Jump to content

enzo660

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    90.9%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

enzo660's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραίο το δωράκι σας! καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι!
  2. Ενδιαφερον οι πληροφοριες σου φιλε μου ομολογω πως δεν τα ηξερα αυτα..anyway thank u
  3. Φιλος που μενει Καλαμαρια θεσ/νικης (στη ταβερνα του πριγκηπα για οσους ξερουν) η wind δεν εχει καθολου σημα σε ολο το τετραγωνο..σου βγαζει αναζητηση δικτυου...και δε μιλαμε για υπογεια και τετοια...μιλαμε να εισαι στη μεση του δρομου η στο μπαλκονι του σπιτιου...φαντασου να εισαι σπιτι σου και να μην εχει καλυψη το κινητο σου...!!! Φρικη! ευτυχως το παλικαρι εχει vodafone. Sorry αν σας κουρασα απλα οσο πιο πολλοι συμμετεχουμε τοσο λιγοτερα τα θυματα των εταιριων...γιατι η "επιλογη", ειναι το μοναδικο μας οπλο..
  4. Φίλε μου σου μιλω ειλικρινα η wind ΟΧΙ δε με καλυπτει...εχει πολυ χαλια δικτυο, οπως ειπα προηγουμενως δεν εχω προβλημα στο σπιτι αλλα σε καποια σημεια κεντρικα και μη...δλδ δεν ειναι λογικο να πεφτει η γραμμη κατα τη διαρκεια μιας κλησης στο κεντρο της αθηνας!!! Το ιδιο συμβαινει και στους δικους μου που κατοικουν θεσ/νικη...αναφερω παραδειγμα ο πατερας μου διατηρει καταστημα ισογειο στο κεντρο της θεσ/νικης(περιοχη αγ.Σοφιας) και δεν εχει σημα ουτε καν στη βιτρινα οταν βρισκεται μεσα στο καταστημα...για να μιλησουμε πρεπει να βγει στο πεζοδρομιο..αυτο δεν ισχυει με καμια αλλη εταιρια..
  5. Ν.Σμυρνη μενω στη Λεοντειο διπλα και γενικα εδω ειμαι ευχαριστημενος και με τις 3 εταιριες για να πω την αληθεια..το προβλημα με τη wind ειναι σε καποια σημεια, βλ. λεωφ.Συγγρου στο κατεβασμα λιγο πιο κατω απο τη Παντειο το σημα χανεται για μερικα μετρα εντελως...και γενικοτερα πολλες φορες μεσα στην ημερα χανεται το σημα εκει που μιλαω..ευχαριστω για ολες τις απαντησεις
  6. Σευχαριστω γιαυτες τις πληροφοριες φιλε μου, ετσι οπως το βλεπω παμε για βοδαφον λογικα...περισσοτερο με ενδιαφερει το gsm και λιγοτερο το 3g μιας και το ζητουμενο ειναι να μπορεις να μιλησεις και ολα τα αλλα ερχονται δευτερα...νασαι καλα
  7. Θεσ/νικη κινουμαι κεντρο περιοχη αγ.Σοφιας και γενικοτερα λογω δουλειας τριγυρνω ολη την πολη με εμφαση κεντρο-ανατολικα-βορεια. Οσων αφορα τη wind ναι καλα μαντεψες δεν εχει σημα σε πολυ κεντρικα μερη, πανοραμα δεν εχω προβλημα αλλα στο κεντρο γυρω απο την εκκλησια της αγ.Σοφιας σε εσωτερικους χωρους εχει τεραστιο προβλημα..πρεπει να βγεις εξω για να μιλησεις..
  8. ρε παιδια μπορει καποιος να δωσει μια υπευθυνη απαντηση?? Καποιος που να ηταν και στα 2 δικτυα(αναφερομαι σε cosmote και voda για wind ουτε λογος να γινεται ανηκει σε αλλη κατηγορια) και να μπορει να μας πει τις διαφορες..Εγω ειμαι στη wind και φυσικα θελω και πρεπει να αλλαξω εταιρια...Περιμενω να ερθει το καινουριο iphone και τοτε θα παω ειτε στη μια ειτε στην αλλη...απλα θελω τη συμβουλη σας...Αθηνα μενω Ν.Σμυρνη και θεσσαλονικη μενω Πανοραμα, οποιος εχει στοιχεια ας βοηθησει...Ευχαριστω ολους!
  9. poli poli xrisimo, pesmas omos k kapoies leptomereies...pos leitourgei as poume
  10. ρε παιδια να ρωτήσω κατι αλλο εγω. προκειται να ταξιδεψω σε λιγο καιρο αμερικη. θέλω να αγοράσω ενα Apple iMac. αν το αγοράσω εκει και ερθω αεροπορικώς, θα εχω προβλημα στο τελωνειο μπαινοντας ελλάδα; θα με βάλουν να πληρώσω τελωνεια και τετοια; αν τους πω οτι το αγορασα στην αμερικη για προσωπικη μου χρήση και εχω και αποδειξη που να λεει ξεκάθαρα οτι πλήρωσα τον φόρο της πολιτειας που το αγόρασα; ξέρει κανεις τι γίνεται;
  11. enzo660

    Expansys

    Έχει αγοράσει κανείς κινητό τηλέφωνο?? Ισχύει η εγγύηση στις ελληνικές αντιπροσωπείες?? Σκέφτομαι να αγοράσω ένα samsung U600 αλλά ο μοναδικός μου ενδοιασμός είναι αυτός σχετικά με την εγγύηση! Άν γνωρίζει κανείς περισσότερα ας τα μοιραστεί μαζί μας.
  12. enzo660

    Expansys

    Καλησπέρα σε όλους ανοίγω αυτό το topic για συζητήσεις όσων αφορά το γνωστό σε όλους http://www.expansys.com.gr
  13. skatzoxoiros φίλε μου ευχαριστώ για την ενημέρωση! Παιδιά σε μαύρο χρώμα κυκλοφορεί το u600 Ελλάδα???
×
×
  • Create New...