ParallelUniverse Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Έσκασε η ενημέρωση 12.5 enhanced. Μιλαω πάντα για global συσκευή, με stock miui, αγορά από τους επίσημους διανομείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Έσκασε η ενημέρωση 12.5 enhanced. Μιλαω πάντα για global συσκευή, με stock miui, αγορά από τους επίσημους διανομείς.Η 12.5.6 που είχε βγει πριν 20 ημέρες περίπου έγινε full release για eea συσκευές.Οι Κινέζοι επέστρεψαν από τις διακοπές τουςSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 8 minutes ago, ParallelUniverse said: Έσκασε η ενημέρωση 12.5 enhanced. Μιλαω πάντα για global συσκευή, με stock miui, αγορά από τους επίσημους διανομείς. Αναμένουμε εντυπώσεις και αν διορθώθηκε ο αισθητήρας κατά τις κλήσεις. Σε εμένα δεν έχει έρθει. Ελπίζω να μην έχει κάποιο θέμα η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Πριν κανένα δίωρο την πήρα, όλα καλά μέχρι στιγμής, και μου φαίνεται ότι πάει λίγο καλύτερα το τηλέφωνο. Θα ενημερώσω αν εντοπίσω κάτι Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Μόλις την εγκατέστησα κι εγώ. Θα σας πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Πρώτη διαφορά ήταν στο κέντρο ελέγχου όπου προστέθηκε ο έλεγχος της μουσικής. Επίσης όταν κάνεις στη κεντρική οθόνη κύλιση κάτω έχει σημασία αν κάνεις αριστερά ή δεξιά για να κατέβουν οι ειδοποιήσεις ή το κέντρο ελέγχου αντίστοιχα. Καλή προσθήκη. Ο proximity σε μια κλήση που έκανα δούλευε σωστά. Θα το δω και τις επόμενες ημέρες γιατί δεν είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 5 ώρες πριν, Vangie said: Επίσης όταν κάνεις στη κεντρική οθόνη κύλιση κάτω έχει σημασία αν κάνεις αριστερά ή δεξιά για να κατέβουν οι ειδοποιήσεις ή το κέντρο ελέγχου αντίστοιχα. Καλή προσθήκη. Αυτό αλλάζει αν θέλεις κάπου στις ρυθμίσεις, αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω αργότερα πως. Είναι αρκετά πιο γρήγορο πάντως το τηλέφωνο, και βλέπω διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο (με ίδια χρήση, βλέπω λιγότερη πτώση μέχρι στιγμής, αλλά ίσως είναι και placebo 😛) Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 14 minutes ago, liogr said: Αυτό αλλάζει αν θέλεις κάπου στις ρυθμίσεις, αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω αργότερα πως. Είναι αρκετά πιο γρήγορο πάντως το τηλέφωνο, και βλέπω διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο (με ίδια χρήση, βλέπω λιγότερη πτώση μέχρι στιγμής, αλλά ίσως είναι και placebo 😛) Κάπου ειχα διαβάσει ότι το update αυτό αυξάνει λίγο τη διάρκεια της μπαταρίας. Καλοδεχουμενο αν και θέλει μια βδομάδα χρήσης για να το καταλάβει κανείς με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Αυτό αλλάζει αν θέλεις κάπου στις ρυθμίσεις, αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω αργότερα πως. Είναι αρκετά πιο γρήγορο πάντως το τηλέφωνο, και βλέπω διαφορά στην μπαταρία προς το καλύτερο (με ίδια χρήση, βλέπω λιγότερη πτώση μέχρι στιγμής, αλλά ίσως είναι και placebo )Έχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Την έκδοση αυτή την έχω περίπου 20 ημέρεςSent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagleb Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Αγορασα το Poco F3 6/128 απο σκρουτζομάγαζο (Mi.gr) και ;eχω την 12.5.3, μπορώ να κάνω κάτι για να αναβαθμίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 37 minutes ago, eagleb said: Αγορασα το Poco F3 6/128 απο σκρουτζομάγαζο (Mi.gr) και ;eχω την 12.5.3, μπορώ να κάνω κάτι για να αναβαθμίσω? Δεν έχει σημασία από πού το αγόρασες. Όταν θα είναι διαθέσιμη θα σε ενημερώσει το κινητό. Σε εμένα ήρθε χθες, λογικά, αν όχι σήμερα, τις επόμενες ημέρες θα το πάρουν όλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagleb Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Πως μπορώ να δω την κατανάλωση των δεδομένων μου; Σε προηγούμενο μοντέλο (mi8 lite) όταν έσερνα προς τα κάτω την "κουρτίνα" το έβλεπα. Εδώ τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Πως μπορώ να δω την κατανάλωση των δεδομένων μου; Σε προηγούμενο μοντέλο (mi8 lite) όταν έσερνα προς τα κάτω την "κουρτίνα" το έβλεπα. Εδώ τι κάνουμε; Υπάρχει ακόμα εδώΣτο control center δεν υπάρχειSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 25 minutes ago, karagalexk said: Υπάρχει ακόμα εδώ Στο control center δεν υπάρχει Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Εμένα δεν μου το εμφανίζει. Τι πρέπει να "πειράξω"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου, γραμμή κατάστασης, εμφάνιση ταχύτητας σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagleb Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 On 21/9/2021 at 12:35 ΜΜ, liogr said: Αυτό που βλέπεις 5G (ενώ δεν έχεις καθόλου καλύτερες ταχύτητες σε σχέση με όταν βλέπεις 4G), είναι καθαρά θεμα μάρκετινγκ. Έχει εγκατασταθεί στην κεραία σου εξοπλισμός 5G, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα για χρήση. On 21/9/2021 at 12:35 ΜΜ, liogr said: Αυτό που βλέπεις 5G (ενώ δεν έχεις καθόλου καλύτερες ταχύτητες σε σχέση με όταν βλέπεις 4G), είναι καθαρά θεμα μάρκετινγκ. Έχει εγκατασταθεί στην κεραία σου εξοπλισμός 5G, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα για χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 1 ώρα πριν, toylhs9 said: Ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου, γραμμή κατάστασης, εμφάνιση ταχύτητας σύνδεσης. Δεν θέλω να βλέπω την ταχύτητα σύνδεσης αλλά την ημερήσια και μηνιαία κατανάλωση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 27 minutes ago, Nnoutas said: Δεν θέλω να βλέπω την ταχύτητα σύνδεσης αλλά την ημερήσια και μηνιαία κατανάλωση δεδομένων. Ρυθμίσεις ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου, στυλ κέντρου ελέγχου, παλιό στυλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 4 ώρες πριν, toylhs9 said: Ρυθμίσεις ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου, στυλ κέντρου ελέγχου, παλιό στυλ. Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έγινε Από την ασφάλεια δεν μπορείς? Υπάρχει και συντόμευση να τη βάλεις στην αρχική οθόνη Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Καλημέρα. Οποίος θέλει να κανει χειροκίνητη εγκατάσταση την ν12.5.6.0, μπορεί να κατεβάσει την ενημέρωση από εδώ. Μόλις την κάνω εγκατάσταση και εγώ. https://en.gizchina.it/2021/10/miui-12-5-global-eea-stable-xiaomi-redmi-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 On 11/10/2021 at 5:21 ΜΜ, Vangie said: Επίσης όταν κάνεις στη κεντρική οθόνη κύλιση κάτω έχει σημασία αν κάνεις αριστερά ή δεξιά για να κατέβουν οι ειδοποιήσεις ή το κέντρο ελέγχου αντίστοιχα. Καλή προσθήκη. Αυτό γινόταν ήδη αν είχες επιλέξει τη νέα έκδοση στο στυλ του κέντρου ελέγχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Just now, Vigor said: Αυτό γινόταν ήδη αν είχες επιλέξει τη νέα έκδοση στο στυλ του κέντρου ελέγχου. Ίσως να μη το είχα παρατηρήσει... Τελικά με το proximity sensor έχω ακόμα θέμα, συνεχίζει να ανάβει η οθόνη κατά τη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 3 ώρες πριν, Vangie said: Ίσως να μη το είχα παρατηρήσει... Τελικά με το proximity sensor έχω ακόμα θέμα, συνεχίζει να ανάβει η οθόνη κατά τη κλήση. Νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα που θα φτιάξει με κάποιο update. Μάλλον θέμα hardware είναι. Όπως σε όλα τα κινητά της xiaomi. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ. Τις λίγες φορές που μου έχει συμβεί, κατευθείαν κλειδώνω και ξεκλειδώνω τη συσκευή μηχανικά πλέον. Μετά από τόσα κινητά xiaomi που πέρασαν από τα χέρια μου μου έχει γίνει συνήθεια και δεν με ενοχλεί 😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 4 ώρες πριν, minotavros said: Από την ασφάλεια δεν μπορείς? Υπάρχει και συντόμευση να τη βάλεις στην αρχική οθόνη Από poco f3 με Tapatalk Τελικά εκεί ήταν. Στην εφαρμογή Ασφάλεια στο γρανάζι πάνω δεξιά Ρυθμισεις" - Χρήση δεδομένων" - "Ειδοποιήσεις χρήσης δεδομένων" ήταν απενεργοποιημενη η επιλογή. Ευχαριστώ πολύ. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts