Jump to content

pchi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pchi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pchi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. pchi

    Poco F3

    Είναι παράξενα ακόμα τα πράγματα με το 5G. Το σηματάκι πάνω στην μπάρα είναι πλασματικό τις περισσότερες φορές μιας και η COSMOTE σε αρκετές κεραίες που είναι 4G+ απλά δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζεται και το 5G κυρίως για λόγους marketing προς το παρόν. Κατέβασε το NetMonster και εκεί θα βλέπεις πραγματικά αν είσαι συνδεδεμένος σε 5G κεραία. Εγώ προς το παρόν στην Θεσσαλονίκη μόνο σε 4-5 σημεία έχω συνδεδεί σε κεραία 5G, με τις ταχύτητες ακόμα να παίζουν πάνω-κάτω. Γι' αυτό το λόγο και απενεργοποίησα το 5G του κινητού αφού μόνο μπαταρία ξοδεύει χωρίς να έχει κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα τις περισσότερες φορές από το LTE+. Αν είσαι Αθήνα ενδεχομένως να είναι καλύτερα τα πράμγατα, δεν γνωρίζω. Πάντως αν θες μπορείς να τσεκάρεις και αυτό το Thread (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470517&page=134) που είναι αποκλειστικά για το 5G NR της COSMOTE και τα περισσότερα παιδιά που γράφουν μέσα έχουν αρκετές γνώσεις.
  2. pchi

    Poco F3

    Έχω ποστάρει αντίστοιχο πρόβλημα μερικές σελίδες πίσω. Στα post που είχα κάνει σε reddit και xda υπάρχουν απαντήσεις. Εδώ: και εδώ: https://forum.xda-developers.com/t/miui-12-5-global-empty-space-in-notifications-status-bar.4286267/
  3. pchi

    Poco F3

    Εγώ έχοντας το AoD ενεργοποιημένο και επιλεγμένο notification effect το rythm λειτουργεί κανονικότατα. Τσεκαρε αν έχεις απλά το light up screen επιλεγμένο από Settings-->Always on Display and lock screen-->Notification effect
  4. pchi

    Poco F3

    Νομίζω πως είναι αχρείαστο εφόσον το κινητό έχει always on display.
  5. pchi

    Poco F3

    Το δοκίμασα με κάποια δευτερόλεπτα διαφορά. Δεν ξέρω αν είναι σε όλους έτσι, πάντως εμένα από τις 10 προσπάθειες τις 2 μόνο έγινε 0.0
  6. pchi

    Poco F3

    Το δοκίμασα πριν, δεν καταγράφει σωστά (δεν μηδενίζει) σε κάθε κίνηση της παλάμης σε εκείνο το σημείο του κινητού. Άλλες φορές πάει 0.0 άλλες φορές μένει 5.0 :worry:
  7. pchi

    Poco F3

    Τέρμα πάνω από την selfie καμερα είναι συνήθως. Στο Proximity Sensor test λογικά πατάς
  8. pchi

    Poco F3

    Ναι αυτό ειναι ένα προβληματάκι και εμένα πιάνει 15%-20% και δεν ξέρω τι είναι. Βεβαία υπήρχε και πριν την 12.5 αυτό αλλά ίσως είναι λιιγο χειρότερα τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι φίλε, εγώ ακόμα αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα και με τα δύο που ανέφερες.
  9. pchi

    Poco F3

    Σε μένα μετά από 2 μέρες είχε στρώσει για τα καλά. Επίσης σήμερα πρώτη φορά μου έγινε ομαδοποίηση στα μηνύματα από το messenger. Δηλαδή δεν έρχονται σαν ξεχωριστές ειδοποιήσεις το καθένα, έρχονται όλα μέσα σε μια ειδοποίηση της εφαρμογής. Ποιός το έφτιαξε αυτό δεν ξερω.
  10. pchi

    Poco F3

    Είναι μια καλή ερώτηση αυτό, αλλά δεν λέει κιόλας το γράφημα της μπαταρίας αν τρέχει κάποιο στο background. Θα δούμε και αν ο @george_21 έχει τα ίδια αποτελέσματα μετά την απεγκατάσταση.
  11. pchi

    Poco F3

    Δεν μου έβγαζε στα ποσοστά ότι μου έτρωγε την μπαταρία για κάποιο λόγο. Αλλά από την μέρα που το εγκατέστησα μέχρι την μέρα που το ψυλλιάστηκα και το εβγαλα, η μπαταρία μου ήταν χάλια. Μετά έστρωσε όπως ήταν πριν.
  12. pchi

    Poco F3

    Για μένα έκανε τρελή διαφορά στην μπαταρία μόλις το έβγαλα. Σίγουρα 2 ώρες παραπάνω κέρδισα, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έτρωγε τόσο.
  13. pchi

    Poco F3

    Εγώ αυτό το παθαίνω όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Επειδή έχει το γνωστό θέμα το proximity sensor και δεν κλείνει η οθόνη όσο μιλάω, το αυτί σκεπάζει εκεί την περιοχή και το κινητό νομίζει ότι είμαι σε σκοτεινό μέρος. Και με το που έρθει η ώρα να κλείσω το τηλέφωνο είναι σκοτεινή η οθόνη και δεν βλέπω καν το κόκκινο κουμπί για να τερματίσω την κλήση. Οπότε συνήθως μου κλείνουν οι άλλοι το τηλέφωνο :p
  14. pchi

    Poco F3

    Ναι ρε εννοείται μαζί σου. Και εγώ συμβιβάζομαι με τις διαφημίσεις από το να δώσω 70€.
  15. pchi

    Poco F3

    Αδερφέ είχα τρελό drain, δηλαδή λέω δεν γίνεται να είναι τόσο χάλια η μπαταρία του. Και με το που το έβγαλα κατευθείαν ακούμπησα 6hrs SoT 85%-20%. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- YouTube premium apk σπασμενο ή πληρωμενο; :lol:
×
×
  • Create New...