Jump to content

acetop7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About acetop7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

acetop7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγνώμη που δεν απαντώ, αλλά εν μέσω εξεταστικής έχει πάρει φωτιά ο απ’ αυτός μου!!! Λοιπόν το τηλεφωνάκι: 1) Λειτουργία 2 sim, άψογη με πολύ δυνατό δέκτη. 2) WIFI πολύ δυνατό 3) GPS, δεν το δοκίμασα εκτεταμένα αλλά έπιασε δορυφόρους πολύ γρήγορα. 4) Μπαταρία με μέτρια χρήση και κανένα 40λεπτο παιχνίδι πάει 1 ημέρα. 5) Μνήμη, θεωρώ τα 512ΜΒ ανεπαρκή !!! 6) Αndroid 4.1.1 JB, πλήρως ελληνικό μενού 7) Αν είναι αδιάβροχο όπως αναφέρεται IP67, δεν το δοκίμασα ούτε πρόκειται να το δοκιμάσω. 8) Οθόνη: Πολύ καλή, γρήγορη απόκριση 9) Κατασκευή : Αξιοπρεπέστατη και φαίνεται να είναι και λίγο αντοχής. 10) Αισθητήρες κίνησης, φωτός, προσέγγισης, πολύ καλή απόκριση 11) Ήχος μεγαφώνου : πολύ καλός 12) Ήχος ακουστικού: Ελαφρώς αδύναμος, ίσως εξαιτίας του πρωτοκόλλου IP67 13) Φωτογραφική Μηχανή: Πολύ καλή για κινα και 5ΜP 14) Flash: ελαφρώς αδύναμο 15) Τι άλλο δεν ξέρω να σας πω, άλλωστε δεν έχω κάνει και κριτικός τηλεφώνων. Α! Για το Aliexpress, υποτίθεται ότι είναι πλατφόρμα σαν το ebay ή amazon, και σου εγγυάται η πλατφόρμα αυτή την όλη εμπορική συναλλαγή. Δηλαδή δίνει κάποιους συγκεκριμένους χρόνους, εντός των οποίων ο έμπορος οφείλει να ολοκληρώσει της εμπορικές του πράξεις και εάν ξεπεράσει το χρονικό διάστημα που του δίνει η πλατφόρμα, τότε μπορείς να διεκδικήσεις και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και ταυτοχρόνως ο έμπορος διαγράφεται από τη πλατφόρμα. Τώρα ένα όλα πάνε στραβά και εσύ πάρεις πίσω τα χρήματά σου, δεν το γνωρίζω.:!::!::!: Αυτά και θα τα ξαναπούμε!!!
  2. Εγκατέστησα την εφαρμογή που μου είπες και έλεγξα την Sim1 η οποία λειτουργεί κανονικά στις ενδεδειγμένες συχνότητες. Καμία άλλη ιδέα; Λοιπόν παιδιά, πήρα από έναν φίλο μια κάρτα SIM από Vodafone mobile internet, την έβαλα στη θύρα 1 και την αναγνώρισε κανονικά, οπότε το συμπέρασμα μου είναι ότι μάλλον θέλει αλλαγή η κάρτα SIM που έχω!!!:O:O:O -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. Γεια σας παιδιά, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και όποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του. Λοιπόν προσφάτως παρέλαβα μια τηλεφωνική συσκευή K-Touch U9, J.B. Android 4.1.1: http://www.aliexpress.com/store/product/k-touch-U9-waterproof-mobile-phone-MTK6577-Dual-Core-1-0GHZ-Android-4-1-Jelly-Bean/323169_750323375.html H συσκευή με εξέπληξε ευχάριστα ως σύνολο και γενικά χωρίς να μπορώ βέβαια να εκφράσω ασφαλή συμπεράσματα, θα έλεγα ότι είναι μια πολύ τίμια συσκευή για αυτά που προσφέρει και για τα χρήματα που την αγόρασα. Τώρα στο δια ταύτα. :help: Η συσκευή είναι δίκαρτη, με την SIM 1 να υποστηρίζει 3g και την SIM2 GSM. Εγώ έχω δύο κάρτες μια Wind που την χρησιμοποιώ μόνο για τηλέφωνα και μια VODAFONE, που την χρησιμοποιώ και για internet. Το πρόβλημα που έχω είναι ό,τι όταν βάζω την κάρτα της VODAFONE 3G, στην θύρα 3G η κάρτα δεν αναγνωρίζεται, δηλαδή το τηλέφωνο δείχνει σαν να μην έχω καθόλου κάρτα στην υποδοχή, ενώ όταν βάζω την ίδια κάρτα στη SIM2 τότε αυτή λειτούργει κανονικά αλλά όχι σαν 3G. Ταυτοχρόνως η κάρτα της WIND αναγνωρίζεται κανονικά στην SIM1. :!: Δηλαδή ανακεφαλαιώνοντας και οι δύο υποδοχές λειτουργούν αλλά η υποδοχή 1 δεν αναγνωρίζει την κάρτα της VODAFONE, ενώ και οι δύο κάρτες λειτουργούν. :!: Να σημειώσω ότι την κάρτα της Vodafone πριν τη βάλω σε αυτό το κινητό την είχα σε ένα SAMSUNG GT8500, και λειτουργούσε κανονικά σαν 3G. Πριν προβώ σε άσκοπη αλλαγή της κάρτας της Vodafone, την οποία την έχω καμιά 5-7 χρόνια, μήπως υπάρχει καμία άλλη πρόταση; Ευχαριστώ!!!:shifty:
  4. ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!!!:)
  5. παιδιά γειά σας, σκέφτομαι να περάσω από τον ΟΤΕ στο VODAFONE 700 σταθερή τηλεφωνία. Αξίζει τον κόπο ή θα το μετανοιώσω πικρά; Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...