asot Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μεγαλούτσικο (αλλα αναμενόμενο λογω μπαταρίας...) Για το Hotinbuy κατάστημα γίνεται μεγάλη κουβεντα εδώ - δεν έχει παραλάβει κάποιος για να επαληθεύσει και υπάρχουν "μικρά" ανησυχητικά σημάδια... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καλησπέρα σ όλους… πρώτη φορά στο φόρουμ και σας παραθέτω το παρακάτω τηλ και περιμένω γνώμες ή αν το έχει κανείς να μας δώσει πληροφορίες ….ευχαριστώ προκαταβολικά http://www.ebay.com/itm/Freelander-5-0-Android-4-2-1-Quad-Core-MTK6589-1-6GHz-Smartphone-New-Black-/171121384964?pt=Cell_Phones&hash=item27d7a11e04 Highlights High performance quad core MTK6589 1.6GHz processor Android 4.2.1 operating system to download apps Conveniently transfers data via Bluetooth Supports Wi-Fi, GPS, G-sensor and FM radio Powerful 5.0mega pixels front and 13.0mega pixels rear cameras Supports an external TF card up to 64GB Comes with a free protective case Main Features Brand & Model Freelander I30 Phone Style Smartphone Phone Standard GSM/ WCDMA SIM Card Configuration Dual SIM card dual standby Network Support GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA2100MHz Messaging SMS, MMS and group messages Languages English, Arabic, Bulgarian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Israeli, Italian, Malay, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Spanish, Swiss / Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese Additional Features Bluetooth v3.0 Supported Audio Formats MP2, MP3, MIDI, WMA, AMR, ACC, MMF, WAV Supported Video Formats MP4, AVC, WMV, 3GP, MPG, AVI, FLV, SWF, AMV, RM Operating System Android 4.2.1 CPU MTK6589, ARM Cortex-A7 quad core 1.6GHz, GPU: PowerVR SGX 544 Camera Front: 5.0mega pixels, rear: 13.0mega pixels Java Supported N/A TV N/A FM Radio Supported Yes Wi-Fi 802.11b/g GPS Supported Yes Built-in Games Yes Data Interface Micro USB Earphone Interface 3.5 mm Tools Calculator, calendar, alarm clock, recorder, memo, schedule, Email, Ebook Others G-sensor, flashlight, electronic dictionary, Play Store Memory Built-in Memory RAM: 1GB, ROM: 4GB Card Slot External T-flash card up to 64GB Card Included No Screen Touch Screen Capacitive IPS Size of Display 5.0" Type of Display XGA Resolution 1280x720 Battery & Power Battery 1 x 2000mAh rechargeable lithium battery Charger 5V Product Details (without package and accessories) Dimensions 13.7 x 7.1 x 1.0 cm Weight 152 g Package Details Weight: 398.04 g Size: 17.00*9.8*4.8 cm Package Includes * Freelander I30 5.0" Android 4.2.1 Quad Core MTK6589 1.6GHz 3G Phablet Smartphone Android Phone with Wi-Fi, GPS/A-GPS, Capacitive IPS Touch * 1 x 2000mAh Battery * Charger (U.S.charger) * Earphone * Data Cable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι ο συγκεκριμένος πωλητής το δίνει με 1,6 επεξεργαστή ενώ όλοι οι άλλοι το ίδιο μοντέλο 1,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι ο συγκεκριμένος πωλητής το δίνει με 1,6 επεξεργαστή ενώ όλοι οι άλλοι το ίδιο μοντέλο 1,2 το πιο παράξενο είναι ότι ακόμα και ο MT6589Τ είναι χρονισμένος στα 1,5 και όχι στα 1,6... και να πώ ότι το 6 είναι κοντά στο 2 στο numpad και έγινε λάθος στην πληκτρολόγηση.... ε, δεν είναι. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Είναι ακριβώς το ίδιο με το Newman K1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggatw Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καλησπέρα σας & καλός σας βρήκα! Vodafone smart 2 με ασφυκτικά μικρή μνήμη & προχώρησα σε root mode για να αφαιρέσω κάποια άχρηστα πακέτα.. παντελώς άσχετος απο κινητά, πήρα το ρίσκο.. φυσικά δεν κατάφερα τίποτα! πήρα ανάποδες και είπα να ξηλώσω το λειτουργικό και να βάλω νέα ρομ. δε μου εμφανίστηκε η επιλογή να διαλέξω ενα αρχείο απ την sd card (δεν υπάρχει η επιλογή αυτή στο τηλέφωνο) οπότε μετονόμασα την ρομ σε update.zip και την πέρασα σαν αναβάθμιση.. κάτι δε πήγε καλά προφανώς γιατι μόλις φτάσει η συσκευή στον οδηγό ρύθμισης της νέας ρομ πια, έχω απανωτά errors "sellect an application for the usb device". παρακαλώ για τα φώτα σας!!! backup δεν εχω (την πλήρωσα την πληροφορία αυτή), εκ των προτέρων ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Προφανώς έκανες κάτι λάθος στο Recovery mode. Αν μπορείς να βάλεις CFW, δοκίμασε αυτή του Ddesign από εδώ. Καλό θα ήταν πάντως να ρωτήσεις στο επίσημο θέμα της συσκευής σου εδώ, θα σε βοηθήσουν 100%: [Επίσημο] Vodafone Smart II - Alcatel V860 :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 H midideal το έχει 73 € (99.85$) !!! http://www.minideal.net/amoi-n850-mtk6589-quad-core-1-2ghz-dual-sim-with-4-5-inch-hd-3g-wcdma-5-0mp.html Αγόρασε κανείς το κινητό ... έχουμε κανένα αξιόπιστο review ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 H midideal το έχει 73 € (99.85$) !!! http://www.minideal.net/amoi-n850-mtk6589-quad-core-1-2ghz-dual-sim-with-4-5-inch-hd-3g-wcdma-5-0mp.html Αγόρασε κανείς το κινητό ... έχουμε κανένα αξιόπιστο review ??? Ειναι Out Of Stock Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ειναι Out Of Stock oups ... :wacko: τώρα το είδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Έβαλα το wifi analyzer και βρήκα αυτό : NVRAM WARNING Err=0x10 . Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Όσο αφορά το wifi το πρόβλημα ήταν σε ένα παιχνίδι καθώς μου το έκανε και σε άλλη συσκευή. Στην πλοήγηση σε σελίδες δεν είχα κανένα πρόβλημα, γρήγορο και χωρίς κολλήματα μέχρι στιγμής. Γνωρίζει κανείς πως θα του κάνω root? Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 για δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197378 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 για δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197378 Ευχαριστώ φίλε μου, μόνο που πρέπει να το κάνω root πρώτα. Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εχω το κινητο καμια βδομαδα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος για τα λεφτα που εδωσα.Πολυ καλη οθονη,ποιοτικη ομορφη κατασκευη,παρα πολυ καλη καμερα (8 ΜΡ πισω) και καλο ηχειο.Εχω ομως ενα προβλημα με το wifi.Οταν ειναι σχετικα αδυνατο το σημα (σε δημοσια δικτυα) ή σε καφετεριες δεν συνδεεται καθολου ή αποσυνδεεται συχνα.Πως μπορω να το διορθωσω να το ενισχυσω? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εχω το κινητο καμια βδομαδα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος για τα λεφτα που εδωσα.Πολυ καλη οθονη,ποιοτικη ομορφη κατασκευη,παρα πολυ καλη καμερα (8 ΜΡ πισω) και καλο ηχειο.Εχω ομως ενα προβλημα με το wifi.Οταν ειναι σχετικα αδυνατο το σημα (σε δημοσια δικτυα) ή σε καφετεριες δεν συνδεεται καθολου ή αποσυνδεεται συχνα.Πως μπορω να το διορθωσω να το ενισχυσω? Ένα jiayu G2S που είχα και ένα G3 που έχει τώρα η γυναίκα μου, έχουν παρόμοια συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αν σου ειναι ευκολο γραψε εντυπωσεις αν λαγκαρει αν ειναι γρηγορο στο ιντερνετ και γενικα πως ειναι η συμπεριφορα η μπαταρια κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turboxx2 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια καμια ιδέα πως να κανω root το turbo x x2 ενα καινουργιο μοντέλο που εβγαλε το πλαίσιο.(Δεν λειτουργει το unlockroot.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 πριν παραγγειλω απο Κινα μερια ενα πολυ καλυτερο το ειχα στο μυαλο μου να το παρω αλλα επειδη ηξερα οτι στο πλαισιο απο λεπτομερειες(CPU κ.α) δεν....ρωτησα τα παιδια μεσα αν στο σερβισε ξερουν τι μοντελο επξεργαστη εχει και τετοια ...με λιγα λογια μην το παω μακρια κανεις δεν ηξερε :lol: ετσι πηρα την αποφαση να το βρω μονος εβαλα απο αυτην την βλακεια store που εχει ενα app που σου δειχνει τα χαρακτηριστικα και ειδα εχει εναν Media Tek 6577 . και ειχα βρει τοτε αυτα τα λινκς http://www.pandawillforum.com/showthread.php?15016-5-Easy-Steps-to-Root-Your-MT6577-MTK6577-based-Android-devices http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244719 http://droidchina.com/forum/Thread-How-to-root-any-MTK6577-phone πιστευω θα κανει . τωρα εσυ ξερεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 ψαχνω να βρω την επισημη σελιδα της mpai αλλα απο οτι φαινεται δεν εχει:confused:αντιθετως η doogee εχει.βολευει ομως το 4,5" της οθονης του mpai.προοριζεται για καποιον που θελει μονο να διαβαζει ειδησεις στο net,τι να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Πάρτου το Doogee DG300 ή το Cubot P9 που είναι 5"ιντσα στα 100$... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 για το DG300 ακομα δεν μπορω να βγαλω ακρη για τις διαστασεις του.καθε μαγαζι γραφει διαφορετικες.μεχρι και για 125χ60 εχω δει το οποιο δε παιζει βεβαια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 για το DG300 ακομα δεν μπορω να βγαλω ακρη για τις διαστασεις του.καθε μαγαζι γραφει διαφορετικες.μεχρι και για 125χ60 εχω δει το οποιο δε παιζει βεβαια:lol: Doogee Official Site Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 140x73x9.4 , όσο και το δίδυμο Cubot P9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiLToS_666 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Εγώ που έχω το "απλό" F2 εδώ και μια βδομάδα πιάνομαι? :D Το πήρα από το e-shop του ίδιου του κατασκευαστή όταν είχαν βγάλει κουπόνι προσφοράς -30$ και μαζί με έξτρα μπαταρία και ένα nfc tag κόστισε χοντρικά 165 ευρώ. :) Edited October 8, 2013 by MiLToS_666 Παράθεση "It is not the spoon that bends, it is only yourself." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbergr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δέν θα το έλεγα αντίστοιχο από πλευράς χαρακτηριστικών αλλά από πλευράς τιμής κοντά είναι στα 106ευρώ (περιλαμβάνει μεταφορικά) από κίνα. ZTE V967S OTG Android 4.2 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch IPS qHD WiFi GPS http://www.etotalk.com/zte-v967s_p3733.html δεν νομίζω ότι βγαίνουν πλέον κινιτά μονοπήρηνα από κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts