fotios81 Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 2 hours ago, bdros said: Άλλαξε η εφαρμογή για τις κλήσεις από την Xiaomi.... θυμίζει, την παλιά εφαρμογή,προ τριών ετών, διορθώθηκαν τα προβλήματα με το μαύρισμα της οθόνης. Ποιες οι διαφορές πριν 3 χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 8 hours ago, fotios81 said: Ποιες οι διαφορές πριν 3 χρόνια; Τότε είχαν dialer Xiaomi, τώρα έχουν βάλει της Google. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 18 hours ago, D_G said: Αν χρησιμοποιούσα τον αργό φορτιστή του Redme 8 αντί του ταχυφορτιστή που δίνουν με την συσκευή, θα έκανα καλό στην μπαταρία του; Το δοκίμασα, με αυτό το φορτιστή και ένα γρήγορο από Huawei, δεν είδα διαφορά.εμενα,μου τρώει πάνω από 10% στην αδράνεια τη νύχτα.μπορει κ 15.το έχει κ άλλος αυτό το πρόβλημα;το κινητό μου βγάζει 5,30 ώρες την ημέρα browsing με φουλ φωτεινότητα,στα 60 hertz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 21 hours ago, evris2013 said: Τότε είχαν dialer Xiaomi, τώρα έχουν βάλει της Google. πολύ σπαστικά αυτά τα μεγάλα τετράγωνα που βγάζει για να απαντήσεις κλήση!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 (edited) Πολύ καλές εντυπώσεις από τη μπαταρία, μέχρι στιγμής. Με full χρήση σε browsing και εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργοποιημένη. Edited September 11, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Η εξοικονόμηση μπάταριας τι κάνει ακριβώς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 6 hours ago, maskaras said: Η εξοικονόμηση μπάταριας τι κάνει ακριβώς; ...και αυτό αλλά θα ήθελα να μάθω και η εξαιρετική εξοικονόμηση τι ακριβώς κάνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 ...και αυτό αλλά θα ήθελα να μάθω και η εξαιρετική εξοικονόμηση τι ακριβώς κάνει; Στις ρυθμίσεις της συσκευής, στην μπαταρία, γράφει τι κάνει. Σου αφήνει μόνο τα εντελώς απαραίτητα ανοιχτά. Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 On 10/9/2021 at 9:35 ΠΜ, bdros said: μου τρώει πάνω από 10% στην αδράνεια τη νύχτα.μπορει κ 15.το έχει κ άλλος αυτό το πρόβλημα Δεν νομίζω πως είναι «πρόβλημα». Όλα τα κινητά που είχα, από την στιγμή που αφήνεις το κινητό να τρέχει όλα τα services, είναι λογικό να σου τρώει ένα 10% μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Δεν νομίζω πως είναι «πρόβλημα». Όλα τα κινητά που είχα, από την στιγμή που αφήνεις το κινητό να τρέχει όλα τα services, είναι λογικό να σου τρώει ένα 10% μπαταρία.Δεν ισχύει πάντα αυτό, στο δικό μου Android one όλο το βράδυ με τα πάντα ανοιχτά χάνει 2-3%, είναι καθαρά θέμα διαχείρισης λογισμικού και το miui είναι από τα χειρότερα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 16 minutes ago, harrisxan said: Δεν νομίζω πως είναι «πρόβλημα». Όλα τα κινητά που είχα, από την στιγμή που αφήνεις το κινητό να τρέχει όλα τα services, είναι λογικό να σου τρώει ένα 10% μπαταρία. Στο 9 ωρο για παράδειγμα στην αδράνεια χωρίς δεδομένα ανοιχτά ή wifi το λογικό είναι κοντά στο 6% με 8% Τα ποσοστά που αναφέρετε είναι λογικά με wifi ανοιχτό! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 Δεν ισχύει πάντα αυτό, στο δικό μου Android one όλο το βράδυ με τα πάντα ανοιχτά χάνει 2-3%, είναι καθαρά θέμα διαχείρισης λογισμικού και το miui είναι από τα χειρότερα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό δεν ισχύει γενικά, διότι σε άλλες συσκευές redmi 7 και 7Α που έχω και τρέχουν miui η διαχείριση ενέργειας σε αδράνεια είναι πάρα πολύ καλήSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 On 11/9/2021 at 1:09 ΜΜ, Green_Dragon said: Πολύ καλές εντυπώσεις από τη μπαταρία, μέχρι στιγμής. Με full χρήση σε browsing και εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργοποιημένη. Με εξοικονόμηση ενέργειας, από την αρχή,100%, όχι στο 60% που έχει το κινητό,πάλι σε αδράνεια το βράδυ, έχασε 15%.μου έβγαλε η μπαταρία,τις ίδιες ώρες, με το κανονικό,κ δεν έρχονται ειδοποίησεις για το Gmail. οπότε ξαναγύρισα,στο κανονικό,να έχω φουλ ποιότητα και ταχύτητα....