mol Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Όταν λες αυτοματα εννοεις με την κίνηση του καρπου? Αν ναι, υπαρχει ρυθμιση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Με αλλο τηλεφωνο μπορεί να συνδεθει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν το δοκίμασα, ίσως το κάνω με το κινητό της συζύγου... Θυμάμαι καλά ότι με τριπλό ταπ μπαίνει σε διαδικασία σύνδεσης ή κάνω λάθος ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά ακουστικών on ear μέχρι 25 ευρώ.Ποια θα μου προτείνατε; Άνεση Για μουσική και ταινίες Δυνατό μπάσο Καλή ποιότητα κατασκευής Κατά προτίμηση χωρίς μικρόφωνο Χρήση σε υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Τελικά αγόρασα τα ακουστικά που μου είπε το παιδί πιο πάνω.Είναι ακριβώς αυτά που ήθελα! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 καλησπερα σε ολους εχω ενα θεμα με τη φορτιση του κινητου γιατι το βαζω να φορτισει κανονικα και μου διχνει οτι φορτιζει κανονικα και στους σωστους χρονους του γρηγορα και κανονικα αφου παει 100% το βγαζω απο τη μπριζα και τα βαζω στη τσεπη μετα απο μιση ωρα το ξανακοιταω και εχει παει 95% ειναι φυσιολογικο αυτο να πεφτει η σταθμη της μπαταριας μονη της?? το κινητο και η μπαταρια ειναι ενος χρονου αν παιζει ρολο αυτο .. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Χρειαζεται να αγοράσω έναν φορτιστή με usb οπου θα τροφοδοτει 5V 2A.Επειδη εχω μεσανυχτα σε αυτο το θέμα θα ήθελα ακούσω τις προτασεις σας. ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnifeElode Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Необходимо изменять положение вибратора каждые 50-90 секунд. Но есть и бытовые универсальные модели, стоимость которых доходит до 100 тыс. https://youmet.ru При этом в подошве вашего электроинструмента, возможно тоже придется сделать отверстия под крепежные винты. Купить торцовочный станок, самоходная грузовая тележка, вальцы ручные настольные Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone55 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Παιδιά συγγνώμη, σκέφτομαι για την αγορα του mi band 2 αλλά διαβάζω κάποια σχόλια που λένε ότι δεν γίνεται να κλείσεις το bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι συνέχεια συνδεδεμένο με το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pankgr Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Όσο είναι συνδεδεμένο με Bluetooth θα συγχρονίζεται με το κινητό ενω οταν δεν είναι απλώς θα δουλεύει και θα σου λέει ποσα βήματα έχεις η οτιδήποτε έχεις προσθέσει, θα ειδοποιείσαι στο band απο fb η κλήσεις όσο είναι συνδεδεμενα με Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone55 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αα οκ, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio1900 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπερα.Πριν 4 μερες αγορασα το powerbank intenso S10000.Φορτιζει κανονικα αλλα οταν παω να συνδεσω το κινητο η το ταμπλετ για φορτιση δεν αντιδραει δηλαδη δεν φορτιζει.Το περιεργο ειναι οτι μολις το συνδεσω με το ρευμα για 1 δευτερολεπτο μετα αναβει και φορτιζει κανονικα τις συσκευες.Ξερει κανεις να μου πει τι γινεται?Μηπως ειναι ελατωμματικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio1900 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπερα.Πριν 4 μερες αγορασα το powerbank intenso S10000.Φορτιζει κανονικα αλλα οταν παω να συνδεσω το κινητο η το ταμπλετ για φορτιση δεν αντιδραει δηλαδη δεν φορτιζει.Το περιεργο ειναι οτι μολις το συνδεσω με το ρευμα για 1 δευτερολεπτο μετα αναβει και φορτιζει κανονικα τις συσκευες.Ξερει κανεις να μου πει τι γινεται?Μηπως ειναι ελατωμματικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Έχει κουμπάκι αυτό?Βάζεις για φόρτιση τις συσκευές σου με δικό σου usb στο powerbank?Αν ναι τότε θέλει πάτημα το κουμπί του για να ενεργοποιηθεί και να φορτίσει.Αν βάλεις το κινητό σου να φορτίσει με το ενσωματωμένο usb του powerbank σου,θα αρχίσει η φόρτιση αυτόματα.Τουλάχιστον έτσι δουλεύει το δικό μου intenso. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 αυτή που είναι μια απλη σαν προσοψη ή ενα booklet ? Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Οτι σε βολευει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ας το γράψω εδώ καλύτερα μιας και είναι γενικό το ερώτημα εφόσον δεν το περιορίζω σε κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Δύο ερωτήσεις. 1) για τα 2 τζάμια, ποια η διαφορά? nillkin H+ Pro 0.2 mm Arc ede nillkin H+ Pro 0.2 mm Straigth 2) ποιες οι διαφορές στα τζάμια nillkin ως προς των τύπο τους, 9H/9H+/9H+ Pro και άλλους διάφορους τύπους. Ποιο τύπο να προτιμήσω εγώ ο φουκαράς που δεν ξέρω που παν τα 4? Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Update... Και ενώ το mi band μου το είχα ξεγράψει αφού 3 εβδομάδες δεν γινόταν τίποτα (δεν έκανε σύνδεση με το κινητό ενώ καταλάβαινα ότι δούλευε αφού έβλεπα που και που να ανάβουν τα ledάκια του) ξαφνικά πριν 2-3 μέρες όλα καλά ! Χωρίς να κάνω τίποτα συνδέθηκε κανονικά και έκτοτε συνεχίζει χωρίς προβλήματα... Πήρε φαίνεται μόνο του τα ρεπό του ! :lol: Στο μεταξύ έχω παραγγείλει το Mi band 2s και το περιμένω από μέρα σε μέρα... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Έχει κάποιος το εν λόγω "έξυπνο" ρολόι? Αν ναι γνωρίζει αν στην ειδοποίηση κλήσεων εμφανίζει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλημέρα σε όλους Έχω το mi band 2 εδώ και 2 μήνες. Το κινητό μου είναι το Lenovo S90-u και είχα εγκατεστημένη την Ελληνική εφαρμογή (Mi Fit )του maddoctor. Μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σήμερα αποσυνδέθηκε και δεν επανασυνδέεται με τίποτα. Δοκίμασα διάφορα που βρήκα στο ίντερνετ.. Το μόνο που μένει είναι να περιμένω να πέσει η μπαταρία (20%) για να γίνει reset. Δε ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος... Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 δοκιμασες να το συνδεσεις με την notify fitness? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 δοκιμασες να το συνδεσεις με την notify fitness? Ναι φίλε μου... και αυτό έκανα Και με άλλο κινητό δοκίμασα να το συνδέσω Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asourmelis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Κανείς? Έστω κάποιος που να είχε κάποιο άλλο ρολόι και να μας πει την εμπειρία του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλησπέρα.ειχε πάρει η γυναικα μου πριν καιρό ένα απο κινα και δεν τα εμφάνιζε σωστά τα ελληνικα.δεν ξέρω τι μαρκα ήταν γιατι το έχει χαρίσει. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dxellas Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Μ' ενδιαφερει η αγορα ενος FM Transmitter. Φιλοι μου εχουν ενα Daihatsu Terios περιπου 10ετιας και θα ψαχνουμε για συσκευη της προκοπης η οποια επιτρεπει να μεταδιδει οτιδιποτε απο το κινητο Samsung 3ετιας περιπου. Εχω διαβασει πολλα και μπερδευτηκα. Τι ακριβως πρεπει να προσεξουμε για μια σωστη αγορα; Θα χαιρομουν για καθε βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλησπέρα.Θελω να αγοράσω ασύρματα ακουστικά τύπου airpords που να είναι συμβατά και σε Samsung και σε LG g2.Θελω να έχει 2 ακουστικα.Και σε Καλή τιμή.Μπορει κάποιος φίλος να με βοηθήσε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts