Jump to content

stella711

Members
  • Δημοσιεύσεις

    287
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stella711

  1. Στις 7 Νοέμβρη έχω τα γενέθλιά μου οπότε θα ήταν τέλειο δώρο!
  2. NINE INCH NAILS KAI JANE'S ADDICTION 20 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων!!!! :w00t::yahoo::dance::up::clap::respect::thanks: http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=14895 (το παράκανα λιγάκι? :p)
  3. Οι Puressence και πάλι στην Ελλάδα! 26 Δεκεμβρίου - Αθήνα, Gagarin 205 27 Δεκεμβρίου - Θεσσαλονίκη, Μύλος
  4. lol όντως, αλλά αν το πάμε έτσι, δεν πρόκειται να τους δούμε ποτέ live εδώ! :( Και για να μην είμαι off topic, Peter Murphy -I'll fall with your knife
  5. Παίζει, αλλά μόνο οι δυό μας, άντε και κανένας άλλος να το ξέρει! Έχω πάθει ζημιά με αυτό το κομμάτι, άστα! Και ευχαριστώ!!! :happy: Υ.Γ. Για να βρω άτομο που ακούει NIN πρέπει να βγω παγανιά με το δίκανο! lol
  6. Σ'αγαπώ!!! :respect: Είναι ΤΟ αγαπημένο μου... Αν και αυτές τις μέρες μου' χει κολλήσει άγρια το And All That Could Have Been
  7. Αυτός!!! :) http://whitecoatrants.files.wordpress.com/2008/08/scrat.jpg
  8. Θα σε απογοητεύσω!!! Έχουν κλέισει εδώ και αρκετό καιρό!
  9. Τι γίνεται με την otenet? Και χθες και απόψε στις 12.30 το βράδυ κόβεται η σύνδεση και επανέρχεται το πρωί. Κάνουν έργα ή κάτι τέτοιο?
  10. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Το βρήκα και στο ebay πριν λίγο, και λένε ότι αν έχεις κάποιο αριθμό αρνητικών αξιολογήσεων σε μικρό χρονικό διάστημα, τότε σε διαγράφουν. Ήδη έχω στείλει μήνυμα στον πωλητή (Κινέζος btw, έπρεπε να το'χα ψυλλιαστεί! :P) προειδοποιώντας τον ότι αν είναι μαϊμού το dvd, λεφτά από μένα δεν βλέπει! edit: Τελικά όλα καλά. Ο πωλητής ήταν ευγενέστατος, μου είπε ότι αν δεν θέλω το dvd θα ακυρώσει τη συναλλαγή. :)
  11. Αύριο λήγει μια δημοπρασία για ένα dvd το οποίο απ'ότι αποδεικνύεται δεν είναι original. Αν το κερδίσω εγώ και δεν θέλω να το πληρώσω, τι κυρώσεις θα έχω?
  12. Εξαιρετικό το τελευταίο επεισόδιο! edit: Σήμερα παρέλαβα την πρώτη σεζόν! Χωρίς υπότιτλους βέβαια, αλλά τι να κάνουμε... :)
  13. Jeff Buckley - Forget Her Πραγματικά δεν έχω λόγια....
  14. Πάνε και οι ταινίες και οι σειρές από το Greek-fun... :(
  15. http://www.livenationinternational.com/depechemode/ Σε λίγα λεπτά η συνέντευξη τύπου των Depeche Mode! http://www.depechemode.com/temp/ 12 Mαΐου στο Terravibe!!!:w00t:
  16. Και μένα μου άρεσε το επεισόδιο, και τον Lucas τον συμπαθώ όλο και περισσότερο! Αν και χωρίς Wilson δεν υπάρχει House...ΤΕΛΟΣ!!! Και η φωτό στο τέλος...:rotfl:
  17. Πολλοί μ'αρέσουν, πχ. Άκης Σακελλαρίου, Ιεροκλής Μιχαϊλίδης. Αυτός που δεν αντέχω όμως είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης. Στο λαιμό μου κάθεται!
  18. +1 O ντετέκτιβ που δε μπορεί να πει ψέμματα! LOL!
  19. Το Imagine πως και δεν το'πε κανένας μέχρι τώρα?
  20. Πω πω...που το θυμηθηκες? Το'χα λιώσει το cd μ'αυτό το τραγούδι! Το δικό μου κόλλημα: Nine Inch Nails - No You Don't
  21. Παρατηρήσατε ότι στους τίτλους ο όρος "Σκύλα" γράφεται και στα ελληνικά?:) Α ρε Μιχαλάκη, παράτα τη Σάρα, πάρε καμιά βαρκούλα και έλα στα Greek islands να γνωρίσεις καμιά ελληνίδα! Μα πότε θα δει χαρά αυτό το αγόρι? Και να πω και ένα μπράβο στα παιδιά που έφτιαξαν τους υπότιλους, με το αμίμητο "Καλώς τους αδερφούς Κατσάμπα!!!":p
×
×
  • Create New...