το σώζει κιόλας η γρήγορη φόρτιση. οι ώρες που βγάζει η μπαταρία, είναι σχεδόν ίδια με redmi 8, που έχει ίδια μπαταρία, αλλά πολύ μικρότερη ανάλυση οθόνης.... αυτό σε αδράνεια, δεν έτρωγε καθόλου μπαταρία, με τις ίδιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2021 3 hours ago, HEO said: Αυτό δεν ισχύει γενικά, διότι σε άλλες συσκευές redmi 7 και 7Α που έχω και τρέχουν miui η διαχείριση ενέργειας σε αδράνεια είναι πάρα πολύ καλή Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παίζουν ρόλο και τα mAh της μπαταρίας όμως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 4000 mAh μπαταρία έχουν τα 7/7ΑSent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Παιδια εγω το βραδυ το εχω στο dnd με ανοιχτα παντα Bluetooth (συνδεμένο με ρολόι) wifi κλπ και πεφτει 4-5% το πολύ. Επίσης κατι που παρατήρησα τωρα, ενω παταω να επισυναψω φώτο δε την βαζει. Ειναι καποια επιλογή κάπου και δε την εχω βρει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapiel Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 Καλημέρα παιδιά αγόρασα το redmi note 10 και πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να κάνω εικόνες από το facebook κοινοποίηση εκτός ομάδας . Το παράξενο είναι ότι ένας φίλος που έχει το ίδιο κινητό με την ίδια miui (12.5.1 ) μπορεί. Ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 (edited) 23 ώρες πριν, Zapiel said: Καλημέρα παιδιά αγόρασα το redmi note 10 και πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να κάνω εικόνες από το facebook κοινοποίηση εκτός ομάδας . Το παράξενο είναι ότι ένας φίλος που έχει το ίδιο κινητό με την ίδια miui (12.5.1 ) μπορεί. Ξέρει κανείς τίποτα? Καλημέρα και καλορίζικο. Η διαδικασία κοινοποίησης εικόνων από facebook είναι:> πατάμε μια φορά πάνω στην εικόνα> πατάμε παρατεταμένα πάνω στην εικόνα>κοινοποίηση εκτός ομάδας..... και μετά επιλέγεις το πώς, viber-messenger κλπ... Το κάνεις έτσι; αν όχι ,δοκίμασέ το..... Edited September 21, 2021 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapiel Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 7 ώρες πριν, diamantis_69 said: Καλημέρα και καλορίζικο. Η διαδικασία κοινοποίησης εικόνων από facebook είναι:> πατάμε μια φορά πάνω στην εικόνα> πατάμε παρατεταμένα πάνω στην εικόνα>κοινοποίηση εκτός ομάδας..... και μετά επιλέγεις το πώς, viber-messenger κλπ... Το κάνεις έτσι; αν όχι ,δοκίμασέ το..... ξερω πως γίνεται το ιδιο εκανα απλα μου πάταγε μετα μνήμα και μου ελεγε οτι δεν εχω πρόσβαση σε αυτό το αρχείο και γενικά μετα κρασαρε . Αλλα το βρήκα τελικά τι φταίει τυχαία στο XDA . Για κάποιο περίεργο λογο αν απενεργοποιήσεις το miui optimization απο της επιλογές προγραμματιστών στο redmi note 10 παθαίνει διάφορα κουλα συμπεριλαμβανομένου και αυτό . Επιπλέον δεν μου δούλευε το screen shot με τα 3 δάχτυλα και ειχα και χειρότερη μπαταρία απο οτι τώρα . Τέλος πάντων λύση βρέθηκε οπότε όλα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Αρα και εμενα φταιει που εχω απενεργοποιησει το optimization. Εμενα δε μου ανοιγει αρχεια word pdf απο email, παρα μονο αν τα κατεβάσω και τα ανοιξω μετα απο το. File manager, επίσης οταν πήγαινα να αλλαξω φωτο σε ομαδα στο viber η να επισυναψω φωτο εδω για παράδειγμα έδειχνε σα να το δέχεται αλλα δεν το εκανε. Το. Optimization το εχω απενεργοποιησει μονο για το aod, υπάρχει καμιά περίπτωση να φτιαξει με κανα update??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 3 ώρες πριν, andipas said: Αρα και εμενα φταιει που εχω απενεργοποιησει το optimization. Εμενα δε μου ανοιγει αρχεια word pdf απο email, παρα μονο αν τα κατεβάσω και τα ανοιξω μετα απο το. File manager, επίσης οταν πήγαινα να αλλαξω φωτο σε ομαδα στο viber η να επισυναψω φωτο εδω για παράδειγμα έδειχνε σα να το δέχεται αλλα δεν το εκανε. Το. Optimization το εχω απενεργοποιησει μονο για το aod, υπάρχει καμιά περίπτωση να φτιαξει με κανα update??? Στο update 12.5.8 που πηρε προσφατα το Ινδικό μοντέλο,υπαρχει η δυνατοτητα για ενεργο συνεχεια AOD 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Τι ακούγεται, θα το παρουμε εμεις το update??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 13 ώρες πριν, andipas said: Τι ακούγεται, θα το παρουμε εμεις το update??? Nαι.Θα το παρουμε,αλλα αργοτερα 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qspock Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 (edited) Εδω λενε πως φτιαχνει το proximity sensor! Αυτα ειναι υπεροχα νεα!! https://www.reddit.com/r/miui/comments/pggief/miui_1258_redmi_note_10_pro_update_available/ Edited September 22, 2021 by qspock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 Θα φτιάξουν τελικά και το AOD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts