Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Ευχαριστω. Χρεωνει κατι αλλο η expansys εκτος απο αυτα που αναφερει στο μεθοδος αποστολης? Όχι, είναι άκρως αξιόπιστο. Πολλοί από εμάς εδώ το έχουμε τιμήσει δεόντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Όχι, είναι άκρως αξιόπιστο. Πολλοί από εμάς εδώ το έχουμε τιμήσει δεόντως. Καλως ευχαριστω και παλι. Θα το τιμησω το dock:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 εχετε παρει για ωρα αναγκης κατι τετοιο ? http://cgi.ebay.com/Universal-Portable-USB-Charger-Battery-4400mAh-Li-Ion_W0QQitemZ230393398608QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a4844550 ψαχνω καποιο σε λογικη τιμη αλλα και αξιοπιστο. εχετε καποιο να προτεινετε ? αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802149&u=AC-RYAN-ACR-MT80328-MOBILIT-UNIVERSAL-NOTEBOOK-EXTERNAL-BATTERY δεν ειναι κακο, αλλα δεν νομιζω να εχει την χωρητικοτητα που λεει, δεν φορτιζει ολοκληρη την μπαταρια του vaio TT το οποιο εχει σαφως μικροτερη χωρητικοτητα αντιθετα το μικρο του αδερφακι το οποιο πλεον δεν φερνει το μαγαζι , ειναι καταπληκτικο!!!, μου φορτιζε 1,5 φορα το Ν82 μου, για πολυ καιρο τωρα. http://www.acryan.com/index.php?option=com_acryan_product&product_item=801&parent_id=14&Itemid=80 οπου το βρεις παρτο και πες μου και μενα να παρω και δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipposrodos Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας.ποια ειναι τα καλυτερα ακουστικα (on ear headphones) οχι ψειρες για το ipod touch 8gb 2g .εχω βρει σε καποια site τα skullcandy , weSC , bose ,Sennheiser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Septagram Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Δεν ξερω ποια ειναι τα καλυτερα αφου εχω τα Creative EP-830 τα οποια ειναι εξαιρετικα μεν αλλα δεν μπορω να τα συγκρινω με ακουστικα αλλων εταιριων αφου δεν ειχα ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&_nkw=Display+Stand+Holder+phone&_dmpt=PDA_Accessories&_ipg=200&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14&gbr=1 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Αμα εισαι απο Παρνασσο,εισαι μακρια απο Αθηνα...(Αν και με ενα καφεδακι στις φερνω εγω...:))Λοιπον εχει ενα καταστημα στον Ρεντη το organizer που εχει τετοια πραγματα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Έχω καιρό αγοράσει αυτό το ηχείο βαλιτσάκι http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=756 πολύ καλό αλλά για φορητό. Ποιό θα λέγατε καλό docking station για iphone ?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Έχει πάρει κανείς κανεένα καλο docking γιατί θελω να έχει δύναμη στον ήχο... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Αμα εισαι απο Παρνασσο,εισαι μακρια απο Αθηνα...(Αν και με ενα καφεδακι στις φερνω εγω...:))Λοιπον εχει ενα καταστημα στον Ρεντη το organizer που εχει τετοια πραγματα.... Ευχαριστώ από εκεί τις πήρα εντέλει πριν από κάτι μήνες :lol: :D Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Έχει πάρει κανείς κανεένα καλο docking γιατί θελω να έχει δύναμη στον ήχο... :happy: http://www.stuffmag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1163&Itemid=55 Είναι πανέμορφο το έχω δοκιμάσει με iphone 3g, nokia n97 mini, omnia 2, motorola milestone. Απλά άψογο. έχει και ενσωματωμένο δέκτη fm οπότε δεν χρειάζεται να βάζεις τα ακουστικά στο τηλέφωνο χιχιχιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Επαναφέρω το θέμα και ρωτάω. Υπάρχει βάση για Omnia2 που να μπορεί να γυρίζει και κάθετα το κινητό (για να χρησιμοποιώ το gps). Θα προτιμούσα όχι βεντούζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DE_NS Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Γειά σας guys, θέλω να ''αποθηκεύσω'' το παλιό μου κινητό και το θέμα ειναι η μπαταρία, ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για την αποθήκευσή της, ώστε να μου κρατήσει όσο το δυνατό περισότερο ? Γεμάτη? Άδεια? Στην μέση? - Και επάνω στο κινητό ή όχι? Έχω ακούσει τα πάντα... Κάποιος που να ξέρει ??? THANKS!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Γειά σας guys, θέλω να ''αποθηκεύσω'' το παλιό μου κινητό και το θέμα ειναι η μπαταρία, ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για την αποθήκευσή της, ώστε να μου κρατήσει όσο το δυνατό περισότερο ? Γεμάτη? Άδεια? Στην μέση? - Και επάνω στο κινητό ή όχι? Έχω ακούσει τα πάντα... Κάποιος που να ξέρει ??? THANKS!!! Γεμάτη και έξω από το κινητό αφού το κινητό θα "τραβάει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Γιατί θέλεις να την αποθηκεύσεις και για πόσο χρονικό διάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DE_NS Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Έχω πάρει καινούριο κινητό και το συγκεκριμένο το θέλω καβάτζα για ώρα ανάγκης, γιατί το κινητάκι ειναι ακόμα μια χαρά (N79) και δεν μου πάει να το δώσω. Οπότε για το χρονικό διάστημα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Παίζει το ράδιο? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) Παίζει το ράδιο? Για ράδιο θέλει να βάλεις ακουστικά στο κινητό. Είναι η "κεραία" του ραδιοφώνου. Edited June 1, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Συνέδεσα το BT SBH 650 με το Sasung B-GT5722 μπορώ να μιλήσω αλλά δεν μπορώ να ακούσω τραγούδια ούτε ράδιο το ίδιο συμβαίνει και με το Samsung D-780 γιατί?Για το ράδιο εννοείς οτι μπορώ να ακούσω μόνο με τα ενσύρματα ακουστικά ή απλά τα τοποθετώ στην κατάλληλη υποδοχή και ακούω παράλληλα απο τα bt ακουστικά? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Συνέδεσα το BT SBH 650 με το Sasung B-GT5722 μπορώ να μιλήσω αλλά δεν μπορώ να ακούσω τραγούδια ούτε ράδιο το ίδιο συμβαίνει και με το Samsung D-780 γιατί?Για το ράδιο εννοείς οτι μπορώ να ακούσω μόνο με τα ενσύρματα ακουστικά ή απλά τα τοποθετώ στην κατάλληλη υποδοχή και ακούω παράλληλα απο τα bt ακουστικά? Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να βάλω πάνω στο κινητό τα ακουστικά και να προσπαθήσω να ακούσω όμως μέσω bt. Λογικά όμως δεν θα γίνεται. Ο ήχος θα βγαίνει από τα ακουστικά που είναι πάνω στο κινητό. Πάντως, χωρίς αυτά το ράδιο δεν παίζει σίγουρα. Τώρα, για να ακούς μουσική από το κινητό σου μέσω bt ακουστικών, θα πρέπει το κινητό (και το bt) να υποστηρίζουν το προφίλ A2DP. Δες τα χαρακτηριστικά των κινητών. Αν και το d780 θα πρέπει να το υποστηρίζει. Τι να σε πώ..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Και το bt αλλά και τα τηλέφωνα υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) αλλά δεν ακούγεται ήχος απο τα ακουστικά Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Κανείς?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) Καλησπερα! Θα ηθελα μερικες πληροφοριες για τους φορτιστες ηλιακης ενεργειας επειδη με ενδιαφερει να αγορασω για να φορτιζω το κινητο σε περιπτωση που δεν θα εχω την δυνατοτητα παροχης ρευματος. Επειδη δεν μπορεσα να βρω κατι συγκεκριμενο στο internet, η φορτιση για να γινει πρεπει να βγαλεις την μπανταρια του κινητου και να την βαλεις εκει? αυτο δεν μπορει να καταστρεψει την μπανταρια? Σε γενικες γραμμες αξιζει? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003677 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003673 Edited June 27, 2010 by aleka_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 για δες εδω http://www.google.gr/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4SKPB_enGR318GR319&q=emergency+sollar+chargers+for+mobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 θεωρω οτι τα Sennheiser τα καλυτερα σε αυτην την κατηγορια με βαση χρηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts