Jump to content

asourmelis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asourmelis

  1. Με το AMAZFIT GTR2 μπορείς να κάνεις παπάδες με την εφαρμογή Notify for Amazfit. Ειδοποιήσεις, τι ώρα να ανοίγει το ρολόι, τι ώρα να κλείνει, τι ώρα να μπαίνει dnd, τι ώρα να κλείνει το dnd και πολλά άλλα καλούδια. Αλλά αν από εκεί που θα το πάρεις το έχουν κάνει παραεισαγωγή τον ήπιες όσον αφορά την εγγύηση από τον αντιπρόσωπο Ελλάδος. Δεν καλύπτετε από την επίσημη αντιπροσωπία, που σημαίνει ότι πρέπει να τα βρεις με το μαγαζί, που σημαίνει ότι πρέπει αυτός να το στείλει Βουλγαρία, Ρουμανία ή από όπου το πήρε, που σημαίνει...3-4 βδομάδες τουλάχιστον αναμονή. Από την άλλη με το Huawei δεν έχεις τέτοιες επιλογές με την εφαρμογή αλλά έχεις 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση από τον αντιπρόσωπο Ελλάδος, με ότι αυτό σημαίνει.
  2. Με τη modded εφαρμογή όλα τα updates κλπ για το ρολόι έρχονται κανονικά; Να κάνω και μια ερώτηση άσχετη, η οποία μάλλον θα έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν την έχω βρει σε όσες σελίδες διάβασα (και ήταν αρκετές). Υπάρχει η δυνατότητα να ανάβει η οθόνη όταν έρχονται notification, χωρίς να έχω ενεργή την επιλογή για το γύρισμα του καρπού;
  3. Είναι συνδεδεμένο. Μάλιστα τώρα το έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων από το κινητό και όταν κάνω αναζήτηση συσκευής το κινητό μου το βρίσκει. Πατάω να κάνει pairing δονείται το ρολόι αλλά στην οθόνη τπτ.
  4. Ξαφνικά δε μου δείχνει τπτ η οθόνη. Ενώ το πρωί δούλευε κανονικά η οθόνη, μου ήρθε μια ειδοποίηση, γυρνάω τον καρπό δε κάνει τπτ. Πατάω κουμπιά κλπ πάλι δεν κάνει τπτ? Ενώ στην εφαρμογή φαίνεται συνδεδεμένο. Μπορώ να κάνω κάτι μήπως πάρει μπρος?
  5. Πάντως, 2-3 ημέρες που το έχω δεν μπορώ να πω ότι έχω «τρελαθεί» κιόλας. Πέρα από του ότι «κάθεται» ωραία στο χέρι και ότι έχει ωραία γραφικά δεν έχει κάτι που να με ενθουσίασε. Μιλάω καθαρά από πρακτικής απόψεως. Δε μιλάω από άποψη ποιότητας αισθητήρων κλπ. Δεν έχω την εμπειρία να εκφέρω ακόμη άποψη. Αν συγκρίνω ότι το bip του 50ευρου είχε την ωραία LCD οθόνη που ήταν πάντα ανοιχτή με 45 μέρες διάρκεια μπαταρίας (όσοι το είχαν ξέρουν για τι πράγμα μιλάω), με την εφαρμογή Notify for Amazfit (και άλλες πόσες που δεν τις δοκίμασα) που μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα από παραμετροποιήσεις, ειδοποιήσεις κλπ. Ενώ το GP2 με περιορίζει στις επιλογές του και έχω βρει 2-3 bugs, που από ότι είδα υπάρχουν και άλλοι που τα έχουν αναφέρει. Επίσης, να έχει nfc και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις? Γενικά δε θεωρώ ότι δικαιολογεί τη φήμη του, το «best seller» του skroutz και τις τόσες πολλές εντυπωσιακές κριτικές του. Καλό, ποιοτικό αλλά όχι και 100% πρακτικό. Προσωπική μου άποψη και εμπειρία μέχρι στιγμής. Ξανά λέω, δεν έχω μεγάλη εμπειρία μην πέσετε να με φάτε, μόνο από το bip και τώρα από το GP2. Απλά όταν δίνεις 120€ περιμένεις ίσως περισσότερα στο UI.
  6. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Νέος κάτοχος του GT2. Προέρχομαι από το Amazfit Bip. Τίμιο και καλό ρολογακι το οποίο είχε ένα καλό. Λαμβανες ειδοποίηση στο ρολόι όταν έβγαινε ειδοποίηση στο κινητό για χαμηλή μπαταρία (του κινητού). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το GT2? Επίσης υπήρχε μια εφαρμογή η "Notification for Amazfit" η οποία είχε πολλά επιπλέον καλουδια για το ρολόι. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το GT2?
  7. Κανείς? Έστω κάποιος που να είχε κάποιο άλλο ρολόι και να μας πει την εμπειρία του?
  8. Έχει κάποιος το εν λόγω "έξυπνο" ρολόι? Αν ναι γνωρίζει αν στην ειδοποίηση κλήσεων εμφανίζει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες?
  9. asourmelis

    Honor 3C

    Το κινητό τόσα χρόνια σε θήκη και πάντα με tempered glass πόσο θα το κοστολογούσατε για πώληση? Εξωτερικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
  10. Εμένα πάντως σήμερα ξεκόλλησε. Τελικά υπάρχει ζωή στον πλανήτη...ΕΛΤΑ! 23/10/2017, 08:49:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18/9/2017, 08:18:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Υ.Σ: Που φτάσαμε να χαιρόμαστε που λέει οτι έφτασε Ελλάδα. Άντε άλλες 45 μέρες για να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω
  11. Παθών και εγώ. Από 18/9 έχει κολλήσει στην αποστολή αντικειμένου. Σε επικοινωνία που είχα με τα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι από 27/9 είναι στην Αθήνα στο αεροδρόμιο και περιμένει να πάρει σειρά για να ανοιχτεί ο σάκος. Τώρα τι σειρά παίρνει όταν άλλα δέματα από παραγγελίες αρχές Οκτώβρη και μετά έχουν περάσει αέρα, ένας θεός ξέρει!
  12. +1000 Εγώ το ticket μου και το claim το έκανα και άσε τους άλλους με την «εμπειρία» στις αγορές της Κίνας να κουρεύονται. Εμείς που δεν έχουμε εμπειρία (τα 10+ χρόνια αγορών από Κίνα δεν θεωρείται πλέον εμπειρία) δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Και να πω και κάτι, με όλα αυτά που ακούγονται περι τελωνείων κλπ καλύτερα να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να ξαναπαραγγείλω βλέποντας τα τελευταία να περνάνε αέρα από το αεροδρόμιο.
  13. +1.000.000 Σε ότι έχεις πει συμφωνώ σε όλα. Και στο κάτω κάτω πελάτης είμαι. Και σαν πελάτης με ενδιαφέρει να είμαι ευχαριστημένος από το κατάστημα από το οποίο αγοράζω. Τώρα αν για τον Α ή Β λόγο υπάρχει καθυστέρηση κλπ κλπ κλπ. Δε με ενδιαφέρει. Εγώ σαν τελικός καταναλωτής «εξαπατήθηκα» (σε εισαγωγικά το βάζω για να μη πέσουν όλοι και με φάνε) και δεν έχω το προϊόν στα χέρια μου. Και στην τελική εμένα το προϊόν μου από της 18/9 λέει οτι είναι στο δρόμο (όχι ότι είναι στην Αθήνα). Με τα πόδια να ερχόταν θα ερχόταν πιο γρήγορα. Αν έγραφε το tracking ότι ήταν στην Αθήνα τότε ναι η PayPal θα μου έλεγα με τα μπούνια, αγόρι μου στάκα, είναι εκεί έρχεται. Τώρα φαίνεται σαν να αγνοείται. Νικολούλη θα χτυπήσω σε λίγο!
  14. Ο πωλητής που το βλέπει? Γτ εγώ μια φορά δε το βλέπω. 19-09-2017 07:29 The item is on transport to the country of destination GREECE Εγώ τελευταίο αυτό βλέπω. Δε νομίζω ότι βλέπει κάτι διαφορετικό.
  15. Αγαπητέ, διάβασες τι γράφω? Μιλάω για ενάμιση μήνα. 45 μέρες ίσως και παραπάνω. Δε μιλάω για 15 ημέρες. Οι αγορές μου από Κίνα είναι πάνω από 10 χρόνια, οπότε γνωρίζω ότι δεν έρχονται τα δέματα σε 10 με 15 μέρες πλην ευχάριστων εκπλήξεων ή αν θέλεις θαύματος των Ελληνικών ταχυδρομείων. Πέραν αυτών, από το paypal γιατί να με διώξουν όταν ο πωλητής με ενημέρωσε κατά την παραγγελία μου οτι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι "The package should normally take 10-25 business days to arrive". Όχι 45.
  16. Συγνώμη που το λέω αλλά με ενάμιση μήνα κολλημένος (και καλά είναι στον δρόμο ενώ με τηλεφώνημα μου στα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι είναι αεροδρόμιο, όμως το tracking δεν είναι ενημερωμένο) γιατί εγώ να μη ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και να ξανακάνω την παραγγελία μου από την αρχή? Γιατί εγώ βλέπω αυτούς που κάνανε παραγγελία από τέλος Σεπτέμβρη και μετά να παραλαμβάνουν άμεσα, μέσα σε 15 το πολύ μέρες, και εμάς τους υπόλοιπους που κάναμε τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη να μην παραλαμβάνουμε. Και κάνω εικόνα στο μυαλό μου τον σάκο με το δεματάκι μου - ανάμεσα με τόσα άλλα - σε μια γωνία και συνεχώς να έρχονται νέοι σάκοι και να μπαίνουν από πάνω, από πάνω και ξανά μανά από πάνω.
  17. asourmelis

    Honor 3C

    Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς το παρακάτω? Σχόλια? http://m.ebay.com/itm/3500mAh-HB4742A0RB-Huawei-Honor-3C-Battery-G730-G740-H30-T00-H30-T10-H30-U10-H30-/191857053906?nav=SEARCH
  18. Πέστε μου εσείς τι έγινε τώρα??? Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? http://www.17track.net/en/track?nums=RH600647255ES&fc=190008 http://www.elta-courier.gr/search?br=RH600647255ES
  19. Παιδιά έστειλα και προηγουμένος αλλά δεν έλαβα καμιά απάντηση. Για ρίξτε μια ματιά εδώ. Γιατί έχει φάει τόσο μεγάλο κόλλημα? http://www.17track.net/el/track?nums=YT1629912166101420&fc=190008
  20. Καλησπέρα σε όλους εδώ και μια εβδομάδα έχει κολλήσει το δέμα μου στο Άμστερνταμ. Είναι λογικό ρε παιδιά? 2016-11-01 16:16 AMSTERDAM AIRPORT, Custom clearance completed. 2016-11-01 11:09 AMSTERDAM AIRPORT, Custom clearance processing. 2016-10-29 07:21 AMSTERDAM - NETHERLANDS, Arrived at AMSTERDAM AIRPORT 2016-10-28 12:37 HONGKONG - HONG KONG, Departed Facility in HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT 2016-10-27 15:00 HONGKONG - HONG KONG, Arrived at Sort Facility HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT 2016-10-27 03:42 SHENZHEN, Departed Facility in SHENZHEN 2016-10-27 02:50 Arrived at Sort Facility 2016-10-25 18:34 Shipment information received Επίσης αυτό που γράφει για Custom clearance τι παίζει ακριβώς? Ρωτάω διότι και ο πωλητής δε με τρέλανε γενικά με την συμπεριφορά του. Έχει φύγει με YunExpress.
  21. asourmelis

    Honor 3C

    Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που μου την έχει δώσει στα νεύρα για τα καλά. Έχει εδώ και περίπου 2 βδομάδες που όταν με παίρνουν τηλ ή τους παίρνω δεν ακούω τπτ. Περισσότερο συμβαίνει, από οτι έχω παρατηρήσει, όταν εγώ παίρνω τηλέφωνο. Το θέμα είναι οτι δε συμβαίνει πάντα για να πω οτι κάτι χάλασε. Έχει κανείς καμιά ιδέα για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό? Edit: Να σημειώσω οτι και όταν συνδέω το κινητό με το Bluetooth του αυτοκινήτου συνεχίζει να συμβαίνει το ίδιο πράγμα, οπότε υποθέτω οτι δεν έχει να κάνει με το mic του κινητού.
  22. asourmelis

    Honor 3C

    Καλησπέρα. Έχει βρει κανείς στην καινούρια ROM την επιλογή του να ακυρώνεις ή να κλείνεις μια κλίση από το κουμπί του power? Στην 4.10.16 (αν θυμάμαι καλά ότι λέγεται έτσι) αυτό υπήρχε. Τώρα δε μπορώ να το βρω. Έχει κανείς καμιά άποψη? EDIT: Άκυρο το βρήκα. Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Προσβασιμότητα -> Κουμπί λειτ. τερμ. την κλήση .... όπως το γράφει.
×
×
  • Create New...