατότητα για Live ΤV,με 2.5G αναφέρεται ότι λειτουργεί αλλά και προτείνεται 3G για ορισμένα κανάλια.
  22. Oι εκδοσεις Βονταφον του V6 ηταν χειροτερες,χωρια οτι πολλες συσκευες δεν γινονταν καν απλες καθως ηταν περιεργα κλειδωμενες.Το χειροτερο παντως λειτουργικα ηταν η μετρια ποιοτητα και ποσοτητα σηματος του.
  23. Στις Vodafone συσκευές παντα ηταν ευκολο αυτο,απο οτι ξερω. Σωστός φιλε,και προσθετο οτι αφου οι συσκευες που πωλουνται εχουν το νεο λογισμικο,αυτο σημαινει οτι η συσκευη ακομα παραγεται και δεν ειναι απο στοκ οπως λενε, για να υποστηριξουν το Κ810ι.
  24. -Παίζει ρόλο και η κάρτα SIM. Oταν η Vodafone εδινε την 64bit SIM με λογότυπο 3G,πολλά κινητά αργούσαν ν'ανοίξουν ή να φορτώσουν τις επαφές.Οταν τις αντικατέστησε με τις ενιαίες κόκκινες με το χαιρετισμό Welcome to Vodafone,δεν υπάρχει πρόβλημα. -Πάντως τα πάντα είναι συνδιασμός καθαρού ΜP πακέτου (και σκέτο reflash μετά) εξαρτώμενα από το bootloader που έχουν.Αυτό φαίνεται μετά από χρήση, όχι αν ανοίγει απλά η συσκευή.Εγώ εκανα άπειρες δοκιμές να βρώ το καλύτερο συνδιασμό,και παράτησα τις πειρατικές αλχημείες όταν μια φορά το κινητό παραλίγο να χαλάσει:cry: -Mε το συγκεκριμένο συνδιασμό που ανέφερα παραπάνω και νεώτερη SIM,στο δίκτυο Vodafone πλεον εχω διαθεσιμες αυτόματα σαν ενδειξη και τις 3 επιλογές σήματος (2 ή 2,5G ή 3G) ανάλογα την κάλυψη.Με άλλο συνδιασμό η ένδειξη 2,5G (Edge) έβγαινε μόνο σε λήψη ΜΜS,ενώ επίσημα η Vodafone δίνει πλέον 2,5G όταν υπάρχει ασθενές σήμα.Ετσι με μη σωστό MP ,δεν λειτουργούσε καλα και το Wap. Κάπου διαβασα ότι το R252211LD_U_85.9B.E6P firmware είναι για τις νεώτερες συσκευές V3x που έχουν 128Μb εσωτερικής μνήμης bootloader πάνω από xx63 και έχουν κυκλοφορήσει για ορισμένα δίκτυα,και για να φτιαξεις απλό reflash το μόνο που χρειάζεται είναι "extract the cg1 with Flash Backup program" από το ΜP.Τώρα τι ισχύει....:X
  25. ΕDIT λόγω διαγραφής του ποστ που απευθυνόταν η απαντησή μου.
×
×
  • Create New...