tarantules Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Αρχισαν να το πουλάνε στα 1500 γουαν (περίπου 185 ευρώ).Καθόλου άσχημα. Αντε να έρθει και σε κανένα κινεζομάγαζο που έχει international shipping. Link Δείτε το video.Τρομερό ντιζάϊν έχει. Edited June 6, 2013 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiokoy Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Χτες παρέλαβα ένα κινητό (sky vega A 800 s) απο Κίνα. Ήταν πολύ καλή η τιμή για τα χαρακτηριστικά του κι έτσι προχώρησα στην αγορά. Σε 15 μέρες περίπου έφτασε Ελλάδα, χωρίς μεταφορικά και τελωνείο. Το θέμα είναι πως δεν δουλεύει καθόλου το wi fi και το internet γενικά. Έκανα τις ρυθμίσεις για cosmote, αλλά τίποτα. Σε επικοινωνία με τον πωλητή, μου είπε να το στείλω πίσω και να μου στείλει άλλο, αλλά επειδή αυτό θα πάρει πάνω απο μήνα, έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος να το διορθώσουμε εδώ. Οποιαδήποτε γνώμη/συμβουλή, ευπρόσδεκτη… edit: Τελικά το internet δουλεύει μέσω δεδομένων, αλλά σε 10 λεπτά μου χάλασε μια κάρτα των 10€, ενώ είχα 550 mb ελεύθερα. Ρώτησα και την εταιρία κινητής που έχω και θα με ενημερώσουν, αφού δουν τις χρεώσεις πρώτα. Κρίμα, γιατί όσο δούλεψε τα πήγαινε περίφημα. http://image.dhgate.com/albu_292222319_00-1.0x0/original-4-5-sky-vega-a800s-android-4-1-dual.jpg Edited June 6, 2013 by yiokoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Φίλε ξέρουμε ποιες είναι πραγματικές διαστάσεις? Επίσης, πολύ γκουμούτσα το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_k7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Φίλε ξέρουμε ποιες είναι πραγματικές διαστάσεις? Επίσης, πολύ γκουμούτσα το τηλέφωνο? το δικομου ειναι Dimensions: 141.2*72.*9.7(τωρα το μετρισα με ηλεκτρονικο παχημετρο) και το original ειναι 143 x 70.5 x 9.1 mm και εμενα ειναι το προτο μου μεγαλο κινιτο και ναι ειναι οντος γκουμουτσα αλλα το συνηθίσα ηδη της 2 προτες μερες με ζορισε το μεγεθος του λιγο τωρα ολλα τα αλλα μου φενοντε ψεφτικα.αξιζη παντος η αγορα του με 1000 ειμαι ηπερ ευχαριστιμενος.πιγα στον γερμανο να μου ριθμιση τα δεδομενα για να μπενο ιντερνετ απο την καρτα και 2 Υπάλληλοι που το επιασαν και το εψαξαν πιστεψαν πος ειναι το original φυσικα δεν τους ειπα πως ειναι κινεζικο μιας εχει επανο και τα λογοτιπα της HTC:lol: παραθετω και μερικες φοτο Edited June 7, 2013 by petros_k7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_k7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 και μερικες φοτο απο την θηκη του κινιτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospit Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Το πήραααααααααααααα!!!! είναι στο 57% και μέχρι το βράδυ θα το πάω στο 0!!! :D θα ανεβάσω και φωτογραφίες αργότερα μαζί με σχόλια. Όπως είπε και ο Romantrix η συσκευασία είχε τικ στο "Gift" και έγραφε "Home and Gardening". το πρώτο μου smartphone :) edit: Δεν κλείνει καλά το καπάκι... παρατηρώ ότι μάλλον βρίσκει πάνω στην μπαταρία, σα να μην πατάει/μπαίνει καλά η μπαταρία μέσα στην εσοχή της. edit2: Πράγματι, η μπαταρία είναι λίγο στραβή, και εμποδίζει ο καπάκι να πατήσει καλά. Θα επικοινωνήσω με minideal για αντικατάσταση/νέα μπαταρία. Edited June 7, 2013 by mavrospit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acetop7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Γεια σας παιδιά, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και όποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του. Λοιπόν προσφάτως παρέλαβα μια τηλεφωνική συσκευή K-Touch U9, J.B. Android 4.1.1: http://www.aliexpress.com/store/product/k-touch-U9-waterproof-mobile-phone-MTK6577-Dual-Core-1-0GHZ-Android-4-1-Jelly-Bean/323169_750323375.html H συσκευή με εξέπληξε ευχάριστα ως σύνολο και γενικά χωρίς να μπορώ βέβαια να εκφράσω ασφαλή συμπεράσματα, θα έλεγα ότι είναι μια πολύ τίμια συσκευή για αυτά που προσφέρει και για τα χρήματα που την αγόρασα. Τώρα στο δια ταύτα. :help: Η συσκευή είναι δίκαρτη, με την SIM 1 να υποστηρίζει 3g και την SIM2 GSM. Εγώ έχω δύο κάρτες μια Wind που την χρησιμοποιώ μόνο για τηλέφωνα και μια VODAFONE, που την χρησιμοποιώ και για internet. Το πρόβλημα που έχω είναι ό,τι όταν βάζω την κάρτα της VODAFONE 3G, στην θύρα 3G η κάρτα δεν αναγνωρίζεται, δηλαδή το τηλέφωνο δείχνει σαν να μην έχω καθόλου κάρτα στην υποδοχή, ενώ όταν βάζω την ίδια κάρτα στη SIM2 τότε αυτή λειτούργει κανονικά αλλά όχι σαν 3G. Ταυτοχρόνως η κάρτα της WIND αναγνωρίζεται κανονικά στην SIM1. :!: Δηλαδή ανακεφαλαιώνοντας και οι δύο υποδοχές λειτουργούν αλλά η υποδοχή 1 δεν αναγνωρίζει την κάρτα της VODAFONE, ενώ και οι δύο κάρτες λειτουργούν. :!: Να σημειώσω ότι την κάρτα της Vodafone πριν τη βάλω σε αυτό το κινητό την είχα σε ένα SAMSUNG GT8500, και λειτουργούσε κανονικά σαν 3G. Πριν προβώ σε άσκοπη αλλαγή της κάρτας της Vodafone, την οποία την έχω καμιά 5-7 χρόνια, μήπως υπάρχει καμία άλλη πρόταση; Ευχαριστώ!!!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Σε ποια συχνοτητα λειτουργει το 3g της vodafone και τι συχνοτητες υποστηριζει το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Είναι αξιόπιστο αυτο το site ???? http://www.etotalk.com/umi-x1s-gorilla-glass-android42-mt6589-quad-core-12ghz-dual-sim-45-inch-hd_p3708.html Αξιοπιστο αλλα ακριβο.Πολυ ακριβα μεταφορικα.Μinideal εγγυηση ταχυτητα οικονομια! Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiokoy Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το κινητό τελικά ήταν ΟΚ. Μου πέρασαν τις νέες ρυθμίσεις μέσω sms και όλα εντάξει. Σχτεικά με το wi fi, μετά απο σχετικό update στη rom (έτσι μου είπε) θα δουλέψει κι αυτό. Περισσότερα όταν τελειώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acetop75 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Συχνότητες τηλεφώνου: WCDMA 900/2100MHZ, GSM 850/ 900/1800/1900 Mhz ( Quad band) Συχνότητες Vodafone: WCDMA2100 (UMTS, 3G) 1915.1-1920.1.....Vodafone TDD 1920.3-1940.3.....Vodafone UL 2110.3-2130.3.....Vodafone DL ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα η Vodafone εκπέμπει από τα τέλη του 2012 στα 900 για 3G. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου καλύπτονται και οι δύο περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 οντως, δεν ξερω να σε διαφωτισω. Μπες και με το mobileuncle tools να δεις οτι ειναι ενεργοποιημενες αυτες οι συχνοτητες απο το συστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Σήμερα ασχολήθηκα λίγο με την κάμερα. Στα κοντινά πλάνα η ποιότητα είναι αρκετά καλή, αλλά στα μακρινά δεν μπορώ να εστιάσω. Οσο και αν προσπάθησα τα μακρινά πλάνα είναι αρκετά θολά τόσο που δεν δικαιολογείται για κάμερα των 8 Mp. Προφανώς είναι θέμα κάποιας ρύθμισης την οποία όμως δεν μπορώ να βρω. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Δεν εχει στις ρυθμισεις επιλογη να εστιασει στο απειρο? δοκιμασε αυτο για αρχη, αν και παλι η αυτοματη εστιαση θα επρεπε να λειτουργει σωστα. Γενικα το X1S , οπως και το Χ1, δε φορανε καποιο ποιοτικο σετακι 8αρη αισθητηρα και φακου. Αν ψαξεις θα δεις οτι και στο "παλιο" Χ1 υπηρχαν παραπονα για την ποιοτητα των φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acetop7 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Εγκατέστησα την εφαρμογή που μου είπες και έλεγξα την Sim1 η οποία λειτουργεί κανονικά στις ενδεδειγμένες συχνότητες. Καμία άλλη ιδέα; Λοιπόν παιδιά, πήρα από έναν φίλο μια κάρτα SIM από Vodafone mobile internet, την έβαλα στη θύρα 1 και την αναγνώρισε κανονικά, οπότε το συμπέρασμα μου είναι ότι μάλλον θέλει αλλαγή η κάρτα SIM που έχω!!!:O:O:O -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 8, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 απλη ασυμβατοτητα της sim.. μου εχει τυχει κι εμενα. δοκιμασε να παρεις καινουρια , δυστυχως θα την πληρωσεις κανα 10€ νομιζω εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Διαθέσιμο πλέον στο Merimobiles αν και σε λίγο τσιμπημένη τιμή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το περιμένω και εγώ από focalprice. Ευχαριστώ για τις διαστάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_k7 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το περιμένω και εγώ από focalprice. Ευχαριστώ για τις διαστάσεις! αυτό που πήρες είναι λίγο διαφορετικό έχει άλλες διάστασης και μικρότερες κάμερες και μπροστά και πίσω και ειναι πιο ελαφρυ απο το δικο μου.ολλα τα αλλα ειναι τα ιδια αντε καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) και αυτο http://www.fastcardtech.com/iHTC-Butterfly-H920-Plus καλοοοο, και με τον 6589Τ επεξεργαστη !!!! :cool: Edited June 8, 2013 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Φιλε ωραιο φενεται να ειναι το κινιτακι και σε καλη τιμη μου αρασε και εμενα δωσε λιγες πληροφοριες αν ειναι καλο πχ το gps κλειδωνει γρηγορα βγαζει καλες φωτογραφιες ποσο κραταει η μπαταρια του Εχει ελληνικο μενου εχει οντως το jelly bean διοτι αυτοι στο allienexpres γραφουν οτι ναναι σ ευχαριστω Επισης θαθελα να ρωτησω με ποιον τροπο πληρωσες και ποιος ειναι ασφαλης διοτι αποτι ειδα δεν δεχονται paypal Edited June 9, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αλλο ενα ενδιαφερον κινητο. Οι resellers κρατάνε σταθερά ( και αυξάνουν) το καπέλο που βάζουν. 390$ για mt6589 και 1gb.. Αλλά εντάξει, το συγκεκριμένο έχει και υψηλή αρχική τιμή ( αναλογικά) Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αλλο ενα ενδιαφερον κινητο. Οι resellers κρατάνε σταθερά ( και αυξάνουν) το καπέλο που βάζουν. 390$ για mt6589 και 1gb.. Αλλά εντάξει, το συγκεκριμένο έχει και υψηλή αρχική τιμή ( αναλογικά) Είναι το μοναδικό (μέχρι στιγμής) κινέζικο με τον ΜΤΚ6589 που διαθέτει AMOLED οθόνη. Για μένα που η κύρια χρήση του κινητού είναι το διάβασμα pdf, τα κινητά με AMOLED είναι μονόδρομος.Από την 4άρα οθόνη του Galaxy S θέλω να πάω σε μεγαλύτερη διαγώνιο και οι 4,8 είναι ιδανικές.Φράγκα για Galaxy SIII ή S4 δεν περισσεύουν.Υπομονή πάντως διαθέτω και ευελπιστώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχει πέσει η όντως υπερτιμημένη τιμή του από τους resellers και ακόμα καλύτερα να βγάλουν και καμιά έκδοση με 2GB RAM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Τρελή τιμή στα 160 δολάρια (120 ευρώ) από το menpoo.com με free shipping. Τετραπύρηνο ΜΤΚ6589 , 1GB RAM , οθόνη 4,5'' IPS retina 1280Χ720. Παίζει να είναι το φτηνότερο τετραπύρηνο που υπάρχει μέχρι στιγμής. Δεν βλέπω κάποια αναφορά για τη μπαταρία που φοράει αλλά λέει 200 standby και ομιλία 8 ώρες. To πουλάι επίσης και το dealextreme Edited June 10, 2013 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ωραίο φαίνεται! Στην ίδια τιμή με παρόμοια χαρακτηριστικά βγαίνει και το thl w100 Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts