Jump to content

Poulinos2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Poulinos2

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1978

Poulinos2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ενα άλλο Γερμανο εβγαζε 160 χαρακτηρες κανονικά.;) Πιθανόν είχε αλλο λογισμικό.Το συγκεκριμένο που δούλευε σωστά είχε το U3_2.34.1 . Επειδη είδα τι παριλαμβάνει το κουτί του, εντύπωση μου έκανε ότι είχε μεβρανη στην οθόνη ,αλλά παραδόξως δεν είχε οδηγίες χρήσης παρά σύντομο οδηγό:X Παντως μαλλον θα το παρω από βδομάδα αν το βρώ σε μαυρο ασπρο γιατί φαίνεται όλα που κυκλοφορούν τελευταία είναι μόνο μαύρα...και ο Γερμανός δεν είναι και ότι καλύτερο πλέον από εξυπηρέτηση καθώς με παραγγελία λένε 1 βδομάδα παραδοση (αλλά και σε πολλά κινητά σε όλες τις φίρμες. ) Οπότε θα σας ζαλίσω λίγο αν έχω απορίες αν δεν καταλάβω ότι έχω διαβάσει σε προηγούμενα :) Ευχαριστώ για την βοήθεια ως τώρα.:)
  2. Επειδή το είδα ανοικτό στο Γερμανό ,στα μηνύματα στα Ελληνικά βγάζει 70 χαρακτήρες αντί 160 το μήνυμα και δεν μπορεις να ενεργοποιησεις μονιμη αναφορα παραδοσης SMS.(Πρεπει καθε φορα που γραφεις μηνυμα, πριν το στειλεις, να το ενεργοποιησεις και είναι σε άλλο μενου όχι με εντολή από εκεί που γραφεις ,εκτός αν κανω λάθος) Είναι όλα θέμα ρύθμισης (που δεν βρήκα όσο το κοιταξα) ή έχει πρόβλημα το λογισμικό και θέλει "πείραγμα" ;
  3. Mου το δίνουν στην δουλειά σαν επαγγελματικό τηλέφωνο με 150 ευρώ λόγω επιδότισης. Αξίζει από άποψη ευκολίας μενου κλπ ?.. όχι τόσο να φορτώσω εφαρμογές... Από ποιοτητα φωτό πως πάει (και με φλας ) ? γιατί το χρειάζομαι πότε πότε στη δουλειά Διαβαζω αντικρουόμενες απόψεις ...είναι πάνω από το μέσο όρο από κινητά της εποχής ; Επίσης μπορεί με εφαρμογή ή χωρίς να λειτουργήσει το φλας σαν φακός ?
  4. Για το Motorola Defy έχει κανείς αποψη αν τραβά καλές φωτό σε σχέση με το X10 ?
  5. To τραγούδι της διαφήμισης για φοιτητικό δάνειο με χρήση κάρτας Αlpha bank,που δείχνει φοιτητές να κάνουν πάρτι σε ένα μικρό διαμέρισμα (στο τέλος ακούγεται το τραγούδι με ρεφραίν περισσότερο)
  6. Eλπίζω νάναι καινούριο,γιατί ο Γερμανός τελευταία ξεστοκάρει εμπορεύματα από επιστροφές-Θέλει μεγάλη προσοχή,ας εχουν εγγύηση:!:
  7. Iσχύει μόνο από και πρός CU ,όχι για όλους.
  8. Δεν ισχύει σε όλες τις παρτίδες,οπότε αν το βγάλεις και δεν υπάρχει,δείχνει άσχημα:X
  9. Tα ελάχιστα V3x που κυκλοφόρησαν σαν V1150,είχαν κόκκινο φωτισμό στο πληκτρολόγιο,κάτι που δεν προχώρησε,άγνωστο γιατί.
  10. Η οποία όμως δεν λειτουργεί καλά,και εξαρτάται από το ΒοοtLoader που έχει η συσκευή και πως θα την περάσεις.Η κανονική έκδοση που μπορεί κάποιος να βρεί (όχι η πατσαρισμένη τύπου Heartless κλπ πειρατών) ,λειτουργεί σταθερότερα ,αλλά θέλει BL x.x3 και πάνω να λειτουργήσει.:cry:
  11. Οι τολμηροί να ρίξουν μια ματια σε νέα έκδοση λογισμικού που βγήκε για δίκτυο της Αυστραλίας (που είναι απόλυτα συμβατό με τα Ευρωπαικά)-Iσως είναι πιό σταθερό από τις Ρωσικές "αλχημίες" του Ε6P που κυκλοφορούν. http://www.motox.info/showpost.php?p=557583&postcount=1
  12. Ευχαριστω για τις ευχες σας έστω και καθυστερημένα,αλλά δεν μπαινω συχνά λόγω δουλειάς. Οσο αφορά το VL στο μενου heartless mp,αυτό είναι από την Flex και υπάρχει σε πολλά πακέτα.Δεν είναι από το γλωσικό πακέτο. Μην ξεχνάμε το κινητό κυκλοφόρησε από την Vodafone,και εκεί στηρίζονται όλες οι εκδόσεις λογισμικού που κυκλοφορούν,καθώς έχουν γίνει οι περισότερες extract από προρυθμισμένα κινητά (και ειδικά στην Ρωσία η Vodafone δεν βαζει το κλασικό κόκκινο μενού,αλλά λειτουργεί με εντολές τέτοιου τύπου.) Πάντως αν βάλεις τι ρυθμίσεις,πάς στο wap του παροχέα σου.Δεν υπάρχει πρόβλημα.Αν πάλι σε χαλάει η εμφάνιση,βάζεις το αρχικό καθαρό MP xxxx.85.92.70R και μετά όλα τα patches. Tελος μήπως δοκίμασε κανείς το reflash της προηγούμενης σελίδας με RSD lite σε κανονική εγκατάσταση; (όχι τύπου heartless).
  13. Aμα δεν δουλεύει με RSD lite,δεν κάνει για αναβάθμιση ενός κλασικού (δηλ. χωρίς patches) λογισμικού Oπότε : 1) Δεν είναι καθαρό reflash,απλά το έβγαλαν από τα γνωστά πειρατικά λογισμικά που κυκλοφορούν (τύπου heartless) ,oπότε λόγω διαφορετικού bootloader δεν το δέχεται και βγάζει error. είτε 2)Δοκίμασες να το περάσεις σε κινητό που ήδη είχε τροποιημένο λογισμικό (σαν το hertless) και γι'αυτό δεν το δέχτηκε. Ας δοκιμάσει κανείς να το βάλει με RSD lite σε κανονικό unbranded λογισμικό που δεν έχει patches να πεί αν το δέχεται.
  14. To reflash αυτό είναι καθαρό,χωρίς περίεργες οθόνες εκκινησης κλπ για να το δοκιμάσω με Rsdlite ; -Θα'χα κάνει ήδη τις δοκιμές ,αλλά δεν έχω πια το καλώδιο usb και θα πρέπει να το δανειστώ.
  15. To αρχείο e6p reflash.rar που έχει σβηστεί από το link παραπάνω : http://www.speedyshare.com/212762207.html Oποιος το δοκιμάζει λέει εντυπώσεις.
×
×
  • Create New...