tm26 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 μόλις επέστρεψα από το UK με ένα κινητό vodafone 547 ξεκλειδωμένο... το software του κινητού δεν αναγνωρίζει ελληνικά. μήπως ξέρετε κανένα τρόπο να διαβάσει ελληνικούς χαρακτήρες ή κάποιο greek language pack? thanks teo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Μόνο η εδώ Vodafone θα μπορεί να κάνει κάτι και μόνο αν φέρει ελληνικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Καλησπέρα! Εχει αγοράσει κανένας αυτό το τηλέφωνο από ebay? Οι εντυπώσεις σας? Quad bands Dual sim AT&T T-mobile Unlocked JC-E2 Greek Ενδιαφέρομαι για ένα οικονομικό τηλέφωνο, μικρό, με 2 κάρτες sim dual standby. Αφού το nokia c2-00 δεν θα έρθει Ελλάδα θέλω να πάρω κάτι παρόμοιο. Edited October 1, 2010 by beba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsarasGF Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο της μανας μου!! εχει το vodafone 340 http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2009/09/1-vodafone-340.jpg απο τοτε που λειτουργησε για 1η φορα δεν εχει σβησει ουτε στιγμη το φωτακι που φωτιζει τα πληκτρα.:mad::mad::mad::mad: η μπαταρια τελειωνει σε λιγοτερο απο ενα 24ωρο και πιστευω οτι φταιει κατα πολυ το φως απ τα πληκτρα που δεν σβηνει!! οποιος το εχει και ξερει ή οποιος μπορει να εχει αποψη πανω στο θεμα ευπροσδεκτος:) (δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ ακυρο να μην σβηνει αυτο το φωτακι:() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ναι θα έπρεπε φυσιολογικά να σβήνει. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ αυτή τη συσκευή και δεν τη γνωρίζω, αλλά ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις μήπως έχει επιλογή για διάρκεια φωτισμού. Θυμάμαι συγκεκριμένες συσκευές που είχαν επιλογή να μη σβήνουν ποτέ τα πλήκτρα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsarasGF Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 εχω φαει τον τοπο στις ρυθμισεις δεν μπορω να βρω τιποτα!απο φωτισμο μονο μια ρυθμιση LCD εχει που ρυθμιζει τη φωτεινοτητα κ το χρονο ενος εξτρα φωτισμου στην οθονη!επισης μολις συνειδητοποιησα οτι κ κλειστο να ειναι τα πληκτρα ειναι αναμενα!απιστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 φιλε πηγαινε στην βοντα και εξηγησε τους το προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsarasGF Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 αυτο με κοβω να κανω γιατι δεν την παλευω αλλο θα με τρελανει αυτη η μπαχατελα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Αν δεν έχει κάτι στις ρυθμίσεις τότε για πρόβλημα μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgolf Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Εγω προτεινω να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Αν δεν λυθει το προβλημα πρεπει να παει στο service Παράθεση nap Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Έχω παρατηρήσει ότι το jincen e2 & e3 ,έχουν πρόβλημα στην φόρτιση.5 λεπτά αφού τα συνδέσεις στον φορτιστή δείχνουν ότι είναι πλήρως φορτισμένα.Ο μόνος τρόπος φόρτισής τους είναι με εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας.Γενικώς είναι πολύ χαμηλής ποιότητας κινητά.Βάλε 20 ευρώ περισσότερα και πάρε κάτι πιο αξιόλογο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsarasGF Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια να στε καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια να στε καλα!! Τι έγινε τελικά? Το πήγες απο Vodafone?Διορθώθηκε με επαναφορά ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsarasGF Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Τι έγινε τελικά? Το πήγες απο Vodafone?