Jump to content

bms

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bms

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

bms's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχεις δικιο αυτο σκεφτηκα και εγω και το παραγγειλα απο το geekbuying. Τωρα υπομονη μεχρι να ερθει.Ξερουμε ποσες μερες περιπου?
  2. Θελω να κανω αγορα ενα τηλεφωνο απο gearbest , στην σελιδα μου γραφει Shipping Cost:cannot ship to Greece αλλα με αφηνει να προχωρησω παρακατω ωστε να κανω την πληρωμη στο paypal.Εχει στοκ 2 κομματια. Τι να κανω καμια ιδεα??
  3. bms

    Doogee F5

    Και στο banggood λεει οτι θα φτασει 15 Οκτωμβριου. Μαλλον καπου εκει θα αλλαξει το preorder σε sale. Αντε να δουμε.
  4. Πηρα το thl w8 (το απλο) απο minideal ηρθε πριν 1 βδομαδα.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα... η εταιρια εχει βγαλει 2 αναβαθμισεις και δεν ξερω να βαλω και τις δυο με την σειρα ή μηπως να βαλω μονο την τελευταια??? Για πειτε γνωμες!!
  5. Ναι ειναι.Εχω αγορασει πολλες φορες απο εκει. Αν ψαχνεις ομως για τηλεφωνο δες και αλλου.Εγω οταν εψαχνα ηταν ακριβα. Γενικα ομως το συστηνω για κοκοψωνια :lol:
  6. Την Κυριακη παράγγειλα απο minideal το thl w8 σημερα Πεμπτη μου ηρθε το tracking number. Περισσοτερα οταν ερθει.
  7. Αποφασισα να παρω το thl w8 να το παρω απο minideal ή merimobile?? Σταυρο εσυ που εχεις πειρα απο τα μαγαζια αυτα τι λες?? Στα λευτα ειναι περιπου τα ιδια.Με ενδιαφερει το μετα την αγορα.
  8. Εχει ενα μειον.Δεν εχει φλας αρα ουτε και φακο.....
  9. Ξερεις κανεις το επισημο site της lenovo στα Αγγλικα? Θελω να ψαξω για το lenovo Α820. Εχει καλη τιμη με καλα χαρακτηριστικα. (Συγνωμη για το off topic)
  10. @Applemania Δεν σου απαντησα γιατι ψαχνω για λυση. Σε πρωτη φαση μην πεταξεις τα gps. Εγω εδωσα το gps σε ενα φιλο που ειναι ηλεκτονικος μηπως και καταφερει κατι (αλλα δεν νομιζω).
×
×
  • Create New...