Jump to content

Septagram

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Septagram

  1. Άφησε το ένα πεντάλεπτο να ελέγξει για update. Πόσο ελεύθερο χώρο έχει το smartphone;
  2. Πάλι καλά που το είπες μάγκα και έκανα manual το update. Ούτε ενημέρωση δεν μου είχε βγάλει. Μια επιλογή στον music player να δείχνει τα τραγούδια τακτοποιημένα όπως τα έχω σε φάκελους , μάλλον θα ήταν δύσκολο να προσθέσουν.
  3. Στο Μουσική και Βίντεο είναι το ραδιόφωνο.
  4. Το smartphone αξίζει εύκολα τα 99 ευρώ. Γρήγορο , αξιόπιστο με ένα λειτουργικό σύστημα κομμένο και ραμμένο στο hardware της συσκευής. Android , ελπίζω να μην τα ξαναπούμε σύντομα!
  5. Μολις κερδισω να μου στειλετε ειδοποιηση! Ευχαριστω
  6. Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων θα πας και θα βάλεις μέθοδος εισαγωγής unicode.
  7. Μετα χαράς να βοηθήσουμε αλανι. Λοιπον γιατί θέλεις να αλλαξεις rom στο κινητό; Αν Παρολα αυτά επιμενεις σου προτείνω swedishsnow rls7 . Δες με το blade checker ποια gen είναι το κινητό. Πάμε με cwm, κατεβάσεις όποια ROM γουσταρεις και την αποθηκευεις στην external SD card του κινητού. Με cwm back up τα παντα και μετα reboot σε recovery. Τώρα είσαι στο μενού το cwm , wipe data/ factory reset , wipe cache , wipe dalvik cache , format /system και αν θες wipe battery status. Το κινητό καλο θα ειναι να είναι φουλ φορτισμένο. Επιλεγεις την Ρομ που θελεις και κανεις την εγκατασταση. Αν εχεις κάποια απορία ρωτά και εδώ είμαστε.
  8. Φιλέ απο οσες custom rom δοκίμασα στο blade η Swedish snow rls7 είναι η ποιο γρήγορη και παίζανε τα παντα χωρίς άλλα apps. Με Eco cm9 είχα κάποια σκηνικά με την μπαταρία. Πάντως και με Eco πήγαινε σφαίρα , αν και μερικές φορες παίζανε κάποια lag. Το καλό είναι οτι βγάζουν updates ενω στην snow όχι.
  9. Τσεκαρε τα size του partition και πες μας τι παιζει. Να φλασαρεις ξανά την custom ROM που θέλεις και να κανεις τα εξης : format data /factory reset , wipe cache , wipe dalvik cache , format /system και αν υπάρχει κάποιο θέμα με την μπαταρία wipe battery status . Ολα αυτα με το CWM. Η μπαταρια καλο θα ειναι να ειναι στο full.
  10. Εντάξει , το ηχείο του είναι της πλακας. Με custom rom ( ιδιαιτέρα καποια χωρίς τα περιττά apps που βάζει η Samsung ) πιστεύω θα γίνει το κινητό ποιο γρήγορο. Βέβαια υπάρχει και το αρνητικό οτι αν παει κάτι στραβά παπαλα η εγγύηση , οποτε full backup τα παντα και μετα οτιδήποτε άλλο.
  11. Λοιπον , για ελληνικό πληκτρολόγιο απλα download το Google keyboard και είστε κομπλε. Το ίδιο και για το Google play store ( έχω περάσει την τελευταια εκδοση ) απλα κάντε και ενα reboot μετα την εγκατάσταση. Πάμε τώρα στο δύσκολο θέμα του φίλου που έχει πρόβλημα με το λογισμικό. Εδώ θα πρεπει να πω οτι το συγκεκριμένο tablet είναι ηδη root απο την εταιρια οποτε δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο ( μπορείτε να το δείτε με μια εφαρμογή όπως το clean master που σας επιτρέπει να κάνετε uninstall τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής ). Το tablet φορτώνει το λειτουργικό συστημα ή απλά κολλάει στο boot; Αν έχει αλλοιωθεί το /system δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν εχω βρει μέχρι στιγμής official / stock ROM για το συγκεκριμένο. Πάντως αναφέρονται και ως Mediacom οπώς διάβασα στο xda developers. Αυτό για την εσωτερική μνήμη που δεν έχει χώρο θα κανεις το εξης ( αν είσαι βεβαια στο λειτουργικό σύστημα ) : Με το es file explorer αντιγραφή το αρχείο busybox που βρίσκεται στον φάκελο : /system/xbin/busybox στο /system/bin και αφού το κάνεις paste , reboot το tablet. Το es file explorer γίνεται install κατευθείαν στην SD card.
  12. Σας εχει παρουσιασει κανα θεμα με τα χρωματα της οθονης; Οταν υπαρχει σκοτεινο φοντο ( μαυρο - γκρι ας πουμε ) κατα τι διαρκεια αργου scrolling στην οθονη δειχνει σαν να τρεμοπαιζει. Το συγκεκριμενο προβλημα υπαρχει μονο στο μενου του android ( στις ρυθμισεις του κινητου ) και δεν το εχω δει πχ στον browser. Στο galaxy pocket που υπαρχει στο σπιτι δεν βλεπω κατι τετοιο. Απο την samsung μου ειπαν οτι δεν υπαρχει θεμα δυσλειτουργιας του smartphone απλα με την αναβαθμιση λογισμικου θα εχει λυθει. Φιλε εσυ που ρωτας για το NFC δες στο youtube τι ακριβως ειναι.
  13. Μαγκα μια διαφορα που εχει το i8160p απο το GT-I8160 ειναι οτι το πρωτο εχει NFC. Η jelly bean ειναι η νεοτερη εκδοση του λειτουργικου συστηματος android για το συγκεκριμενο smartphone ( 4.1.2 ). Φιλε εσυ που λες για το ota update , μου ειπαν απο την samsung χθες οτι θα γινει κανονικα η αναβαθμιση απλα δεν ξερουν το ποτε. Με αυτα που διαβαζω εδω μπορει να μην κανω καν το update.
  14. Επειδη περιμενω την αναβαθμιση μεσω ota και οχι απο το kies δεν γνωριζω για να σου πω ακομα. Θα σου πουν ομως τα παιδια εδω σιγουρα. Μερικα apps απο οσο ξερω δεν μπορεις να τα πας στην καρτα sd οπως πχ google play , facebook , youtube κ.α
  15. Καλυτερα κανε εγκατασταση την swedish snow rls 7, πεταει το κινητο λεμε και δουλεουν τα παντα. Λοιπον απλα unzip το αρχειο στην καρτα micro sd οπου εκει θα σου βγαλει ενα φακελο με την ονομασια image. Θα πατησεις απο το κινητο σου χωρις το cwm απλα να κανει αναβαθμιση απο την sd καρτα. Αν θες τωρα απο cwm κανεις wipe cache / factory reset , wipe dalvik cache , format /system. Πρωτα απο ολα ομως backup τα παντα! Η συσκευη ειναι gen 2; Δηλαδη εχει 512 ram; Κατεβασε το blade checker απο το play store και δες εαν το smartphone ειναι gen 2 η Οχι. Στα υποψην οτι παιζει και το tpt helper για αναβαθμιση λογισμικου.
  16. Η επισημη εκδοση 4.1.2 ποση ελευθερη μνημη αφηνει στο smartphone; Αν μιλας για custom rom απο οτι ξερω μονο με root. Λυθηκε το προβλημα purple smearing στην αναβαθμιση που εγινε;
  17. Ισως με την αναβαθμιση αυξησε το /system και μειωσε τον αποθηκευτικο χωρο για τα δεδομενα. Την Δευτερα θα το εχω τελικα και πανω στην ωρα βγηκε το επισημο update.
  18. Το περιμενω και εγω μεχρι την παρασκευη , ελπιζω για τα λεφτα που κοστιζει να ειναι κομπλε. Μια ερωτηση ρε μαγκες , παιζει HD βιντεο χωρις κολληματα; Επισης οι αναβαθμισεις του android γινονται over the air η μονο μεσω kies;
×
×
  • Create New...