Chryssostomos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ευχαριστω.το 950+ ειναι το τετραπυρηνο που θα βγει με τον μκ6589.νομιζω εχει 1 gb ram. έχεις δίκιο/το 900+ είναι με 512. Γενικά πάνω κάτω όλα ίδια είναι.Απλά και καλά τα zopo&thl είναι ας πούμε "επώνυμα"κινέζικα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Kαλησπερα παιδια τι γινετε πηρατε την 4.2?Πως συμπεριφερεται το ταμπλετ μετα απο μηνες χρησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Kαλησπερα παιδια τι γινετε πηρατε την 4.2?Πως συμπεριφερεται το ταμπλετ μετα απο μηνες χρησης? Που;;;;Ποτε;;;;Πως;;;;Εχει ερθει αναβαθμιση σε 4.2;;Και δεν το εχω μαζι μου...Μια φορα το εδωσα στην γυναικα μου (ειναι και εκτος...εδρας) και φαντασου λεει να εχει ερθει οντως το update...Θα σκασω μεχρι να γυρισει...:X Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Χαχαχαχα δε νομιζω να βγηκε απλα επειδη δε το παρακολουθησα καιρο ρωταω μηπως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Βασικα αν οντως εχει βγει και διορθωνει το θεμα που σου ειπα στο pm τοτε δεν προκειται να φυγει απο τα χερια μου.Ειναι σπαστικο να δολευει αψογα και να εχει αυτο το ψεγαδι... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 στο link του φιλου πιο πανω υπαρχει κατι το αστειο μεσα στο link. λεει real quad core real 1gb ram και δεν συμαζευετε και στο τελος λεει...real Jerry Beam!!! χαχαχαχα τι ειναι αυτο?καινουριο λειτουργικο android ???χαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Majestik Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 στο link του φιλου πιο πανω υπαρχει κατι το αστειο μεσα στο link. λεει real quad core real 1gb ram και δεν συμαζευετε και στο τελος λεει...real Jerry Beam!!! χαχαχαχα τι ειναι αυτο?καινουριο λειτουργικο android ???χαχαχαχαχαχα Χαχαχα είναι το Jelly Bean αλλά με κινέζικη προφορά.. Ρίαρου τζέρι μπιμπ, τενκ γιου! Τενκ γιου ουέρι μάτς-ου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Χαχαχα είναι το Jelly Bean αλλά με κινέζικη προφορά.. Ρίαρου τζέρι μπιμπ, τενκ γιου! Τενκ γιου ουέρι μάτς-ου :lol: χαχαχα ωραιος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Σύμφωνα με το CNET η LG πήρε από την HP το webOS για να το βάλει σε... τηλεοράσεις. Η είδηση είχε ακουστεί και πέρσι, με τη διαφορά ότι μιλούσαν απλά για webOS τηλεοράσεις. Τώρα λέγεται ότι πήρε ολόκληρο το τμήμα, τους εργαζόμενους δηλαδή. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω το νόημα των λειτουργικών στις τηλεοράσεις, η είδηση ότι το webOS νεκρανασταίνεται έχει ενδιαφέρον: http://www.engadget.com/2013/02/25/lg-acquires-webos-from-hp-smart-tv-future/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 δεν ξέρω αν θα το αναστήσει μαζί με την εξαγορά αλλά είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχω δοκιμάσει ποτέ το πήρα ξανά διότι μου είχε λείψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 το X1s παντως φαινεται να ειναι πλεον διαθεσιμο http://www.pandawill.com/umi-x1s-smart-phone-mtk6589-quad-core-45-inch-ips-hd-screen-android-41-1g-ram-50mp-front-camera-p71840.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michail44 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλησπέρα στη παρέα του myphone ...Οπως καταλαβαίνεται εχω πρόβλημα με το κινητό μου.Πριν κανένα 6μηνο αγόρασα μεσω ebay το εξης κινητό Android 4.0 Smartphone N800.. Μπορώ να πω οτι ειναι απο της καλύτερες αγορές που εχω κανει και μέχρι χθες δεν ειχε κανένα απολύτως πρόβλημα...Εχθες λοιπόν έστειλα ενα sms και ολα ηταν καλα σήμερα πηγα να στειλω ξανα αλλα διαπίστωσα οτι δεν πατιέται η αριστερή μεριά του πληκτρολογίου δλδ το ( α , το κουμπι που κανει τα γράμματα κεφαλαία κοκ ) ομως το touch εκτος δουλεύει οταν γράφω ας πούμε ενα αριθμο για να κανω κληση το 4 και το 7 που ειναι στο ιδιο σημείο δουλεύει μια χαρά...τι μπορεί να έπαθε??Εκανα επαναφορά συστήματος γιατι ειχα εγκαταστήσει κάποια προγράμματα αλλα δεν διορθώθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 δοκιμασε καποιο αλλο πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michail44 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Απο εφαρμογή εννοείς?? έχεις να μου προτείνεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 εχει πολλα, εγω χρησιμοποιω το Multiling. δοκιμασε καποιο και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiGeorge Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπέρα. Μου προτείνουν να πάρω το pda acer n35 εσείς που το ξέρετε καλύτερα συμφαίρει να το πάρω; Θα χρησιμέυει σαν gps ή μινι pc; Παίρνει αναβαθμίσεις σε λογισμικά κ.α.; Όποιος ξέρει ας απαντησει. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 το X1s παντως φαινεται να ειναι πλεον διαθεσιμο http://www.pandawill.com/umi-x1s-smart-phone-mtk6589-quad-core-45-inch-ips-hd-screen-android-41-1g-ram-50mp-front-camera-p71840.html αυτό το κατάστημα δεν έχει διαθέσιμα ούτε αυτά που όντως είναι διαθέσιμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Αν και έχει περάσει καιρός από το τελευταίο post, αλλά να προσθέσω πως το πήρε ο κολλητός μου και είναι full ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσε. Πήρε φυσικά την έκδοση με το 1GB μνήμη. Η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή, η απόκριση εξαιρετική και δεν λαγκάρει σχεδόν καθόλου. Τρέχει απαιτητικά παιχνίδια όπως GTA Vice City, PES2012 κτλ. Το πήρε από το ahappydeal με το οποίο εγώ είχα πολλά θέματα με ένα tablet που παρήγγειλα, αλλά του φίλου μου πήγαν όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλημέρα, βλέπω το τηλεφωνάκι αυτό και ψήνομαι να το παραγγείλω, όσοι έχετε τα νιούμαν είστε ευχαριστημένοι? Αυτό είναι το νέο τους μοντέλο, δε ξέρω γιατί αλλάξανε όνομα, και φαίνεται αρκετά καλό. Τι λέτε? Πάντως ψήνομαι να περιμένω και αυτά τα καινούργια τα jiayu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bms Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Το καινουγιο μοντελο ειναι το Newman N1s με Quad Core στα 1.5GHz δες στο etotalk.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 μα και το άλλο καινούργιο είναι, αν το γκουγκλάρεις θα το βρεις!Υπάρχει και ετοιμοπαράδοτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michail44 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Το πρόβλημα εν μέρη διορθώθηκε.. Δηλαδή για να δουλέψουν ολα τα γράμματα θα πρέπει να γινει περιστροφή της οθονης... Τουλάχιστον μπορώ και στέλνω ξανα sms... Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλημέρα DiGeorge. Χωρίς να έχω την συσκευή, ποιος σου πρότεινε το n35; Είναι 8 πλέον ετών με πανάρχαιο λειτουργικό και τόσο αργό που δεν μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά. Από απλή περιέργεια, πόσο στο δίνουν; Καλύτερα να πάρεις ένα android κινητό ανάλογο των χρημάτων που έχεις να διαθέσεις παρά αυτό. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 μα και το άλλο καινούργιο είναι, αν το γκουγκλάρεις θα το βρεις!Υπάρχει και ετοιμοπαράδοτο! Φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ. Μην πιστεύεις πάντα τους κινέζους ;) http://www.merimobiles.com/newman-nm890-mtk6589-quad-core-5-0-inch-ips-hd-1280-720-screen-android-4-1-1g-ram-8-0mp-camera_p/meri7380.htm Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Συμφωνώ σε αυτό σίγουρα! edit: Τελικά το focalprice που νόμιζα ότι το έχει ετοιμοπαράδοτο λέει Shipping 11 March! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts