Jump to content

sottos64

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sottos64

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sottos64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδιά πότε θα βγει το Blade II Ελλάδα ξέρουμε?
  2. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Έχει πολύ (μα πολύ) μεγάλα κουμπιά - για μεγαλύτερες ηλικίες ότι πρέπει. Τηλεφωνικός κατάλογος οκ (όχι ο πιο εύκολος σε καταχωρήσεις νέων επαφών καθώς έχει κάποια περιττά παραπάνω “saves” κτλ.). όμως έχει λίγο lag (αργεί) όταν βάζεις γράμμα για να βρείς στις επαφές. Αν δεν το χρησιμοποιεί κάποιος ταχύτατα όμως, δεν αποτελεί πρόβλημα.. το ίδιο ισχύει (λιγοτερο) και στα sms. Δεν ξερω το Samsung αλλά ίσως να υπάρχει κάτι πιο εύχρηστο. Θα χαρακτήριζα την ευχρηστία του μέτρια προς καλή. Ελπίζω να βοήθησα!
  3. καταλαβαίνω ότι χρησιμοποιεί οθόνη lg αλλά τι μάρκα είναι?
  4. γενικά πολύ επιμορφωτικές οι πληροφορίες σου starenios και δεν το ήξερα αυτό για το φρέον. thanks! :)
  5. Ryback3 θενκς φορ δε τιπ! :) όντως τούρμπο με κάνουν και μενα - δουλεύουν! Pitsikoulina ευχαριστώ, θα το κοιτάξω - ίσως να χρειάζομαι και σίδηρο...
  6. μεγαλώνοντας νιώθω πλεον συχνα ατονια και κοπωση. πιο παλια που ειχα αδυναμια επερνα συμπληρωματα vital. τωρα μου συστησε ο φαρμακοποιος μου τα immuvit που ειναι τα παλια vital. ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο αυτα και σιγορα με "ξυπνανε" αργα το απογευμα που εχω τασεις υπνηλιας. έχει κανένας παρόμοια εμπειρία?
  7. θα πω το αυτονόητο βέβαια αλλά... φρέον?
  8. Analyzer ευχαριστώ για την απάντηση. τι εννοείς το κάνει ηλεκτρολόγος? μπερδεύτικα! Μήπως εννοείς ότι χρειάζεται ηλεκτρολόγος αν το αυτοκίνητό δεν έχει aux in, για να δμιουργήσει? πάντως το δικό μου μοτορολα gleam χωρίς firmware update, νομίζω δεν υπάρχει κιόλας, ΔΕΝ συνδέεται σε parrot ck3100. Δεδομένο για να το ξέρουμε...
  9. το zte blade δεν είναι κινητό? αυτή η εταιρία έχει βγάλει και ένα tablet. είναι καλό (και φθηνο?) ξέρει κανείς?
  10. ανακαινώ το θέμα! Θα βγάλει η lg νέο chocolate? θέλουμε την αναβίωση του θρυλικού! :P ξέρουμε τίποτα?
  11. δηλαδή προτείνεις άφοβα αγορές απο τόοοοοσο "μακριά"? και πληρώνεις με κάρτα να υποθέσω? thanks
  12. παιδιά απο μπαταρία πως πατε στο gleam? εμένα με κανονική συχνή χρήση με μπλουτούθι μου κρατάει 24 ώρες περίπου. αυτό είναι καλό ή ήρθε η φθορά της μπαταρίας σύντομα?
  13. ποια η άποψή σας για tablet huawei και zte? το σκέφτομαι γιατί είναι φθηνά. απο touch response πως πάνε? ευχαριστώ!
  14. παιδιά έχει συνδέσει κανείς το 3.5mm jack του κινητού του με aux in σε αυτοκίνητο και να κάνει δουλειά? Μου είπε ένας φίλος ότι γίνεται χωρίς car kit κτλ... αν ισχύει έχει ενδιαφέρον γιατί ακόμα δεν πήρα bluetooth και τώρα μετη κριση δεν με βλέπω...!
×
×
  • Create New...