bromonano2 Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι έτσι απλά. Όλοι εσείς που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και την κεφαλαιοποίηση της πρώτης λέξης, γιατί πολυ απλά δεν βάζετε το Gboard? Είναι εξαιρετικά καλό πληκτρολόγιο, με πολύ καλή φωνητική πληκτρολόγηση, με swype typing και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δουλεύει ρολόι. (εκτός από το διάστημα που είχα iPhone, και φυσικά τότε δεν δούλευε σωστά, όπως και σχεδόν τίποτα που δεν είναι native της apple... είναι πετσοκομμένο) Το προτείνω έτσι σαν λύση για να μην έχετε το γνωστό bug.Εμένα προσωπικά με βολεύει περισσότερο της Samsung. Επίσης χρησιμοποιώ τα ar emoji της Samsung, κάτι που από το πληκτρολόγιο της Google δεν έχω πρόσβαση. Επίσης είναι native εφαρμογή, με οτι συνεπάγεται αυτό( καλύτερη αλληλεπιδραση με Samsung pass , γράψιμο με πενάκι -όταν έχω ήδη βγαλμένο το πενάκι - και άλλα).Sent from my Galaxy. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Για την αριθμομηχανή: https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.sec.android.app.popupcalculator&cId=000006459820Για τους τηλεφακους ( δεν ξέρω αν υποστηρίζεται σε s21 και αν είναι μόνο για το s22,δοκίμασε το) :https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.app.cameraassistantκαι βάλε στο off στην επιλογή στον κυκλοSent from my Galaxy.Καλησπέρα,Δεν υποστηρίζεται στο S21 Ultra.Ίσως σε κάποια από τις επόμενες αναβαθμίσεις δοθούν τα έξτρα χαρακτηριστικά όπως αυτό αλλά και η αστροφωτογράφιση που υπάρχει στο S22 Ultra, μέσω συγκεκριμένου μενού.Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 (edited) εχω δυο θεματα με ενα s21 ultra που πηρα εχθες μεταχειρισμενο . το ενα ειναι σε νυχτερινες οπου εχει φως κανει πολυ μεγαλη αντανακλαση , και το δευτερο ειναι οτι ολη η αριστερη πλευρα βγαινει παντα θολομενη. ανεβαζω και τις φωτογραφιες να δειτε. το κανει και σε σας η εχει προβλημα το κινιτο (το φακο τον καθαρισει) Edited November 23, 2022 by adok13 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Φοράς κάποια θήκη ή προστασία στις κάμερες? Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 οχι ,τιποτα τα βγαλα ολα θηκκες ολα.το καθαρισα καλα αλλα τα ιδια. το πηγα smartec σημερα και τα παιδια εκει οπως παντα εξυπηρετικοί και ευγενικοι (δεν ξερω αν υπαρχει αλλο τετοιο sevice στην ελλαδα) μου αλλαξαν σε 2 ωρες το module της καμερας. Αυριο θα το παραλαβω να δω αν εχει διορθωθεί το προβλημα. εχετε εσεις τετοιο θεμα; με focus και πολυ εντονες αντανακλασεις απο το φως; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 6 ώρες πριν, adok13 said: οχι ,τιποτα τα βγαλα ολα θηκκες ολα.το καθαρισα καλα αλλα τα ιδια. το πηγα smartec σημερα και τα παιδια εκει οπως παντα εξυπηρετικοί και ευγενικοι (δεν ξερω αν υπαρχει αλλο τετοιο sevice στην ελλαδα) μου αλλαξαν σε 2 ωρες το module της καμερας. Αυριο θα το παραλαβω να δω αν εχει διορθωθεί το προβλημα. εχετε εσεις τετοιο θεμα; με focus και πολυ εντονες αντανακλασεις απο το φως; Τώρα αυτό για να λυθεί σωστά η απορία σου θα ήταν σωστό με μια ίδια συσκευή σε ίδιες συνθήκες να δούμε τι γίνεται.οντως πάντως οι φωτογραφίες που ανέβασες δεν ήταν σωστές. Με το καινούργιο module δοκίμασε το να μας πεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 25 minutes ago, challenge143 said: Τώρα αυτό για να λυθεί σωστά η απορία σου θα ήταν σωστό με μια ίδια συσκευή σε ίδιες συνθήκες να δούμε τι γίνεται.οντως πάντως οι φωτογραφίες που ανέβασες δεν ήταν σωστές. Με το καινούργιο module δοκίμασε το να μας πεις. Αυτό ήθελα πιο πολύ να μάθω , αν σας φαίνονται φυσιολογικές σε σύγκριση με τα δικά σας για να δω αν είναι software η έχει βλάβη το δικό μου.αυριο θα δω με την αλλαγή της κάμερας αν διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Λογικά για να σου άλλαξαν τις κάμερες θα διαπιστώθηκε πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι ποτέ δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο σε πρόβλημα από την άλλη όμως όντως οι φωτογραφίες που ανέβασες δεν ήταν καλές, από την άλλη πως θα είσαι σίγουρος ότι θα αλλάξουν τις κάμερες κ δεν θα σου πουν διάφορα ψέματα.; Μια δοκιμή θα σε πείσει αύριο.ευχομαι να λυθεί το πρόβλημα κ να το έχεις σεταρει σωστά τις κάμερες. Προσπαθώ να βρω φωτογραφία να σου δείξω βραδινή αλλά είναι όλες με την οικογένειά μου κ το παιδί για να έβλεπες τι καλή διαχείριση κάνει το βράδυ κ σε πίσω φωτισμό κολώνας. Θα περιμένουμε εντυπώσεις αύριο κ ελπίζω να είναι θετικές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Σευχαριστω πολύ. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα αρκετές αναφορές με ίδιο πρόβλημα και αλλαγή του module , και στο Reddit και στο Samsung community. Για να μου λες πάντως ότι έχει καλή διαχείριση το βράδυ σε φωτεινές πηγές πάει να πει ότι δικό μου έχει πρόβλημα .μακάρι να μου άλλαξαν τη κάμερα όπως μου είπαν.σευχαριστω πάντως για τη βοήθεια. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 (edited) Παντως κ γω μεταχειρισμενο το χα παρει κ του χαν βαλει τζαμακι με ρο οποιο εβγαζε χαλια. Το αφαιρεσα κ μετα απο καλο καθαρισμα βγαζει μια χαρα. Αλλα αν το συγκρινω ρε παιδια με το lg wing που εχω... ενα εχω να πω λειπεις lg... Edited November 24, 2022 by vaggouras90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Παιδιά έχει κάποιος να μας δώσει dns γιατί πάλι δεν δουλεύουν αυτά που είχατε δώσει παραπάνω? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 20 ώρες πριν, adok13 said: οχι ,τιποτα τα βγαλα ολα θηκκες ολα.το καθαρισα καλα αλλα τα ιδια. το πηγα smartec σημερα και τα παιδια εκει οπως παντα εξυπηρετικοί και ευγενικοι (δεν ξερω αν υπαρχει αλλο τετοιο sevice στην ελλαδα) μου αλλαξαν σε 2 ωρες το module της καμερας. Αυριο θα το παραλαβω να δω αν εχει διορθωθεί το προβλημα. εχετε εσεις τετοιο θεμα; με focus και πολυ εντονες αντανακλασεις απο το φως; Το πρόβλημα αυτο με το θολό πλαινό στις φωτογραφίες το εχω κι εγω...Δυστυχως δεν ξερω αν φτιάχνεται...Ειμαι στην εγγυηση ακόμη,αλλά δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το πάω στη Smartec και να μεινω χωρίς κινητό για μερες,γιατι ειμαι εκτός Αθήνας... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) Θα δοκιμασω και σε χαμηλο φωτισμο το βραδυ να δω αν ειναι ολα οκ , αλλα οπως βλεπετε και στα δειγματα κατω νομιζω οτι η διαφορα ειναι ηδη εμφανη. Η πρωτη ειαι στο καταστημα μετα την επισκευη και η δευτερη εχθες ε το προβλημα. Εκτος τω αλλων βλεπω οτι ειχα προβλημα και με το ευρος της φωτογραφιας. Κι οι δυο ειναι τραβηγμενες με το κυριο φακο 1x 5 minutes ago, LAGGI said: Το πρόβλημα αυτο με το θολό πλαινό στις φωτογραφίες το εχω κι εγω...Δυστυχως δεν ξερω αν φτιάχνεται...Ειμαι στην εγγυηση ακόμη,αλλά δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το πάω στη Smartec και να μεινω χωρίς κινητό για μερες,γιατι ειμαι εκτός Αθήνας... μου το φτιαξανε σε δυο ωρες , ρωτα τους για courrier γιατι νομιζω οτι ερχονται και το παιρνουν απο το χωρο σου και στο επιστρεφουν . Edited November 25, 2022 by adok13 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 4 minutes ago, adok13 said: Θα δοκιμασω και σε χαμηλο φωτισμο το βραδυ να δω αν ειναι ολα οκ , αλλα οπως βλεπετε και στα δειγματα κατω νομιζω οτι η διαφορα ειναι ηδη εμφανη. Η πρωτη ειαι στο καταστημα μετα την επισκευη και η δευτερη εχθες ε το προβλημα. Εκτος τω αλλων βλεπω οτι ειχα προβλημα και με το ευρος της φωτογραφιας. Κι οι δυο ειναι τραβηγμενες με το κυριο φακο 1x μου το φτιαξανε σε δυο ωρες , ρωτα τους για courrier γιατι νομιζω οτι ερχονται και το παιρνουν απο το χωρο σου και στο επιστρεφουν . Ξερω οτι συνεργάζονται με ACS...και ειναι δωρεάν.Σου κανανε Factory Reset ή όχι? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Just now, LAGGI said: Ξερω οτι συνεργάζονται με ACS...και ειναι δωρεάν.Σου κανανε Factory Reset ή όχι? καταρχην αν εχεις το ιδιο προβλημα να το πας μη το σκεφτεσαι , γιατι ειναι κριμα να εχεις τετοιο κινιτο , και η καμερα σου να ναι άχρηστη στην ουσια. format δεν μου εκαναν και νομιζω οτι ουτε εσενα θα κανουν γιατι αλλαζουν μονο το module της καμερας . Για να εισαι σιγουρος παρε ενα back up στο samsung και στο google account σου . Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, petraKOS07 said: Παιδιά έχει κάποιος να μας δώσει dns γιατί πάλι δεν δουλεύουν αυτά που είχατε δώσει παραπάνω? Εγώ έβαλα το πρόγραμμα adguard που έχει και επιλογή για να μην βγάζει το σπαστικό μήνυμα για τα cookies. Προς το παρόν δουλεύει μια χαρά. Για παράδειγμα ένα από τα dns που χρησιμοποιουσα μου έκοβε την πρόσβαση στην στοίχημαν. Edited November 25, 2022 by Arian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Εγώ έβαλα το πρόγραμμα adguard που έχει και επιλογή για να μην βγάζει το σπαστικό μήνυμα για τα cookies. Προς το παρόν δουλεύει μια χαρά. Για παράδειγμα ένα από τα dns που χρησιμοποιουσα μου έκοβε την πρόσβαση στην στοίχημαν. ποιο adguard έβαλες; αυτό που μπαίνει σαν add on στον browser;το πρώτο της φώτο που ανέβασα η το άλλο που λέει και VPN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Adok13 : μπράβο ρε φίλε αντε να το χαρείς γιατί είναι αμαρτία τέτοια συσκευή. Δεν το γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιο θέμα δεν είχε ακουστεί εδω μεσα κ με έκανες να τραβάω φωτογραφίες να δω αν υπάρχει κάποιο θέμα κ εγώ χαχαχα , όλα καλά όμως τραβάει αρκετά ποιοτικές φωτογραφίες κ ποτέ δεν είχα προσέξει το παραμικρό, αλλά το μοναδικο παράπονο μου είναι ότι όταν ο μικρός γίνεται τασμανιας πρέπει να πατήσω πολλά κλικ για να πιάσω σωστά την κίνηση. Μπράβο κ στην smarteck που είναι τίμια κ κάνει σωστή δουλειά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) 16 ώρες πριν, ilka71 said: ποιο adguard έβαλες; αυτό που μπαίνει σαν add on στον browser;το πρώτο της φώτο που ανέβασα η το άλλο που λέει και VPN? Από ότι βλέπω δεν υπάρχει πλέον στο playstore. Βάλε στο Google adguard Premium και θα στο βρει το apk. Για τα cookies η διαδικασία είναι: Settings> Content Blocking> Filters> Annoyances> enable 'I don't care about cookies' Για το dns επιλέγεις dns filtering το βάζεις στο on και από το select dns server επιλέγεις οποίο dns από τα διαθέσιμα θέλεις. Εγώ έβαλα το cloudfare dns που θεωρείται γρήγορο, αλλά έχει και άλλες επιλογές Edited November 26, 2022 by Arian13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Ρε ομάδα έχετε να προτείνετε κάποια συσκευή μέχρι 400 - 500€ για τη γυναίκα μου? S21 FE αξίζει ή καλύτερα Α53? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 1 hour ago, panosz1 said: Ρε ομάδα έχετε να προτείνετε κάποια συσκευή μέχρι 400 - 500€ για τη γυναίκα μου? S21 FE αξίζει ή καλύτερα Α53? S21FE χωρίς συζήτηση.Αν είναι να πάρεις A53, πάρε A52s καλύτερα... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon09 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 μετά την τελευταία αναβάθμιση σε one ui 5.0 δεν έχω ήχο σε κλήσεις αν το κάνω restart φτιάχνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια το έχει κανείς άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 1 hour ago, leon09 said: μετά την τελευταία αναβάθμιση σε one ui 5.0 δεν έχω ήχο σε κλήσεις αν το κάνω restart φτιάχνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια το έχει κανείς άλλος αυτό; Δεν έχω τέτοιου είδους πρόβλημα...όλα λειτουργούν άψογα... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 Έχουμε βρει καμία άκρη ρε παιδιά όταν έχουμε συνδεδεμένο στο τηλέφωνο ρολόι huawei + ακουστικά Samsung ας πούμε, όταν κάνουμε κλήση να πηγαίνει στα ακουστικά αυτόματα και να μη πρέπει να το επιλέξεις χειροκίνητα; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 8 ώρες πριν, DjTony said: Έχουμε βρει καμία άκρη ρε παιδιά όταν έχουμε συνδεδεμένο στο τηλέφωνο ρολόι huawei + ακουστικά Samsung ας πούμε, όταν κάνουμε κλήση να πηγαίνει στα ακουστικά αυτόματα και να μη πρέπει να το επιλέξεις χειροκίνητα; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Γιατί δεν το πηγαίνει αυτόματα; είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα υπήρχε αν δεν απατώμαι στην σειρά gt2 . Μετά το πρόβλημα λύθηκε. Έχω το gt3 elite κ δεν αντιμετωπίζω προσωπικά θέμα με αυτό το θέμα κ αυτόματα πάει στα Bluetooth κ στο car kit του αυτοκινήτου σε pioneer z7200dav κ δεν έκανα να θυμάμαι καμία ρύθμιση. Βέβαια ακόμα είμαι με την 12 αναβάθμιση δεν έχω βάλει την 13 αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό κ το βρω μπροστά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts