Romantrix Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Να σας ρωτήσω έχει Ελληνικό μενού ??σε καποια site το αναφέρει σε άλλα όχι Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες.. Αφου δεν το έχει παρει κανείς ακόμη στα χέρια του δεν μπορεις να είσαι σίγοθρος με τους κινέζους.. Πάντως δεν είχα ρωτήσει όταν το πήρα γιατί δεν με πολυενδιαφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Σε αυτο λέει ότι έχει Ελληνικό μενού http://lightake.com/products.do/category.Wholesale_Quad_Core-787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Υπαρχει επισημη ανακοινωσει για το ποτε θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Πρόσθεσα στο 1ο post ένα unboxing video.Δεν ξέρω όμως ποια από τις 3 εκδόσεις είναι το συγκεκριμένο.Τα κινέζικά μου είναι λίγο σκουριασμένα... :) Από post του Dennis στο gizchina.com , σε ερώτησή του στο customer service της εταιρίας του ανέφεραν οτι το κινητό βγήκε κανονικά και πωλείται. Edited June 2, 2013 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 εχουμε καμια αποψη για http://www.chinabuye.com/star-fonpad-h7000-7-0-android-4-0-mtk-6577-dual-core-tablet-pc-with-1gb-ram-8gb-rom-gps-3g-dual-sim-black? τι λετε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 εχουμε καμια αποψη για http://www.chinabuye.com/star-fonpad-h7000-7-0-android-4-0-mtk-6577-dual-core-tablet-pc-with-1gb-ram-8gb-rom-gps-3g-dual-sim-black? τι λετε παιδια? Πολύ ακριβό σε αυτήν την τιμή υπάρχουν καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πολύ ακριβό σε αυτήν την τιμή υπάρχουν καλύτερα. δωσε μου τα φωτα σου.ψαχνω ''κινιτο'' με 5.7'' και πανω και ειδα οτι και τα phablet ειναι καλη ιδεα.τι λες εσυ?και αν το βρηκες ακριβο αυτο που εδειξα για κανε μια προσπαθεια και βοηθα με κατι πιο φθηνο σε αυτα τα χαρακτηριστικα.νεος ειμαι παιδια και θελω βοηθεια.τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πανεμορφο λιγο η οθονη ειναι ξεθωριασμενη δεν βλεπω απο τα γνωστα κινεζικα μαγαζια να τό εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 δωσε μου τα φωτα σου.ψαχνω ''κινιτο'' με 5.7'' και πανω και ειδα οτι και τα phablet ειναι καλη ιδεα.τι λες εσυ?και αν το βρηκες ακριβο αυτο που εδειξα για κανε μια προσπαθεια και βοηθα με κατι πιο φθηνο σε αυτα τα χαρακτηριστικα.νεος ειμαι παιδια και θελω βοηθεια.τι λετε? OK πες μας και πόσα δίνεις. Κάνε και μια ερώτηση εδώ. Με μια γρηγορη ματιά βρήκα αυτό. Επίσης κοίτα και αυτό που το πήραν παιδιά απο το φόρουμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 OK πες μας και πόσα δίνεις. Κάνε και μια ερώτηση εδώ. Με μια γρηγορη ματιά βρήκα αυτό. Επίσης κοίτα και αυτό που το πήραν παιδιά απο το φόρουμ. για κινεζικο μιλαμε παντα και δινω καπου στα 200 ευρα λιγο πανω λιγο κατω καπου κει. απο οτι ειδα και τα 2 που προτεινες ειναι 5,7'' . εικει λες να κινιθω για κινιτο?μην υπερβω δλδ τις 6'' ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αν θες δες και το thl w7 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357076 Υπάρχει σε λευκό και σε σκούρο χρώμα http://www.minideal.net/thl-w7-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-white.html Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αν θες δες και το thl w7 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357076 Υπάρχει σε λευκό και σε σκούρο χρώμα http://www.minideal.net/thl-w7-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-white.html http://www.aliexpress.com/store/product/Star-Kingelon-S7589-Android-4-1-Cell-Phone-5-7-HD-Screen-MTK6589-Quad-core-1GB/609089_783964632.html εδο βρηκα το star εως και με 16 gb rom ενω to thl που προτεινεις στο ενα σιτε λεει τετραπυρηνος στο αλλο λεει δυπυρινος.τι υσχυει τελικα?κατα τα αλλα αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι ιδια.αν κανω διορθωσε με για να τσεκαρω καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Το thl w7 βγαίνει σε δυο εκδόσεις, με τον διπύρηνο(mtk 6577) και τον τετραπυρηνο (mtk 6589). Οποίο phaplet και να επιλέξεις ψάξε μόνο με mtk 6589. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Οποιος ανακαλυψει καποιο μαγαζι να το πουλαει ας δωσει και εδω το λινκ, το βλεπω για το υποψηφιο επομενο μου ηλεφωνο μιας και το g4 καθυτσερει υπερβολικα ΥΓ ακυρο, δε βλεπω να ειναι dual sim. Επισης ειναι λιγο μεγαλα τα bezel του. Εχει πλατος 73χιλιοστα ενω το Χ2 με 5αρα παλι οθονη και πολυ μικρα bezel εχει πλατος 70χιλιοστα... Αχχχ δε θα αλλαξω κινητο το βλεπω... Edited June 2, 2013 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 για κινεζικο μιλαμε παντα και δινω καπου στα 200 ευρα λιγο πανω λιγο κατω καπου κει. απο οτι ειδα και τα 2 που προτεινες ειναι 5,7'' . εικει λες να κινιθω για κινιτο?μην υπερβω δλδ τις 6'' ε? Εγώ και 5,7 τα θεωρώ πολύ μεγάλα. Πάρε ότι σε βολεύει περισσότερο, αν δεν έχεις ξαναπιάσει τόσο μεγάλο κινητό πάνε δες πρώτα από κοντά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Εγώ και 5,7 τα θεωρώ πολύ μεγάλα. Πάρε ότι σε βολεύει περισσότερο, αν δεν έχεις ξαναπιάσει τόσο μεγάλο κινητό πάνε δες πρώτα από κοντά... +1 Φιλε δες πρώτα σε ένα μαγαζί το note 2 και αν σου φανεί πολύ μεγάλο και δύσχρηστο,τότε oι 5,7" θα σου φάνουν ακόμη περισσότερο.Σκέψου ότι το note 2 έχει μήκος 151mm ενώ τα 5,7" 159-160mm δηλαδή θα ειναι ακόμη πιο μακρύ το κινητό Αν σου φάνει "λιγο" τότε πας για 7" ταμπλετ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 παντως τελικα το 5.7 ειναι πιο μεγαλο απο οτι πρεπει αν το χρησιμοποιεις και σαν τηλεφωνο.Το ιδανικο ειναι μαλλον οι 5.0-5.3 ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αχχχ δε θα αλλαξω κινητο το βλεπω...Υπομονη 2 βδομαδες εμειναν μεχρι τις 18... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Υπομονη 2 βδομαδες εμειναν μεχρι τις 18... τι ειναι τοτε? εγω περιμενω το g4 το λεπτο (8,2mm) για το οποιο δεν εχει γινει ουτε λογος... μονο για το χοντρο (10mm) υπαρχουν νεα , κυκλοφορει σε beta το 1/4 και για το 2/32 λενε απο 15 αυγουστου. Θελω λεπτο και οσο το δυνατον μικροτερο bezel και πλατος. Οριο στο πλατος τα 70mm , και οπωσδηποτε dualsim, 13αρα καμερα, σωστο gps wifi και μικρο παχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) http://images.zeit.de/digital/mobil/2013-05/fairphone/fairphone-540x304.jpg Χαρακτηριστικά Item Description Network Type GSM850/900/1800/1900MHZ WCDMA 900/2100MHz OS Android 4.2 Chipset MTK6589 (quad-core) 1.2 Ghz System Memory 16GB + 1GB (RAM) Dimensions (mm) 123*64.5*9.8mm Primary Screen 4.3 qHD (960x540 pixels) Glass Dragontrail Glass Primary Camera 8MP AF (stabilization + image sensor) Secondary Camera 1.3 megapixels Battery 2000mAh (Replaceable battery) Weight 165 g SAR rating (indication) 0.318 W/Kg Headphones/Charger Not included by default (good for environment!) Details Item Description SIM Card Dual SIM, Dual Stand-by SIM1: 2G SIM2: 3G, Standard format SIM (ID-000 format) Memory Card Type microSD Keypad Backlight No Data Port Micro USB USB Version USB 2.0 Charge Port MicroUSB Port, Type B Earphone Jack ¢3.5 HDMI No GPS Yes WIFI Yes (more details to come) Bluetooth Yes (more details to come) FM Yes Light Sensor Yes G-Sensor Yes E-Compass Yes Proximity Sensor Yes Gyroscope Yes Antenna Type IFA Mic SMD Switch Speaker 1420*1 Receiver 1208 Motor 1020 Camera Pixel 8 megapixels +1.3 megapixels Flashlight Yes! Embedded System Memory 16GB ROM +1G RAM Memory Card Type microSD Memory Card Support Capacity 32Gb Model GSM/WCDMA Frequency GSM850/900/1800/1900MHZ WCDMA 900/2100MHz GPRS Class GPRS Class 12 EDGE Class Multi-Slot Class 12 UMTS Rate HSPA uplink cat7 up to 11.5Mbps downlink cat24 up to 42.2Mbps Video Decode Format MPEG4/H.264:1080p@30fps Video Encode Format MPEG4/H.263:1080P@30fps H.264:720P@30fps Audio Decode Format WAV,MP3,MP2,AAC,AMR-NB,AMR-WB,MIDI,Vorbis,APE,AAC-plus v1,Aac-plus v2,FLAC,WMA Audio Encode Format AMR-NB,AMR-WB,AAC,OGG Photo Format JPEG Streaming Media Yes Primary Screen Size 4.3" Primary Screen Type TFT Primary Screen Resolution qHD (960x540 pixels) Primary Screen Color 16M Primary Backlight Quantity 8 Touchpanel Type Capacitive Primary Camera Pixel 8 megapixels Primary Camera Sensor Type CMOS Primary Camera Sensor to be determined Primary Camera Focus AF Primary Camera Data Zoom Level 8 Secondary Camera Pixel 1.3 megapixels Secondary Camera Sensor Type CMOS Secondary Camera Sensor to be determined Secondary Camera Focus FF Multi-Shot Yes Camera Scene Normal/Night Photo Effect Normal/Monochrome/Negative Video Recording Yes Μια αξιόλογη προσπάθεια η οποία είναι στο στάδιο Crowd funding πρόκειται να κάνει το fairphone.com ένα εναλλακτικό/οικολογικό τηλέφωνο, χωρίς εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού και της φύσης.. Ομιλία Μπάντι Μμπούντι: Απαιτήστε ένα κινητό τηλέφωνο μέσω δίκαιου εμπορίου Το θεωρώ το "τηλέφωνό του ακτιβιστή" και στηρίζω την προσπάθεια... Edited June 4, 2013 by toyotisW700i Προσθήκη εικόνων, χαρακτηριστικών Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospit Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Από τις 18/5 είναι Despatched to overseas (Country code: GR) αλλά ακόμα τίποτα.. Να ανησυχήσω? Τελικά απ ότι φαίνεται θα είμαι ο πρώτος που θα το πιάσω στα χέρια μου αφου σήμερα εφίχθη στο ΚΔ Αεροδρομίου :) 13 μέρες μετά το Despatched to overseas?? τζάμπα κάνω refresh στο tracking Κάθε μισή ώρα; :( Να σας ρωτήσω έχει Ελληνικό μενού ??σε καποια site το αναφέρει σε άλλα όχι από etotalk.com έχει πλήρη υποστήριξη για Ελληνικά. από Minideal.net δεν έχει προς το παρόν, αλλά μου είπαν πως θα ετοιμάσουν (ίσως πριν φτάσει στα χέρια μου) και τότε θα μου στείλουν το fw και οδηγίες για να το αναβαθμίσω. Ελπίζω να γίνει όπως τα είπαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) σε οτι μου εχετε πει εχετε απολυτο δικιο,εχω δει ποσοσ ειναι το 5'' και μου αρεσε και ηθελα και το note2.τωρα εχω το hd2 και μου ειναι οκ,δεν θα με χαλαγε και λιγο πιο μεγαλο απο το note2. Thl w7 MTK6589 quad core H'star s7589 quad core?τι προτινετε? ρε παιδια δωστε μου μια παντηση για την ram και rom?γιατι το star s7589 το βρησκω με 16gb rom ενω το thl w7 το βρησκω μεχρι 4gb rom. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 3, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Το ίδιο κινητό πήρα και εγώ πριν περίπου 1 μήνα. Απο ταχύτητα και σήμα είναι πολύ καλό. Σαν διάσταση είναι στο τι θέλει ο καθένας. Το πρόβλημα μου είναι ότι βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο 1gb και 1,8gb. Το 1,8 είναι γεμάτο ενώ το 1 είναι στα 400-500mb. την external sd δεν την βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής . Έχω επιλέξει φυσικά και σαν αποθηκευτικό χώρο την sd : http://imageshack.us/photo/my-images/850/img1417di.jpg/ πληροφορίες της συσκευής : http://imageshack.us/photo/my-images/703/img1415kt.jpg/ Και με πρόγραμμα app2sd πάλι δεν βλέπει την εξωτερική κάρτα που είναι 16gb . http://www.merimobiles.com/n9589-note-2-quad-core-1-2ghz-mtk6589-5-7-hd-ips-1280-x-720-android-4-1-2-12mp-cam_p/meri7372.htm Αν υπάρχει κάποιος που έχει δώσει λύση ας μας πει παρακαλώ . προσφατα πηρα το Zopo Zp980 με android 4.2.1 και 16GB εσωτερικη. Εμενα εχει το μενου που δειχνεις και χωρις να κανω root και χωρις ειδικα προγραμματα πανε οι εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα μνημης! για να μην κανουμε μανταρα εδω το θεμα μπορεις να δεις εκει που εχω ανοιξει στο Zopo Zp980 που εχω φωτος και τα δειχνω. Ο λογος ειναι οτι ο κινεζος στην rom εχει κανει αντιστροφο mount και ετσι βλεπει το 2ο partition της εσωτερικης σαν εξωτερικη και την εξωτερικη σαν το 2ο μερος της εσωτερικης!!! τωρα στην περιπτωση σου που προφανως δεν συμβαινει αυτο, πρεπει να γινει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ root και μετα βαζεις το link2sd (απο το google play) ή αλλιως το internal2external που δεν το εχω δοκιμασει αλλα κανει αυτο που θες δλδ το αντιστροφο mount που ειπα πριν. Στο tablet μου παντως δουλευω το link2sd και εννοειτε ειναι root. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364607&page=2 πανω πανω εχω την φωτο απο το link2sd (το εβαλα μονο για να το δω) και φαινεται οτι ειναι αναποδα τα mounts! δλδ οπως βλεπεις την εξωτερικη την δειχνει σαν 2ο μερος της εσωτερικης! Edited June 3, 2013 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εξαιρετικά ενδιαφέρον, ευχαριστούμε πολύ που άνοιξες το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 325€ οταν με 120€ παιρνεις το thl w100 με ιδια χαρακτηριστικα, δεν αξιζουν για κανενα λογο. επισης δε μας λενε ποσο οικολογικες ειναι οι μπαταριες, και πλασαρουν την μη υπαρξη ακουστικων και φορτιστη στη συσκευασια ως οικολογικη κινηση... ΛΟΛ Αν ημουν τρελος οικολογος και ηθελα τη μειωμενη υπερκαταναλωση δε θα επαιρνα κινητο χωρις φορτιστη στη συσκευασια! Δε θα αγοραζα καν κινητο για λογους υπερκαταναλωσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts