Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ακουστικά για το ps4 μέχρι 100-120€ το πολυ είμαι ανάμεσα σε cloud 2 και razer v2 και τα δυο 7.1 ειναι, η κανένα αλλο ζευγάρι που προτείνεται εσείς να πω πως δεν εχω δοκίμασε κανένα απο τα πάνω ακουστικά που αναφέρω.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Παιδιά εχω το ultra και ψάχνω το εν λόγω Bluetooth hands free, μονο στο Γερμανό το εχω βρει αλλα μονο και μονο που πηγε να μου το πουλησει ως καινούριο και τελευταίο μοντέλο και ενω του ειπα οτι είναι τριών ετών, κοψε κατι και μου απάντησε ο παικτης οτι το μικρότερο είναι το παλιο ( εννοουσε το sbh 50) εκοψα πέρα. Ε ναι δε θελω να δωσω 85 για αξεσουαρ 4 ετων τωρα μη τρελαθούμε οσο καλο και να είναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Εγώ το είχα πάρει κοντά στα 90€ και μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά οτι αν και προγενέστερο μοντέλο πραγματικά δεν υστερεί σε τίποτα απο τα νεότερα μη σου πω κιόλας οτι είναι καλύτερο ειδικά απο το sbh54 που είναι ο διάδοχος.

Ψάχνω να αγοράσω έναν usb otg να το χρησιμοποιώ με το Nexus 6 (για nandroid backups σε αλλαγές roms) και αν είναι δυνατόν να έχει και usb-c μήπως το χρειαστώ καμία φορά και για το Oneplus 3T που έχω.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καλημερα, εχετε να μου προτεινετε καποια οικονομικη αλλα αξιοπρεπη sd για το samsung j5 2016; Τουλαχιστον απο 16gb και πανω. Οχι πανω απο 10€. Ευχαριστω
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλημερα, εχετε να μου προτεινετε καποια οικονομικη αλλα αξιοπρεπη sd για το samsung j5 2016; Τουλαχιστον απο 16gb και πανω. Οχι πανω απο 10€. Ευχαριστω

έχω πάρει 3 φορές αυτή

http://www.e-shop.gr/sandisk-sdsqunb-016g-gn3mn-ultra-micro-sdhc-16gb-uhs-i-class-10-p-PER.576964

και είναι μια χαρά για τα λεφτά της, μόνο βιάσου γιατί νομίζω τελειώνει σήμερα η προσφορά, ή ξανατσέκαρε τα crazy sundays, όλο και κάποια microsd βάζει σε καλή τιμή, θέλεις class 10 ή UHS-I ταχύτητα

έχω πάρει 3 φορές αυτή

http://www.e-shop.gr/sandisk-sdsqunb-016g-gn3mn-ultra-micro-sdhc-16gb-uhs-i-class-10-p-PER.576964

και είναι μια χαρά για τα λεφτά της, μόνο βιάσου γιατί νομίζω τελειώνει σήμερα η προσφορά, ή ξανατσέκαρε τα crazy sundays, όλο και κάποια microsd βάζει σε καλή τιμή, θέλεις class 10 ή UHS-I ταχύτητα

Δεν ξέρω, πια είναι πιο γρήγορη;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Γεια σας!βρήκα αυτό εδώ http://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_647089.html

Στο gearbest που πιστεύω θα μ είναι πολύ χρήσιμο μιας κ ακούω ομιλίες στο YouTube στο σπίτι κ στο δρόμο κ δεν θέλω να μπλέκω με καλώδια!πείτε μ την γνώμη σας κ αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε καλοδεχουμενο!

Με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό. Το έχω 4 μήνες και πριν μια βδομάδα παρήγγειλα και ένα δεύτερο να υπάρχει.
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Παραγγειλα αυτό http://m.ebay.com/itm/QCY-Q26-Ultra-Mini-In-ear-Wireless-Bluetooth-4-1-Headset-with-Built-In-Mic-/302137837144?txnId=1397369324020

Αλλά κ αυτό που μ έδειξες μαρεσει μπορεί να το παρω

Με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό. Το έχω 4 μήνες και πριν μια βδομάδα παρήγγειλα και ένα δεύτερο να υπάρχει.

Έχει αναφερθεί πολλάκις το συγκεκριμένο και στο αντίστοιχο θέμα με τα bluetooth ακουστικά... Όντως πάρα πολύ καλή περίπτωση στα χρήματά του, με μοναδικό μείον σε εμένα μετά από 1 χρόνο χρήσης, την πτώση στην απόδοση της μπαταρίας... Κατά τα άλλα σούπερ...

Καλησπέρα σας!

Ψάχνω να βρω καλό, γρήγορο και αξιόπιστο powerbank, το οποίο να φορτίζεται τόσο με τον ήλιο όσο και με ρεύμα. Σίγουρα χρειάζομαι να έχει τουλάχιστον 2 εξόδους φόρτισης και αρκετά μεγάλη μπαταρία.

Έχω κοιτάξει μερικά τα περισσότερα ήταν OEM, αλλά επειδή γνωρίζω πως πάνε να μας πιάσουν κορόιδα αφού έχουν ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας, θα ήθελα και την γνώμη σας για κάτι πιο "σωστό".

Το τάμπλετ μου έχει μπαταρία χωρητικότητας 7000mAh, το smartphone αρκετά μικρότερη (αλλά σκοπεύω να αλλάξω).

Ας μην είναι πολύ ακριβό μέχρι 30€ maximum, ώστε σε περίπτωση που δεν μείνω ευχαριστημένη να μην πάνε τζάμπα.

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ πολύ!

Edited by Sofianna

Τα τελευταία 4-5 χρόνια προτιμώ σταθερά ακουστικά μάρκας iLuv.

Θεωρώ γενικά, από όσα έχω δοκιμάσει, ότι έχουν καλή τιμή για την ποιότητα που προσφέρουν.

Μου αρέσει που απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους, έχουν ισχυρά μπάσα, δεν μπερδεύονται (παίρνω πάντα με πλακέ καλώδιο), και είναι όμορφα. Αυτό που δεν με ικανοποιεί είναι τα πρίμα... Αλλά εντάξει με μια δύο ρυθμίσεις στην συσκευή κάτι γίνεται.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει και πολλά διαφορετικά hands free ακουστικά. Έτσι αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχω προσέξει.

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;

Επίσης, πόσο καιρό υποτίθεται πως πρέπει να κρατάνε πριν χαλάσουν; Έχει κανένας εμπειρία με αυτά;

Δεν είναι καλά αυτά με τον ήλιο αργούν παααααρα πολύ να φορτίσουν. Πάρε ένα της xiaomi 20ari στα 28 με 30 και θα είσαι κομπλέ.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Δεν είναι καλά αυτά με τον ήλιο αργούν παααααρα πολύ να φορτίσουν. Πάρε ένα της xiaomi 20ari στα 28 με 30 και θα είσαι κομπλέ.

Χρειάζομαι οπωσδήποτε να φορτίζεται με ήλιο :blink::blink::blink:

Λες δηλαδή ότι δεν πρόκειται να κάνει καθόλου δουλειά; Θα έχει την δυνατότητα να βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στον ήλιο πάντως...

Χρειάζομαι οπωσδήποτε να φορτίζεται με ήλιο :blink::blink::blink:

Λες δηλαδή ότι δεν πρόκειται να κάνει καθόλου δουλειά; Θα έχει την δυνατότητα να βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στον ήλιο πάντως...

Θα φορτίζεται απλά με πολύ πολύ αργό ρυθμό

Για ηλίου πάντως δες τα

8000mAh Solar Waterproof Portable Charger Dual USB Battery Power Bank

https://banggood.app.link/q29jYN8VgE

8000mAh DC5V 2A Waterproof Shockproof Dual USB Solar Panel Power Bank

https://banggood.app.link/IKuY5GlWgE

Ωραία θα το παραγγείλω!πόσο κρατάει η μπαταρία?

Aπό κάτι specs που βρήκα από ένα πρόχειρο googling:

Talk Time 6 hour

Music Play Time 4 hours

Για 10-11 ευρώ που τα βρίσκεις είναι σίγουρα VFM... ;)

Γεια σε όλους:

Σκέφτηκα, ότι θα ηταν χρησιμο ενα θεμα όπως περιγράφω στον τίτλο "Θήκες & τζαμάκια για κινητά παρεμφερών διαστάσεων".

αναμένω παραλαβή του GRETEL GT6000 κινητου, ενός android 5.5αρας οθόνης.

Στο ebay και στο aliexpress ομως, δεν υπαρχει η ποικιλία και οι τιμες που θα ηθελα για θηκες και τζαμακια.

Ειδικα για τζαμάκι, σκεφτομαι να παραγγειλω ενα που προοριζεται για iphone6plus, καθως οι διαστασεις των συσκευων, GRETEL και iphone, ειναι σντίστοιχα:

77.3 x 154.6 x 10.6 mm

77.8 x 158.1 x 7.1 mm

δηλαδη πλατος σχεδον ιδιο και υψος μεγαλύτερο το iphone(κακο αυτό, ίσως περισσευει το τζαμακι, αρα πρακτικα άχρηστο).

το "προβλημα" ειναι οτι δυσκολα να ταιριαξει το κεντρικο πληκτρο του iphone με το ελλειψοειδες του GRETEL.

ίσως και άλλοι εχουν παρόμοιες αναγκες εύρεσης ταιριαστων αξεσουάρ.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω μια καλή δοκιμασμένη βάση, να μη ξεκολλάει η βεντούζα, να είναι σταθερό το κινητό να μη πηγαίνει βάρκα γυαλο σε κάθε λακκούβα κλπ..

Τι έχετε να προτείνετε;

Spigen Kuel AP12T ή Spigen Kuel Stealth Car

Προσωπικα εχω τη δευτερη εδω και ενα χρονο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, ασε που δεν εχει ξεκολλησει ακομα απο το ταμπλο και ειναι εκτεθειμενη σε ηλιο και υψηλες θερμοκρασιες. Την ειχα βρει ενα 20αρικο αξιζε και με το παραπανω τα λεφτα της.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ
  • The topic was pinned