Jump to content

dpant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dpant

  • Ημ. Γέννησης 06/05/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dpant's Achievements

  1. dpant

    Poco F3

    Εγώ με Cosmote (δείχνει 4g+) στο σπίτι μου (Αγ.Αρτεμιος Παγκρατι) το μέτρησα 297 / 13 Mbps και στην Γλυφάδα κέντρο 417/46 Mbps.
  2. dpant

    Poco F3

    Η ACS είναι απαράδεκτη, μου είπαν ότι το κινητό θέλει 4 με 5 εργάσιμες για να έρθει από Θεσσαλονίκη (τους παραδόθηκε στις 15/4) στην Αθήνα, και να παραδοθεί. Ακόμα πάντως ενώ δείχνει ότι έφυγε από αυτούς στις 15/4 δεν έχει φτάσει Αθήνα... στην άλλη άκρη της Ευρώπης να ήταν, θα είχε έρθει...
  3. dpant

    Poco F3

    Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, μόλις είδα ότι αναχώρησε χθες από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, θα το παρακολουθώ στο site της ACS
  4. dpant

    Poco F3

    Καλημέρα, μου δείχνει ότι η συσκευή έφτασε Ελλάδα, δείχνει ότι έφτασε στο κέντρο συλλογής και ότι έφυγε? Τώρα που είναι? έχει πάει σε κάποιο courier? υπάρχει κάποιος τρόπος να την αναζητήσω?
  5. dpant

    Poco F3

    Καλορίζικο, ευχαριστούμε για το review. Εγώ ακόμα στην αναμονή. Ελπίζω από βδομάδα να το πάρω, το δείχνει ακόμα ότι έφυγε από Βουλγαρία, αλλά ώσπου να κατέβει Αθήνα, λογικά θα περάσει το ΣΚ.
  6. dpant

    Poco F3

    Πλέον μου δείχνει ότι έφυγε από Ρουμανία, οπότε περνάει από Βουλγαρία και μετά Ελλάδα?
  7. dpant

    Poco F3

    Εμένα ακόμα Ουγγαρία την δείχνει. Αλλά έκανα την παραγγελία 7/4 το πρωί...
  8. dpant

    Poco F3

    Το παρέλαβες? Έφυγε από Ρουμανία?
  9. dpant

    Poco F3

    Εμένα είναι ακόμα στην Ουγγαρία...
  10. dpant

    Poco F3

    Το πηρα χθες το πρωι και εγω απο Goboo. Αντε να δουμε ακομα δεν εχει παρει νούμερο αποστολής.
  11. dpant

    Honor 10

    Διάβασα στο xdadevelopers ότι χαλάει κάποιο καλώδιο που συνδέει το μεγάφωνο με την πλακέτα, και αν το πατήσεις στο πίσω μέρος, προσωρινά φτιάχνει. Ισχύει, οπότε είναι θέμα hardware και δεν γλυτώνω το service.
  12. dpant

    Honor 10

    Καλησπέρα, εδώ και μερικές ημέρες δεν μου ακούγεται κανένας ήχος. το πρωτοέκανε την προηγούμενη εβδομάδα, δοκίμασα επανεκκίνηση , όλες τις ρυθμίσεις στους ήχους και δεν έφτιαξε. το πήγα στον Γερμανο για service, και εκεί αφού έσβησα όλους τους λογαριασμούς, κάναμε reset και μετά είχε κανονικά ήχους. Ξαναέστησα τα πάντα, έπαιξε μερικές ήμερες, και πάλι τα ίδια. Κάποιος μου είπε ότι μπορεί να το μπλοκάρει το band που έχω, απενεργοποίησα το bluetooth, και είχε ήχους. το ενεργοποίησα ξανά και είχε ήχους. Το ξαναέκανε από χθες, και πλέον ούτε όταν απενεργοποιώ το bluetooth δεν έχει ήχους. Έχει κανείς καμμιά ιδέα?
  13. dpant

    Honor 10

    Τελικά το βρήκα, παίζει, απλά θέλει να βάλεις άλλη εκδοση google play services (κατεβασα απο το aptdoide) και να ενεργοποιήσεις το usb debugging.
×
×
  • Create New...