Jump to content

komis42

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About komis42

  • Ημ. Γέννησης 21/07/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

komis42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα είναι ωραίο δώρο για την γυναίκα!! Καλή επιτυχία σε όλους
  2. Ναι με global σταθερή σου έρχεται.
  3. Φίλε εγώ έχω μείνει άναυδος με την ταχύτητα φόρτωσης του... Στο έκανε πρώτη φορά? Μήπως δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο? Κάνε έναν έλεγχο ξανά.
  4. Καλημέρα. Ναι το χρυσό πήρα. Σου δίνει μια αίσθηση χλιδής. Το κινητό ήρθε με miui Global 8.2/ Σταθερή 8.2.2.0 (MBGMIDL). Έκδοση android 6.0.1 MXB48T.
  5. Ευχαριστώ φίλε. Εχθές μου έφτασε το κινητό. Πραγματικά έχω μείνει άναυδος. Έφτασε στο δέμα στα χέρια χωρίς επιπλέον χρεώσεις ευτυχώς και οφείλετε στην πολύ καλή συσκευασία από το μαγαζί. Μόνο Ολλανδία υπήρχε και τίποτα δεν μαρτυρά ότι ήρθε από Κίνα! Περιμένω θήκη και glass για να το χρησιμοποιήσω γιατί πραγματικά το φοβάμαι!! Καμία σχέση με ότι έχω πάρει μέχρι τώρα. Αυτό είναι για champions League!! Με stable έχει έρθει απλά λόγο φόρτου εργασίας θα το σκαλίσω σε λίγες μέρες! Ακόμα είμαι με το k3 note.
  6. Από Banggood το πήρα και είναι από την Τετάρτη στο κέντρο διαλογής στην Αθήνα. 271 με τα μεταφορικά μου πήγε
  7. Καλημέρα σε όλους. Πρώτα ο Θεός περιμένω την δευτέρα να πάρω το κινητό στα χέρια μου το 4/64. Επειδή λόγο δουλειάς δεν έχω πολύ χρόνο τι πιστεύετε είναι τα πρώτα πράματα που πρέπει να ελέγξω?
  8. komis42

    Lenovo K3 Note

    Και εγώ με 427 είμαι, ζεσταίνεται αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό σε σχέση πάντα με ένα coolpad f1 που έχω. Το δικό μου θέμα είναι ότι το έβγαλα από τον φορτιστή στης 8 το πρωί στο 100% και χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου όταν άνοιξα την οθόνη 9.30 ήταν στο 93%... Αυτό σημαίνει ότι κάποιο πρόγραμμα ρουφάει πολύ μπαταρία στο παρασκήνιο. Είχε άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  9. komis42

    Lenovo K3 Note

    Άμα φοράμε την ίδια όχι δεν χάνονται.
  10. komis42

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα. Και εγώ είμαι νέος κάτοχος του κινητού. Παραγγελία 7 Μαΐου και ήρθε 25 μέσο NL POST. Η rom που φόραγε ήταν η K50a40 S18 ROW. Προσπάθησα να περάσω άλλη ROM αλλά τπτ. Έβλεπε το κινητό μόνο σαν αποθηκευτικό χώρο. Είχε έρθει και το update για την s424 αλλά σκέφτηκα ότι θα φοράει custom rom οπότε λέω να μην το κάνω για αρχή γιατί πίστευα ότι θα χάσω τα Ελληνικά και θα γεμίσω κινεζιές. 'Όμως δεν μπορούσα με τπτ να φλασάρω (ακολούθησα όλους τους οδηγούς κατά γράμμα. Γνωρίζω από φλασάρισμα γιατί έχω και ένα coolpad f1). Τελικά με τα πολλά έκανα το update σε s424 και ακολούθησαν άλλα 2 στο καπάκι, όπου τελικά φοράω πια την Κ50a40_s427_160518_ROW. Είμαι ευχαριστημένος με την rom έως τώρα αλλά το πρόβλημα μου είναι το πώς θα ξηλώσω κάποιες εφαρμογές όπως "βιβλία play", "περίπτερο play" που κρασάρουν κάποιες στιγμές. Έψαξα εδώ για κάποια λύση σε root σε android 6.0 αλλά άκρη δεν έβγαλα. Όποιος μπορεί να προσφέρει τα φώτα του ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  11. Ένα καλό review που το μοναδικό ανησυχητικό πρόβλημα για μένα είναι η επίδοση στα games... Ας ελπίσουμε ότι απλά παρουσιάζετε σε μερικά κινητά και θα φτιαχτεί με κάποιο update.
×
×
  • Create New...