Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Disconnects δεν έχω καθόλου.Δηλαδή τί προτείνεις αν δε διορθωθεί το πρόβλημα όπως με διαβεβαίωσαν να κάνω υποβάθμιση στα 8?

Φίλε μου τί είναι αυτό που κάνεις με 24 και δεν κάνεις με 8. Αν θές να κατεβάζεις ασύστολα απλά αφήνεις το pc σου ανοικτό να φέρνει. Για όλα τα άλλα (youtube, streaming, σερφάρισμα) μια 8άρα είναι απλά αρκετή.

Evolution is the solution... :D

Φίλε μου τί είναι αυτό που κάνεις με 24 και δεν κάνεις με 8. Αν θές να κατεβάζεις ασύστολα απλά αφήνεις το pc σου ανοικτό να φέρνει. Για όλα τα άλλα (youtube, streaming, σερφάρισμα) μια 8άρα είναι απλά αρκετή.

Ε άλλο να κατεβάζεις με 2 mb κι άλλο με 750ΚΒ έχει κάποια διαφορά! Και σαφώς τουλάχιστον διπλάσιο upload

[sIGPIC][/sIGPIC]

To θέμα είναι αν πιάνεις πραγματικά τα 24,αν σ'αφήνουν κατεβάζεις γρήγορα και αν δεν τρωνε οι αποσυντονισμοί:lol:

καλησπερα παιδια,

θελω να κανω κ εγω μια ερωτηση στο θεμα αυτο...

εχω μια 8ρα αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι να αναβαθμισω στα 24 (λογω της μικρης διαφοράς τιμης που ειπατε παραπάνω :p)

τελευταια φορα που ηρθε τεχνικος στο σπιτι μου ειπε πως η γραμη μου ειναι εξαιρετικη κ διαφορα τετοια... (???) και πως δεν θα εχω προβλημα με παραπανω αναβαθμισεις... και οντως δηλαδη, πιανω σταθερη ταχυτητα γυρω στα 810 τωρα...

αξιζει να παω στα 24 λετε? θα εχω παντα ταχυτητες εστω και λιγο πανω απο τα 8? η θα μου βγαλει την ψυχη και θα γκρινιαζω στο 1242 για 1 κ 2 mbit?

αλλιώς ποιο ειναι το υπευθυνο τμημα να παρω να ρωτησω κανεναν ανθρωπο του οτε, γιατι πριν ερθω να γραψω εδω με κανανε μπαλακι 132, 121, 1242 και οτενετ :)

στην περιοχη του ψυχικου ειμαι, εχει κανεις 24 εδω τριγύρω?

ευχαριστώ

καλησπερα παιδια,

θελω να κανω κ εγω μια ερωτηση στο θεμα αυτο...

εχω μια 8ρα αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι να αναβαθμισω στα 24 (λογω της μικρης διαφοράς τιμης που ειπατε παραπάνω :p)

τελευταια φορα που ηρθε τεχνικος στο σπιτι μου ειπε πως η γραμη μου ειναι εξαιρετικη κ διαφορα τετοια... (???) και πως δεν θα εχω προβλημα με παραπανω αναβαθμισεις... και οντως δηλαδη, πιανω σταθερη ταχυτητα γυρω στα 810 τωρα...

αξιζει να παω στα 24 λετε? θα εχω παντα ταχυτητες εστω και λιγο πανω απο τα 8? η θα μου βγαλει την ψυχη και θα γκρινιαζω στο 1242 για 1 κ 2 mbit?

αλλιώς ποιο ειναι το υπευθυνο τμημα να παρω να ρωτησω κανεναν ανθρωπο του οτε, γιατι πριν ερθω να γραψω εδω με κανανε μπαλακι 132, 121, 1242 και οτενετ :)

στην περιοχη του ψυχικου ειμαι, εχει κανεις 24 εδω τριγύρω?

ευχαριστώ

Αφου σου ειπε τετοιο πραγμα τεχνικος σημαινει οτι και τελεια να μην ειναι θα ειναι πολυ καλη. Με την 24αρα θα εχεις σιγουρα περισσοτερα απο 8 αλλα το θεμα ειναι να μην υποφερεις απο αποσυγχρονισμους. Αυτο βεβαια μπορεις να το λυσεις με ενα αξιολογο modem router αν και δε νομιζω να χρειαστει στην περιπτωση σου.

τα stats της γραμμης φαινονται απο καποια σελιδα στα settings του router?

αν τα κανω post εδω μηπως γινω πιο διαφωτιστικός?

τα stats της γραμμης φαινονται απο καποια σελιδα στα settings του router?

αν τα κανω post εδω μηπως γινω πιο διαφωτιστικός?

σαφώς και φαίνονται. απο τη σελίδα του router την οποία βλέπεις δίνοντας την ΙP του router σε κάποιον browser.

Δείξε να σου πούμε οι γνώστες.

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αμα εχεις κανεις προβλημα με το ιντερνετ της ΟΤΕνετ στην περιοχη Ταγαραδες-Αγ.Παρασκευη εξω απο θεσσαλονικη.

Εχω συνδεση 1Mbs και κατεβαζω μολις με 10kbs, αυτη η κατασταση εχει σχεδον βδομαδα.

Ακουσα οτι ο ΟΤΕ εκανε εργασιες στην Περαια και στην Τουμπα (στα τηλεφωνικα κεντρα) αλλα ειχαν πει οτι δεν θα επηρεασει τισ συνδεσεις ADSL,πηρα τηλεφωνο και στην γραμμη εξυπηρετησης της OTEνετ αλλα αρχισε να μου λεει για φιλτρακια και λεντακια και "ευγενικα" του το εκλεισα.

Αμα καποιος ξερει κατι θα βοηθησει, ευχαριστω.

Υ.Γ προσπαθησα να μην γραξω γκρικλις αλλα με τους τονους δεν τα παω καλα .... σορι

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αμα εχεις κανεις προβλημα με το ιντερνετ της ΟΤΕνετ στην περιοχη Ταγαραδες-Αγ.Παρασκευη εξω απο θεσσαλονικη.

Εχω συνδεση 1Mbs και κατεβαζω μολις με 10kbs, αυτη η κατασταση εχει σχεδον βδομαδα.

Ακουσα οτι ο ΟΤΕ εκανε εργασιες στην Περαια και στην Τουμπα (στα τηλεφωνικα κεντρα) αλλα ειχαν πει οτι δεν θα επηρεασει τισ συνδεσεις ADSL,πηρα τηλεφωνο και στην γραμμη εξυπηρετησης της OTEνετ αλλα αρχισε να μου λεει για φιλτρακια και λεντακια και "ευγενικα" του το εκλεισα.

Αμα καποιος ξερει κατι θα βοηθησει, ευχαριστω.

Υ.Γ προσπαθησα να μην γραξω γκρικλις αλλα με τους τονους δεν τα παω καλα .... σορι

Δήλωσε βλάβη στο 121 φίλε.

anavathmistike kanenas???apo foititiko??egw piga sta 2mbps kai einai special.228dl 29upl.kala pisteuw!!!

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

anavathmistike kanenas???apo foititiko??egw piga sta 2mbps kai einai special.228dl 29upl.kala pisteuw!!!

Πότε το πήρες? Εγώ το έβαλα αρχές Δεκέμβρη (768 έχω). Να υποθέσω ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται ανάλογα με ημερομηνία σύνδεσης ή όχι?

Πότε το πήρες? Εγώ το έβαλα αρχές Δεκέμβρη (768 έχω). Να υποθέσω ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται ανάλογα με ημερομηνία σύνδεσης ή όχι?

oxi den exei kammia sxesi,oles oi 768 student tha pane sta 2048,enw osoi eixan 1mbps tha pane sta 8.egw exw anavathmistei edw kai 2 evdomades,sto kentro Ap.Paulou stin thessaloniki.

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

• 3 weeks later...

Διαθέτω ένα ασύρματο ρούτερ Philips Annex A, που τρέχει στα 2Mbits αυτήν τη στιγμή. Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που ''αντέχει'';

Επίσης, υπάρχει κάποιο φοιτητικό Conn-x σε ανάλογη ή μεγαλύτερη ταχύτητα;

Διαθέτω ένα ασύρματο ρούτερ Philips Annex A, που τρέχει στα 2Mbits αυτήν τη στιγμή. Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που ''αντέχει'';

Επίσης, υπάρχει κάποιο φοιτητικό Conn-x σε ανάλογη ή μεγαλύτερη ταχύτητα;

adsl2+ dld 24mbps

Samsung S21 Ultra

Ρε παιδια ειλικρινα το thread του πΟΤΕ ειναι το πιο αστειο αλλα και το ποιο λυπηρο.Η τελλας(η οποια ευτυχως με εσωσε απο τον πΟΤΕ και τους ασχετους στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων που εχει)η forthnet,η vivodi εχουν βγαλει πακετα τα οποια εκτος απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρηγορο ιντερνετ προσφερουν και απεριοριστες κλησεις ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ αλλα και κινητα(ΤΕΛΛΑΣ),στην αμερικη σχεδιαζουν το νεο ιντερνετ το οποιο θα δινει απιστευτες ταχτυτητες και εσεις εδω ακομα χαλατε τα νευρα σας και βγαζεται δικες σας θεωριες για το τι μπορει να φταιει που δεν κατεβαζετε με οσο θα επερεπε αντι να δωσετε 5 φασκελα στους τεμπεληδες και ανικανους του πΟΤΕ που αντι να αναβαθμσουν το δικτυο τους και τις υπηρεσιες τους το μονο που κανουν ειναι να μπλεκονται σε σκανδαλα με μιζες.

Ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω.

Ρε παιδια ειλικρινα το thread του πΟΤΕ ειναι το πιο αστειο αλλα και το ποιο λυπηρο.Η τελλας(η οποια ευτυχως με εσωσε απο τον πΟΤΕ και τους ασχετους στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων που εχει)η forthnet,η vivodi εχουν βγαλει πακετα τα οποια εκτος απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρηγορο ιντερνετ προσφερουν και απεριοριστες κλησεις ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ αλλα και κινητα(ΤΕΛΛΑΣ),στην αμερικη σχεδιαζουν το νεο ιντερνετ το οποιο θα δινει απιστευτες ταχτυτητες και εσεις εδω ακομα χαλατε τα νευρα σας και βγαζεται δικες σας θεωριες για το τι μπορει να φταιει που δεν κατεβαζετε με οσο θα επερεπε αντι να δωσετε 5 φασκελα στους τεμπεληδες και ανικανους του πΟΤΕ που αντι να αναβαθμσουν το δικτυο τους και τις υπηρεσιες τους το μονο που κανουν ειναι να μπλεκονται σε σκανδαλα με μιζες.

Ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω.

Ξέρεις δεν έχουμε όλοι την τύχη ή την ατυχία (όπως θες πάρτο) να μένουμε Αθήνα (άντε και Θεσσαλονίκη) που καλύπτονται σχετικά ικανοποιητικά από 2, το πολύ 3, εναλλακτικούς.

Προς δική σου γνώση, το σύνολο της περιφέρειας καλύπτεται μόνο από ΟΤΕ, και δειλά δειλά κάνει κάτι προσπάθειες η forthnet στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Οπότε μέχρι να δεήσουν οι εναλλακτικοί να καλύψουν και καμιά πόλη της περιφέρειας βαδίζουμε με ΟΤΕ, οπότε και συζητάμε τα προβλήματα μας και πιθανές λύσεις τους.

Ξέρεις δεν έχουμε όλοι την τύχη ή την ατυχία (όπως θες πάρτο) να μένουμε Αθήνα (άντε και Θεσσαλονίκη) που καλύπτονται σχετικά ικανοποιητικά από 2, το πολύ 3, εναλλακτικούς.

Προς δική σου γνώση, το σύνολο της περιφέρειας καλύπτεται μόνο από ΟΤΕ, και δειλά δειλά κάνει κάτι προσπάθειες η forthnet στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Οπότε μέχρι να δεήσουν οι εναλλακτικοί να καλύψουν και καμιά πόλη της περιφέρειας βαδίζουμε με ΟΤΕ, οπότε και συζητάμε τα προβλήματα μας και πιθανές λύσεις τους.

Ακομα ομως και εμεις που εχουμε την "τυχη" να εχουμε εναλλακτικους... για μαθε για ΤΑ προβληματα που υπαρχουν.

Ο ξαδερφος μου (και οχι μονο) με 4νετ τουλαχιστον 2-3 φορες το μηνα δεν εχει (οχι ιντερνετ) ΤΗΛΕΦΩΝΟ... μπορει απο 5 λεπτα μεχρι και κανα δυο ωρες ΑΛΛΑ η ουσια ειναι οτι ΔΕΝ εχει.

Αφηστε λοιπον ολοι εσεις οι εξυπνοι (και δεν εννοω εσενα βαυαρε :) )εμας τους βλακες που επιλεγουμε ΟΤΕ και ασχολειθειτε με τα δικα σας προβληματα (μια βολτα απο τα σχετικα τοπικ αρκει να καταλαβετε οτι το μονο που κανετε ειναι να μας προκαλειτε και να μας εκνευριζετε.

δεν εχετε ΟΤΕ? τοτε τι θελετε εδω... για να μας κουρδισετε? η να μας πειτε ποσο πιο εξυπνοι ειστε? Μπραβο λοιπον το ειπατε, φτανει πια.

Α, και αν θελεις πραγματικα να γελασεις κωστα 1981 κανε μια βολτα απο 4νετ, βιβοντι αλλα και τελλας που λες οτι βρηκες την υγεια σου, εκει σε αυτα τα τοπικ να δεις γελιο.

Υ.Γ σορυ για τι οφτοπικ αλλα δεν αντεξα να ακουω το ιδιο παραμυθι ξανα και ξανα.

Υ.Γ 2. Πουλαω αυτοκινητα (το λεω γιατι θα αρχισουν τα περι που δουλευω :) )

Το θέμα ξανανοίγει και θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.Σεβαστείτε τους ΟΠΧ και κυρίως τους συνομιλητές σας.

Οποιαδήποτε απορία υπάρξει αυστηρά και μόνο με pm είτε σε μένα είτε σε κάποιον super moderator.

geia se olous.sorry gia ta greeklish alla den mporw na grapsw ellinika.enas filos mou exei to connex kai to provlima einai oti eixe kanei save ton kwdiko apo to pc kai twra meta apo kana xrono ksexase ton kwdiko kai to pc tou thelei format.pws ginete na ksana vrw ton kwdiko?o ote tou leei na ksana kanei kai nouria sundromi kai.....

thanks

geia se olous.sorry gia ta greeklish alla den mporw na grapsw ellinika.enas filos mou exei to connex kai to provlima einai oti eixe kanei save ton kwdiko apo to pc kai twra meta apo kana xrono ksexase ton kwdiko kai to pc tou thelei format.pws ginete na ksana vrw ton kwdiko?o ote tou leei na ksana kanei kai nouria sundromi kai.....

thanks

Δοκίμασε αυτό το προγραμματάκι

http://www.nirsoft.net/utils/dialupass2.html

Παιδιά μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο για τα παρακάτω:

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 12950 Kbps 1021 Kbps

Attainable Line Rate 14844 Kbps 1237 Kbps

Noise Margin 6.1 dB 11.2 dB

Line Attenuation 23.5 dB 13.4 dB

Output Power 13.3 dBm 19.2 dBm

Είναι καλή η ποιότητα της γραμμής μου (υποτίθεται 24 Forthnet)

thanks

Φυσικα και μπορεί να μάθει το κωδικό του. Τον έχει σίγουρα η otenet.

Ας πάρει ενα τηλ στο 134 και να ζητήσει εξυπηρέτηση επειδή έχει ξεχάσει τον password. Ας ρίξει και μια ματιά στο χαρτί που του δώσανε μαζί με το conx έχει ενα συνθηματικο πελάτη. Αν το βρει το παραπάνω μπορει να μπει στο site my.otenet.gr και να τροποποιήσει το password του.

http://img221.imageshack.us/img221/4472/userbar542812qk8.gif

• 5 weeks later...

Με το προβλημα του packet loss και του PPPoE στο bbras της Καβαλας τι συμβαινει, γνωριζει καποιος?

Το προβλημα προχωραει απο την Καβαλα και ανατολικα σε Θρακη.