Διορθώθηκε με επαναφορά ρυθμίσεων? Επειδη δεν εγινε τιποτα με την επαναφορα θα το παω αυριο μεθαυριο στη vodafone και θα δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) http://www.fastcardtech.com/goods-4835-BenQ+S6+MID+48+Inch+UMPC+3G+Network+WIFI+Windows+XP+8GB+G-sensor+TF+Card+Slot.html κάτι νέο πράγματι εντυπωσιακό ,μόνη έλλειψη φαίνεται η μη ύπαρξη gps Μάλλον αν κατάλαβα καλά έίναι και mobile phone Edited October 7, 2010 by basilise συμπλήρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Το promo video που έχει σίγουρα είναι εντυπωσιακό αλλά μετά από καλύτερη μελέτη των χαρακτηριστικών του υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες και κάποια αρνητικά... Η οθόνη δεν είναι capasitive αλλά resistive αφού έχει ενσωματωμένο stylus. Τα windows xp που έχει,ένας θεός ξέρει τι ακριβώς είναι και τι προγράμματα μπορείς να περάσεις. και τέλος η οθόνη του για το μέγεθός του είναι σχετικά μικρή Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Από που προκύπτει ότι θα είναι και τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Σε μια από τις φωτογραφίες δείχνει να έχει κάρτα sim και στις ερωτήσεις προς τον πωλητή στο τέλος της σελίδας λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλέφωνο... Αν αυτά ισχύουν...; Ο πρώτος εθελοντής θα μας λύσει τις απορίες Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Η κάρτα sim δεν λέει κάτι μιας και δεν είναι λίγα τα Tablet PCs που χρησιμοποιούν σύνδεση 3G μέσω κάρτας sim. Όσον αφορά για το τηλέφωνο έχω τις αμφιβολίες μου για το πως θα δουλέψει σε ένα λειτουργικό που δεν είναι φτιαγμένο για να το υποστηρίζει. Ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Η κάρτα sim δεν λέει κάτι μιας και δεν είναι λίγα τα Tablet PCs που χρησιμοποιούν σύνδεση 3G μέσω κάρτας sim. Όσον αφορά για το τηλέφωνο έχω τις αμφιβολίες μου για το πως θα δουλέψει σε ένα λειτουργικό που δεν είναι φτιαγμένο για να το υποστηρίζει. Ίδωμεν. Λετε αυτη η benq να ειναι αυτη που αγορασε τα κινητα siemens?Αν ειναι αυτη τοτε μπαινει δυναμικα παλι στο χωρο της τηλεφωνιας.Γιατι το gsmarena μας δειχνει οτι το τελευταιο κινητο της το κατασκευασε καπου στο 2007-2008. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teresos Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 .....Σέ παρακαλώ αν θέλεις να με βοηθήσεις ,άνοιξε το βυσματάκι πού φορτίζεις τό τηλ. καί πές μου την θέση των καλωδίων και τα χρώματα. Αν διάβασες το πιό πάνω post μου ,έχω πρόβλημα..... Τό βυσματάκι ανοίγει πανεύκολα καί δέν θα προκαλέσεις καμμία ζημία... Ρε παιδιά ...κάποιος να βοηθήσει.........Κανένας...????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Η HYUNDAI ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ TOYOTA.ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. + 100000000 αν και άσχετο λίγο ναι είναι η ταϊβανέζικη benq δεν μιλάμε εδώ για κινητό αντίγραφο μιλάμε για μια αξιόπιστη εταιρία σε σχέσει με της άγνωστες κινέζικες -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι. Edited October 8, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Γιατί δεν ρωτάς τον πωλητή σου μήπως έχει τέτοια καλώδια να πάρεις ένα καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Η HYUNDAI ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ TOYOTA.ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. + 100000000 αν και άσχετο λίγο ναι είναι η ταϊβανέζικη benq δεν μιλάμε εδώ για κινητό αντίγραφο μιλάμε για μια αξιόπιστη εταιρία σε σχέσει με της άγνωστες κινέζικες Γιαντα ειναι αναξιοπιστες οι κινεζικες εταιριες?Μπες στο xtra.gr και διαβασε που λεει οτι τα κινεζικα κινητα ειναι ανωτερα των επωνυμων.Τα επωνυμα κινητα λεει τα φερνουν τα καταστηματα 40 ευρω και τα πουλουν 300-700 ευρω, ενω τα κινεζικα τα φερνουν 60 ευρω οι εμποροι πουλωντας τα 200 ευρω.Δεν βρηκα αλλη σελιδα στο ιντερνετ να λεει τετοια πραγματα.Μπορει να ειναι και προπαγανδα το οτι τα φερνουν μονο 40 ευρω.Μαλλον το λενε για να πουλανε ο κινεζοι.Παντως και γω κινεζικο κινητο εχω το οποιο ειναι φοβερης ποιοτητας κατασκευης.Το tv phone M002L.Και για δευτερο κινητο εχω το avatar μου. Edited October 8, 2010 by thief Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε μιλάω για το περιθώριο κέρδους, το οποίο δε γνωρίζω ούτε για κινέζικα ούτε για τα υπόλοιπα, αλλά για ποιότητα κατασκευής, υλικά, κλπ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts