Jump to content

BIG_BAD_BOY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BIG_BAD_BOY

  1. μια φορα χρεωνεσαι και μετα ολα δωρεαν!
  2. Εμενα ολα τελεια πανε!!!!!!Εχω νουμερο cosmote....vdsl σπιτι .......και μεσα και εξω απο το σπιτι βλεπω κανονικα απο το iphone μου.Το μονο που βρισκω στραβω ειναι οτι δεν παιζει στο ipad επειδη δεν στελνει μηνηματα.:):rolleyes:
  3. Βαζεις 8 και αν κολλησουν το στελνεις πισω....απλα!
  4. Με το καλο καποιος να το κερδισει το ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!!(να δωσω διευθηνση να μου το αποστειλεται;)
  5. Αυτο φανταζομε και εγω αλλα γινεται αυτο?????εχω ενα zte που δινει ο οτε στο connx,αλλαζει συχνοτητα απο τα settings αυτο?
  6. Καλημερα και Χρονια Πολλα Εχω ενα προβλημα καπως περιεργο.Εχω ενα transmitter/reciever για να μεταφερω το σημα απο τον δορυφορικο μου δεκτη που ειναι στην μεγαλη tv στο σαλονι για να μεταφερω το σημα σε μια αλλη μεσα στο υπνοδοματιο.Ολα τελεια.....βλεπω τελεια....αλλαζω καναλια.....αλλα μηδενιζει το wifi.Με το που βγαζω πριζα απο αναμεταδοτη wifi τερμα σημα.Μηπως ξερει κανεις λυση?Στην ιδια συχνοτητα εχει κατσει λογικα και γινεται αυτο και λογικα στο 2.4....υπαρχει κατι να το παω αλλου το wifi?
  7. Καλησπερα σε ολους!!!!!Για να δουμε αν θα κερδισω ποτε και εγω κατι με τοσες συμμετοχες που περνω!!!
  8. Καλυ μας επυτηχια!!!!!!παμε δυνατο για ενα ωραιο tablet!!!!
  9. Κανεις δεν γνωριζει το θα παιζει μετα!παντος μεχρι αυριο ολα πολυ πιο φθηνα!!!
  10. Εχεις επιδοτηση στο 20 εφοσον γινει απο καρτοκινιτο αλλαγη.παιζει και προσφορα απο καρτα σε καρτοσυμβολαιο παντος αυτο το διαστημα.
  11. βρηκα την λυση μεσω ubuntu βασικα......format δεν εκανε γιατι τον εβλεπε σαν 195 gb ευχαριστω παντος
  12. Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!πολυ ωραιο δωρο!!!μακαρη να το κερδιζα!
  13. Καλημερα σε ολους Εχω εναν Toshiba StorE Art 3 2.5" 750GB στον οποιο ξαφνικα βλεπω δεν ειναι 750 και εγινε με καποιο τροπο 195 gb!!!Πως γινεται να τον κανω οπως ηταν.Δεδομενα που εχει μεσα δεν με ενδιαφερουν καθολου!!!
  14. Κανονικα παιζει.....και μαλιστα με μεγαλη ταχυτητα!
  15. Καλυτερα κανε ενα τηλ και αυτο με της μπλοφες εχει γινει πολυ γνωστο πλεον και δεν πολυ δινουν σημασια!στο δυκτιο ειμαι και γνωριζω τι παιζει!αν θες καμια αλλη πληροφορια η βοηθεια ενα pm ριξε μου!
  16. τελος η εποχες που δινανε πολλα λεφτα....το πολυ 50 ευρο ανοδο να σου δωσουν.εκτος αν εχεις εταιρικο πακετο με 3-4 αριθμους τουλαχιστον!
×
×
  • Create New...