Jump to content

ergotelis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by ergotelis

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σε άριστη κατάσταση με χρήση μόνο 3μηνων, το υπόλοιπο καιρό καθόταν, είναι από ελληνικό κατάστημα, εγγύηση ακόμη ένα χρόνο.

    100 €

    - GR

  2. Καλησπέρα, μια ερώτηση στα γρήγορα , έχω ένα υπόλοιπο σε καρτοκινητο που δε χρησιμοποιώ, πως μπορώ να το καταναλώσω εκτός των κλασσικών τηλεφώνων mb sms ? Ακόμη Κ σε 3ους αν δίνω πάλι δε βοηθάει. Καμιά ιδέα ; αλλιώς να πιάσω να χαρίζω σε 5ψηφια ....
  3. Πως να μη συμμετεχεις, ευχαριστουμε!
  4. κατά 100% θα παίζει το 3G και κατά 99% το 4G.
  5. Καλά έκανες και πήγες με το moto maxx γιατί το turbo που έχει κλειδωμένο bootloader δε βλέπω να ξεκλειδώνει ποτέ και το θέλει αυτό για να στρώσεις στα μέτρα σου τη συσκευή!
  6. Η οθόνη του όντως σε σύγκριση με IPS όπως Μ8 ή G2 είναι πιο θερμή,κλασσική amoled από motorola. Ωστόσο είναι αρκετά ευανάγνωστη στον ήλιο, παρόλο που όντως έχει χαμηλότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με τα προαναφερθείσα.
  7. siemens sl45, γιατί, πολύ απλά, όταν άλλοι αγόραζαν τηλέφωνα για να μιλούν, η siemens έφτιαξε ένα τηλέφωνο να κάνει αρκετά πράγματα περισσότερο, με ολοκληρωμένο file browser&σύστημ αρχείων(το σύνδεες στον υπολογιστή και το αναγνώριζε σαν εξωτερικό δίσκο), mp3, κάρτα μνήμης και πολλά άλλα! Δε θα ξεχάσω, οι άλλοι πληρώνανε να κατεβάσουν ringtones, και εμείς, τα κατεβάζαμε σε μορφή midi που τα ακούγαμε στο internet, τα περνούσαμε με τον file browser και έτοιμοι! :D
  8. Κοίτα, της Verizon είναι ξεκλειδωτη εξαρχής. Οι άλλες at&t, t-mobile k Sprint ξεκλειδώνουν, λίγο να πιανουν τα χέρια σου κ το έχεις. Για το σέρβις δεν έχω ιδέα, λογικά δε καλύπτεται, αλλά να πάρω να ρωτήσω , δε χάνω κάτι. Το μόνο που ξέρω είναι αυτο που είπα ότι στην Αμερική επιδιορθωνουν κ το τζαμί για 6 μήνες. Τέλος, Πρέπει όντως να συζητάμε σιγά σιγά για καστομ Εκδόσεις !
  9. Κοίτα όπως είπα , νομίζω είναι λίγο χειρότερη από του LG g2 , ανάλογα τη χρήση. Σε WiFi σερί χρήση είναι καλύτερο το g2 αλλά νομίζω σε 3g έχει καλύτερη απόδοση το HTC. Γενικά και από τα 2 είμαι ευχαριστημένος για τη μπαταρία. Αχ κ να ειχε και αυτό 3200mah που είχε το butterfly...θα τα έσκιζε όλα!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε πειράζει υπάρχουν πάντα και άλλοι τρόποι! Μου αρέσει που τα αμερικανικά δίνουν και εγγύηση 6 μηνών για σπάσιμο τζαμιου. Ούτε εμένα προφανώς με ενδιαφέρει το 4g, αν παίζει καλά το 3g είναι άχρηστο το 4g. Άλλες ρομ δεν είδες;
  10. Περιμένω να μας πεις εντυπώσεις από τις custom roms! Θα βαλω κ εγώ σύντομα , προς το παρόν με το ροοτ κ στοκ βολευομαι.
  11. Μερικές παρατηρήσεις μετά από 10 μέρες συμβίωσης. -Έχοντας κάνει πλέον 6 κύκλους με τη μπαταρία(γιατί θέλει λίγο training), θα έλεγα, με ανοικτά όλα τα κλασσικά sync(3 mail, fb,fb msger,viber,whatsapp,weather, αλλα Sync ktl) τη μισή μέρα σε 3g,αλλιώς σε wifi, μου βγάζει μετά από 2 μέρες χρήση( ~35 ώρες σερί) περί τις 4 ώρες οθόνη και 2 ώρες ομιλία. Χαρακτηριστικά το LG G2 που είχα, φαίνεται ελάχιστα καλύτερο. Μου φαίνεται πως σε wifi το LG κρατούσε καλύτερα αλλά σε 3g κρατά περισσότερο το HTC. Πολύ καλύτερο πάντως από το One. - Από κει και πέρα, η κάμερα είναι πολύ πρακτική, τα κάνει όλα γρήγορα και σωστά, μου αρέσει αυτό. Η μπροστινή κάμερα για το Skype κτλ τέλεια. -Λένε για τη συνολική απόκριση της συσκευής, είναι πολύ καλή όντως, τα <50ms της οθόνης νομίζω φαίνονται σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα, που έχουν >100ms. -Ηχεία πολύ καλά, βέβαια δεν είδα διαφορά τραγική από το One m7, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος, μιλάς άνετα με ανοικτή ακρόαση. -Τα κουμπιά για τα ηχεία δυστυχώς, όπως τα κρατώ τουλάχιστον, τα πατώ καταλάθος πολύ εύκολα, και αυξομειώνουν την ένταση χωρίς να το επιθυμώ. Φταίει ίσως που είμαι αριστερόχειρας. -Προσοχή στο σώμα, το άτιμο γρατζουνιέται πολύ εύκολα, το προσέχω, αλλά δε παύει να με χαλάει λίγο αυτή η ευαισθησία του. Μια μόντα θέλει μόνο για να κλειδώνει η οθόνη, μιας και δε φτάνουμε το κουμπί, υπάρχει τέτοια πλέον σε φλασάρισμα σε custom recovery. Verizon είναι η δικιά μου συσκευή και μάλιστα, αν τη κάνεις s-off/custom rom παίζουν και τα 4G κανονικά. Εν συντομία, όλες οι αμερικάνικες συσκευές htc one M8 μπορούν να παίξουν στην Ελλάδα(ακόμη κ της Sprint, ωστόσο είναι η μοναδική νομίζω που δε θα παίζει σε 4g)
  12. Αύριο παραλαμβάνω κ γω από Αμέρικα τη συσκευή, για να δούμε τι ψάρια πιάνει...
×
×
  • Create New...