Jump to content

tiger30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    203
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tiger30

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tiger30's Achievements

  1. tiger30

    OnePlus 10 Pro

    Το μόνο πού με προβληματίζει είναι ο επεξεργαστής και η αντοχή από αυτά τα λίγα πού έχω διαβάσει, από υποστήριξη σε ενημερώσεις σε βάθος χρόνου?
  2. Παιδιά είμαι μεταξύ OnePlus 10 pro που το έχω βρει σε προσφορά 11.11 στα 430€ και στο Poco f5 pro στα 400€ και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω γνώμες?
  3. tiger30

    OnePlus 10 Pro

    Παιδιά είμαι μεταξύ OnePlus 10 pro που το έχω βρει σε προσφορά 11.11 στα 430€ και στο Poco f5 pro στα 400€ και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω γνώμες?
  4. Είναι εύκολο να γυρίσουμε από stock global σε eu stock (EEA)?
  5. Υπάρχει κάποιος οδηγός για αλλαγή rom από global σε eea stable?
  6. Αυτά τα κόλπα ίσχυαν όταν πέρναγαν τα δέματα μια βόλτα από την Αγγλία και με έναν...... μυστήριο τρόπο βαφτιζονταν ευρωπαϊκά και εν συνεχεία ταξίδευαν για Ευρώπη..... αυτά παλιά.
  7. Άρα επειδή όλα ακόμα είναι ρευστά και δεν έχουμε σαφή εικόνα για την εφαρμογή της συγκεκριμένης ευρωπαϊκής οδηγίας, εγώ προσωπικά, παγώνω προσωρινά τις αγορές γενικώς από εξωτερικό μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τίς χρεώσεις που θα προκύψουν.
  8. Ερώτηση..... Αγορά από πωλητή AliExpress, που κάνει αποστολή από Ευρωπαϊκή χώρα, θα πληρώνουμε την διαφορά του ΦΠΑ στην Ελλάδα? θα εκτελωνιζεται ξανά? εκεί πως θα παίξει το σενάριο? Το ίδιο ερώτημα επίσης ισχύει και για αγορά από eBay Ευρώπης.
  9. tiger30

    Poco F3

    Την πάτησες όχι γιατί το πήρες από AliExpress αλλά επειδή δεν το πήρες από ευρωπαϊκό στοκ, έπρεπε να βάλεις αποστολή από Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο η οποία άλλη επιλογή από Ευρώπη......
  10. tiger30

    Poco F3

    Μέτρηση 5G στα ΤΕΙ Πειραιά επί τής Θηβών. Νομίζω αρκετά καλά.
  11. tiger30

    Poco F3

    Είναι σε αναμονή αποστολής, μόλις σου στείλουν tracking number τότε ξεκινάει να ταξιδεύει.
  12. tiger30

    Poco F3

    Το 5G πιάνει κανονικά, απλά στην Vodafone παίζει κατευθείαν ενώ στην cosmote πρέπει να ενεργοποιηθεί από άλλη συσκευή διότι η συγκεκριμένη δεν είναι στις πιστοποιημένες.
  13. tiger30

    Poco F3

    Το θέμα είναι αν αντέχουν, γιατί πολλά τέτοια με απλό καλώδιο έχουν πεταχτεί σε ένα εξάμηνο το πολύ γιατί ξηλώνεται το καλώδιο στην άκρη..... Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τα kz με το εσωτερικό "συρματόσχοινο" (δεν τα βγάζει σε type c) που δεν παθαίνουν τίποτα.
  14. tiger30

    Poco F3

    Εμένα πάντως έχει sot 3 ώρες στο 50% και τα πάντα όλα ανοιχτά 4g, συγχρονισμούς λογαριασμών κλπ. Το mi8 που είχα απην αρχή που το είχα ήταν πολύ λίγη η μπαταρία και μετά από 2 μισή χρόνια το φορτιζα δύο και τρεις φορές την ημέρα.... οπότε για μένα προσωπικά είναι παράδεισος το συγκεκριμένο.
×
×
  • Create New...