Jump to content

beba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

beba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει κινεζικες εφαρμογές στο μενου του? έχει play store? ρωταω γιατι έχω δει κινητα απο κίνα που έρχονται με κινεζικες εφαργογες και θελουν root κτλ ενώ είχα αγοράσει ένα vkworld και ήταν σαν να το είχα αγοράσει από Ελλάδα. Σφραγισμένο στη συσκευασία του και update κανονικά χωρις να χάνονται τα ελληνικα.. εξαρτάται από την εταιρεία αυτό?
  2. Αυτή την απορία έχω κι εγώ.. Μπορεί να μας απανατήσει κάποιος? Επίσης, μπορώ να έχω Internet στο tablet από το κινητό μου μέσω bloototh? Με κάποιο πρόγραμμα? To κινητό μου δεν έχει wifi. Ευχαριστώ
  3. Hotmail έχω.. Μήπως έχει πρόβλημα με το συγκεκριμενο μέιλ?
  4. Αυτό με το προεγκατεστημένο mail μου το κάνει κι εμένα παρα πολύ συχνά κι έχω Vodafone... Το περιεργο είναι όμως ότι μπαίνοντας στο mail χωρις την προεγκατεστημενη εφαρμογή λειτουργεί μια χαρά...
  5. Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος ενεργοποιεί πακέτο ομιλίας προς cu και ταυτόχρονα άλλο πακέτο ομιλίας προς όλη τη vodafone? Από που θα καταναλώνει τα λεπτά? πχ αν καλέι σε cu θα τα καταναλώνει από το cu ή από το πακέτο προς όλη τη vodafone? Στο site διάβασα οτι προτεραιότητα έχει το πακέτο που λήγει πιο σύντομα. Αυτός είναι ο κανόνας? Γνωρίζει ακριβώς κάποιος που το δοκίμασε? Τι συμφέρει? Ευχαριστώ! :)
  6. Όταν κάποιος έχει το καρτοπρόγραμμα 20 και τελειώσει η κάρτα οπότε δεν έχει δωρεάν για άλλα δίκτυα, μπορεί να γίνει κλήση από τα 1500 προς vodafone προς vodafone? καθώς και αποστολή μηνύματος ή πρέπει να υπάρχει υπόλοιπο χρημάτων?
  7. Έμένα με ικανοποίησε εκτός από το πρόβλημα με το ακουστικο.. :( Δεν το θεωρω και λίγο.. Επίσης μικροφψνίζει μερικές φορές. Το x1-01 δεν είναι το ίδιο. Έχει καθαρότερο ήχο. Ακουστικό και μεγάφωνο δεν είναι μαζι.
  8. Ναι μέσω nemesis! και ενώ έβγαζε error και δεν διάβαζε το παλίο product code το παρέβλεψα έγραψα το ελληνικό και περάστηκε κανονικά.
  9. Καλημέρα! Ενώ έχω κόκκινο χρώμα έβαλα product code λευκου και η αναβάθμιση περάστηκε κανονικά! με ελληνικά! τώρα είναι σχετικά πιο γρήγορο σε ανταπόκριση και όταν έρχεται μήνυμα και βγάζει το φακελάκι στο πάνω μέρος λέει και από ποια κάρτα είναι το μήνυμα. :)
  10. Πως θα βρω ελληνικο product code? Πρέπει να είναι και από ίδιο χρώμα με αυτό που έχω? γιατί απ οτι ειδα σε άλλα μοντέλα κάθε χρώμα έχει δικό του κωδικό.. Πειράζει να βάλω από διαφορετικό χρώμα?
  11. Και τι μπορώ να κάνω για αναβάθμιση? και τι γλώσσα θα περαστεί αν αποφασισω να το κανω update?
  12. Τελικά είχε κολλήσει.. Με μια επανεκκίνηση έρχονται ξανά οι αναφορές.. Κοίταξα να κάνω αναβάθμιση μέσω ovi suite γιατι εχω την εκδοση v03.45 ενώ υπάρχει νεότερη έκδοση. το κινητό αυτό είναι σίγουρα παραεισαγωγής, μου το είπαν απο nokia, Θα χάσω σίγουρα τα ελληνικά αν το κάνω? Τουλαχιστον θα έχει αγγλικά? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ευχαριστώ!
  13. Γιατί δεν λαμβάνω ειδοποήση για αναφορά παράδοσης μηνύματος? μόνο οταν πάω στα στελθέντα μηνύματα το βλέπω οτι έχει παραδοθεί.. Έχω ενεργοποιημένη την αναφορά παράδοσης από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Ευχαριστώ! :)
  14. Ευχαριστώ! Αυτό είχα σκοπο να κάνω κι εγώ.. Κρίμα.. :(
  15. Εχω συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή με το samsung kies. βλέπω τις φωτογραφίες και όλα κανονικά. Πως μπορώ να μπώ στο internet στον υπολογιστή μέσω του κινητού? Π.χ στο ovi της nokia στις ρυθμίσεις λέει συνδεση στο Internet και χρησιμοποιεί mb από το κινητό. Στο B5722 πως να το κάνω? ευχαριστώ! :)
×
×
  • Create New...