tiger30 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Παραλαβές λογικά θα έχουμε από αύριο η το αργότερο μεθαύριο γιατί σήμερα το μεσημέρι τα φορτία της GLS έφυγαν από Βουλγαρία και κατεβαίνουν Ελλάδα. Υπομονή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Ναι δεν του έφτασαν τρεις μέρες στα μπαράκια με τις ρουμανες, έπρεπε να πάει και στη Βουλγαρία βόλτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Παραλαβές λογικά θα έχουμε από αύριο η το αργότερο μεθαύριο γιατί σήμερα το μεσημέρι τα φορτία της GLS έφυγαν από Βουλγαρία και κατεβαίνουν Ελλάδα. Υπομονή..... Παρασκευή το κόβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Έφτασε Θεσσαλονίκη. Παρέλαβε σήμερα το πρωί η Acs. Λογικά αν όχι αύριο Πέμπτη θα το έχουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εμένα ακόμα Ουγγαρία την δείχνει. Αλλά έκανα την παραγγελία 7/4 το πρωί... Παράθεση Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ έκανα την παραγγελία 8/4 απόγευμα και μου την δείχνει ως processing ακόμα, που κόλλησαν?! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Οποιος το πηρε και δεν το θελει ας στειλε πμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Πλέον μου δείχνει ότι έφυγε από Ρουμανία, οπότε περνάει από Βουλγαρία και μετά Ελλάδα? Παράθεση Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αναβάθμιση από το Redmi Note 9 Pro στο Poco F3. Σε 2 youtube βίντεο είδα 2 θέματα που με προβλημάτισαν λίγο. Το πρώτο είναι ότι η amoled του είναι λίγο πιο σκοτεινή σε σχέση με το Mi11 και το Mi10 Pro. Βέβαια η σύγκριση γίνεται με ναυαρχίδες αλλά θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την εμπειρία χρήσης που θα λαμβάνει ο κάτοχος του F3. Επίσης αναφέρθηκε για SOT περίπου 6-7 ώρες ενώ στο 9αρι έχω καλό συνηθίσει με 11+ ώρες. Από την μία λογικό να έχει μειωμένο SOT λόγω μικρότερης μπαταρίας, δυνατότερου επεξεργαστή και amoled οθόνης. Τέλος αναφέρθηκε για απώλεια ποσοστού 10% σε κατάσταση standby το βράδυ αλλά υποθέτω κάποιο battery drain ή βελτίωση του με κάποιο μελλοντικό update. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Και εγώ σκέφτομαι αυτή τη μετάβαση από note 9 pro και πιο πολύ από όλα με προβληματίζει η απόδοση της κάμερας σε φωτογραφίες και βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Και εγώ σκέφτομαι αυτή τη μετάβαση από note 9 pro και πιο πολύ από όλα με προβληματίζει η απόδοση της κάμερας σε φωτογραφίες και βίντεο. Είναι σαφέστατα καλύτερη η στοκ του. Και ειδικά βίντεο, που δεν σε σώζει η gcam, δεν υπάρχει σύγκριση με εξαιρετικά υψηλό bitrate στον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Παρέλαβα σήμερα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosSant Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Παρέλαβα σήμερα !! Καλοριζικο! Αναμενουμε εντυπωσεις, η μονη μου ανησυχια ειναι για την θερμοτητα που λενε καποιοι στα reviews. Εμενα ειναι ακομη εδω απο χθες το βραδυ... 14/04/2021 00:50:58 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Παρέλαβα σήμερα !! Αθήνα είσαι? Εμένα δείχνει ακόμα ότι είναι Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Παρέλαβα σήμερα !!cdn.com/20210414/1dc92b615f32f768afac058888684162.jpg[/img] φιλε πως το ειδες "? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Καλοριζικο! Αναμενουμε εντυπωσεις, η μονη μου ανησυχια ειναι για την θερμοτητα που λενε καποιοι στα reviews. Εμενα ειναι ακομη εδω απο χθες το βραδυ... 14/04/2021 00:50:58ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣΑΤΤΙΚΗΣΊσα ίσα εγώ είδα σε reviews ότι έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες από τον 888 Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 (edited) Καλημερα. Το τηλεφωνο εφυγε την προηγουμενη Τριτη απο Ισπανια και χτες ηταν Θεσσαλονικη στην Acs. Πηγα και το πηρα ο ιδιος αλλιως θα το εφερνε η κουριερ σημερα. Πρωτες εντυπωσεις. Ωραιο μεγεθος και βαρος καθεται πολυ καλα στο χερι. Οθονη φωτεινη και στα 120hz ρολαρει αψογα. Το τηλεφωνο ηρθε με 63% μπαταρια , με αρκετο σκαλισμα και μονο μεσα στο σπιτι με wifi το εβαλα για φορτιση στο 9% με 4.30 ωρες οθονη. Οσον αφορα για το αν ζεστενεται στην αρχη που το ανοιξα και αρχισα να το σεταρω ζεσταθηκε λιγο αλλα μετα οσες ωρες το ειχα στα χερια μου δεν ενιωσα να ζεστενεται καθολου.Το δαχτυλικο ειναι στο πλαι και ειναι ταχυτατο δεν προλαβαινεις να ακουμπησεις το δαχτυλο και ξεκλειδωνει αμεσως , ακομα προσπαθω να το συνηθισω γιατι το δαχτυλο παει συνεχεια στην οθονη για να ξεκλειιδωσω και με μπερεδευει λιγο. Απο ταχυτητα παει σφαιρα ολα ανοιγουν χωρις καθυστερηση και σε ενα μικρο τεστ ταχυτητας με το Mi 10 Lite που εχω οι διαφορες στη ταχυτητα φαινονται αμεσως. Καποιο update δεν μου εβγαλε φοραει την εκδοση Miui 12.0.2.0 με ενημερωση ασφαλειας 01/02/21. Για τις καμερες δεν εβγαλα και πολλες μονο μεσα στο σπιτι. Μου αρεσε η μπροστινη καμερα βγαζει πολυ καλες σελφι. Για τις πισω οταν ο φωτισμος δεν ειναι καλος μετριες και εχει την ταση να κιτρινιζει αρκετα τις φωτογραφιες. Η μπαταρια φαινεται πολυ δυνατη πρωτη φορτιση και απο το 100% στο 99% επεσε μετα απο 2 ωρες αναμονη και 25 λεπτα οθονη. Αυτα σε πρωτη φαση για τις λιγες ωρς που εχω το τηλεφωνο. Edited April 15, 2021 by sokgiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Καλημερα. Το τηλεφωνο εφυγε την προηγουμενη Τριτη απο Ισπανια και χτες ηταν Θεσσαλονικη στην Acs. Πηγα και το πηρα ο ιδιος αλλιως θα το εφερνε η κουριερ σημερα. Πρωτες εντυπωσεις. Ωραιο μεγεθος και βαρος καθεται πολυ καλα στο χερι. Οθονη φωτεινη και στα 120hz ρολαρει αψογα. Το τηλεφωνο ηρθε με 63% μπαταρια , με αρκετο σκαλισμα και μονο μεσα στο σπιτι με wifi το εβαλα για φορτιση στο 9% με 4.30 ωρες οθονη. Οσον αφορα για το αν ζεστενεται στην αρχη που το ανοιξα και αρχισα να το σεταρω ζεσταθηκε λιγο αλλα μετα οσες ωρες το ειχα στα χερια μου δεν ενιωσα να ζεστενεται καθολου.Το δαχτυλικο ειναι στο πλαι και ειναι ταχυτατο δεν προλαβαινεις να ακουμπησεις το δαχτυλο και ξεκλειδωνει αμεσως , ακομα προσπαθω να το συνηθισω γιατι το δαχτυλο παει συνεχεια στην οθονη για να ξεκλειιδωσω και με μπερεδευει λιγο. Απο ταχυτητα παει σφαιρα ολα ανοιγουν χωρις καθυστερηση και σε ενα μικρο τεστ ταχυτητας με το Mi 10 Lite που εχω οι διαφορες στη ταχυτητα φαινονται αμεσως. Καποιο update δεν μου εβγαλε φοραει την εκδοση Miui 12.0.2.0 με ενημερωση ασφαλειας 01/02/21. Για τις καμερες δεν εβγαλα και πολλες μονο μεσα στο σπιτι. Μου αρεσε η μπροστινη καμερα βγαζει πολυ καλες σελφι. Για τις πισω οταν ο φωτισμος δεν ειναι καλος μετριες και εχει την ταση να κιτρινιζει αρκετα τις φωτογραφιες. Η μπαταρια φαινεται πολυ δυνατη πρωτη φορτιση και απο το 100% στο 99% επεσε μετα απο 2 ωρες αναμονη και 25 λεπτα οθονη. Αυτα σε πρωτη φαση για τις λιγες ωρς που εχω το τηλεφωνο. Καλορίζικο, ευχαριστούμε για το review. Εγώ ακόμα στην αναμονή. Ελπίζω από βδομάδα να το πάρω, το δείχνει ακόμα ότι έφυγε από Βουλγαρία, αλλά ώσπου να κατέβει Αθήνα, λογικά θα περάσει το ΣΚ. Παράθεση Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Πριν μια ώρα παρέλαβα και εγώ, εξαιρετική συσκευή!!! Το στήνω και επανέρχομαι... Πρώτη εντύπωση το βάρος, αρκετά πιο ελαφρύ από το Mi10T Pro, είχα κάνει " μπράτσα " , σκέτο " βαράκι"...χαχαχα. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Παιδιά όσοι έχετε παραλάβει μπορείτε να ανεβάσετε κανένα speedtest με ταχύτητες 4G - LTE-A (αν υπάρχει και άτομο από Θεσσαλονίκη). Δυστυχώς 5G ακόμα για την συσκευή δεεεν.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Εμένα έχει κολλήσει από 13/4 στην acs Θεσσαλονίκη, κλασσικά ότι να ναι... Όσοι το έχετε, 5G πιάνει; μπορείς να ενεργοποιησεις το 5G μέσα από την ίδια τη συσκευή ή χρειάζεται πιστοποιημενη από τον παροχο;;; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Παιδιά όσοι έχετε παραλάβει μπορείτε να ανεβάσετε κανένα speedtest με ταχύτητες 4G - LTE-A (αν υπάρχει και άτομο από Θεσσαλονίκη). Δυστυχώς 5G ακόμα για την συσκευή δεεεν.. Ευχαριστώ! Τι εννοείς δεεεν? Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Τι εννοείς δεεεν? Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι νωρίς ακόμα για να το προσθέσουν στις πιστοποιημένες συσκευές τους οι δικοί μας. Εδώ δεν έχουν βάλει ακόμα το OnePlus Nord που βγήκε τον Αύγουστο. Τώρα αν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί κάτι και να έχουμε κανονικά 5G δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Ίσα ίσα εγώ είδα σε reviews ότι έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες από τον 888 Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνοντας throttle όμως την φωτεινότητα της οθόνης. Σε review μάλιστα την είδα να φτάνει πιο σκοτεινή και από του x3 pro. Ας ελπίσουμε ότι θα το βελτιώσουν με update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν και να γράφεται τις απόψεις σας για το οτιδήποτε σχετικά με το τηλέφωνο γιατί θεωρώ ότι το επιθυμούν αρκετοί και μέσα σε αυτούς και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts